ilska inombords

Ibland går inte saker och ting som man vill. Jag själv är en person som gärna visar vad jag tycker och tänker om människor men ibland så gör jag som många andra och håller inne allting. Jag måste dock säga att jag är lite löjlig för jag sa senast igår till en känd bloggerska att man inte ska ha kvar allting inuti sig utan att man ska ropa ut vad man tycker och tänker, skriv det på ett brev, skriv det på bloggen, prata med någon om det. Vad som helst. Och här sitter jag och ger andra råd om hur de borde göra för att må bättre, och samtidigt sitter jag här själv med en ilska inom mig som heter duga, men som jag inte får ut. Eller får, får jag väl alltid men jag vill inte ta konsekvenserna av det.

Min ilska handlar om en vän till mig, en ganska nära vän. Som alltid och då menar jag ALLTID tävlar med mig, personen i fråga ska alltid vara bättre än mig, trycker jag tre gånger på en knapp så trycker denne fyra, om jag pratar om tex. mina knäskador så har denne det alltid mycket värre. Gör jag en sak gör denne det också. Och då menar jag allt, allt från hårfärg, piercingar till smink, shopping, uppsatser, you name it. Säger jag att jag ska göra något är denne snabb som fan och gör det innan jag ens hinner blinka. Allting jag gör gör denne!

Det här är något som pågått i flera år och det håller på att göra mig tokig, det kanske inte låter så farligt men det är jobbigare än vad man tror. Jag lovar. Det här är något som faktiskt, hur dramatiskt det än låter så bryter detta ned mig mer och mer för varje dag. Eftersom vi är hyfsat nära varandra och jag vet hur personen fungerar så vet jag också att det är inte någon idé, för det är ingenting som kommer sluta.

Någon som har något tips eller vad som? Jag vet bara att en dag kommer bubblan spricka, och då kommer jag flippa så totalt så jag vet inte vad.

Sov gott

Madonna vs. Anya

 
Madonna

Anya

tisdag

Godmorgon, jag är redan försenad så jag måste springa iväg nu, halstabletter och stora halsdukar är min grej just nu, ska beställa tid hos en Öron, näsa- halsdoktor nu så fort som möjligt. För det här håller inte längre, kan inte gå runt som om jag har en stor jävla anka i halsen, låter förjävlig när jag pratar också.

Nu är det dags att åka, vi hörs sen!

Shine on - Rio

söndag

Galen helg, men underbar. Väntar bara på att Joel ska lägga upp bilder på facebook som jag kan stjäla och visa er;


Fredagen på Ice; Joel, Linn och Cornelius



Nu ska jag snart iväg på middag hemma hos Ellika, sen måste jag plugga filosofi. Vi höres senare med fler bilder


ice ice baby

Vilken kväll det blev igår, mår dock inte lika tiptop idag. Såklart, är väldigt väldigt sliten, men tar det lugnt idag, har precis ätit sen lunch, ska snart duscha och hoppas jag mår bättre då. Det lär ju komma upp en hel del bilder faktiskt, man måste bara låta facebook människorna lägga upp först. Har jag sagt att jag HATAR facebook?

Nej, ikväll ska vi till Huset skulle jag tro, lovade Joel att komma dit ikväll, och han var ju med mig igår, så jag är skyldig han det, en det ska bli himla skoj



This is why I hate facebook. Alltid sådana här bilder som kommer upp.Haha. Vi hörs senare, med fler bilder och mer att skriva, p&k

Ingela Kärr, polis

En kompis till mig ligger på sjukhus. Ingela Kärr, polis. Räddade hans liv.  De står i alla tidningar vad som hänt; "Man fick halspulsådern avskuren", "Man skars i halsen mitt på Karlaplan"

Igår kväll fick jag höra detta, det inträffade i lördagsnatt och igår kväll fick jag ett samtal om det. Han hade tur som överlevde. Han måste haft änglavakt med tanke på hur svårt skadad han faktiskt blev.
Ta hand om varandra, det behövs. Det kanske är för sent sen... Man vet aldrig.

Jag hamnade i chocktillstånd när jag fick höra vad som hänt, och nu är jag bara tacksam, så otroligt tacksam för att han lever. Annars vet jag inte vad som skulle hänt. Han hade änglavakt, och polisen räddade hans liv.

