Jag vet, vi vänder rummet upp och ner!

Sitter och kikar runt lite och bara väntar på att vi ska boka det här hotellet i Magaluf nu, visst är det nästan nio månader kvar tills vi åker men det känns fortfarande skönt att ha bokat. Sitter också och kollar på Room Service, det är Jon som är inredare och han har fått äran att inreda ett rum hemma hos familjen Schulman. Jon är, som vi vet innan inte den inredaren med kanske helt bäst smak, som andra människor tycker om. Hans idé nu alltså. På något sätt så vänder han rummet, taket går ner på väggen, golvet går upp på vägen. SHIT!  Jag förstår inte, han måste ju ha en skruv lös.?
Jaja, Jag fick ett paket hem idag. Skrev upp mig för länge sen på att pröva en grej; kosttillskott, fettförbrännande, ökar prestationsförmågan osv. Hade helt glömt bort det. Men idag fick jag ett paket. Vet inte riktigt om jag vågar pröva de där sakerna, men det kan ju vara värt ett försök. Så nu får ni följa mig på min lilla resa, haha.

Har Svenska prov imorgon, men jag har inte haft illgång till några böcker så jag har pratat med läraren och jag ska göra det nästa fredag, ska dit imorgon, men ingenting jag behöver oroa mig för. Mor & Far åker till Oslo och ska lämna lite saker till min syster på fredag morgon, kommer hem på tisdag kväll, så jag ska vara husvakt i några dagar, kan man väl säga. Nej, nu måste jag faktiskt kolla på Room Service, det här är ju bara helt sanslöst. Skriver mer sen. Puss!

beach 2008, nothing for me

Jag är inge duktig, hade bestämt att jag skulle börja äta lite nyttigare eftersom jag börjat träna mer seriöst nu, men inte fan går det inte. Vi åt ju Taco idag till middag, och nu när jag tittade på CSI så blev jag så himla sugen på lite taco, så jag gjorde iordning ett sånt här taco shell, med paprika o saker, och det var så himla gott!!! Yummie, men det är inge bra, nu får jag sluta med det här, men men, träning, imorgon bitti, onsdag och fredag så det kanske jämnar ut sig förhoppningsvis lite iaf, om jag äter massa nyttig mat den här veckan.. Haha, får se hur det går, Beach 2008 vet ni=)


Om man ändå såg ut som de här tjejerna:
image204
image205

Godnatt på er, vi hörs imorgon!


let it snow, let it snow, let it snow

Jag ÄLSKAR snö, det kan jag säga direkt, snö är det finaste och härligaste som finns på denna jord. Jag har precis kommit hem från en jätte lång promenad med Johanna, hur skönt som helst, verkligen uppfriskande. Det var så perfekt när jag gick utanför dörren, det var lite snö på marken, det snöade lite lätt uppifrån och det var inte för kallt, jag var iförsig isolerad som en liten eskimooo, men det var så himla härligt, vi har bara gått och pratat massa strunt och lite viktigare saker också såklart. Oh, hur kan man tycka illa om vintern? På sportlovet är vi ju en hel drös som ska upp till Sälen, Lindvallen. Vi är nästan femton personer och det ska bli så roligt!!!! Oh, jag älskar vintern! Och nej, jag är itne dum i huvudet och går igång på vintern jag tycker bara om den väldigt mycket, okej?

image201





Peter Siepen is my secret lover

Mums, GOTT! Har precis ätit Tacos till middag, hur gott som helst! Dagen har varit väldigt skön, men jag har gått med en jätte irriterande huvudvärk hela dagen, men det blev bättre nu när jag ätit lite mat. Ska snart gå ut och ta en promenad med Johanna, ska bli jätte skönt faktiskt.

Sitter och pratar med Fansan i telefon nu om Magaluf resan, krångel, krångel, krångel!!! Men förhoppningsvis så får vi tag i en bra resa så vi har det gjort. Både mammsen och pappsen är nyklippta nu förresten, skitschteekiga i håret.

Sitter och kikar lite på resor och såklart EKG på TV, det är hur kul som helst, Peter Siepen är gäst idag, jag älskar honom, han är så jädrans cool! 45 år och ser ut som han gör. Nej han är så häftig! Jag känner verkligen att jag bara sitter och skriver skit och inget annat så jag återkommer senare ikväll. Ha det bra, Puss!

image200

Summering av helg, igen. Förlåt!

Nu har jag gjort det igen, jag har inte skrivit på typ hela helgen, men den här helgen hann jag faktiskt inte, jaja, ska berätta lite fort om helgen iaf.

Fredag:
Åt middag ute med M, åkte hem till honom efter och bara tog det lugnt. Mysigt. Somnade ganska tidigt.

Lördag:
Upp halv åtta på morgonen, M skulle tävla. Flög ner till hallen, var där ett litet tag, åkte till Ellika så jag var där halv tio, skulle träffa en kompis mamma och prata lite om L, min vän. Som inte mår så bra. Det var väldigt skönt att få ut sig allt, oc höra massa saker som man inte visste om sjukdomen, L, osv. Åt lunch på VallaThai med Ellika o Linn, jätte gott! Åkte till Fanny, vi gick till jobbet, var klara vid ett tiden på natten då vi tog oss en taxi till MörbyCentrum, orkade inte gå. Det gick ju ingen buss eller så. Det var skönt, M var iväg på vollebollturnering så vi fördrev lite tid, träffade Annelie & Cassie och sen åkte vi hem. Kom hem vid halv fyra på morgonen, var iskall så jag tog en lång varm dusch. Hur skönt som helst.

Söndag:
Pappsen ringde och väckte oss idag, tio i tre. Jag skäms. Haha, det blev alldeles för sent så jag kommer
ha svårt att sova ikväll. Åt middag och sådär efter ett tag, sne iväg till Ellika, och nu kom jag hem. Ska gå och ta mig något att dricka. Tittar på Sagan om Ringen, och käkar nötter. Visst tycker jag att det är en bra triologi men jag är inte så himla fast vid filmerna som många andra är. Har sett dem, thats it. Kan ingenitng om dem. Haha, morgondagen blir skola osv. Sen ska jag faktiskt bara hem och ta det lugnt, känner lite att jag skulle behöva det nu faktiskt. Ska försöka gå och lägga mig snart också.. Men nu är vi tillbaka i vardagen så då kommer jag hinna skriva lite mer, måste börja plugga imorgon också, har prov på Svensk litteratur på torsdag. Men det är nog det sista provet på länge.

Vi har inte bokat resa till Magaluf än, men det kommer väldigt snart, sitter och kollar runt hela tiden, jämför priser och så. Men i helgen ska den bokas, senast! Ser fram emot de här så jädrans mycket. Det ska bli så toroligt skönt. Vi kommer ha så jädrans roligt!!! Sitter och tittar på bilder och bara drömmer;
Nu krånglar bloggen, går inte att lägga upp några bilder, men jag gör det snart! Godnatt på er, Puss!!!

somedays..

Hejsvejs.. Har varit i skolan idag, har haft en ganska jobbig dag idag faktiskt, bråkat mycket med M. Men nu är han så gullig av sig att han ska bjuda mig på middag för att gottgöra mig lite.. Får hoppas att jag inte är sur på honom efter det. Tycker inte om att vara det. Ska börja göra mig iordning lite snart. Måste fixa till mig lite om jag ens ska gå utanför dörren. Ska förmodligen hem till M sen efter vi ätit, passa hans lillebror ett tag kanske, sen så ska M tävla imorgon också så det blir ingen sen utekväll, jag ska ju jobba imorgon så jag orkar nog inte heller gå ut. Har inte sovit så mycket. Nu måste jag kila. Pappa ska hjälpa mig och försöka installera ljud till mig på datan, jag lyckades ju ta bort det. Han sitter bredvid otåligt och väntar. Haha, Puss & Kram!

dumma data

Det här är inte bra alltså, haha. Jag hinner ju inte blogga någonting. Idag har jag haft fullt upp, skola, vårdcentralen, jobbet, hemma i en halvtimme och sen ut och snurra igen. Imorgon är jag dock ganska ledig, men på lördag ska jag på "möte" klockan tio på morgonen och sen jobba från 18-02.. Kommer bli en ganska lugn helg iallafall och det ska bli skönt. Nu ligger jag och tittar på Scrubs, men tänkte lägga mig ganska snart, upp tidigt till gymet imorgon. Ja så ligger det till, ska bara vara hemma med M imorgonkväll så då ska jag försöka skriva lite mer.

