Anorexia Nervosa

Min barndomsvän, L skaffade sig för snart fyra år sen en ny bästa vän. Denna vän var bra för L i början, tyckte hon själv i allafall. L och hennes vän har varit både osams och bästa vänner ett längre tag, nu bryter vännen ner L.
Denna vän heter Anorexia Nervosa.

Jag har känt L sen hon föddes, våra familjer och syskon är nära vänner så jag och L har alltid varit där för varandra. L är ett år yngre än mig men började skolan samtidigt som mig eftersom hennes kompisar var i min ålder. Allting gick bra, vi levde livet helt enkelt, så gott som det går för någon som går i lågstadiet / mellanstadiet.

L har nog alltid tyckt att hon är lite mullig, men det är sånt man har när man är barn, det försvinner med åldern. Det sa alla, men L lyssnade inte. Hon bestämde sig för att ta saken i egna händer. Hon började träna helt enkelt, hon började gå på de hårda passen på Friskis & Svettis, flera gånger i veckan. Varje gång jag gick till idrottsplatsen för fotbollsträning så var hon där, varje gång. Jag var glad för hennes skull, för hon blev smalare, hon fick väldigt fin kropp. Jag var lite avundsjuk också för jag ville jag med. Jag vet att min närmsta kompis, E. Som också varit med från början kom hem till L och hennes familj för flera år sen och frågade hennes föräldrar: Varför har L blivit så smal och inte jag? Varför blir inte jag av med hullet för? Och föräldrarna hade svarat så glatt: Det kommer, det kommer!


Varför förstår hon inte vad som händer med henne? Varför förstår hon inte vad sjukdomen gör med henne?

Jag vet att detta hör sjukdomen till, men varför? Hon förstår inte att hon bryter ner sig själv inifrån. Förstår hon inte att hennes organ en efter en stänger av sig själva. Jag vill inte säga det, men det kommer att hända. Det viktigaste som hon inte förstår, är att hon kommer att dö. Hon håller på just nu, sakta men säkert så dör hon inombords. Jag vet inte var jag skulle ta vägen om det hände. Jag vill inte ens tänka tanken men den finns där och den kommer tillbaka upprepande gånger. Varför kan hon inte förstå vad hon håller på med!? Jag vill att hon ska må bra, jag vill att hon ska vara den tjej som jag har växt upp med. Jag vill ha den gamla L tillbaka. Jag önskar att det fanns något jag kunde göra. Om jag bara kunde komma på vad. Ibland blir jag så arg på henne att jag bara vill ruska om henne och skrika på henne och fråga henne vad fan hon håller på med!? Jag älskar henne och hon måste inse vad konsekvenserna är för ett sånt här betéende. Det värsta är att hon är så jädrans smart så hon vet precis vad hon ska säga till familj, vänner och läkare. Vi vet så mycket mer om henne än vad hon tror. Men vad kan vi göra? Vad kan vi göra för att hon ska förstå. Det här funkar inte längre. Hon måste bli frisk. Hennes familj klarar inte det här längre, hennes kompisar klarar inte det här längre, JAG klarar inte det här längre. Jag vill behålla henne. Jag vill ha henne vid liv. Jag vill kunna gå ner till henne på kvällarna och bara sätta på en film och sitta där med vår saft och popcorn och allt vad vi gjorde när vi var små. Jag vill ha kvar henne och jag tänkte inte låta henne försvinna. Hon ska finnas här med mig.

L, jag älskar dig och jag vill ha dig vid liv. Snälla, försvinn inte. Förstå vad det är som händer istället med dig, förstå vad sjukdomen gör med dig. Snälla. Vi älskar dig, allihop. 


jag är dålig på att skriva...

Jag vet att jag inte skrivit på någon/några dagar, har haft så himla mycket att göra bara eftersom M fyller år imorgon. Det krävs himla mycket planering för det. Men nu blir det skärpning. I promise! Puss & Kram!

Dagens Bild

Natalite Portman

image143

The truth about Diamonds

Köpte boken The truth about Diamonds av Nicole Richie för några dagar sen, den var på jätte extra pris och jag kunde inte motstå erbjudandet. Haha, Jag har börjat läsa lite smått men inte kommit sörskilt långt. Är det någon som har läst den boken? Någon rekomendation eller ej? Skriv gärna en kommentar om boken.

image141

fika time

Har varit i stan nu med Ellika och fikat med henne, var jätte mysigt faktiskt. Ska gå ochbörja laga lite käk nu och äta middag. Inge planer för ikväll än så länge. M har träning som slutar vid åtta tiden, då ska han hem och äta och sådär sen får vi se hur vi gör ikväll. Ligger och tittar på Simpson nu så vi får se vad som händer senare, men vi hörs sen=) Puss & Kram!

godmorgon

Godmorgon Godmorgon..Nyvaken! Riktigt skönt faktiskt. Första morgonen jag fått sova ut på riktigt på.. ja lite mer än en vecka kanske. Kan ju säga direkt att nu på lovet kommer jag antingen vara jätte duktig på att skriva eller så kommer jag vara riktigt dålig, eftersom jag är ledig i nästan en vecka.. Jag har ju ganksa mycket planerat men jag ska försöka skriva så mycket det går. Idag åker syster min hem till Norge igen, och jag ska snart äta lite frukost. Ska träffa Ellika sen. Vi hörs lite senare då!!

Här har ni Gin Rummy regler!

Väldigt luddig förklaring, jag hittade den på internet, det går att spela på flera olika sätt men det här är väl lite bas regler, sen kan man bestämma om lite så länge alla är överens om det. Pröva det här, det är ett väldigt roligt sällskapsspel! 

image140



Gin Rummy

Gin Rummy är ett kortspel där du först samlar ihop och lägger ner en redan angiven hand, och sedan blir av med dina resterande kort, antingen genom att bygga på det du redan har lagt ner, eller genom att bygga nya tretal, eller stegar på minst tre kort. Målet är att efter de femton omgångarna ha så lite poäng som möjligt.

Mellan två och sex spelare kan delta. För två till fyra spelare behövs två kortlekar. För fem till sex spelare, tre kortlekar.

Var och en börjar med elva kort. När elva kort delats ut till var och en läggs resterande kort med baksidan uppåt mitt på bordet, med undantag från det översta, som läggs bredvid med framsidan uppåt. Deltagarna turas om att dela ut, och spelaren till vänster om delaren börjar därefter att välja om han/hon vill ta upp det kortet, för att kunna få sin hand. Om så är fallet, tar denne upp kortet + två kort i högen, om inte tar han/hon upp enbart ett "grundkort" från högen med bakåtvända kort, vilket gäller samtliga spelare. Därefter slänger man ett valfritt kort av alla på hand med framsidan uppåt i den "nya" högen. Sedan går turen över till näste spelare åt vänster, som gör samma val, tar upp från ett till tre kort, och därefter slänger valfritt kort med framsidan uppåt. Man kan även ta upp ett uppåtvänt kort som någon annan spelare än den till höger slängt, men då slänger man inte själv ett kort, vilket man bara gör när det är ens egen tur.

Detta pågår tills någon fått upp den hand som behövs i den specifika omgången, då han eller hon lägger ner sina aktuella kort (till exempel två tretal i första omgången), och till en början inga fler än just dem. Därefter fortsätter spelet tills någon lyckats lägga ner alla sina kort på hand utom ett, som slängs uppåtvänt i högen, då omgången är slutspelad och poängen (se nedan) för de övriga spelarna räknas ihop och skrivs ner. Ett tips är att ha ett rutformulär där spelarnas namn står vågrätt längst upp, och siffrorna 1 - 15 står lodrätt till vänster.

Alltså;
Tar du upp det uppåtvända kortet som spelaren till höger om dig slängt: tag ytterligare två kort från högen, och släng ett kort.
Tar du upp det uppåtvända kortet som någon annan än den till höger om dig slängt: tag ytterligare ett kort från högen, men släng inget kort.
Vill du inte ta upp något kort, när det är din tur: ta upp ett kort från högen, och släng ett kort.
När du fått den aktuella handen (ex. två tretal): ta ett kort som vanligt, lägg ner din hand, och inget annat, och släng ett kort. Du tar alltid upp ett kort innan du lägger ner, och detta kort får du använda i samma nedläggning.
Därefter, och tidigast när det är din tur nästa gång, börjar du lägga ner alla resterande kort du kan skapa något av, exempelvis tretal eller stegar, som är på minst tre kort. Du kan även fortsätta bygga på dina redan lagda stegar eller tretal, exempelvis genom att lägga fyrtal på ditt tidigare tretal i knektar.
Du slänger alltid ett sista kort (utom i den femtonde omgången), som inte används. Sitter du exempelvis med två fyror och en femma, och får upp en fyra till från högen lägger du ner ditt tretal i fyror, slänger femman med framsidan uppåt, och har vunnit omgången.