Här kan ni läsa om vad som hände:

http://stockholm.expressen.se/nyheter/1.1307170/hon-raddade-offrets-liv-vid-knivdadet

det är kaos i världens inre kretsar

Allting händer på samma gång! Folk snackar så jävla mycket skit. Jag ska aldrig lita på någon igen, ALDRIG!


onsdag

Godmorgon. Jag gör samma dag igen, äter frukost, bloggar och sminkar mig samtidigt. Det går väl som det går, ska bara lägga på mig lite mascara för jag ska direkt till gymet. Trots att jag är sjuk. Får köra mer på styrketräningen idag än på konditionen så jag inte blir så superanfådd. Fick lite bråttom nu helt plötsligt. Men ikväll, förmodligen en liten utgång. Vi får se lite hur det blir, ska ju jobba och så till halv nio. Så ta hand om er, vi hörs!! 

SNABBIS

Snabb blogging blir det just nu. Hann hem emellan jobbet och skolan en snabbis och fick i mig lite mozarella och lite tomat, gott! Men nu ska jag möta Lina, sen kanske träffa Jacob en snabbis och sen ska vi jobba jag och Lina, slutar halv nio ikväll, hem och plugga till psykologiprovet jag har imorgon. Vi hörs när vi hörs!

jobbig dag

Godmorgon. Saker och ting är tufft just nu men jag antar att det gäller att bara bita ihop och uppskatta de små sakerna. Idag blir det ett långt pass, ska jobba direkt efter skolan och vet inte om jag hinner skriva något. Sitter och bloggar, sminkar mig och äter frukost samtidigt. Ska dra om tolv minuter och har inte klätt på mig. Vi hörs ikväll.

dagen idag, måndag igen.

Mår ni bra? Jag blev av med fyllesjukan och fick tillbaka förkylningen. Men jag drog mig till skolan imorse, hade bara två lektioner så det var helt okej. Dock får jag inte i mig någonting att äta, men det beror inte bara på min galna förkylning utan annat också. Det jobbigaste är att jag är superhungrig men mår så illa och får ont i magen så fort jag ser mat. Och nej, inga ätstörningar av något slag. Never! Jag älskar mat.

Jag har tagit ledigt från jobbet idag, pga att jag behöver vila, vilket jag inte gör när jag jobbar. Stress stress stress. Jag ska dock senare ikväll till min kära psykolog Ellika. På bild något inlägg ned. Hon har fått bli min personliga psykolog istället för alla andra hjärnskrynklare. Ellika är för mig mycket bättre just för att hon känner mig på ett personligt stadie. Och nej samma sak där, jag är inte dum i huvudet för att jag har besökt psykologer. Jag tycker alla behöver någon som man kan prata med. Dina vänner absolut! Men det är skönt att prata med en oberoende.

Nu ska jag försöka äta något, ta en liten vilopaus. Håller på för tillfället att föra över allting från min almanacka. Har köpt en större nu eftersom jag inte får plats i den andra men då krävs det arbete bland annat då att föra över, skola, möten, jobb osv. Så ta hand om er, så hörs vi.

sleepytime

Jag har precis tagit en dusch och gjort mig i ordnig för sängen så nu känner jag att det är dags. Ska dra mig upp till skolan imorgon, men beroende på hur jag mår så får vi se om jag jobbar på kvällen eller inte. Jag vill ju och jag borde men frågan är om min dåliga hälsa tillåter det. Problemet nu är att jag inte har städat klart sovrummet och har kläder över hela sängen. Hmm. Jag ska gå och byta lakan nu, skita i kläderna, kasta bort dem bara och gå och nussa. Sov så gott!

140908

Sorry för min dåliga uppdatering idag men rent ut sagt, jag har varit fyllesjuk. Det blev en sen kväll igår, både bra och dålig på olika sätt. Men i större delar superrolig om man räknar bort de som gick fel då.

Idag har jag varit hemma hela dagen och det har varit riktigt skönt. Jag har inte tänkt alls på min förkylning utan har istället koncentrerat mig på att inte göra för hastiga rörelser så jag ska börja må illa. Så går det när man låter plånboken flöda i baren. Inte så vidare klokt beslut av mig. Vi var ju hemma hos Lisa först och gjorde oss i ordning tillsammans och tittade lite på Sex and the city. Sassa kommer då på den flummiga idén om att eftersom vi är fyra tjejer så borde vi ta på oss en av karaktärsrollerna, bara för ikväll. Vi blev till slut alla fyra en härlig blandning av karaktärerna. Det första vi gjorde när vi kom in beställde vi självklart fyra Cosmopolitans.