Kan ju berätta det här också, jag är ett stort pucko. Berättade ju om att jag rensade min data lite på skitsaker. Och då är datan så smart att den visar de programmen som jag nästan aldrig använder så jag tar ju självklart bort de då. Men då har jag tydligen raderat program som får bl. a. iTunes att funka, så jag kan inte ens lägga in musik på iPoden längre. Vad är det för jädrans skit data?? Ohh!!!

Nej, Godnatt på er! Vi hörs imorgon<3

image199

min bild

Jag vill och jag tänker ge min bild till Mikael Persbrandt, säg vad ni säga vill, HE IS HOT!

image198

Förlåt mig

Först vill jag be om ursäkt till alla för att jag inte skriver så mycket för tillfället, speciellt vill jag be om ursäkt till min trogna läsare Jacob. Haha. Har haft så himla mycket att göra på sista tiden. Massa jädrans plugg/ prov hela tiden, jobb och träning, skrivande och sen såklart privatliv. På något sätt försöker jag få allt det här att gå ihop men för tillfället så går det inte riktigt. För tillfället sitter jag och tittar på Sex in the city, eller jag små zappar mellan de och Spin City. Kan inte riktigt bestämma mig, har sett båda förrut. Det här är den enda lugna och lediga stunden jag haft idag. Känner att jag verkligen borde gå och lägga mig nu. Ska upp tidigt imorgon, först skola, sen jobba. Usch, jobbigt.  En heldag imorgon med alltså. Jaja, ni får ha lite överséende med mig och bloggandet ett litet tag, ska bli så skönt när jullovet börjar. Behöver verkligen det, redan nu. Men så långt är det inte kvar. En månad nästan exakt snart. Vi hörs imorgon, det lovar jag! Puss och Godnatt!


image197

godmorgon

Godmorgon, godmorgon, jag glömde skriva igår på kvällen, somnade ganska bra efter Scrubs. Nu sitter jag iallafall framför Tv:n och äter lite frukost, ska börja röra mig mot bussen snart, ska gyma. Vet inte riktigt hur det ska gå, för jag lyckades dra omkull i en backe igår med cykeln, haha, Har lite ont här och var, lite blåmärken och så. Men men, nu måste jag kila om jag ska hinna. Puss!

Magaluf

Jag och några tjejkompisar har ju faktiskt tänkt nu väldigt länge att i sommar så ska vi åka till Magaluf i en vecka. För att riktigt umgås med gamla barndomskompisar som man inte riktigt kan göra på heltid nu eftersom alla mina har pojkvänner, jobb, skola osv. Man hinner ju inte lika mycket som man gjorde förr i tiden. Nu haar vi iallafall börjat titta upp lite priser, hotell, och tänkte boka ganska snart.

Har hittat en resa med Apollo, en vecka, flygresa, hotell, inklusive frukost för cirkus 6000 spänn. Jag tycker det låter som ett bra pris. Men samtidigt har jag inte så mycket koll på vad resor borde kosta, men mor min sa att det var liiiite dyrt. Hon tycker max 4500 kronor, och då blir jag överlycklig om jag hittar en sådan billig resa!!! Får hoppas bara nu att vi verkligen tar tag i det här och åker, Men det tror jag definitivt!!

image196

matdags

Sitter och pluggar, samtidigt som jag lagar lite käk. Har en hemtenta på Sveriges statsskick tills imorgon. Den ska inte vara inne förrän imorgonkväll så jag tänkte att jag gör lite nu, och lite imorgon kanske.? Kommer inte hinna så mycket imorgon, ska jobba till åtminstone sju, åtta tiden så vi får helt enkelt så hur mycket jag orkar och hinner idag.

Dagen har varit ganska långsam. Hade dans imorse på idrotten, jag som inte har någon taktkänsla alls så ni kan ju tänka er hur det såg ut. Haha, Sen har vi inte gjort särskilt mycket idag i skolan, suttit på matte i en och en halv timme, och ingenting mer, fått hemtentan. Åkte till mammsens jobb efter skolan, pluggade lite där och nu är jag hemma. Är jätte hungrig, åt nästan ingen lunch alls. Hade så jädrans bråttom till lektionen så jag hann bara få i mig ett par tuggor. Nu är jag snart klar med maten, så jag tänkte kila och äta nu. Planerna för ikväll är att förmodligen träffa M, I'm not sure. Tycker inte om att planera saker, inte såhär iallafall.

det finns så mycket jag vill göra

Har legat och pluggat nu ett tag, och det känns nästan som att jag fått klaostro i hjärnan. Det blir lätt så när jag läser om samma sak för länge. Mitt i allting så halkade jag in på en fastighetsförmedlingssida. Och nu har jag kikat runt på lägenheter ett tag. Det känns nästan jobbigt just nu, för det finns så otroligt mycket jag vill göra just nu som förmodligen kommer dröja minst ett år innan jag ens gjort något av det. Jag har förlovningsfrossa, jag har lägenhetsfrossa, jag måste skaffa körkort. Men vad jag vill mest av allt, det är att flytta. Det skulle vara så mysigt med ett eget hem, få inreda precis hur man vill och bara vara för sig själva. Det skulle vara så otroligt skönt just nu, men jag kommer förmodligen vänta i något år, tills jag gått ut skolan i allafall. Det går inte riktigt ihop med min ekonomi för tillfället, nej, jag får sluta drömma helt enkelt. Och den där förlovningsfrossan, mjo, den kommer ta me fasiken hoppas jag, om inte för länge. Haha, nej nu får jag ge mig. Nu ska jag fortsätta plugga innan jag går och lägger mig. Puss & Kram på er!

image195


Fullspäckad helg

Nu är det Söndag igen då, och jag vet att jag inte skrivit varken igår eller i förrgår tror jag, men jag har haft en hektiskt helg, har varit upptagen nästan varje minut. Är lika upptagen nu egentligen, städar, tvättar, lagar mat, rensar datan osv. Men jag tänkte ta mig en liten liten paus och summera helgen för er: I fredags hade vi en riktig gammal hederlig tjejkväll. Först så var jag inne på Espresso, vid Stureplan tror jag bestämt att vi var. Hehe, Tog en fika med alla mina favoriter, Annelie, Fanny, Ellika och Cassie. Det blev en väldigt skön och ganska seg fika faktiskt, Perfekt när man inte orkar hitta på något.

   

Kvällen fortsatte, Ellika åkte hem till hennes karl och vi andra tjejor fortsatte. Vi åkte ut mot Annelies små trakter, tog en liten promenix där, pratade hur mycket som helst, gick hem till Annelie, Åt lite mat sådär på kvällen, och pratade ännu mer. Vi bestämde oss för att sova över. Vi kom inte i säng förrän vid fyra tiden på morgonen, riktigt hönshus ända tills dess. Men det var jätte trevligt.

Dagen efter så åkte vi hem vid två tiden kanske. Direkt när jag kom hem, började allting. Det skulle tvättas, det skulle städas, det skulle handlas mat, laga mat, osv. Det fanns väldigt mycket att göra om man säger så. Zara och Annelie tittade förbi på middag och som tur var så gjorde de söta tjejerna middagen medan jag fixade och donade. Åt middag, jätte gott. Thank you Zara!! Kollade samtidigt på High School Musical 2. Haha, både Z och A är tokiga i den filmen så jag hade inget val. Men det var trevligt. Efter maten kom Patric och Kristoffer över en sväng. Tog det ganska lugnt just då, sen blev det stress. Vi var tvungna att ta oss till bussen och sen till Centrum så fort vi bara kunde, så jag hade en hel del disk när jag kom hem sen. Haha, smällar man får ta. I centrum roade vi oss på alla möjliga sett, väntade på Fanny och hennes karl, men de kom inte. Hände inte mycket mer den kvällen, umgicks ett tag, sen for jag iväg till M, Zara åkte hem, Annelie åkte hem och samma för Patric och Kristoffer. Idag har jag varit med M och hans lillebror när de har tävlat, i Sollentuna. Sen åkte jag till Täby Centrum, träffade Linn och Ellika ett tag, gick till hallen, där M jobbar, sen åkte jag till båten med pappa, nu är jag hemma, har precis hängt tvätt, lagar mat och rensar lite saker från datan. USCH!!! Fullspäckat. Det var jobbigt bara att skriva. Direkt efter maten måste jag börja plugga också. Har prov imorgon. USCH USCH USCH!! Vi hörs lite senare, om jag hinner. Puss & Kram!

image193

hula hula

Haha, jag har verkligen jätte roligt med den här http://www.jibjab.com/ hemsidan. Hur kul som helst, kolla här när en gammal bild på M och pappsen dansar runt på stranden på exotiska Hawaii:

http://www.jibjab.com/starring_you/receipt/2981861

Eller kanske när jag och M gör La cucaracha

http://www.jibjab.com/starring_you/receipt/2982158

äntligen fredag

Idag är det äntligen fredag, har varit i skolan jätte länge idag känns det som. Kom hem för bara någon timma sedan. Men nu är det äntligen helg, en välbehövd helg. Men jag har ju prov på måndag så lite förstörd är den faktiskt. Kommer aldrig komma igång med det, inte idag eller imorgon iallafall.