Man får ta upp maximalt tre uppåtvända kort, och således ha maximalt 17 kort på hand. Har man tagit upp noll kort - elva kort på hand; ett kort - 13 kort på hand, två kort - 15 kort på hand; tre kort - 17 kort på hand. Att tänka på är emellertid att det kan bli svårare att bli av med alla sina kort ju fler man tar upp.

Alla tvåor är valfri valör. Det får dock aldrig vara övervägande tvåor, om inte samtliga kort är tvåor.

Stegarna måste vara på minst tre kort.

3-9 ger fem poäng vardera.
10-kung ger tio poäng vardera.
Ess ger 15 poäng vardera.
Tvåor ger 20 poäng vardera.

Den som efter de 15 omgångarna ligger på lägst antal poäng har vunnit spelet.

01 - Två tretal
02 - Ett tretal + en stege på fyra kort
03 - Tre tretal
04 - Två stegar på fyra kort
05 - En stege på fem kort + två tretal
06 - Fyra tretal
07 - Två stegar på fyra kort + ett tretal
08 - Ett fyrtal + en stege på fem kort
09 - Två stegar på fem kort
10 - Ett femtal + två stegar på fyra kort
11 - Tre stegar på fyra kort
12 - Två fyrtal + ett tretal
13 - Ett femtal + ett tretal + ett par (paret får ej byggas på)
14 - En stege på fem kort + två fyrtal
15 - Två tretal + resterande kort i svit (stege) - OBS! Inget kort skall slängas!

Tretal - Tre kort i samma valör, t.ex. tre knektar.
Stege - Minst tre kort som följer varandra i samma färg, t.ex. klöver tre, klöver fyra och klöver fem.


Gin Rummy

Har precis spelat två omgångar Gin Rummy med Mamma, Pappa, Mormor, Morfar, Markus, Syster och Steinar tittade på och skrattade. Vet ni hur man spelar det? Det är roligt, men lite krångligt ibland att komma ihåg och jag tänker inte förklara, ni vill inte läsa det och jag orkar verkligen inte. Men roligt är det.. Kan lägga ut hur man spelar det. Faktiskt riktigt skoj! Jag ledde  hela tiden i båda omgångarna men jag förlorade i slutet och kom bara tvåa. Jädrans! Så  kan det gå. Mormor & Morfar ska åka hem snart, och jag och M ska ta oss en promenad om ett tag. Sen blir det nog läggdags ganska tidigt idag. Blir så himla seg när det är höst, för kallt för att vara ute, för varmt för att ha snöbollskrig. Nu ligger alla här i soffan lite halvt döda och bara väntar på bättre tider känns det som. Haha, nej då.. Men nu ska vi snart ut och gå.. Ha det så bra, så hörs vi senare!

hemma, mätt och trött.

Nu är jag äntligen hemma och har ätit massa, massa mat. Riktigt gott var det. Tänkte ta mig en dusch nu sådr efter jobbet och sen får man höra lite om kvällen. Tänkte ta det lugnt ikväll, hyra en film eller något. Hammarby vann matchen idag, roligt för dem, vi var tvungna att stänga tidigare eftersom all mat vi hade tog slut. Hade bara kaffe kvar i slutet. Så det gick bra=) Nu ska jag hoppa in i duschen. Ska se till att skriva lite innan jag flyr iväg sen också eller när jag kommer hem sen om jag nu ska någon stans. Puss & Kram!

godmorgon

Godmorgon alla där ute=) Hinner inte skriva något roligt nu, mor har gjort en jätte frukost buffé som vi ska äta nu. Måste gå upp och hämta M först, han sover som en stock. Ska väcka honom. Sen ska jag iväg och jobba ganska snart, på sista Hammarbymatchen för i år.. (Misstolka mig inte nu jag är äkta Djurgårdare, jag råkar bara jobba där idag..) Men det ska bli trevligt, blir väl kvar där till sju tiden iaf... Har lite bilder att lägga upp från igår också, inte många men några enstaka. Vi hörs senare ikväll, Puss & Kram!

Glöm inte att dra tillbaka klockan en timme!!

Familjemiddag

Hela  familjen är samlad plus extra. Mamma, Pappa, Storasyster, Hennes karl, Jag och såklart min karl. Mor står i köket och lagar mat. Vi ska äta fondue idag, mums!! Ska bli riktigt kul, var länge sen vi var hela familjen vid middagsbordet. Plus respektive då. Om två veckor åker jag till Norge, ska bli jätte skönt faktiskt det med. Men jag har ju min söta lilla syster här just nu så jag kommer inte sakna henne alldeles för mycket. Ska gå och kolla om mammsen eller syster eller någon behöver hjälp. Jag och M ska förmodligen hem till Alexandra sen och spela poker några stycken eller hitta på något annat. Vi får se vad som händer. Vi hörs sen. Puss & Kram!

image139

trött trött trött

Ligger hemma i soffan och kollar på Hanna Montana. Haha, sov hos M ikväll så jag hann inte skriva något, vi var jätte trött när vi kom hem... Somnade runt två tiden, gick upp strax innan åtta imorse, för att hämta storasyster på Arlanda=) OO jag har saknat henne, men självklart åker mamma iväg med henne nu, som hon gör alla gånger hon kommer hem. Så jag får inte träffa henne och jag får aldrig göra det som de gör nu. Så fort hon kommer hem ska hon få massa saker och åka iväg på massa roliga saker. Men så är det antar jag. Tvivlar på att det blir så när jag flyttar men det märker vi..

Vi var på bio igår! Med Hobby, Fanny och Victor. Vi såg den här om råttan som vill bli kock, Rattatouille (ingen aning om hur det stavas) den var jätte rolig kan jag ju säga iaf! Se den..!

Har fortfarande förlovningsfrossa, vill ha den där ringen på mitt finger en vacker dag... Jag kanske bara vill det just nu, men jag vill, vill, vill!!!! Nej nu ska jag umgås med M, ikväll blir det förmodligen Pokerkväll, får se hur mmycket storspelarna kammar hem då=) Haha, Vi hörs lite senare. Ciao!

image137  image138

förlovningsfrossa

Godmorgon, godmorgon.. Ska snart åka iväg lite för dagen tänkte jag. Tror jag har fått förlovningsfrossa rent ut sagt.. Har suttit och kikat runt på ringar lite nu på morgonen, och jag blir nästan lite ledsen eftersom jag och M bestämt att vi ska vänta ungefär två år till.. Det är ganska jobbigt för jag vill nu, nu nu!!! Eller inte just nu då, men jag vill inte vänta i två år till.
Jag vill kunna visa upp min ring stolt för alla andra i världen. Men jag väntar så länge det behövs...
image136


Checkar ut

Godnatt, sov så gott allahopa!

M

L
yssnade på en låt förrut, Amazed med Lonestar, och jag kunde inte sluta tänka på min lilla bebis.



Jag älskar dig verkligen, du är min andra halva och jag vet att vi bråkar, det gör vi men jag vet inte vad jag skulle göra utan dig. Jag älskar dig gränslöst mycket och hur mycket jag än försöker uttrycka mig med ord så kommer jag aldrig kunna tillräckligt så att du förstår. Jag älskar dig. Texten i låten säger ganska bra hur jag känner för dig och jag tänker inte citera något utan du får helt enkelt ta dig tid och lyssna på den. Jag älskar dig M.

Gubben i månen

Nu är jag äntligen hemma efter en lång härlig "utekväll" med Ellika, den blev lite extra lång eftersom hennes käre karl inte kom och hämtade henne när han skulle. Men sånt händer. Hursomhelst..

Idag är det fullmåne, eller så gott som, det står i almenackan att det inte är förrän imorgon men det är typ det redan idag, ser så ut iaf. Jag har tyvärr ett problem med månen. Jag älskar månen, men en kär vän till mig. Fröken  L, förstörde min fina fina bild på månen. Hon berättade att om man tittar noga så kan man se två ögon och en mun som rör sig hela tiden. Typ Gubben i månen. Och detta är otroligt frustrerande för jag kan inte titta på månen utan att se den där jädrans gubben!


image135


Ungefär sådär ser han ut, ja. Väldigt läskig sak.

Hursomhelst, sitter och kollar på Scrubs. paus för tillfället. Det är nog en serie som jag aldrig aldrig aldrig kommer att tröttna på. Jag bara älskar Dr. Cox. Han är ju hur skön som helst. Nej nog om det.. Hur har ni haft det ikväll? Bra? Det hoppas jag iaf. Vi hörs om ett tag. Puss & Kram!