Jag håller för tillfället på att städa mitt lilla sovrum så jag ska väl återgå till det nu. Sköt om er, Peace!


flickan med det där namnet

Är hon inte vacker? Min barndomsvän, Ellika




idol 2008

Såhär ligger det till; Jag formligen älskar att titta på uttagningarna i idol. Det är definitivt det roligaste. Man fastnar alltid efter någon speciell även om de är värdelösa eller om de är grymma. Jag har hittat två av mina favoriter definitivt

Lars Eriksson

Hans egna låt där är ju helt fantastisk, jag älskar honom!



Anna Bergendahl

Inga ord behövs väl egentligen för någon av de?




jag mår bättre idag!

Mår lite bättre idag i allfall och det känns otroligt skönt. Tänkte att jag skulle åka till Ellika om ett tag, försöka komma ut lite. Jag kanske mår bättre av det. Vem vet?

Det svider lite att värktabletterna börjar ta slut. 

 Fyra stycken sådana här söta svartvita små varelser springer runt hemma hos Ellika just nu. De är helt sanslöst söta. Var sex stycken valpar från början men nu börjar de sakta men säkert avlägsna från lägenheten. Nej, ska få i mig något att äta nu sen ska jag röra mig mot min kära vän. I allafall ett tag. se hur det går att komma ut. Ta hand om er


...




i swear, never again

Fan det börjar redan spatta i hela kroppen för att jag ska stanna hemma ikväll. Jag som inte varit inne en fredag eller lördag på jag vet inte hur länge om jag ska vara ärlig! Det här är bra för mig, jag lovar. Jag skulle ändå inte orka gå någonstans men det känns som att jag gör något dumt. Okej, ta fram de bra sidorna med att vara inne ikväll;

- Jag sparar pengar
- Jag blir frisk
- Jag kan låta kvällen gå till att bara mysa till det med mig själv, så som facemask, peeling osv.
- Jag kan sova hur länge som helst nästan
- Jag kan äta chips, choklad och sådant utan att ha dåligt samvete (eftersom jag är sjuk så får jag)

Jag kommer inte på så mycket mer just nu faktiskt tror jag. Det kommer sluta med att jag lägger in en himla massor av ointressanta inlägg ikväll för mestadels av tiden lär jag sitta vid datorn. Men det här ska bli spännande. Jag kan kolla på massvis av filmer också!

Vi hörs om ett tag, I guess

skor är min passion

Asos gör mig pank






Man kan aldrig ha för många skor, eller hur syrran?

sjuksjuksjuksjuksjuksjuksjuksjuksjuksjuk

Fortfarande sjuk. Såklart. Blir hemma idag och ikväll och hoppas att jag mår bättre imorgon. Sitter och kollar på RachelRay as usual. Jag har fastnat lite för det programmet tror jag.

Kollade för en stund sen på Oprah och visste ni att världsrekordet att hålla andan under vattnet är 17 minuter och 4 sekunder. Är det inte helt sanslöst? Jag trodde man dog efter kanske sex minuter max. Det här handlade mycket om zen och meditation och sådant.

Men nu ska jag återgå till the television och min lilla sjukhelg här. Ska bara ligga hemma och mysa. I allfall ikväll, men en lugn kväll blir det imorgon också även om jag blir bättre.

Vi hörs när vi hörs

hur långt går du för 20.000?

Tittade in på min bloggmail nyss och såg att jag missat ett mail från en viss Sandra Johansson; såhär löd detta:

Hejsan
Jag är en bloggtokig stockholmstjej som upptäckte att en massa bloggare på nätet fått en
lista på 100 frågor att besvara. En av frågorna var både laddad och provocerande så den
vill jag se fler svar på. Därför skriver jag till dig.
Skulle du döda en kattunge om du fick 20.000 kr?
Ser fram mot ditt svar.
Tack på förhand
Sandra

Vilken förbannat jävla absurd fråga! Rent ut sagt! Självklart nej! Det är väl ett standardsvar? Herregud vilken fråga, vad tänker människor med?!