Planerna för ikväll är väldigt osäkra. M ska bara vara hemma och ta det lugnt, för han ska tävla imorgon och på söndag förmodligen, Jag och Fanny har tänkt att vi ska börja med att ta en fika efter middagen och sen kanske hitta på något. Orkar inte riktigt planera något och kommer det inte upp något roligt så åker jag hem till M och bara tar det lugnt, men som sagt, vi får se, kvällen är ung.

Så jag antar att vi hörs om ett litet tag, sitter och kollar på någon film som går på trean, med Jennifer Aniston. Så vi hörs sen, Puss!

alkohol, narkotika & tobak

Som sagt så hade vi ANT - dag idag i skolan, det är alltså en dag där man försöker motverka Alkohol, Narkotika & Tobak för ungdomar. Våran dag gick ut på att vi först var på föreläsning på GIH vid Stadion, där lyssnade vi på två människor, Bo & Elisabeth. Bo var nykter alkolist och hade varit det i flera år nu och han berättade om saker i hans vardag, som hur han mådde, hur hans självkänsla var, vad han gjorde på dagarna för att undvika att träffa människor osv. Elisabeth berättade om en tisdag i oktober för sex år sedan. Det var den värsta dagen i hennes liv. Hennes trettonårige son Erik blev påkörd av en rattfyllerist på sin väg till träningen. Erik dog. Deras berättelser var så otroligt rörande, jag grät, flera av oss grät. Det var bara hemskt att lyssna på. Man kan ju säga att det var en ganska chockerande start på en skoldag. Det jag vill säga är,  Don´t drink and Drive! För det första så kan du skada dig själv något enormt, du kan tillochmed dö. För det andra så kan du vara ansvarig för någon annans död.

Dagen fortsatte med mycket frågeställningar om rökning och droger. Det var väldigt intressant att lyssna på och man lärde sig nya saker hela tiden. Rökningen berörde mig nästan inte alls, för det vet man det mesta om, men i slutet när det kom en kille, Micke, som varit drogmissbrukare en längre tid. Allt från Alkohol,rökning,hasch,LSD, osv. Han hade tagit det mesta, you name it. Han förklarade så häftiga saker, allt från vad som hände i kroppen när man tog en drog, från hur man kände sig psykiskt, och mentalt i hjärnan. Det var otroligt faschinerande att lyssna på och det var lärorikt.

Det som rörde mig mest var att lyssna på Elisabeth på morgonen, historien om hennes son Erik. Att bara se henne stå där framme inför ett helt gymnasium, så stark och lätta på sitt hjärta och berätta allt det här för oss. Det var otroligt.

Personligen så tycker jag att alla skolor borde ha sådana här daga, och de borde börja med detta redan i början av högstadiet, om inte tidigare. Drogmissbruk, alkohol blir mer och mer vanligt hos yngre människor. Har man redan börjat med all den här skiten så kanske inte sån här dag kan få någon att sluta, men det kan påverka. Något enormt! Alla ni som går runt till skolor och delar med er, fortsätt med det! Det hjälper så otroligt många!

Och snälla, sätt er inte bakom ratten när ni druckit, tänk på konsekvenserna!



image188image189









Här nedan kan ni läsa om Marie, Eriks storasyster som också som sin mamma går runt i skolor och berättar om detta:



http://www.nsd.se/artikel.aspx?artid=61365

elsa är överallt!!!

Var jag än vänder mig, så är Elsa där, ni vet, min granne jag snackade om. Idag var jag inne på Lindex och fördrev lite tid medan jag väntade på pappa, jag går runt och tittar på lite smink och saker och vem är där, om inte Elsa!!

image187

Pirates

Ligger faktiskt och kollar på Pirates Of Carribean, vid världens ände heter den va? Med mor och far min. mamma sprang till Åhléns för att köpa den när den släpptes för någon dag sen. Hon älskar verkligen Pirates-filmerna. Men för att komma till saken så ska jag upp jätte tidigt imorgon bitti och tänkte faktiskt gå och lägga mig, så vi hörs imorgon. Godnatt, sov gott!

image186

Jag förstår varför mammsen gillar filmerna!!!

Linda, en sort för sig

Satt och kollade på bilder på datan, rensade lite och hittade den här bilden på mig och Linda. Är inte alls särskilt gammal, från Skol-DM i fotboll, ett par veckor innan lovet tror jag, det var inte så kallt ute. Ne jag vet inte. Men några veckor sedan var det. Så som Linda ser ut här, så är hon varenda dag. Hon är verkligen en riktig Pain-in-the-ass-person men man älskar henne för hon är en bra sådan. Hon typ förgyller vardagen.. Haha. YOU GO GIRL!!!

image185


Allt jädrans gnabb mot varandra hela jädrans tiden!!!

Jag blir så trött på alla bloggare som inte har något bättre för sig än att klanka ner på andra. Vad är meningen med det egentligen? Här nedanför, på länken så har du en tjej som klagar på de flesta, KarinOlofson, Kenza, Stina-Lee, you name it.

http://yllet.blogg.se/1194968256_tjurbajs.html

Och jag menar det är väl jätte trevligt för henne, om hon nu har bloggtorka och inget annat att skriva om, men vad är vitsen? Vad är det hon vill få ut av det? Varje dag läser jag om folk som krankar ner på andra bloggare och personligen så tycker jag rent ut sagt att det är skit och bara skit! Ingenting annat. Jag tänker ge alla de personer samma respons som många andra gjort: Om de nu är så otroligt jobbiga bloggar, om de nu bara skriver om sina hundar eller sina pojkvänner eller om fula accesoarer, varför läser du de då? Det är väl inte så jädrans svårt att låta bli att läsa något som man tycker är skit. Jag har kollat runt på säkert tusentals bloggar, tycker jag inte att det är intressant så går jag till nästa. Ja menar, jag börjar ju inte skriva på en lång jävla novell på tio sidor om hur dåliga de bloggarna är?  Låt bli att läsa de helt enkelt, så jädrans svårt kan det inte vara? Helt ärligt så handlar det inte om annat än Nätmobbning. Det enda de här "elaka bloggarna" vill är att få mer uppmärksamhet. Personligen så tror jag att de är ganska avundsjuka på dehär Stina-Lee, Kenza och alla dessa. Och de vet att om de skriver någonting elakt och kritiserar dessa tjejer så kommer alla att dessas läsare gå in på deras sidor och läser vad de har skrivit. Alltså stiger deras egna statistik på deras egna bloggar med skyhöga siffror! Och antingen älskar de, det som de skriver eller så hatar man det. That's life. Så om ni nu vill läsa folk som  kommenterar andra människors skrivande och som inte har något liv och ingenting att skriva om så gör det. Helt upp till en själv. Smaken är som baken, eller vad är det man säger? Läs de bloggar ni tycker om helt enkelt, skit i att reta upp andra som inte gjort något mot er personligen. Tack för mig!

shit, this is funny!!!