Rickard Engfors

Jag struntar i vad folk säger jag älskar Rickard Engfors och jag önskar att han var min vän. Haha

image134

Jag är påväg ut.. igen...

Nu ska jag ut och promenera med Ellika, vi hörs lite senare=)

image133

face transformers

Haha, hittade den roligaste hemsidan. Där du lägger upp en bild på dig själv och sen kan du förvandla ditt ansikte till baby, kines, mörkhyad, manga gubbe, osv. Vill ni se resultatet?

Här är jag och älsklingen som små bebisar

image131     image132


Är vi inte jätte söta? Hahaha, personligen tycker jag att M ser lite läskig ut.. Haha, säg inte de till honom!!!


Kopiera länken nedanför och gör era egna Face transformers

http://www-old.cs.st-andrews.ac.uk/~morph/Transformer/

  

bloggtorka deluxe

Senaste dagarna har jag haft den värsta bloggtorkan någonsin. Börjar kännas lite tråkigt att sitta och berätta vad jag gjort på dagarna när jag inte gör något skoj för tillfället. Känns ju lite trist. Som idag tex. inte ett piss har jag gjort. Slutade tidigt, satt kvar i skolan i flera timmar och pluggade. Sen hade jag ungefär 5 kilo böcker att ta hem, och en cykel, och en handväska utöver det. Haha, jätte jobbigt och tungt.

Jo jusste, en liten händelse, ingenting roligt, men kan behöva lite råd. Det finns en person som har börjat i min skola nu för inte så länge sen. Har bara sett personen två dagar, förra veckan och sen idag. Man kan säga att jag har ett "förflutet" med den här människan och vi har varit väldigt mycket fram och tillbaka, antingen älskade vi varandra eller så hatade vi varandra. Hur som helst så "bröt" vi kontakten för lite mer än ett år sedan, kanske närmare två år, jag vet inte riktigt. Det sista personen sa till mig var positivt om man säger så. Men det är väldigt svårt att läsa av personen i fråga så man vet inte riktigt vad personen menar. Shit jag börjar bli trött på att skriva personen om och om igen. Vi kallar denne för A. Hur som helst, A har sett mig, och jag har sett A, första gången vi såg varandra i skolan glodde vi på varandra som om vi sett ett spöke ungefär. När jag såg A idag höll jag på att gå in i A. Jag vet att A sett mig och vice versa. Men, vi har inte sagt hej eller någonting. Jag vet inte om jag borde hälsa eller inte för jag vet inte hur A känner med allting. Det blir otroligt pinsamt om jag inte hälsar, men vad ska jag säga till A?

Dagens I - lands problem, eller vad säger ni?

Nog om det, men skriv gärna en kommentar om vad ni tycker!!

Om ett tag tänkte jag börja laga lite mat, sen ska jag träffa Ellika ett tag. Sen ska jag soova, och jag har ju lov nu! Det tänkte jag inte på, ska bli riktigt skönt!!
Vi hörs lite senare då. Puss och Kram!

image128


Dagens Bild

Tilde Fröling

image127

Berg i EnebyBerg

Tänkte påpeka också att Fröken Carina Berg faktiskt satt på resturangen vid Eneby Torg för några dagar sen, i föra veckan. Såg henne när jag var ute och promenerade med Johanna. Hon rör sig alltså i mina hemmatrakter. Eller har gjort. En gång. Haha

image126

Carolina Gynning

Tänkte nu införskaffa mig Gynnings bok Ego Girl, någon som läst den och har något att säga om den?
Jag struntar faktiskt i vad folk säger om henne helt ärligt, folk har så otroligt mycket fördomar om henne, men jag tycker om henne. Jag gillar att hon har en egen stil och kör sitt eget race helt enkelt. Dessutom tycker jag om vad hon gör med sitt hår, så det så!!!

image125

Sen så måste jag bara säga att från bilderna från 2007, 2006 och 2005, är hon inte lite lik systrarna Graaf? Tycker ni inte det?

När går muskler över gränsen?

Seriöst, muskler är snyggt men fan inte i vissa mängder. Satt och kollade runt lite på google och hittade den här bilden. Haha, jag vet inte om jag ska skratta eller gråta. Det här är ju bara äckligt!!!

Här är en vältränad kille:
(Markus Schenkenberg, hihi)

image123
Helt okej, personligen tycker jag om killar som inte är riktigt så vältränade. Snyggt att titta på, det tycker jag absolut men hemma i sängen vill jag nog inte riktigt ha en sådan.

Nästa bild är ju bara hemsk.


Check this out!

image124

Inte den bästa bilden men man ser det man behöver se. Jädrans asso!

Lill lördag

Ja, idag är det som sagt Lill-Lördag.. Känns inte särskilt mycket alls. Har inte haft den bästa dagen faktiskt. Känns lite trist, men nu är det väldigt snart ett långt och välbehövt lov på ingång. Ska bli riktigt skönt..

Har precis tagit en lång dusch och nu ligger jag i sängen och myser framför Scrubs. För ett tag sen när jag kom hem och hade varit ute i kylan så tog jag ett litet (OBSERVERA litet) glas coca cola när jag kom hem och jag fick vääärldens jädrans värk i vänstra kinden, på insidan då. Fy vad ont det gjorde! Nej det var inte skönt ska jag säga. Dum som jag är så tar jag ju en klunk till och får lika jädrans ont igen! Haha, ja nog om det..

Imorse var jag på gymet, vart inte så länge men ett litet tag iallafall. Sen var jag i skolan, hade dubbeltimme i NKA, tror att jag skrev lite om det då va. Ja visst gjorde jag det..  Efter skolan åkte jag, Fanny och M in till stan. Fixade till min piercing lite, hade tappat ena kulan, så jag har gått tejpad i nästan två dagar för att den inte ska åka ut.

Nu blir det mer Scrubs. Lär ju skriva något innan jag somnar sen. Så, Talk to you guys later!!

ungdomsfläckar?

Kolla vad jag läste i cosmopolitan idag! Födelsemärken på kroppen behöver inte bara betyda hudcancer!!

Såhär står det: Om du har många födelsemärken kan det enligt en ny studie vara ett tecken på att dina celler åldras långsammare. Det gör att du ser ung ut längre. Forskarna upptäckte att kvinnorna med flest födelsemärken hade celler som låg sex till sju år efter i åldrandet än de kvinnor som hade minst antal märken.


Tråk lista

Hittade en lista som jag tänkte jag kan roa mig med innan jag hoppar in i duschen och går och lägger mig. Here we go:

Namn: Cecilia
Kön: Tjej

Ålder: 20 juni

Längd: 164.5 cm
Smeknamn: Cissi, Nisse Pumpe, Sessa, Chippchopp etc.
Hårfärg: För tillfället brunt
Ögonfärg: ljus-blå

Har du någonsin
Ätit sushi: 
Nej, eller jag har smakat, inte så förtjust i rå fisk, eller fisk över huvudtaget..

Varit ihop med någon som varit otrogen: Ja, ett X antal gånger.
Klättrat på berg: Ja?
Sett vita huset: Njä

Antingen eller
Kallt eller varmt: Kallt, vinter människa
spets eller satin: Satin
Svart eller rött: kan man välja båda?
Regn eller snö: snö
Rosor eller tusensköna: Rosor
Vår eller höst: Vår
Matte eller engelska: English

Motsatta könet
Gillar du någon just nu från det motsatta könet: JAA!
Vet den om det: JAA!
Vad tittar du på hos en man: Personlighet + utseende.


Inom de 48 timmarna
Kramat någon: ja.

Bråkat med en kompis: Nope!

Gillar du att:
Ge kramar: Ja.
Ge massage: Nej, FÅ!:P
Gå promenader i regnet: Det är underbart!

Övrigt:
Vad gjorde du i somras: Var i Kroatien med M, jobbade, var hemma
Svär du för mycket: Eh, ja :$
När duschade du senast: Imorse
Vilken färg är det på dina byxor just nu: Svart, dock urtvättade
Vilken låt lyssnar du på just nu: Ingen.
Vad är bredvid dig just nu: Min mobil, en tv och en dammsugare, o 2 stoora kuddar
Saker på skrivbordet? Ligger i sängen, inge skrivbord här inte

Hur ser ditt skrivbord ut (till datorn): Hemma? Mörkt trä till stora datan, men jag använder laptop!
Vad var det sista du åt: rostade och saltade solrosfrön
Vem vill du spendera resten av ditt liv med: Älsklingen <3
Har du en lavalampa: Eh, nej.
Hur är vädret just nu: Kyligt
Vad gjorde du igår kväll: Var ute och gick med A
Vem pratade du sist med på telefon: Markus, räknas SMS så var det Fanny
Vad gör dig glad: Snowboard, M, vänner, spec. Fanny!
Vart skulle du vilja du åka: Vart som helst där det är varmt, eller till alperna!!!
Vill du ha barn: Ja!