Rent ut sagt så blir jag skit arg. Inte på denna "Sandra" kankse, jag vet inte vem hon är. Men blanda inte in mig i något sådant där. Jag vill inte vara med! Har ni sett de här hemsidorna där de stoppar ned kattungar i glasflaskor och säljer? I kina, japan eller liknande? Det är lika illa, okej?! Shit

top model

Nu har jag bäddat ned mig i soffan med choklad och top model!

Jag hoppas verkligen att det är sånhär makeover idag, för det är ju verkligen det roligaste av allt. Någon som har koll?


jag klagar och klagar

Min förkylning är nog ingen förkylning längre. Det känns snarare som influensan. Idag blir jag hemma från både skola och jobb. Sitter i soffan inlindad i filtar och bara hostar, nyser och snyter mig. Känns som att jag kommer få en rolig dag va? Det enda jag sitter och tänker på är hur jag ska lösa skola, jobb och fritid i samma liv.

Imorgon måste jag till skolan. Hur dåligt jag än mår och i allfall hämta massvis av uppgifter jag hoppas att jag kan göra. Så jag kan göra klart allting bara och ta studenten med gott samvete. Jag skulle verkligen vilja sova, men det går ju inte. Så jag siktar nog på några värktabletter. några täcken och att lägga mig i soffan och i allfall försöka vila lite.

Kommer ni ihåg den här reklamen med killen som sitter med huvudet ned i en skål och en handduk över. När han tittar upp och säger någonting i stil med; Ni kvinnor klagar på att föda barn, men ni ska bara veta hur det är för en man att vara förkyld. Och så nyser han.

Precis så känner jag mig nu. Allting är tungt och allting rinner. Nej, godnatt

onsdag tionde september

Godmorgon bloggen.  Jag blir bara sjukare och sjukare och det är verkligen inte bra för jag hinner verkligen inte vara sjuk, eller jo fredag på dagen hinner jag vara sjuk i några timmar och kanske ett tag på söndag men inte nu!

Jag ska på ett möte nu 11.20 sen efter det är det dags för skola, direkt efter skolan ska jag åka och jobba i några timmar, Till kanske halv nio ikväll. Hoppas på att få gå lite tidigare. När jag är klar med det ska jag åka och ta hand om min lilla vän som inte mår bra alls just nu. Har inte träffat henne på länge pga detta som hänt men nu ska jag äntligen få göra det.

Sitter och håller på att sminka mig i farten som jag bloggar faktiskt. Nu är det dags att börja sätta igång. Vi hörs när vi hörs!

mollymollymollymollymollymolly

Hittade en supersöt liten bloggerska, Molly heter hon har absolut ingen aning om hur gammal hon är men chansar på att hon är ganska ung. Hennes hårfärg som många andra bloggare redan kommenterat är helt underbar.



www.mews.blogg.se

det är tisdag och jag är sjuk

Jag hinner inte ens piggna till och bli frisk innan jag blir sjuk igen. Hur skoj är det liksom? Sitter hemma i min soffa just nu, dricker te, med honung för att förhindra det värsta från att bryta ut. Om en halv timme ungefär ska jag åka till jobbet, ska äta lunch på vägen. Jag orkar verkligen inte idag och förstår inte hur jag ska orka resten av veckorna i flera månader. Självklart har jag jobbat förrut, men aldrig sådana här intensiva dagar att jag haft både skola, jobb och int ens hunnit andas emellan utan åkt från ena till det andra direkt. Idag direkt efter ska jag köra massa bil också. 
Nej nu måste jag försöka fräscha till mig en hel del faktiskt. Vi hörs när vi hörs


 

blondinbella på sbn

Satt och tittade lite på youtube på olika Dj:s videos. Då det poppar upp en som heter något liknande som "Stockholm By night" och kommer in på videos från gamla SBN fester. Kom på att jag själv varit på cirkus två-tre stycken och kikar lite. När jag kommer en bit in på en video så ser jag plötsligt en gammal klasskompis och när det gått ungefär 2.40 minuter så poppar våran allas egen Blondinbella upp dansandes och kyssandes, om man nu ska kalla det så med en kille. Detta är definitivt flera år sedan. No offense mot henne jag tycker hon är en skit bra tjej, självdriven, målmedveten osv. Men är det inte lite roligt att hitta sånt här?