Jag, Fanny, Linda, Annelie och Elin dansar Cancan

http://www.jibjab.com/starring_you/receipt/2897335

:
Mammi & Pappi dansar!

http://www.jibjab.com/starring_you/receipt/2899575


Deal or no deal

Sitter och kollar på Deal or No Deal. Riktigt spännande, han har 5 000 000 kvar, men har fått ett bud på över
500 000 kronor. Det här är jätte jobbigt, men seriöst. Du kommer dit utan några pengar alls. Du kan ju inte förlora något!!! Ta inte budet!

väntar på bättre tider

Sitter i skolan och väntar på bättre tider, hehe nej då så är det faktiskt inte. Inte idag, jag väntar på M, han slutar väl om en halvtimme ungefär. Är faktiskt helt utvilad, somnade vid halv åtta igår och gick upp vid åtta imorse. Jätte skönt! Hade styrketest imorse. Gick hyfsat bra faktiskt. Naturkunskapsprovet direkt efter gick inte lika bra, så vi får se om det blir omprov på det eller inte. Sitter och äter bröd, Gott! Ska ta en fika med M, sen ska han jobba och jag ska hem och ta det lugnt, bara lugnt. Har ANT-dag imorgon, ska vara vid Stadion klockan åtta på morgonen, slutar vid fyra tiden. Surt, eftersom jag i vanliga fall slutar vid halv ett och börjar vid nio.

Kanske får mig ett litet extra jobb också med lite extra fickpengar. Får reda på det ikväll tror jag. Visserligen ett barnvaktsjobb, men det ska jag väl kunna göra i några månader. Nej nu ska jag kika runt lite på internet. Vi hörs sen när jag kommer hem. Puss & Kram!


godnatt

Har massa problem just nu, känns jätte jobbigt. Bråkar med M, och det går inge bra alls. Ska inte gå ut med detaljer och blotta vårat privatliv, det skulle han inte tycka om. Men saker och ting är inte direkt bra just nu. Så jag säger bara godnatt för min del, ska försöka lösa det här nu. Jag älskar dig M.

alien

Haha, hittade en jätte gammal retuscherad bild på mig. Scary!

image184


elle

Var inne på Hemköp idag i Mörby Centrum och skulle handla lite smått och gott. När jag stod och tittade på tidningshyllan så sneglade jag lite på nya Elle tidningen. Och vem hittar jag på framsidan om inte min granne, Elsa Sylvan? Jag har hört att hon varit med förrut på framsidan men jag har aldrig sett detta.

image183Jag har vetat länge att hon är modell och att det går bra för henne, hon går Catwalk för tex. MaxMara och många andra kända märken. Hon gick nämligen i min systers klass förrut och bor bara några hus ifrån oss. En familj som min familj känt i många år.

Näe men, jag och hennes kusin har gått i samma klass också i flera år, träffar henne nästan aldrig numera, men så gjorde jag det för ett par år sedan (1 eller 2 kanske) och frågade hur det var med Elsa eftersom jag inte sett henne på länge. Då berättade min kompis att hon har flyttat till Milano eller något sådant och blivit modell och att det går jätte bra för henne. Blev väldigt glad för hennes skull. Har sett henne några gånger här hemma också och det är bara roligt att träffa/se henne då och då.

Men men, nog om det. Är hemma från skolan nu, hade ju prov idag som ni vet. Gick ganska bra tror jag. Hade lite problem med en liten del. Men det ska nog ha gått bra. Ja, vad ska man säga. Måndag igen, en lång vecka framför mig. Har styrketest på onsdag, och ett till prov. Temadag om ANT (alkohol, narkotika & Tobak) och sådant tror jag, på torsdag.
 
Ska vara på Brommaplan halv nio imorgon bitti för Fotbollsträning. Inte roligt på morgonen. Us

GODNATT PÅ ER

Godnatt, vi hörs imorgon    Puss!


design

Sitter och försöker fixa till min lolla Loga lite, eller vad man nu ska säga. Och bakgrunden för den delen, men jag hittar ingen som jag riktigt faller för. Skulle vilja ha en lite mörkare, varmare. Hmm, ja jag får helt enkelt fortsätta leta.

johanna <3 luckas

Nu har min kära vän Johanna äntligen tagit tag i sig själv och blivit officiellt tillsammans med Luckas. Grattia till henne. Är jätte glad för din skull<3

image180

www.bongo.se

Ligger i sängen, har precis pluggat massa Spanska, har ju prov imorgon. Det är ju inte särskilt svårt men vissa saker får jag bara inte in i huvudet, tex. alla de här reglerna om hur man ska böja verben. Får se till att plugga lite mer imorgon bitti. Men men, nog om tråk.

Jag och M hade firade ju ett år för ett litet tag sen, och snart är det julafton. Det blev ju inte så mycket till firandes, eller man tackar ju inte nej till en romantisk middag på Mc´Donalds, men ibland kanske man vill pröva något mer hmm, vad ska man säga. ROMANTISKT, MYSIGT!

Så nu kommer jag in till ämnet. Det finns ju såna här superbra hemsidor där du kan beställa BOXAR med upplevelser. Som tex www.liveit.se Den är bra den, det finns hur mycket som helst man kan göra där, allt från chokladprovning, spa-dag till att flyga stridsflygplan. Det kostar allt mellan 500 - 50. 000 kronor ungefär. That´s some big money. Sen finns det även en lite nyare sida. www.bongo.se som har också allt möjligt. Men en grej som de har för två personer är en natt på ett av 22 hotell i Stockholm eller Danmark med frukostbuffé och grejor. Och det kostar bara mellan 900 - 1. 000 kronor. Hur mysigt som helst. Det är precis vad jag ska göra med M strax innan jul. Förstår ni vad härligt att ligga i en stor hotellsäng hela dagen och titta ut på all julbelysning och snö och bara ligga och mysa. Det kan ju bli som en liten julklapp också. Det här hemsidorna är ju till som presenter. HUR BRA SOM HELST! Kolla in sidan och kika om ni hittar något som passar dig och din partner.

Penn Badgley

Syster yster hade beställt hem lite filmer från internet och fick paketet i fredags när jag kom ungefär. Där i fanns bland andra, filmen John Tucker Must Die, Som varken hon eller jag någonsin sett, så vi åkte hem och la oss och tittade på den med nästan en gång. Filmen var helt okej, typisk tjejfilm men ändå ganska rolig. Väldigt många älskar ju han som spelar John Tucker och fastnar verkligen för honom. Men inte jag nej. Jag fastnade i filmen för hans bror Scott (Penn Badgley). Så läcker!! Nej, jag kom på mig själv med att jag låg och typ dreglade efter honom.
image177image178image179

ÖGONGODIS!!!! Ser ni att på bilden där det är tre killar och Penn står i mitten har han ingen buske på bröstet som han har på den stora ensambilden=) Oh, Me like!!!


Dagens Bild

Elsa Hosk

image176

stockholm

Nu är jag hemma i Stockholm igen. Har haft en jätte skön helg i Oslo med syster. Har tagit det väldigt lugnt faktiskt, inte gjort något speciellt någon dag. Vi var inne i Oslo City några timmar igår på dagen. Tyvärr så har jag inga bilder ifrån min "Mini-semester", fick aldrig upp kameran, och det var ju lite tråkigt. Men, fick köpt mig en tröja/skjorta/tunika från Lindex, det är inte den här som jag köpt men den ser nästintill lika dan ut.
image174
Köpte mig även en ny foundation, kunde behövas tycker jag. image175Ville egentligen ha en annan, men jag hade inte riktigt ekonomin för det den här månaden. Strunt samma, ni ska slippa läsa om vad jag köpt för tråkiga saker, utöver de här två sakerna så köpte jag bara mat, dricka, och sådana saker. 

Som sagt så tog vi det ganska lugnt båda kvällarna, det var några stycken kompisar till både Kicki, Pål & Steinar som kom dit om kvällarna, drack lite öl och hade lite quality time.
Nu har jag kommit hem till kära Stockholm till Farsdag som är idag. Det kommer ni ihåg va!? Mammsen håller på att laga ihop en stor middag, Mormor & Morfar, Farmor & Farfar kommer hit till mor & far min. Och sen jag såklart. Fick ett trevligt SMS av min vän Ellika imorse som berättade att hon köpt en bil, hon verkade väldigt glad. Det skulle jag också vara så jag klandrar henne inte alls. Tänkte träffa henne en stund ikväll, och sen måste jag självklart träffa M också, har saknat honom jätte mycket! Nu ska jag hjälpa mamma lite med all matlagning. Sen måste jag plugga också, har spanska prov imorgon. Men vi hörs nog lite senare. Puss & Kram!

norge

Nu har jag äntligen kommit fram, snyltade systers data så jag kunde skriva lite. Planerna för ikväll är att bara ta det lugnt, Hennes karl ska jobba imorgon väldigt tidigt så vi tar det lugnt ikväll, kanske kollar en film eller något.