Vad ska dom heta: Tjej - Mercedez, Anastacia, Stina Kille - hmm, jag tycker om Robin eller typ Leo

Nu ska jag duscha!!! Godnatt på er


graviditetsfrossa

image120

Ser det inte mysigt ut? Tanken på att ha ett litet liv i magen. Den dagen kommer väl den med. Ta det inte fel, det dröjer några år, men någon dag=)

Äntligen hemma i värmen

Kom precis hem, har varit ute ett tag, träffat Markus och sprungit en del. Riktigt skönt. Ska hoppa in i duschen alldeles strax. Vissthar min kära blogg blivit lite finare=) Det är bara en början men det är alltid en liten. Haha.
Snart ska den bla fin. I promise. Ligger och tittar på en film på ettan. Dr.T någonting. kanske bara Dr. T.. Hmm, jag vet inte. Shiit samma. Nu ska jag hoppa in i duschen. Vi hörres imorgon. Kanske lite senare om jag inte kan sova.

Take care!

image119

M är underbar

Min pojkvän är underbar, jag ville bara säga det. Jag vet att vi inte riktigt är sams just nu på något sätt alls. Men jag älskar honom. Är vi inte söta? Speciellt M?

image118
Älsklingen ser ut som Skurt, osso skelar han såklart.!

nicole richie

image115 image116 image117

Och de säger att hon bara har gått på diet.

I'm back!

Nu har Fanny gästbloggat lite här. Det var väl trevligt att få se någon annan skriva för en gångs skull. Som hon sa så sitter vi nu i Mörby Centrum och väntar på min käre far. Fanny har ju redan suttit och kommenterat alla människor som gått förbi, så det känns ju onödigt för mig att göra. Vi sitter nu och försöker ta oss in på ett nätverk som vi luskat fram här, men det är minst sagt omöjligt. Så fort mor & far kommer så ska jag åka hem och äta lite middag, plugga lite och sen springa ner till torget och hämta cykeln, som vanligt. Så nu kommer dem, Weeeo! Ska åka hem nu, men vi hörs om ett litet tag igen


Puss & Kram!


Lilla fröken fanny gästbloggar hos mig... speciellt inlägg. haha

Hej hej!


Det här är Fanny som talar. Skriver en gästblogg på Cissis sida tänkte jag. Vi sitter i Mörby och väntar på hennes far. Tar en himla tid tycker jag. Men det är kul! Ja...nu då? Vet inte vad jag ska skriva...såg en gammal klasskompis från lågstadiet precis. Såg lika dan ut. Håret och allt. Ha! Fast hon har skippat sin kanin hon alltid gick och släpade på. Sen är hon väl en meter längre också.

Sitter och kollar in människor som går förbi. Inget intressant.

Kom på det bästa igår. Cissi klaga på att Annelie va hopplös. Då va jag snabb med att säga; "Annelie, du är som en groda utan ben, hopplös!". haha! Fast det var bara jag och Cissi som skratta. Fick höra senare att den är gammalL någon som redan kommit på den. Skit också!

Okej, nu kom det en knäpp sak. En tant som va typ 1.20 men myggbrillor, långt mörkt hår och vit mössa. Gick som han, ringaren i Notre Dame, hur stavas det? Kul va det iaf. Kass humor kanske? Nu gick det en jätte förbi. Och nu ringer M, Cissis pojk...

Gah! Det här va ju misslyckat.

Hej då!


på promenaaad genom stan... lalalala

Har precis varit ute och tagit en promenad. igen... I knoow! Jag tycker om promenader. haha. Kvällens promenad gick jag med Annelie. Pratade en himla massa om saker och ting, mellan himmel och jord. Det var jätte skönt faktiskt. Dock lite kyligt. Inge mer om det idag, jag ska sova tidigt idag faktiskt. Det säger jag väl varje dag men nu ska jag faktiskt gå och lägga mig i pausen på Sienfield. Såhär kan iaf en promenad med henne se ut=)

       
Godnatt på er

gratisgenerationen

Nu är det såhär. Att jag behöver en ny mobil telefon och jag har inte råd att köpa någon just nu, så om du vill stödja min lilla fond här till att få en ny mobiltelefon så att jag har en fungerande sådan så snälla ta och hjälp mig genom att bli medlem här: http://gratisgen.se/?ref=80441 och sedan så frågar de vem som värvade dig och då skriver du ID nummer 80441

Det skulle vara jätte snällt av er. Och ni tjänar själva på detta också!!!

massa kläder till salu!

Har annonserat lite på blocket, efter att jag rensat garderoben. Tänkte få in lite pengar för massa kläder som jag aldrig använt, och jag har sålt en del men har mycket kvar. Så tänkte kolla om någon är intresserad av något innan jag ger bort det till klädinsamling eller frälsningsarmén och sånt. Här kommer massa bilder.

       


Är någon intresserad av något så hör av er till mig så kan vi diskutera pris och sånt. Hör av er till :
[email protected]

Dagens Bild

Dagens bild går idag till skådespelerskan Hayden Panettiere som faktiskt bara är sjutton år gammal. Riktigt snygg tjej.

image100   image102

Seger till Walthers gymnasium!

Idag har vi haft DM i fotboll med skol laget. Final och Walthers gymnasium vann med 2-0! Weeeoooo!
Spelade mot ett lag som heter Athletica eller något liknande tror jag nog. Alltså hade vi inga lektioner idag efter lunch. Jätte skönt. Åkte in till staden och kollade på fotboll hela eftermiddagen. Nu ska jag laga ihop lite käk. Eller laga och laga jag har lite rester från igår, China food! Jag orkar verkligen inte göra något. Så himla trött..

        

Ska gå och äta lite nu. Så vi hörs lite senare!

Helgen som varit...

Ja, kanske ska man skriva något också och inte bara lägga upp viedoklipp från youtube. Ehm, ja jusste helgen som varit har bara varit riktigt slapp. Har bara tagit det lugnt och ja, sovit typ. I fredags var Jag och M hemma hos Jon med Ellika, Linn och Micke ute i Brottby och kollade på filmen "En natt på muséet" Den var faktiskt väldigt rolig. haha. Var inte där så länge, åkte väl hem vid halv ett tiden skulle jag tro. Så det var himla skönt. I lördags var jag ju hemma hos M eftersom hans föräldrar hade gäster. Det var jätte god mat och väldigt trevligt. Innan middagen tittade vi på filmen Bortspolad. Det har jag redan skrivit om, det gjorde jag igår. Den var ju ganska rolig den med faktiskt. Det känns som jag bara sett barnfilmer på sista tiden. haha

Vi var inte kvar hos M hela kvällen utan vi stack iväg och tog en liten promenad med Ellika. Tror vi åkte hem ungefär vid samma tid där vid halv ett någon gång. Det har alltså varit en riktigt seg helg. Har bara tagit det lugnt. Har varit väldigt skönt också. Nu i helgen så blir det ju ett litet höstlov. Helgen efter höstlovet, alltså vecka 45. Då åker jag iväg till storasyster och hälsar på henne. Det ska också bli jätte skönt. Nu har jag hittat ett par ganska schyssta biljetter dit. Så det ska bli härligt att träffa henne också. Ska bara umgås med syster en hel helg. Tänkte försöka ta med mig datan dit också, men vi får se hur det går.

Nu tänkt jag faktiskt gå och lägga mig, ta en snabbdusch och sen gå och nussa. Börjar ganska tidigt imorgon så tänkte försöka få mig lite sömn iaf inatt. Men vi hörs imorgon, som vanligt.
Puss & Kram!

Celebs without Make-Up

Ni har säkert sett de här inläggen minst tusen gånger men det är ganska häftigt vad smink kan göra. Seriöst, kolla på de här!


Helt ärligt. Va fan ska de med massa plastikoperationer till om "lite" smink kan göra allt det här.? Visst, man kanske tänker att då behöver man inte sminka sig varje dag, men kom igen, du gör det ändå!

Kolla på Blondie som sitter bredvid Tyra

Haha, satt och tittade runt lite på youtube och hittade de här klippen från Tyra Banks show. Hon ska visa folk jätte fort lite smink tips. Observera tjejen som sitter bredvid Tyra, hur hon bara ser värre och värre ut. sorry, skadeglädje!