8 september

Skola, jobb, skola, jobb osv. Så ser mina veckor ut från mån-tors framöver nu i minst ett par månader. Var min första dag idag på det nya företaget jag börjat jobba på. Riktigt trevliga människor, bra stämning men folk gör ändå sitt jobb så det känns bra. Lite nervöst är det såklart alltid.

Jag har som sagt varit i skolan och jobbat idag, skruvat ihop skrivbordet som jag köpt samt stolen, och nu sitter jag nedgrävd i soffan med naturkunskaps frågor. Superkul! Nej inte mitt favoritämne och inte efter en sån här intensiv dag. Blir förmodligen en promenad att varva ned med sen och ett varmt bad eller liknande. Och inte så sen läggtid ikväll. Oh det låter så skönt. Skulle kunna somna nu. Men jag måste hålla mig vaken några timmar till annars är det kört.

Morgondagen ser likadan ut. Skola, jobb. Det ringde precis en kompis till mig som ska på arbetsintervju där imorgon, riktigt skoj ska det bli. Hoppas hon börjar verkligen.

Kommer inte bli så mycket bloggande kankse de närmsta dagarna, innan jag kommit in i den här rutinen av att jobba mer än tolv timmar om dagen med skola och arbete.

Dags att återgå till naturkunskapen då. Vi hörs när vi hörs!

my dream is to fly

Gårdagen spenderades på klubben Ice, precis som dagen innan dess. Jag har alltid varit skeptisk till Stureplan och dess klubbar men denna är helt okej. Finns dock otroligt många dryga människor där om kvällarna, men man tar dem med en klackspark.

Gårdagen var riktigt trevlig, gick in vid tolv tiden, strax innan kanske. Vi slår oss ned vi vårt bord och beställer in lite att dricka. Går till baren en stund senare och får syn på en klasskompis som jag inte alls brukar träffa ute, tillsammans med han står även några killar vi träffade i Magaluf när vi var där.

Senare under kvällen helt random så går det förbi en kille som jag inte träffat på flera år. Jag tror att han var typ en av mina första "pojkvänner" där i mellanstadiet. Jag står nu utomhus i en liten inhängnad som tillhör klubben. Han får syn på mig när han går förbi och kommer för att hälsa.

Vi har inte setts på flera år och det var ett speciellt och ganska skumt möte. Men han är sig lik och vi får se om vi kanske stöter på varandra någongång igen. Vi åkte åt samma håll hemmåt och bara några minuter efter att vi gått olika håll fick jag ett sms av honom. Aa, det är svårt att förklara för att någon ska förså hela situationen, de krävs så mycket bakgrundsfakta och egentligen namn i såfall. Men det är inget jag känner att jag vill lämna ut då jag inte vet vem eller vilka som läser detta.







Några av de jag var med under lördagskvällen. Jag har aldrig tyckt om att vara med på sådana bilder där man riskerar att läggas upp på klubbens hemsida då man int evet hur man ser ut, och där alla kan se en. Det är ungefär som facebook. Bojkotta Facebook.

Jag ska gå och göra i ordning något att äta nu. Något litet bara. Imorgon börjar jag en utbildning under två dagar för mitt nuvarande jobb. Det ska bli spännande. Vi hörs när vi hörs.

Hola Carro! Glöm inte att jag ska bli rik på dig!

and she did it again



Inte så kamerakåt kanske.

Blev precis uppringd av en supertrevlig tjej från ett företag som jag ska på arbetsintervju hos redan imorgon, mellan gymtiden på morgonen och lektion ska jag hinna med och åka in till stan på intervju. Men det ska nog inte alls bli några problem. Glömde skriva förrut att jag var inne en sväng på Åhléns förrut innan jag åkte hem och hittade superfina saker till mitt sovrum, har dock inte hittat några tapeter som jag tycker om än.

Ska nämligen göra en totalmakeover i sovrummet. Eftersom det är såpass litet så vill jag ha det ljust, snygg och bra förvaring samt lite mysiga saker som stora fina kuddar, blockljus lite här och var och sånt där tjej krimskrams ni vet.
Jag har ju två madrasser som tillsammans blir en 2,10 säng men det har jag nu insett att det inte får plats, inte för tillfället i allafall. Så jag får nöja mig med en 105 säng. Men det får jag plats i så väl så det går så bra så.

Så fort jag kommer igång så ska ni få se hur det blir, jag kan garantera att det kommer bli en stor förbättring i allafall. Nu håller jag på med middagen, kryddad kycklingfilé och en finfin sallad.