Imorgon ska jag och syster in till staden och handla lite. Nu ska vi till affären måste springa nu!

leaving on a jetplane

Godmorgon. Håller på att packa ihop det sista inför min lilla resa. M ligger i sängen och sover, känns lite jobbigt att lämna det, men han följer med en bit som tur är. Ska laga ihop lite frukost tänkte jag. Ska gå upp och väcka M sen. Nu ligger han och hostar massor. Nej, jag har inte riktigt tid att sitta här just nu, men jag lovar att jag ska försöka skriva när jag är där, annars får ni ha det hur bra som helst, okej? Puss & Kram!

Romantiskt middag

Nu har jag och M kommit hem från vår romantiska ettårsmiddag på Mc'Donalds. Haha, Budget middag men det var jätte mysigt. Nu ligger vi i soffan och tittar på kustbevakningen. Så nu ska jag umgås lite. Vi hörs kankse sen Men jag lovar ingenting idag. Imorgon åker jag ju till Norge, ska försöka skriva lite där borta men det kan jag inte heller lova. Annars kommer jag hem på söndag vid middagstid. Så annars hörs vi då! Ni får ha det jätte bra fram tills att vi hörs igen. Puss!

ett år idaag

Hemma igen, åkte med mamma hem efter skolan. Slutade egentligen strax efter tolv, men jag Sara och Fanny satt och åt lunch i nästan två timmar och pratade massor. Nu har jag precis fixat till en bokanalys på Engelska som jag ska lämna in imorgon innan jag åker till Arlanda. För er som inte hänger med så ska jag flyga till Oslo över helgen och hälsa på min syster.

Nu ska jag snart åka och hämta upp M, och sen åka och hämta pappsen på Arlanda, han har varit borta över natten bara med jobbet. Mestför att fördriva lite tid, för sen ska jag och M ut och äta middag. Känns lite jobbigt att jag åker iväg sådär precis vid vår ettårs-dag. Men det blir nog inga problem så fort jag kommer fram för då blir jag glad igen. Tycker inte om att flyga ensam bara, lite jobbgit sådär. Men jag har spenderat hela dagen med M och ska spendera hela kvällen och natten och morgonen med honom också. Var länge sen jag var med honom så mycket. Vi hinner ju inte alltid ses hela tiden. Nej, nu ska jag börja sticka lite innan jag åker iväg. Det börjar faktiskt forma sig till en halsduk, en bred röd/lila aktig. Jätte mysig kommer den bli. Jag lovar inte att jag skriver så mycket ikväll. Ska försöka ha lite quality time med M. Men vi får se. Puss & Kram!

tidig kall och grå morgon

Godmorgon. Det är en tidig morgon idag. Sitter och äter frukost framför Tv, Ska börja dra mig mot bussen om en 40 minuter eller så. Bara tre lektioner idag, men alla är som sagt innan lunch.  UUhh, det är inte skoj. Man ser ju inte direkt fram emot att gå ut heller i det här vädret. Nej, inte skönt.

Idag har jag och M ett år, lite jobbigt bara eftersom vi bråkade igår såklart.. Men jag hoppas att han har lite överseende och glömmer bort det. Jag älskar dig i allafall M! Vi hörs lite senare. Puss!

godnatt

Nu är Scrubs snart slut så nu går jag och lägger mig. Har bara tre lektioner imorgon, dock innan lunch så det är ett h-vete på sista, och det är en lektion som jag behöver vara koncentrerad på eftersom jag har prov i det på måndag. Men sen är det bara att åka hem och plugga. Får se vad jag och M hittar på till kvällen också. Ett år imorgon. Tiden har gått himla fort. Men tack för mig ikväll. Godnatt, Puss!

image173

var nöjd med dina små bröst

Jag vill egentligen bara säga en sak; Var nöjd med dina små bröst!!!
Visst kan det vara snyggt med stora fasta bröst. Självklart det säger jag inte emot om, jag tycker personligen att det är snyggt till en viss gräns.
image172

Men samtidigt tjejer, Jag har själv ganska små bröst och det tyckte jag såg väldigt konstigt ut eftersom jag spelat fotboll, tennis, åkt snowboard, you name it. I hela mitt liv. Vilket har resulterat till att jag inte har världens minsta kropp. Därför tyckte jag att det såg konstigt ut när jag hade så små bröst, men helt ärlig talat, man måste lära sig att tycka om sin kropp. Innan man börjar rå banta, stoppa in massa saker i ansikte eller bröst eller rumpa eller vad som, snälla. Försök att lära er att tycka om kroppen innan ni gör något sådant. Det är fint med små bröst, okej?

Så innan ni lägger ut ett x antal MASSA tusenlappar på en bröstförstoring eller någon skönhetsoperation överhuvudtaget så tänk igenom allting först. Konsekvenser som kan förekomma.

ensam ikväll då...

M kommer inte, så jag antar att jag får nöja mig med Room Service. Men imorgon, får jag träffa min bebis. Känns lite konstigt för jag träffar honom inte så mycket på dagarna och speciellt inte idag. Vi sågs bara i någon halv timme kanske. Usch. Saknar honom. Jaja, Nu börjar Room Service. Får se hur det går där. Får min promenad sen. Ska gå ner till Torget och hämta min lilla cykel. Åkte med mamma hem så jag tog inte den efter skolan. Vi hörs sen. Puss!

Room service och en långsam karl

Sitter i världens skönaste fåtölj och väntar på M, men han har inte hört av sig så vi får se hur och när han kommer? Nu är det i allafall Room Service så jag kan ju roa mig ett tag. Jag har någon lite crush på Johnny alltså.
Nej jag ändrade mig, båda de där killarna har något charmigt. De är riktiga karlar, bygg kille och målare. Det är så det ska vara!  Haha, jaja nu ska jag sitta här och vänta på att min kära karl hör av sig. Jag tror jag ska gå ut och ta en promenad. Det skulle vara skönt. Vi hörs lite senare. Puss!

image171

1 år imorgon

I slutet på förra sommaren träffade jag M.
8 November år 2006 blev jag och M ett par. Imorgon är det 8 November år 2007. Imorgon har vi varit tillsammans i ett år och det har varit det bästa året i mitt liv. Jag vet inte vad jag skulle göra om jag inte hade dig. Du vet hur jag känner och det kan inte beskrivas med ord. Jag älskar dig Markus.

image169image170


Bianca Ryan

Det finns talanger. Det finns många talanger i världen, här har ni en elva åring, fler människor vet dock om henne än Connie. Lyssna och rys.

Connie Talbot

Jag kollade runt lite på Youtube idag och kollade på America got talent och sen kom jag in på Britain got talent. Jag hittade även den här FANTASTISKA tjejen. Hon heter Connie Talbot och är bara sex år gammal! Hon är hur söt som helst och sjunger så otroligt bra, hon wailar, hon är sex år gammal!



Om ni går in på Youtube så kan ni söka på Britain got talent så kommer den här lilla tjejen upp. Hon är ju bara helt fantastisk. Nej nu ska jag kolla på Deal or No Deal och laga lite middag. Men kolla på den här tjejen, helt underbar!
Puss & Kram!

one tree hill är dramatic!

Nu är jag hemma igen, håller på att titta på One Tree Hill. Dramatiskt avsnitt, brukar inte kolla på det här, men Nathan och Haley krockade precis med Någon Cooper och den rödhåriga cheerleadern på en bro och ena bilen åkte ner i vattnet så Nathan dök efter. Sen kom han inte upp, då kom Luke och hans mamma och körde förbi och dök ner och räddade Cooper, Nu är de på sjukhuset med alla tre. Allting verkar jobbigt men men, det ät Tv, allting blir väl bra tillslut.