Förlåt, bloggtorka, jag vet men det är lite roligt! Kan ju snappa upp lite tips på samma gång

Oslo City

Sitter här och funderar lite på om jag ska ta och åka en helg till min syster nu på lovet som kommer. Bara ta och åka iväg över helgen till henne, och bara umgås med henne. Saknar henne otroligt mycket nu när hon är borta.. Jag saknar Norge också faktiskt.. Sitter och kollar på lite biljett priser nu för flyg. Problemet är ju att M fyller år på Torsdagen på lovet och jag måste åka på fredagen då. Så han kommer nog inte bli så glad.. Men jag saknar min syster!!  Jag vill bort till henne.. Jag kommer sakna M men det får jag leva med. Jag träffar syrran högst fyra gånger om året typ. Höres senare!

            

(Kan ju ta och berätta för Mannen, Myten legenden också att det är inte svårt att lista ut att det var du. Inte så många som kallar mig för Skitas.)

klockan fyra-fika

Har upptäckt en riktigt bra låt. Hey there Delilah med Plan White Ts. Riktigt bra låt, den kommer här:


Ska göra mig i ordning nu sen ska jag och M på fika hem till M med föräldrar och bröder=)
Så roa er med låten så länge, haha det blir ju ett tag då.. Näe men jag ska sitta och gotta mig med massa saker, nu ska jag kila iväg till min klockan-fyra fika!!

image90

den odiskreta mannen blottas

spänningen är olidlig.. den odiskreta kommentararen som kommenterat om "Mr. Ping-pong-song" och om "hahahhaha" är...........JACOB LEGNEVALL!!!

Man förstår när det är du. Så är det bara. Speciellt när du skriver att kommentaren är från Mannen, Myten, Legenden. Det är bara du som är så jädrans självgod!

lunch time!

Nu står min illa älskling och lagar lunch till oss. ska gå ut och hjälpa honom.... TILLRÄTTNING!!!  nu är det jag som stod och lagade maten iaf. M gick och satte sig och tittade på Disney Channel. Vi drog ihop något konstigt idag till lunch. Ris och massa rester helt enkelt bara. Nu ska vi ta och äta. Gårdagens kväll gick Jag, M & Ellika en lång härlig promenad i flera timmar. I princip hela kvällen så gick vi bara och pratade en himla massa. Väldigt mycket om en nära vän som inte mår bra. Alls. Funderade väldigt mycket på vad vi kan göra för henne. För at hon ska må bättre... Jag kommer tillbaka senare och skriver lite mer.. Nu ska jag och M käka lunch!! Puss & Kram!

hahaha

Shit jag vet precis vem det är som har skrivit kommentaren om "Mr.Ping Pong Song" Haha, så odiskret. o ta det lugnt jag emnade inte att han var nasty. jag menade att han har något i ögat! eller nåt. hahaha 

Design människa sökes!!!

Jag behöver någon rolig design på min hemsida. Tyvärr så är jag nog en av de mest otekniska människor som finns på denna jord. Är det någon som kan sånt här så snälla hör av er!!!

underbart god mat! Yummie!!!

Godkväll, sitter nu hemma hos M och tittar på filmen Bortspolad med hans lillebror och en liten tjej i samma ålder, Tove. Har precis ätit en jättegod middag som M mor har lagat. Hur gott som helst,någon slags kyckling med citron och massa sallad och grönsaker och stooora potatisar.MUMS!!! Nu sitte vi här och funderar på vad vi ska göra denna iskalla kväll. Vi ska nog åka och träffa Ellika till att börja med, sedan så får vi se vad som händer.  Är det något som lockar så är det. annars inte.

Ehm, annars då? Inget alls typ. Ska springa på toa.Min blåsa håller på att spricka känns det som. Nerifrån hör man sex vuxna människor sitta och skratta högt. Känns precis som när man var liten och sprang upp när mamma och pappa hade gäster hemma. De pratar högt och tydligt och skrattar så nästan hela huset skakar. Men på något sätt är det ganska mysigt. Man hör hur bra stämningen är etc.

Nu ska jag besöka SL fina hemsida och kolla när bussen går. Vi hörs ikväll om jag inte somnat!!

Puss och Kram!

dagens

jag  förstod inte vad annelie såg i den här lite små töntiga tonårs-skådespelaren som spelar i high school musical typ. Jag förstår lite bättre nu Annellie, okej?

image89


Mr. Ping Pong Song

Satt och lyssnade på radion, så kom den här Do You Know, Ping-Pong-song med Enrique Iglesias. Så kom jag och tänka på att en kompis berättade för mig att han sett något program där de säger att Enrique gör något typ Öhhhh-ljud innan han börjar varje vers i sina låtar. Lite såhär hackit ljud. Douöhdouöh you know what it feels like!!
det är svårt att förklara skriftligt men lyssna på hans låtar. Haha han gör det faktiskt... sen en annan sak som jag faktiskt tänkt lite på är att.. Hmm jag lyssnar inte speciellt mycket på den här killen men man vet ju liksom fortfarande hur han ser ut och så. O jag kan säga att han har fan någonting asso. Jag säger inte att han är snygg! men han har det där lilla extra i blicken. Promise!                                 Raooow!

image86
             

Ellikalalalalalalala

Kom precis hem igen från M, han är nere i hallen och skulle spela seriespel så nu tänkte jag passa på och träffa Ellika, min allra myckee näraste kompis=) Haha, de lät bra. Ehm, ja det hade jag iaf tänkt att göra. Ska över till M sen ikväll och äta middag, hans föräldrar ska ha gäster. Väldigt trevliga människor så det ska bli trevligt. Satt och funderade på det här med video-blogg.. Jag har själv aldrig gjort det och jag vet inte hur ofta jag skulle vilja sitta framför kameran sådär.Hmm. aja får se om det blir ett senare projekt i bloggen. Nu ska jag iaf springa iväg och torka håret och sen fixa till mig lite och då träffa Ellika. Eftersom det är så himla fint väder här hemma i Stockholm idag!! Får se om jag hinner skriva mer innan middagen. det märker vi, men jag lovar ingenting. Som värst såhörs vi inte förrän imorgon, beror helt och hållet på hur jag mår sen när jag kommer hem ikväll. Ska försöka skriva lite på Ms data innan vi går ut sen. Vi  hörs hur som helst senare!!


(Bilderna är mellan ett och typ tre år gamla. HA ÖVERSEENDE!!!!)

TILL ANNELIE

Det här är bara till Annelie, som är tokkär i disney filmerna som går påDisney Channel. High School Musical!

Kolla vad jag hittade=) Only for you


Kim possible

Ligger med M i sängen och kollar på Kim Possible. Ni vet den här tjejen med alldeles för stora byxor och fluffigt hår och en partner med en liten råtta i fickan.  Jag tittar hellre på Oprah men det är Markus vilja som går igenom. Ingen kan ta ifrån kontrollen från honom när det finns Disney Channel!

Ikväll ska vi bara hem till J & E och kolla på film. Det  ska blli riktigt skönt faktiskt. Sprang bara upp till gymet ett litet tag idag.. har fortfarande ont i ryggen så jag mötte M och sen åkte vi hem och la oss lite i sängen och nu är vi här. Vi hörs förmodligen lite senare. Ska sova hos M men jag snor till mig hans dator! Vi hörs senare!

Hittade lite roliga bilder på henne=)


(Markus blev lite ledsen när ja la upp "porriga" bilder på henne så ja la in två vanliga också)


självömkan

Tänkte bara påpeka också att jag har fått ryggskott! Kan knappt röra mig. Förstår ni hur skönt det skulle vara med massage!!! Har gått med stödkorsett hela eftermiddagen!!! Aj...

image77

Cecilias meningslösa tankar.. hahaha!!!!

Jag har inte skrivit idag. I knooow. Men jag har faktiskt haft fullt upp idag. Började skolan klockan nio imorse, åkte så jag var på jobbet klockan ett. Jobbade till fem, åkte till båthamnen. Mastade av segelbåten med hjälp av mor, far, farfar och morfar. Sen åkte vi och hälsade på lilla mormor som är lite sjuk, mataffären och handlade, hem och lagade middag och sen direkt ut på kvällspromenaden och nu är jag hemma! Du ser, fullt upp deluxe! Ja, har väl inte så mycket att skriva om idag. Skulle jag skriva detaljerat om vad jag gjort skulle jag få kramp och ni skulle somna. HAHA!
Satt och kollade på Southpark precis och de började snacka om att de skulle bygga en stege upp till himlen. Började tänka lite på vad himlen är för något.