Vi hörs!

torsdag

Hemma igen efter en till dag i skolan, veckan har gått hyfsat fort. Ryggen min blir bara värre och värre och den enorma träningsvärken i låren gör det inte bättre. Jag skulle nog behöva ett varmt bad tror jag. Men jag orkar verkligen inte gå och tappa upp vattnet. Så jag stannar nog här i soffan framför tv:n.

Ska lägga mig ner och vila lite. Tänkte att jag ska hinna med och övningsköra lite sen, ett steg närmre körkortet!
Har en hel del plugg att fixa också. Men vi hörs när vi hörs

champions

Idag när jag skulle gå upp ur min underbara säng så gick det inte, bokstavlig talat. Jag låg på mage när jag vaknade och så fort jag försökte resa på mig fick jag sådana smärtor i ryggen så jag bara skrek rakt ut. Tur för mig att grannarna redan åkt till jobbet. Jag ligger i ungefär tjugo minuter och försöker med olika metoder, ta ett litet steg i taget, rycka upp mig, men ingenting fungerade. Det slutade med att jag bestämde mig för att rulla. Rulla ned på golvet. Och visst gjorde jag det, och fy farao vad jag skrek när jag dunsade ned i golvet. Sen tog det mig ytterligare femton minuter att komma upp från golvet. Ett tag trodde jag verkligen inte att det ska gå, men med mycket vilja och lite våld så kan man lösa allt.

Nu står jag upp, med ryggkorsetten på och bloggar. Jag vågar inte sätta mig ned. Har i allafall lyckats duscha, så länge jag gör små mjuka rörelser går det okej. Sen som toppingen på glassen har jag världens träningsvärk i lår och armar från gårdagen. Det på en pajad rygg, perfekt till helgen! Ska ta lite té nu snart sen är det dags att försöka ta mig till skolan. Ha en bra dag, vi hörs när vi hörs

and the people they were dancing

Ett krossat hjärta har nog de flesta människor varit med om.

I alla fall det som är ett krossat hjärta för dem själva. Kvinnor som fastnar, eller kvinnor som verkligen älskar. Skillnaden är hårfin.
Vissa går vidare med ett leende, andra gör det inte lika lätt. 
Men ska det verkligen vara så att vi fastnar i det förflutna, eller ska vi sikta mot framtiden?
Är det vad som krävs för att man ska gå vidare med sitt liv, för att må bra?
Eller ska man lämna allt åt ödet. Är det meningen att det ska bli vi igen så blir det så.

Man tänker att det här är livet, ingenting jag kan göra åt det för att det ska bli bra,

Vi vaknar på morgonen och huvudet känns tungt och

Egentligen vill man inte alls gå upp från sängen.

Eller så letar du upp de små faktiskt betydelsefulla sakerna som verkligen är något.

De saker man inte uppskattat innan och får en helt annan syn på livet.

Så ska vi fastna i det förflutna eller ta oss i kragen och sikta mot framtiden?


o nej! det rinner!!

Vaknade imorse av ett jätte oväsen, det lät som att någon höll på att riva ett helt hus. Låg i sängen ett tag ganska småorolig över vad det kunnat vara. Men efter ett tag tog jag mig i kragen och tittade ut ur sovrumsfönstret. Där står en enorm lastbil, grannarna håller på att flytta in eller ut, jag vet inte. Har ingen vidare koll på de.
Idag tog jag mig en sovmorgon, det bara rann ur ögonen och huvudvärken var framme, och hostan såklart. Har varit vaken sen klockan sjuav den jädrans flytten. Druckit nio koppar té med honung, och först nu börjar det lätta lite. Jag hatar det här, jag var ju precis sjuk, det kan vänta nu.

Jag ska lämna in min dator också, men jag orkar inte bära med mig den idag. Tusan. Jag som hade tänkt det. Men jag ska förmodlingen springa runt med massvis av CVn idag efter skolan. Om jag såklart inte bara vill hem och lägga mig. Jag har en bra nyhet, har fått ordning på min digitalkamera, men dock inte min dator. Så frågan är om jag ska föra in bilderna på denna och sen radera så fort jag är klar. Vad säger ni?

Nu ska jag ta min tionde kopp med té denna morgonen. Ha en bra dag, vi hörs när vi hörs

RSS 2.0