Idag har jag bara haft en vanlig dag i skolan, hände ingenting speciellt faktiskt. Nej det här går inte, nu måste jag kolla klart på det här. Skriver mer sen. Puss & Kram!

ice cold

Morrn, Morrn! Jag har jätte bråttom till gymet, tänkte bara skutta fram och säga hej innan jag åker iväg. Det är bara 0,7 grader ute så det blir varma jackan idag. Hoppas ni får en jätte trevlig dag, vi hörs lite senare! Puss & Kram!

Dagen Bild

Natasha Peyre

image168

det här funkar inte längre..

Det här går inte, jag tittar för mycket påTv. Jag borde sova nu ju! Först är det dubbelavsnitt av Scrubs, Sen är det Spin City, Sex in the City och 2 och en halv män. Det är ju så bra, nu är jag inne på sista, Sen ska jag faktiskt sova!

Nej nu får det räcka. Godnatt på er. Vi hörs imorgon! Puss & Kram!

Tisdag, tisdag, tisdag..

Godkväll, Godkväll. Idag har jag haft en fullspäckad dag, har varit hemma i ungefär en timme nu och innan det har jag bara varit hemma ett litet litet tag. Dagen började självklart med att jag försov mig. M väckte mig fem i halv tio, när min träning började klockan tio. Inte bra.

Jag ringde min söta lilla morfar och han kom genast och hämtade mig för att skjutsa mig till Badminton hallen, träningen var rolig, M var jätte duktig faktiskt. Han fick väldigt bra Cred av alla lärare sen. Ja du, sen åkte vi till skolan, var kvar till fyra tiden ungefär. Pratade om Kvinnohistoria på samhället, väldigt intressant faktiskt att få höra folks åsikter om tex. Jämställdhet bland kvinnor och män, eller vad en feminist är för olika individer? Vad tycker ni? Jag vill gärna höra era åsikter!

Efter skolan så åkte jag och Fanny till Täby Centrum och träffade Ellika, köpte hårfärg och massa garn, så nu har jag så det räcker för en tid framöver. Så nu har jag börjat sticka på en jätte mysig röd/lila aktig halsduk. Får se hur den blir sen när den är klar, Skiter det sig kan man alltid dra upp garnet och göra något annat, Hittade ett jätte fint garn som skiftar i färgen, vit, ljusblå, grå och mörkblå. Tänkte göra mig ett par vantar av den.

I allafall, jag åkte hem och åt, och flög sedan iväg till Ellika och gick en promenix med hundarna. Eller bara en hund den här gången, Tequila. Nu är jag hemma, har färgat håret, eller utväxten, tagit mig en lång skön dusch, och nu sitter jag ner myst i den underbara fåtöljen med massa filtar, kollar på Spin City och bloggar lite. Berättar för er om min otroligt tråkiga dag som jag inte tror alls att ni vill läsa om, men det är skoj att skriva lite i allafall. Nu ska jag sticka lite, och kika lite på Tv. Men jag hör av mig innan jag går och lägger mig. Puss & Kram!

Lindsay godnatt

Ni ser, jag har fortfarande inte gått och lagt mig. Jobbigt, men nu ska jag barastänga av datan och blunda, då måste jag ju somna tillslut. Men satt och kollade runt lite på internet. Vilken hårfärg tyckar ni Lindsay passar bäst i?

image167

Många tycker att hon är snyggast i sitt röda, och jag håller med om det, mest för att det ser naturligt ut, men annars skulle jag lätt säga det mörka som självklar etta. Hon ser äldre ut, snyggare, mer sofistikerad tycker jag helt enkelt, det röda får henne att se väldigt liten ut, och det blonda, ja just Lindsay ser bara allmänt fejk ut om jag ska vara ärlig. Klura ut vilken ni tycker bäst om och berätta det sen. Godnatt!

jag börjar bli tant på riktigt, men det är skoj!

Nu har jag varit och träffat M ett tag, så nu tänkte jag lägga mig och kika lite på Tv, jag gör det ganska ofta tycker jag. Hmm, kanske inte är så bra för ögonen. Tänkte väl sticka lite på mitt lilla objekt samtidigt som jag kollar på Sienfield. Imorgon ska jagspela Badminton klockan tio, på gymnastiken då. Sen har jag lektioner till fyra tiden. Så nu ska jag kolla bussen, skriver lite mer senare tror jag. Puss & Kram!

vi tar en till när vi ändå håller på

Vad heter du: Cecilia

Var bor du: Enebyberg, Danderyd

Trivs du där: Ja visst

Brukar du läsa horoskop: Ganska ofta, ja.

Har du körkort: Nope, men jag håller på.

Favoritdjur: Jadu, svår fråga, en grandanois eller en rotweiler.

Festar du mycket: Självklart om det är fest, det måste dock vara en lyckad fest med trevliga människor för att jag ska ha kul

Sprit, cider, vin eller öl: Cider?

Brukar du bli för full: Aldrig
Antal kuddar i sängen: Haha, typ sju stycken

Äger du ett busskort: Javisst

Vad åt du till frukost: Start Delight, fullkorn.
Har du haft sex idag: Nee

Nästa mål i ditt liv: Skaffa ett fast jobb och en lägenhet

Hur svarar du i mobilen: "Hallå?" Otrevligt som fan.
-Antal timmar sömn inatt: En och en halv typ.

Sov du ensam: Ja. :(

Din hobby: För tillfället, leta lägenhet.

Vad är det för veckodag?: Måndag

Vad åt du senast: Pärer, alldeles nyss

Vem fick du sms av senast: Lisen
Vem ringde dig senast: Pappi

Godaste ölen du druckit: Eh, Corona

Vilka hårfärger har du haft: Haha.. Ljusblondt, brunt, svart, rosa toppar, blå-svart, lila, rött, kastanj, knallrött, orange, svart, mörkbrun, ljusbrun,  you name it!

Vad såg du senast på TV: Americas Funniest homevideos

Vad läser du för bok just nu: The truth about Diamonds

Längd: 165,5

Skostorlek: 37-38

Hårfärg: Brunt, med lite utväxt. Haha, Dags att färga lite nu

Är du kär i någon: Som fan. :)

Vad gör du om ett år: Pluggar -.-
Önskar du att du bodde någon annanstans: Jo, tillsammans med M i vår blivande lägenhet=)

Dricker du: Vatten, ja.

Vilken parfym använder du: None!

Vilka skor använder du: Just nu mina fodrade vinterstövlar frå DinSko

Dagens klädsel: Har varit hemma idag pga. hårt slag mot huvud typ så jag har svarta mjukisar och en gammal stickad mys tröja.


Lista

Vad såg du på tv sist? Las Vegas. Nu
Vems blogg läste du sist? www.Kenzaas.blogg.se
Vad åt du sist? En morot
Vem pratade du med sist? Mammi
Vem ringde du sist? Pappa
Vem messade du sist? Lisa:)
Vad läste du sist "bok"?  Ska det stå "Vilken bok läste du sist?" Eller? Just nu läser jag faktiskt Nicole Richies bok - The truth about diamonds
Vem pussade du sist? Markus
Vem kramde du sist? Markus där med
Vem bjöd du sist på något? Mamma, för några minuter sen
Vad köpte du sist? Ett paket tuggummi

Gör den här jätte roliga listan du med!

design - hjälp!!!!

Någon som har lust att hjälpa mig lite med designen på min blogg? Stort behov av en renovering!

laptop

Nu är jag så trött på den här skit laptopen så jag håller på att kasta den i väggen. Nej, nu har jag haft den här i lite mer än ett år och den funkar ändå inte särskilt bra, eller alltså den funkar ju, men helt plötsligt stänger den av sig själv eller hänger sig, konstant. Jag har rensat den här datan så många gånger, men egentligen, vad kan jag förvänta mig. Jag har ju en Mitac.

image166
Jag kollade runt lite på internet, och hittade den här skönheten på www.Elgiganten.se . Aldrig hört talas om märket heller, någon som har denna eller har någon erfarenhet av den? Den kostade nämligen bara 5990 kr. Det är ett helt okej pris för en laptop. Speciellt om den är rosa, Right? Jag vet inte vad det är med mig och färgen rosa, jag tycker nämligen inte om den särskilt mycket, men av någon anledning så köper jag gärna elektronik i rosa. Haha, Har en rosa mobil, en rosa iPod osv. Varför inte en laptop också? Ne, nu ska jag kika lite på TV. Vi hörs sen!

8300 besökare!