För mig är det något som man blir inbillad när man är liten av alla vuxna att det är ett "ställe" där man lever på vita fluffiga moln, folk går runt i långa vita kappor med vingar och gloria på huvudet och är helt enkelt hüber lyckliga. Samtidigt, ju äldre man blir ( iaf för mig ) så finns det fortfarande en baktanke på att det är ett ställe där folk som dör hamnar eller att änglarna finns där. eller va fan jag vet inte. Men det känns ändå som att det inte är bara en fantasi. Kanske en drömtanke... I don't knoow!!! Vad tror du? Skriv på kommentar och berätta vad himlen är för dig? Jag vet, konstig, skum fråga.. men det är ganska intressant tycker jag iaf, erkänn!!!






Jag tänker faktiskt inte skriva särskilt mycket mer idag.. är jätte trött och ska gymma rätt tidigt imorgon. Så jag tänker gå och lägga mig nu.. Sov så gott. Godnatt!!!

natti natti

Klockan är tjugo i tolv och jag håller på att slockna, weeeooo! Kanske får mig lite sömn idag iaf. Har varit nere och hämtat cykeln, duschat, gjort mig i ordning för sängen och nu tänka jag snart hoppa ner under täcket.

Jag saknar min syster, jätte mycket. För folk som inte vet det så bor min syster i Oslo i Norge. Har bott där i typ två och ett halvt år kanske. (är inte hundra men..) Alldeles för länge iaf!!! Det finns många personer som betyder mycket för mig men ingen kan övergå min syster eller M. De är verkligen de bästa som finns. Sys har jag ju känt hela livet och vi har haft våra uppochner gångar men vi är systrar ändå! I  vått och torrt, eller hur!? Såklart min lilla bebis M också, som förresten fyller år snart, något förslag på present? Jag tror jag vet vad jag ska köpa till honom men det kan ju vara kul att få någt förslag? Nej nu ska jag sluta puttinutta mig om mina små änglar. Nu är Scrubs slut så nu kan jag soova. Lär ju ta ett tag att somna ändå så det är väl lika bra. Godnatt!


I love the grey jacket...

Dagen har  varit speciell. Hade bara en lektion idag den började typ två, jag var där vid elva, så det var ju trevligt att sitta i typ tre timmar och göra ingenting alls. Det blev en lång lunch idag kan man ju säga.. Men men, när dagenvar slut så åkte jag, Jonna & Annelie in till stan och skulle hitta ett par svarta byxor och en vit skjorta till mig, ska nämligen jobba imorgon på en begravning (Cateringfirma). Jag har ju vit skjorta och svarta byxor men det skadar ju aldrig med ett par till. Tyvärr så spenderade vi första timmen till att kolla på andra saker och jag blev tokkär i en jacka från H&M. En sån här Oversize jacka, en grå. Tänkte pröva den först mest på skoj, men jag älskade den. Var verkligen jätte mysig.
image66               

Haha, ja ni ser vi tyckte om den, man kan ju inte riktigt säga samma sak om bilderna, men så blir det när man har roligt, man får helt enkelt ta och bjuda på sig själv. Haha, Ja tillslut hittade jag mig ett par byxor iaf. Tyvärr ingen skjorta, men jag får ta något som jag redan har. Det löser sig alltid. Jag hade en trevlig dag today. Ehm, nu när jag kom hem så lagade jag mat, civapcici (Var i Kroatien i somras med mina föräldrar och M, och jag har precis upptäckt att denna underbara köttbulle-liknande-men-lite-mer-avlånga-grej finns här också!!) Så det har jag ätit, sen har jag startat tvättmaskin x2 och nu håller jag på med en skoluppgift, samtidigt som jag kollar på Roomservice och sitter här och skriver. Ska snart gå ut på min dagliga promenad, idag är den tyvärr oförvillig men men. Jag måste springa ner till torget och hämta min cykel. Tog skjuts hem idag. Så ja, det blir som det blir. Vi hörs senare=)

           

(Det var en guldig stillastående karl mitt i stan också)
Min mat ser ut som små hårdstekta bajskorvar rent ut sagt!!! Men de va jädrans gott iaf.!

godmorgon sunshine

Sitter här i soffan och ska alldeles strax dra mig iväg till gymet. Så fort jag får orken. Tänkte kika bussen, det var därför jag öppnade datorn. OHH, jag behöver inte stressa! Min buss går inte förrän kvart i elva. Sköönt. Sitter och tittar på MTV på Sean Kingston´s nya video, ni vet han som sjöng Beautiful Girls. Den nya heter "Me love", helt okej, helt okej.  Ne nu ska jagta och börja torka håret. Vi hörs senare. Kram


BLOGGTORka

Har varit ute på min dagliga kvällspromenad igen. Fast jag kom hem för cirkus en timme sen så det var ett tag sen. Börjar bli riktigt trött. Ska gymma imorgon bitti vid nio, tio tiden någon gång. Så det ska inte bli allt för sent ikväll, men det är det väl redan kankse.

HAHA, hittade precis en lite rolig blondin historia, tycker jag iaf:

I ett hus fanns en stor säck med guld. Utanför huset stod det en dum blondin, en smart blondin, Fantomen och Stålmannen.Vem gick in och
                   hämtade säcken?
                                                                Den dumma blondinen. De andra är bara fantasifigurer


BLOGGTORKA DELUXE!
Tänkte jag skulle svara på en sån där list sak som alla gör. Här kommer den:

Höger- eller vänsterhänt:Höger
Humör just nu: Bra, men trött, trött trött!
Favoritgodis: De här gröna godisarna med vita små strimmor i typ.
Är det nåt du absolut inte äter: Fisk
Kläder just nu: Grå mmjukisbyxor
Musik just nu:Inget just nu. och nån vit gammal hoodtröja
Vinterplaner: Snö, snowboard, snowboard, snö!
Saft eller alkohol: Coola
Hur många kuddar sover du med: oj, ett extra täckesom huvudkudde och sen en fem-sex kuddar kanske. HAHA
Favoritväder: Sol & snö (lite regn ibland)
Morgon- eller nattmänniska: Någonstans däremellan
Sparare eller slösare: Asso jag handlar ju för ekonomiska priser, men det blir ju rätt mycket.
Kommer du ihåg din första kärlek: Japp
Tror du på mirakel: Nja
Hur många barn vill du ha när du blir stor: Två
Bio eller promenad: Promenad! Jag älskar verkligen att gå.
Stjärntecken? Tvilling
Rädd för insekter?Nix, I love spiders=)
Största svaghet: Äter jag inte när jag är hungrig blir jag riktigt grinig!
Det här är jag bra på: Baka;)
Chips, morötter eller godis? Nacho chips!!
Pizza eller hamburgare? Hamburgare
Skriver du dagbok? Ja, bloggen räknas väl:)
Tänker du någonsin tatuera eller pierca dig? Har två piercingar, ska bli tatuering också men det dröjer nog ett litet tag.
Stökigt eller välstädat? Välstädat men det blir ju lite fel iblad.
Är du rädd för blod? Nä..Inte rädd direkt
Saltar du på maten? Alldeles för mycket
Gillar du att sjunga?Yes, men bra låter det inte...
Anser du att du är stark? Nä men något har man ju innanför skinnet
Brukar du sola? Så ofta jag kan, har råd eller hinner. På sommaren utnyttjar jag tyvärr solen lite dåligt ibland.
Vad gör du om du får hicka? hick, hick...
Kaffe, te eller inget? Te!

Jädrans trött jag är. Nej nu ska jag sova!!!  Hörs imorgon. Godnatt!!


Tillrättning

I inlägget  "ABOUT CECILIA" har jag gjort ett misstag som min syster märkte alldeles nyss. Jag har skrivit att min kära far är 52 år gammal. Men det stämmer ju inte, han är 51. Sorry pops!

I'm finnaly hooome!

I'm finally home!!! Det känns som om jag säger det varenda dag numera när jag kommer hem. Att man kan bli så trött av att gå i skolan. Ja, idag har jag varit i skolan som sagt. Efter skolan åkte jag och Kristoffer in till den stora staden Stockholm och ställde lite frågor om Media, i princip. Till skolan, ett arbete som vi håller på med på Samhälle. Har du lust att svara på våra fyra små frågor?

1. Har du internet?
2. Vad använder du internet till?
3. Hur ofta använder du internet?
4. Vilken typ av media använder du för att ta reda på nyheter, TV, internet, radio, tidningar?


