sådans som kan hända, eller?

Som sagt så blir det itne mycket bloggande nu när jag inte har någon laptop att sitta vid. För tillfället och under helgen förmodligen så kommer jag låna mammas. Men det är väl fortfarande inte samma sak eftersom jag inte för in några bilder på hennes, det blir så många knepiga funktioner då som hon inte förstår sig på. Men vi får se lite hur det blir.

Jag har varit ledig idag från skolan, jätte skönt så jag har bara tagit det riktigt lugnt. Ska snart börja fixa lite då jag ska in till stan på kräftskiva senare. Jag som inte ens äter kräftor, får se vad det blir för mig.

Det var väl det. Just nu, ska kika min mail och lite så nu innan jag ska ta ett bad, faktiskt. Det är inte ofta det händer.

Vi hörs när vi hörs.

cheers mate

Tillbaka efter en galen vecka på Magaluf och har numera officiellt påbörjat mitt sista år i skolan. Det känns skönt men samtidigt läskigt och jobbigt för jag kommer behöva lägga ner otroligt mycket tid på skolan detta året. Anledningen till att jag inte skrivit är att jag legat sjuk och min kära vän laptopen har totalkraschat, han vill inte vara med längre.

Gårdagen var jag väldigt effektiv, jag städade, grovstädade tillochmed, sovrummet i allafall. Sedan satt jag, F och E och drack rosé vin och snackade en massa strunt tills kusinerna kom och hälsade på, då började det spelas lustiga ölspel och sjungas singstar, E åkte hem efter ett tag och tillslut var det bara vi fyra kvar. Men det var trevligt. Idag är jag ensam faktiskt, har varit det ett tag nu och röjt lite sen igårkväll, sitter och funderar på vad jag ska laga ihop till middag idag. Sen måste jag ta en dusch, har haft en riktigt slappisdag då jag legat i soffan och inte gjort något ansträngande på hela dagen. Och det är ingen bra idé för tro mig, man blir inte piggare till kvällen.

Kvällen verkar bli antingen treat eller wooken med bamse, men jag vet inte riktigt när han slutar jobba, blir det itne det, så blir det förmodligen hem till e bara och mysa. Eller så stannar jag här i min ensamhet och struntar i alla i min omgivning.? Hmm...? Nej nu ska jag ta mig en kopp te och lite fris luft. Tråkigt att datorn pajar när jag får pli på kameran. På måndag väntar löning och då en ny systemkamera hoppas jag och kanske en ny tatuering, vem vet?  Jag har kommit fram till att jag har en förkärlek för bläckad hy. 


shisu

Nu har jag försökt fullt att få igång laptopen här hemma men det går verkligen inte, den har inte funkat på flera dagar. Det betyder att inga bilder kan läggas upp. På torsdag natt, morgonen till fredag klockan fyra åker vi till Arlanda, för att spendera en vecka på Mallorca, vi fyra flickor. Det kommer bli så bra. Vi är nästan helt färdigpackade allihop, endast någon enstaka sak som fattas. Imorgon blir det tidig tidig uppgång, har försökt ta slut på krafterna idag med joggingturer och promenader men det har inte riktigt fungerat, är för spänd inför resan tror jag.

Jag vet inte riktigt om jag ska åka iväg till Ellika snart och fixa hennes hår och ögonbryn, hon är på middag hos sin pappa så vi får se hur sent det blir. Just nu har jag fullt hus här hemma, Mina föräldrar och deras två vänner från Norge, i natt kommer det fyra norrmän till som ska spendera några nätter här när jag åkt till Mallorca. Så det blir spännande. Imorgon ska jag upp klockan åtta senast och ut och springa så jag kan somna lugnt vid tio tiden eftersom jag ska upp sen vi tre på natten. Sitter och lyssnar på Lady Gaga, hon triggar en jävligt mycket, svårt att sitta still.

Vårt största problem inför resan är högtalare faktiskt, vi har inga alls, eller jo ett par till en mobil, haha vi får se hur det går, nu ska jag ut och ta mig en promenad tänkte jag. Behöver det, är helt uppsvälld i magen efter all mat idag. I'm off!

min dator är sönder

Uppdaterar hemifrån Ellika eftersom min dator hemma inte fungerar för tillfället.  Tänkte bara skriva lite kort nu, min vän Sara fyllde år igår vilket firades med en grym tjejkväll till en början och sen bar det av på krogen. Dock mår jag inte tipptopp idag såklart. Har tagit det lugnt och sovit mestadels av dagen, men det behövde jag efte ett par veckors med ständigt arbete och tidig uppgång.

Tänkte jag berättar mer om kvällen igår när jag kan få upp lite bilder. Vi åker till Magaluf på fredag, tänkte bara påpeka det. Vi hörs när jag kan!

RSS 2.0