Ahaaa,  det trodde ni allt va? Nee såhär är det... Det känns lite skämmit när de populäraste bloggarna skriver och berättar att de har haft rekord på sidan, att de har haft ca 8300 unika besökare!

När man själv sitter med 89 stycken som max kanske. Haha, Nu har de här tjejerna visserligen bloggat upp till två år längre än mig, och min lilla söta blogg kommer aldrig bli så stor, men det är jag inte ute efter heller. Utan jag skriver för att jag vill bara, Det blir som en dagbok för mig. Fast en öppen dårå, som hela världen kan läsa. Jaja, Jag är stolt äver mina unika besökare på 89 stycken!

Dagens Bild

Portia De Rossi

image165

Jag blev hemma idag

Värktabletterna funkade inte igår, så jag ligger hemma idag, somnade vid halv sex tiden imorse, och jag skulle gå upp vid sju så jag stannade hemma, har ändå inte kunnat sova särskilt länge, men nu har jag i allafall legat i sängen hela dagen. Tänkte ta något att äta först, börjar kurra lite i magen.

image164

(Bilden är lite gammal, de är så otroligt fina tillsammans!)


Ligger och kollar på Ellen DeGeneres Show, jag tycker hon är jätte rolig och nu är Simon Cowell från American Idol där också, då kan det ju inte bli bättre. För att inte tala om Ellens lilla Bride, Portia De Rossi, Hon är så vacker. Hon ska få Dagens bild, nu bestämde jag det också...

Haha, Nej nu tänker jag skriva att jag ska gå ner och äta lite för det låter bra, och jag är hungrig men jag tvivlar starkt på att jag kommer göra det. I allafall nu på pricken. Men som sagt det låter bra att säga, vi hörs om ett litet tag då=) Puss & Kram!

godnatt

Nu stänger jag av datan och försöker att sova igen. Godnatt!

jag blir seriöst frustrerad

Okej, helt ärligt. Britney Spears är inte en av mina favoriter men det är svårt att undgå allt prat om henne att hon blivit så himla tjock? Vad är det för snack?

image160

Visst hade hon världens pankropp förrut men inte fasiken är hon tjock nu? Vaa? Vad är det för skitsnack?

image161

Ja men visst har hon lagt på sig några kilo, det har hon säkert. Men inte fan är hon tjock inte? Näää!

Dagens Bild

Sophia Bush

image159

sleepless in seattle

Jag kan inte sova. Mitt huvud tar kol på mig, mina ögonlock håller på att falla ner för att jag är så trött, men varje gång jag tror att jag ska somna, hugger det till i vänstra tinningen, och då skiter det sig. Och vet ni vad jag gör då? Jo jag ligger och kollar lägenhet. Haha, Shit, jag måste lägga ner det där ett litet tag nu känns det som...Jag ska liksom upp om sex timmar. Och det kommer dröja innan jag somnar. Usch!

image158

My bed is empty=(

Värktabletter och en stor säng

Nu har jag kommit hem, från några timmar i hallen med M. Mitt huvud håller på att ta dö på mig, så nu ska jag trycka i mig några värktabletter och sen ska jag gå och lägga mig, vi får se hur jag mår imorgon och om jag går till skolan. Jag skulle behöva det. Har nämligen två prov som ligger ganska nära intill nu. Sorry för att jag inte skriver något mer men jag vill verkligen bara sova just nu, bli av med huvudvärken. Vi hörs imorgon, vare sig jag stannar hemma eller går till skolan. Puss & Kram!

i want my own home

Nu sitter jag här i Badmintonhallen i Täby och kikar runt lite på internet. Jag vet mitt eviga tjat om lägenhet, men jag har faktiskt hittat riktigt fina för ett lagom pris. Men sen är det ju alla problem med att flytta också. Kommer nog få sitta här ett tag nu, M slutar inte förrän vid kankse tio tiden, eller han slutar vid nio, men sen ska han städa och stänga och hålla på. Men sen kommer hans mor och hämtar oss. Skönt att slippa ta buss o greja.

Vad har ni för er just nu då? Sitter inte lika depserat som mig va och försöker hitta ett boende. Jag har tillochmed, möblerat en planritning för att testa hur lägenheten kommer se ut när jag varit i farten. Man kan faktiskt göra det på Svensk Fastighetsförmedling. Det som är jobbigast är att det finns hur många schyssta bostadsrätter som helst, dock nästan inga hyresrätter alls. Aja, hoppas till att ha flyttat innan sommaren iaf. Men det får ta den tid som behövs. Vi hörs väl ojm ett litet tag igen antar jag. Kram!

maaat

Shit, jag börjar bli riktigt hungrig nu, kurrar i hela magen... har ju inte ätit idag, har inte tänkt på det, kände mig inte särskilt hungrig förrut pga. huvudvärken. Det gör verkligen ruggigt ont. Men nu tänkte jag springa och kika om vi har något. Sen måste jag ringa M och prata ihop mig lite.. Men just nu ska jag bara ligga framför Tv, ta det lugnt och kolla om vi har något käk. Satt och bläddrade igenom lite på Stina- Lees blogg och svischa förbi bilderna på hennes Taco Tallrik. Det här är inte hennes talllrik, this is mine, mine, mine!! Haha men det var i allafall då det sprack. Haha, Vi hörs sen!

image157

it's hard

Det är jobbigt att sitta och leta boende, men nu har jag hittat flera jätte bra lägenhet lite överallt i Stockholmsområdet. Billiga, bra, rymliga. Perfekt för mig och M.

Har bokat in mig på tre visningar nästa söndag. Så får vi kika lite. Kommer inte flytta på ett tag, men det känns bra att leta runt lite och kolla om man hittar något. Faller man så faller man. Jag har ju inget fast jobb, så jag kan inte ta något lån, har ju alla dessa stickjobb men ingen fast inkomst i månaden förutom studiebidrag. Inget lån, ingen lägenhet, får kolla runt lite nu iaf. Så får vi se vad som händer i framtiden. Det dröjer innan jag flyttar, men inte allt för länge. Puss & Kram!

leta boende

Sitter här och tittar runt på hyresrätter och andrahands uthyrningar, men det är tamefan sjukligt svårt att hitta boende när man studerar. Sen så vill man ju inte ha en alltför dyr heller. Hmm, någon som har någon bra sida man kan kolla runt lite på? Kommentera gärna isåfall!

update

Eh ja, så var det ju det här med Eckerölinjen igår. Det var jätte trevligt, Tyvärr så lyckades jag göra en grej  ganska tidigt. Det var strax direkt innan vi kom fram till Åland så var jag ute på däck och skulle kolla ner mot vattnet. Det var helt bäcksvart ute så det var ganska häftigt när man bara såg vågorna slå upp mot båten. Men jag kom aldrig så långt att jag fick se det. Haha. Mitt på däck var det ett räcke, som jag skulle gå över för att nå det yttersta och kunde titta ner. Det gick hur bra som helst, tills jag kom satt jag satt gränsle över räcket, då skulle jag sätta ner foten, och snubblar på klacken och för att det är halt på däck. Så jag får den stora delen av järn räcket rakt in i tinningen på vänstra sidan, Så nu har jag två enorma bulor ovanför örat och framför. Jätte roligt. Kan inte tugga eller gäspa eller nånting. Men så kan det gå. 

               

Hur som helst, förutom tillökningen av bulorna så var det en väldigt trevlig resa. Dock var alla jätte trötta på bussen hem, inte så konstigt kanske. Det blev tyvärr inte så mycket kort, men ni får ha lite överseende med mig. Sån är jag.
Idag ska jag åka till kyrkogården med mammi tror jag, hälsa på Mathildas grav, min kusin. Har som sagt otroligt ont i huvudet så jag vet inte hur mycket jag orkar idag. Ska ju trots allt upp till skolan imorgon. Usch, har varit så himla skönt med lov. Men nu är det slut.. Smällar man får ta. M jobbar hela dagen idag, två till ungefär tio. Ska väl åka och hälsa på honom på jobbet sen. Filmen vi hyrde igår, GhostRider, inte bra. Alls. Eller handlingen var väl bra till en viss del, men den var så överdriven. Nej usch, så här är det. Filmer ska vara verklighetsbaserade och trovärdiga, det är så de är bra eller läskiga. Saker som händer i filmen måste kunna på något litet sätt kunna hända på riktigt, visst i övernaturliga kraft saker men man behöver ju fortfarande kunna tro på det. Nä, vi hörs lite senare, nu ska jag kolla på någon Häx film som går på TV. Det är ju Halloween! Puss & Kram! 