HAHA, trevliga frågor va? Det är ganksa roligt när man kommer på stan och ska ställa någon en fråga eller vad som helst, kändes som att alla undvek mig för att jag hade ett block och en penna i handen? Sen när man kommer fram och försöker se lite trevlig ut så började de typ springa därifrån. Jag sprang ju såklart efter och jagade dem och skrek tills de stannade. Hahaha, nej det gjorde jag inte, men det skulle sett ut va?  Haha, det var ju ganksa skämmigt att gå runt som en tok där. Men så kan det va, eller hur? Nu är jag iaf äntligen hemma igen. Får se om det är dags för lite middag snart. Har inte ätit så bra de sista dagarna. Har inte haft någon matlust alls, men sen framåt kvällen typ vid elva blir jag ju såklart vrålhungrig, och det är ju inte heller särskilt bra. Men men. Vi hörs senare ikväll!

Löshår

Har suttit och funderat på det där med löshår ett tag, man vill ha det, man vill inte ha det. Problemet med mig är attjag byter ju hårfärg ganska ofta så det skulle bara vara otroligt mycket bortkastade pengar skulle jag tro. Däremot så är jag lite haj på vad Stina-Lee gör på sin blogg. Hon säljer jätte fint löshår hur billigt som helst! Shit samma nu ska jag komma till saken. Läste precis om att Amy Winehouse, soul sångerska. Ganska duktig faktiskt, drogmissbrukare men ändå ganska duktig tycker jag personligen.  Såhär ser hon ut:

image64
Som man kan se har hon en enorm klunga löshår isydd på huvudet. Sångerskan träffade en representant för organisationen Beauty hurts och började diskutera sin stora löshårsman. Fick därefter reda på att när man skaffar fram löshår tar man ibland utnyttjar barnhem i Rumänien tex. och har nu donerat 666 000 kronor till ett barnhem i just Rumänien för att lätta lite på skuldkänslorna. Keepup the good work!

Magnus Betnéer uttrar sig om Ebba von Sydow

No affence till Ebba von Sydow. Har inte så mycket koll på henne. Men lite har man ju. Däremot detta som Magnus säger på Stockholm Live är ju typ det roligaste någonsin. Ha lite tålamod, han pratar inte om henne i början. Men jag vet inte hur många gånger jag sett detta. Shit, jag älskar honom!!!


lalalala

Kom hem för ett litet tag sen, det börjar bli lite sent för mig på vardagskvällarna nu. Har fått reda på att M sitter och smygläser min blogg ibland på kvällarna, haha och sen klagar han. Han tycker inte att man ska blogga, han tycker helt enkelt att det är töntigt. Men ändå så fortsätter han läsa, jag vet allt att du sitter och kikar nu. Haha. Söt är han i allafall. Ehm, dagen har varit lugn, har haft otroligt ont i benet däremot efter lördagens påhitt. Kan knappt gå faktiskt. Men det är trevligt när man ska ha handbollsträning imorgon bitti med klassen=) Haha ja det ska bli trevligt, jobbigt dock men trevligt. Jag kanske ska dra historien kort då om vad som hände i lördags. Det räcker med några ord: Jag klättrade över att taggtråds stängsel, med klänning och högklackat. Det medförde att jag har sår på insidan av båda låren som gör ruskigt ont!! Såren är inte så fina just nu, de har blivit blåa och gröna. Jätte trevligt. Ska ner till vårdcentralen och kolla upp det om det blir värre. Vill inte åka på någonting. Klänningen som jag hade är ju helt förstörd det var hål och massa rost, och det vill jag inte ha i benen. Men det är nog ingen fara. Nu ska jag kika klart på Sienfield och sen ska jag sova lite.

Markus, eftersom jag vet att du läser sötnos. Jag älskar dig. Godnatt på er. Puss och Kram!


Godnatt på er!!

Godnatt allahopa där ute<3 Nu är det dags att soova!

Heidi Klum

Haha, Heidi Klum har sminkat på ett par solglasögon på sin son, så himla gulligt, eller?  Hon ser glad ut, men lill-pojken ser ju helt förstörd ut. Förmodligen ej från sminkningen, troligen något annat. haha
 

image62

äntligen hemma

Nu är jag äntligen hemma från en hel dag ute och drivit. Har varit på Markus jobb sen klockan halv fem och kom hem nu. Så nu sitter jag med ett varmt fotbad och tittar på Efterlyst. Ska gå i säng snart, sov inte särskilt mycket inatt, och sen så har jag världens kramper i magen.. Jag har fått en sån där fin locktång idag också av min kära mor. Så tack för det mamma=)

Kan ju också berätta att min kära vän Johanna is in loove! Och jag är jätte glad för hennes skull de märks så tydligt att hon är kär! Hon har ett stort leende på läpparna, hela tiden! Ohh, det är så härligt!!! Nej, nu ska jag snart hoppa i säng. Vi hörs imorgon! Puss & Kram

I want...



Sitter och tittar på Animal Planet på teven, har inte någe annat för mig, så det fick bli detta. De sitter små barn med små tiger bebisar och de ser så gooosiga ut! Oh, tänk er en liten tiger bebis som springer runt istället för en vovve, de vore nåt va!?

Gårdagens kväll

Hallå hallå!!


Lördag dag, nu igen. Jag kan ju säga såhär, visst är man lite sliten idag. Men inte så sliten som Markus eller Fanny, haha! Jag hade jättetrevligt igår, kan inte svara för någon annan men jag tyckte det var roligt och jag mådde finemang. Markus och Fansan mådde väl braigår men kanske inte lika bra idag=) Haha
Tyvärr så tog mina batterier i kameran slut när vi kom dit. Men jag har lite bilder från när vi var hemma hos Kristoffer innan. Det var jätte trevligt. Det var jag, Annelie, Fanny, Markus, Kristoffer och Rickhard som var där.

Vi åkte ganska tidigt hemifrån. Strax efter fem kanske, då åkte vi till IKKI, Sushiresturang i Mörby Centrum, åt lite middag, sen direkt till Kristoffer, satt där och pratade ett tag, drack lite vin och hade det bra=)



Nu ska jag bara ta det lugnt ett tag, sen ska jag väl laga middag och så, sen får vi se vad som händer ikväll helt enkelt? Vi hörs senare. Puss & Kram!

Sitter hemma och väntar...

Sitter och väntar på pojkvännen nu, han rigde alldeles nyss, kände att jag börjar bli grinig så jag ska nog ut och gå en sväng innan han kommer hit så jag blir på bättre humör. Jag vill intevara arg på honom men nu vart jag grinig i telefon så nufår jag gå ut och pussa på honom när han kommer. Hmm nej nu sticker jag ut en sväng, kanske märkte att det bara blev en snabbis på gymet. Haha, tar en prommenad nu istället

Puss & Kram! 

Godmorgon

Sitter här på morgonkvisten med min risgrynsgröt och ska snart till gymet, mellan 17- 18 ikväll blir det Kungsträdgården som gäller, manifestation mot våld. Be There!! Allt det här är bara så sjukt just nu, på senaste tiden har jag läst om fyra-fem människor som jag känner om i tidningen att de blivit misshandlade. I gårdagens City stod de om Miguel, 19 år som blev grovt misshandlad för två veckor sen. Miguel är inte hans riktiga namn, men det spelar ingen roll. Det är en kille som jag känt i FEM ÅR!! En bra kompis! Det är helt galet vad som håller på att hända i världen.

Hursomhelst efter det blir det middag och sen födelsedagskalas med tåååårta och ballonger! Får hoppas att jag blir på bättre humör då=)

Vi hörs sen!

Kvällspromenad med Johanna

Var precis ute och gick en trevlig långpromenad med Johannaidet vackra spöregnet. Haha,vi hadde paraflax så de räckte o blev över. Jonna har nu en ny expedition. Vi glömmer Expedition O. Nu är det Expedition LS. som gäller. Under hela tiden sm jag känt Jonna tror jag aldrig att hon har hållt kvar vid en och samma kille länge (ta det inte fel nu, hon har gillat, hon har bara aldrig träffat rätt kille), men den här gången tror jag faktiskt att det kan vara seriöst och isåfall är jag glad för hennes skull. Det verkar vara en bra kille. 

 

såhär kan våra promenader se ut, ganska ofta gör de det faktiskt. Så nu hoppas vi på att Jonna hittar rätt, jag håller er uppdaterade, I Promise!!!

ABOUT CECILIA

Bilden är tagen imorse klockan 08.00 när jag upptäckte att jag krossat  en hel parfymflaska i min väska (Euphoria, Calvin Kline) suck, nu måste jag köpa en ny. I denna starkdoftande parfymlukt låg min lilla kamera och flöt, vad jag vill säga är att bilden togs bara för att se om kameran fortfarande fungerade. Den fungerar!

image44

Jag har kommit fram till en sak, jag har aldrig presenterat mig.? Hmm, tänkte nästan att det är dags att göra det så man kanske vet vem man har att göra med?

Ålder: - 20 år. (observera minustecknet framför siffrorna)
Längd: Hmm, cirkus 165 cm lång
Familj: Mamma B, Sjuksköterskechef, 48 år gammal, Pappa R, Försäkrings-Data-Chef-Nisse-sak, 52 år gammal, min älskade syster Christine, Barnhage-fröken-Tine, i Oslo, Norge, 21 år gammal o såklart älskade karln i huset, Markus, som pluggar, med mig=)

Uppväxt/ Skolgång: Är uppväxt i Sverige och lite i Norge, alla somrar som jag upplevt har varit där i princip, inte nu då på senare dagar, men tidigare. Gick lågstadiet i en skola i Enebyberg, likaså mellanstadiet, Högstadiet, skola i Danderyd och likaså gymnasiet. Finns inte så mycket att säga egentligen, jobbar så ofta jag hinner, bloggar ju en hel del numera. Tränar, promenerar konstant! 

Numera: Ja, som sagt  så finns det inte mycket alls att säga om mig egentligen, eller jo det är klart men inte mycket intressanta saker, Hmm. Jag är en tråkig människa, eller jaja, skitsamma. Nej så får man inte säga. Fy sjuttsingen va trist!

Nu ska jag ut och ta en promenad i regnet med min vän Johanna Vi hörs sen om jagöverlever vädret.

Nikki Cox

Dagens bild tänker jag ge till fröken Nikki Cox som spelar Mary i Las Vegas©

image42
Hon börjar se väldigt smal ut nu för tiden

Sängen, teven och juice

Har legat hemma hela dagen idag, har inte mått särskilt bra så jag har haft mycket tid framför teven. Det går ingenting roligt på dagarna förrän efter klockan tre. Jaghar inte kunnat röra mig ur sängen idag och heller inte kunnat sova, så det har blivi tv-tittande för mig hela dagen i princip. Alla de här "Ring-in-så-får-du-pengar" programmen är ju bara riktigt tråkiga, och hur mycket man än ringer så kommer man aldrig fram. Jag har alltså spenderat min dag framför Disney Channel med Kim Possible och nån grön gubbe i rymden. Tecknat var ju ganska annorlunda för några år sedan.Nu ligger jag iaf och tittar på Fråga Olle som idag gästas av Therese Granqvist och han Shire från MTV. Den där Shire verkar ju iaf normal, men när Therese Granqvist slog igenom som Drömhus då var hon väl iaf ganska häftig? Tyckte jag iallafall men jag var väl typ nio år då. Idag, hon betéer sig som en pinuppa asso! Hon sitter som en liten Diva i Tv-soffan och fnissar och betéer sig som om hon vore drottningen i England?

Hur som helst, det var en tjej som skrev in och berättade att hon är nitton år, har inga pengar, blivit erbjuden att vika ut sig och att hon skäms inte över sin kropp så hon har tackat ja. Sen frågar hon då Olle & Martin om deras åsikter? Jag håller med Shire, bara för att du inte har pengar som nittonåring betyder inte det att du ska vika ut dig, ingen nittonåring har pengar!!! Visst det är helt upp till henne det är självklart, men kom igen. Du är nitton år, du har hela livet framför dig, tänk dig för vad du gör. Ja du..

Sen måste jag påpeka Filip & Fredriks program, Myggan! Förlåt men det är ju fan inte roligt någonstans. Alla mina vänner älskar det, men jag kan inte göra det. Jag tycker verkligen inte att det är roligt alls. Jag tror aldrig jag har skrattat åt ett enda program av de. Smilgroparna har säkert åkt upp någon millimeter någon enstaka gång men shit. No affence, jag älskar Filip &Fredrik, de är jui princip de skönaste människorna på jorden men nu har de gjort en riktigt flopp.

Smart fan

image40

Hylla Schulman- Cissi tycker till!

Jag är så faschinerad av de här bloggarna som skriver allt det här om dagens mode, hetaste sminktipsen, you name it och det finns med! De skriver sånt som tonårstjejer vill läsa, och det är 'r jätte bra, deras bloggar är ju värda miljontals kronor. Men snälla någon kolla på Alex Schulman! Han har visserligen lagt ner sin blogg men kom igen, hur mycket var inte den värd? Jag vill inte läsa om någon som åt en avocado med keso och örtsalt till frukost, jag vill läsa om riktiga saker! O viktiga och verkliga saker. Visst,Schulman kanske inte alltid skriver om viktiga saker men iaf roliga saker saker som man sitter och skrattar åt! Man sitter ju inte direkt och garvar åt när någon blond tjej sitter och berättar vad hon haft på sig under veckan? Hmm. Go Schulman!

Kärleken är ett slagfält.

Kärleken är ett slagfält. Igår berätta jag hur mycket jag älskar min underbara pojkvän, och det står jag fast vid. Jag älskar honom lika mycket idag. Men dagen har inte varit den bästa om man säger så. Jag vet atti krig och kärlek är allting tillåtet men så kan man inte alltid tänka. Idag har varit en utav de jobbigaste dagarna på länge och jag önskar bara att den tog slut. Jag vill bara krypa ner under täcket och när jag sen tittar ut vill jag att allting ska vara borta, dagen, bråken, skriken, allting. Men så funkar ju tyvärr inte livet. Så jag antar att jag helt enkelt får leva med det här. Markus, kom ihåg. Jag älskar dig vad som än händer. Och du har lovat mig att du är min för evigt. Jag älskar dig baby, trots alla brister och fel som vårat förhållande har. Du är mitt allt<3

Rosa Bandet

Den här månaden, oktober månad så säljer nästan alla affärer i hela stan Rosa Bandet för att stödja Bröstcancer fonden. Idag är det den 8 oktober och bara den här månaden har jag köpt 11 stycken Rosa Band. Vilken affär jag än gått in på i princip så har jag införskaffat mig ett, och jag har ett på varje jacka som jag äger och har. Det är en otroligt bra insamling för just Bröstcancer fonden och vad ja vet så går det rätt så bra, pengavägen då. Så gör som jag, du kan rädda liv
(Because you´re worth it! Shit ja låter som en reklam-Lotta. Jaja, det är en god gärning iallafall)


Dagens Bild & Kommentar

image37
Idag tänker jag ge Dagens Bild & Kommentar till Diane Kruger.
Nu måste ni erkänna; ser hon inte ut som en yngre, blond, orörd Demi Moore? Är de inte lika?
Anledningen till att jag kom att tänka på vår  allas Diane Kruger är för att jag nämligen kollade på Troja för mågom dag sen och hon är så himla läcker i den

Vad är kärlek?

Jag satt och fikade med en kompis idag efter en jobbig dag och vi började prata om kärlek, i allmänhet faktiskt. Vad är det egentligen och hur vet man att man är kär? Får man fjärilar i magen så det pirrar i hela kroppen eller vad är det som händer? Det är klart, det är ju olika beroende från person till person. När vet man att det är äkta kärlek och inte bara en förälskelse? Ärlig talat så kom vi inte fram till något särskilt bra svar och det kommer vi nog aldrig att göra. Jag försökte förklara i ord hur det kändes när jag träffade Markus, men det är nog en känsla som aldrig kommer gå att framföra med ord, eller?


image36
Det är nu man behöver era skarpa hjärnor. Försök att få ner det med ord, det är svårare än ni tror, I promise you!

Paus

Jag tror att jag precis har tagit en veckas paus från allting. Har inte skrivit blogg på mer än en vecka så jag kände att det kanske var dags nu, har haft fullt upp med skola och andra saker. I helgen har jag mest tagit det lugnt, mor och far har varit ute och seglat så jag och Markus har mest legat hemma. Jaghar färgat håret och fixat naglarna, håret är alldeles för mörkt, det ska bli lite ljusare nu i veckan iaf, om det går.

image35
Oh, jag sitter och funderar på om man skulle åka iväg och få massage någon dag i veckan. Det skulle vara riktigt underbart och skönt. Nej det här blir en kort blogg, ska gå och nussa, har ont i huvudet så det skulle vara skönt och sova lite extra inatt. Imorgon fyller min kära vän Alexandra år och jag och Markus har varit tillsammans i elva månader. Det börjar bli ett riktigt förhållande, seriöst. Jag älskar honom, mest av allt på denna jord och jag sklle aldrig kunna vara lyckligare med någon annan! Han är mitt allt.

Godnatt på er

RSS 2.0