     

åland

Nu har vi kommit hem, åkte vid tolv idag och kom hem nu, Har varit över till Åland över dagen med Ellika, Jon & Andread, och såklart jag och M. Tänkte inte skriva så mycket om det idag, änkte skriva mer imorgon när jag lägger upp bilderna. Jag och M har varit och hyrt filmen Ghostrider nu som vi tänkte titta på. Så vi hörs imorgon.
Puss & Kram!

die hard 4.0

Nu ligger jag och älsklingen och kollar på Die Hard 4.0, så nu tänkte jag ägna lite tid åt honom och filmen. Vi hörs imorgon hoppas jag. Godnatt!

blondinbellas berömda mjukisdebatt

Förlåt, jag vet, folk har skrivit en hel del om den, men jag som ändå är hyffsat ny i bloggvärlden känner att jag måste lägga mig i jag med.

För er som inte vet om detta så har BlondinBella haft en liten debatt om mjukiskläder i skolan (Jag läser i vanliga fall inte hennes blogg, men någon hade skrivit om detta inlägg så nu gjorde jag det.)

Detta är hur BlondinBella har uttryckt sig: "haha neeeeeeeej mjukis är aldrig snyggt!! aldrig aldrig aldrig! trashigt trashigt och trashigt! jag föraktar människor som väljer att ha de i skolan. Antingen har de inte råd till riktiga kläder eller så har dem ingen smak alls.. fy Mina föräldrar skulle aldrig tillåta mig ha de.." - Isabella Löwengrip.

Går ni in på hennes blogg kan ni läsa resten av debatten i hennes kommentarer, men just detta inlägg är vad jag reagerade på.

För det första så är det helt absurt hur en människa lyckas starta en debatt om att ha på sig mjukiskläder i skolan. För det andra så råkar jag veta vem hon är, då jag har flera kompisar som gått i samma skola som henne. Och jag förstår inte hur en människa som henne som säger att hon inte alls är fördomsfull kan säga något sånt här. En människa ska få klä sig precis hur de själva vill. Och nu säger hon att Alla lärare i hennes skola har kostym och då är det respektlöst att komma i mjukisbyxor. Hur kan det vara respektlöst? Alla människor har olika åsikter men en person ska väl kunna få klä sig precis hur den vill, eller? Någon hade skrivit i kommentar att de går i Walthers gymnasium och att där är det många som går runt i mjukiskläder.

Jag går i Walthers Gymnasium i Danderyd och det stämmer, många går i mjukiskläder just för att vi går i ett idrottsgymnasium och många av eleverna har träning direkt efter skolan, under  skoltid eller så. Med tanke på att vi har mer än sex timmars schemalagd idrott i vår skola så är det okej. Dock går däremot lika många i "fina" kläder. Eller vad du nu vill kalla det. Jag kan säga såhär, i högstadiet gick jag jätte gärna i mjukiskläder, det är skönt och orkar man inte sätta på sig något fint så är det helt underbart. I WG som jag går i nu är det acceptabelt att ha på sig precis vad man vill. Alla accepterar alla för den man är. Det är det bästa. Man ska inte behöva känna någon press på sig att klä sig fint eller fixa till sig innan man ska till skolan. Missuppfatta mig inte nu, jag sätter gärna på mig lite "finare" kläder, men jag fixar inte till mig och står och väljer kläder i två timmar innan skolan för att jag vill att folk ska tycka om mig. Kläder är ytligt, Gud ( eller vem det nu var ) skapade oss nakna, alltså är det mest naturligt att vi går runt nakna. Kläder är bara en ytlig fråga. Att du skriver också att "om man går runt i mjukisbyxor så kankse man inte har råd med fina kläder". Vad är detför jädrans kommentar?

Nej, den där debatten går ingenstans, och det borde den heller inte göra. Alla ska självklart få yttra sina egna åsikter precis som jag själv gjort nu. Men jag måste få påpeka också att Blondinbellas kommentarer är otroligt jävla onödiga. Rent ut sagt. Jag tänker inte ens ta upp hur jag personligen tycker att hon ser ut, för jag kan behärska mig om det eftersom jag vet att det inte kommer komma ut bra alls. Men nästa gång, många tjejer läser din blogg, tänk för fan på vad du skriver. Tack för mig!


Gårdagen och idag i lite snabb sammanfattning

Nu är jag tillbaka efter gårdagens middag och kvällens. Igår var jag och M och hans familj på Bronco och åt middag. Självklart var det pappan i familjen som valt resturangen. Speciella människor som var där men riktigt go mat. Det var en trevlig middag. Efter det så drog vi till Tegel, sen åkte vi hem och sooov. Idag har vi barat legat hemma och slappat, Jag, M och hans lillebror Isak. Har kollat på Spiderman 3 med Isak. Haha, Den var faktiskt helt okej. Jusste, i onsdags var vi på bio jag och M och såg den här 1408, men jag tror jag redan har skrivit lite om den. Fanns inte så mycket att säga kankse, tyckte inte om den särskilt mycket. Hmm..

Ja, nu har vi i allafall varit hemma hos min mormor & morfar och ätit en JÄTTE god middag, Yummie. Mycket mat blev det.

Imorgon kommer jag tyvärr inte hinna skriva, kankse på morgonen och sent på kvällen om jag orkar, ska ju nämligen dra iväg med M på ett litet äventyr. Ingen present, men ett litet äventyr som tar hela dagen ungefär. Men jag ska försöka hinna skriva lite senare på kvällen när vi kommer hem, om jag inte slocknar. Haha. Kommer bli en rejäl heldag. Vi åker hemifrån strax innan tolv och kommer förmodligen inte vara tillbaka förrän vid två på kvällen/natten.

Nu är jag och M hemma i allafall. Ska försöka dra fram en film eller något och kolla på. Men vi kankse hörs lite senare! Puss & Kram!

stress, stress, stress

Nu har jag stressat en hel del på morgonen så nu tänker jag varva ner lite. Eller en hel del. Jag ska ut på en lång skogspromenad med Ellika. Ska bli jätte skönt. Har ingen aning om vad jag ska ha på mig ikväll på stan, får hoppas att jag hittar någonting som kankse funkar. Men nu ska jagut och vanda, sen hem och äta något litet, ha fortfarande inte ätit frukost eller lunch, så vi tar en jätte sen Brunch-aktig sak sen tror jag. Nu måste jag kila iväg. Vi hörs lite senare hoppas jag!

image147

godmorgon godmorgon

Idag har jag tagit mig en riktigt lång sovmorgon,gick upp för bara en timme sen kankse. Jätte skönt! Idag ska jag, M och M´s familj ut och äta på en resturang i stan. Sen vet jag inte riktigt vad som ska göras senare på kvällen. Det får vi se lite, vi kanske blir kvar jätte länge på resturangen.  

Kul, pratade precis med M på telefon, har redan tjaffsat med honom idag, jätte roligt verkligen. Börjar bli trött på våra små tjaffs, så onödiga.. Det är smällar man får ta antar jag. Nu har jag suttit med det här inlägget ett tag. Vi hörs om ett litet tag då. Vi säger så. Puss & Kram!

Dagens Bild

Dagens Bild får australienska modellen Gemma Ward, som har ruggigt fina ögon!




image146

godnatt

Godnatt på er allihop. Nu tänkte jag sova lite. Vi hörs imorgon hoppas jag. Imorgon får ni också ha lite överséende, M fyller år och jag kommer ha fullt upp. Ska försöka hinna skriva lite.. Godnatt!

grattis älskling


V
ille bara säga Grattis till världens bästa pojkvän som fyller år nu, 1 November. Klockan är faktiskt över tolv. Vi har varit på bio ikväll och sett 1408, inte särskilt bra enligt mig, men många av mina kompisar har uppskattat den, som sagt så tyckte jag inte om den särskilt mycket alls. Men Grattis M, Jag älskar dig. Vi ses om några timmar.

image145

(Har hittat en sån där bra hemsida där man kan se alla program live på datan. Skit bra, http://www14.alluc.org/alluc/ )

RSS 2.0