she's like the wind.








distant dreamer.

Hade en inte så bra dag på jobbet idag, hade ont i både huvud och mage och ingen matlust fanns i närheten heller. Efter jobbet satt Linn och väntade utanför sjukhuset och vi åkte till Fanny där vi också mötte upp Ellika. Sjösatte vattenscootern och tog oss några svängar i edsviken. Vi åkte bara två i taget så vi stannade på en liten ö utanför huset och satt där och myste i solen, och badade. Det var helt underbart, vi kom upp i 112 km/h med scootern, det var nästan helt plant vatten så vi letade efter vågor från båtarna som var ute.

Jag ligger redan i sängen faktiskt, tidigaste kvällen på jag vet inte hur länge, ska verkligen försöka sova nu så jag orkar jobba imorgon, tänkte försöka jobba mellan sju och fem eller liknande, och då behöver jag sova.

Inga bilder idag. Jag tror jag har hittat en schysst systemkamera, en digital. Olympus E 420 tror jag den hette. Någon som har den? Eller vet om den är så bra som jag tror och hoppas?

Imorgon blir det städning hela dagen eftersom norrmännen kommer på torsdag. Kan vara trevligt om det är fräscht  här då. En till anledning till att jag måste sova nu, lång arbetsdag och städning imorgon.

Godnatt

...



Modell: Ellika
Foto: Jag (med en värdelös exilim utan blixt)

Today's outfit



Tröja från Indiska, Shorts från H&M, "Wayfares" från Åhléns

efterlyser en bra systemkamera!

Nu var det slut på det roliga. Helgen är slut och imorgon är det dags att börja jobba igen. Klockan sju börjar jag dessutom och jag kan verkligen inte sova. Helgen har varit fullspäckad, åkte Eckeröturen igår med fyra tjejkompisar, tack för en under bar dag! Bloggen kårånglar såklart just nu så det blir inga bilder ikväll.

Sitter och tittar runt på lite systemkameror, har tänkt att införskaffa mig en sådan nu. Känns som att det är dags. Någon som har tips på en bra sådan? En dialog, inte någon analog, det har jag inte plats eller tid med.

Har väl ingenting speciellt att skriva, blir så mycket trevligare på bloggen med lite bilder så jag avvaktar med det, tillbaka till teven och ett försök att sova, Godnatt

beautyful ellika




















080725

Vaknade imorse av strålande sol, dock försov jag mig och fick rusa iväg till jobbet utan frukost i magen men ny duschad och visst hann jag med en kopp te

Åkte in till stan efter jobbet och shoppade lite smått och gott med Ellika, vi köpte med oss lite fika från Ica och satte oss i en mysig liten trapp en bit ifrån drottninggatan

Ellika kommer hit snart och då ska vi fota lite och kanske dricka lite vin och bara ta det lugnt. En liten sneak a peak













mary-kate

I want this freakin hair


godmorgon

Vaknade av den värsta signalen någonsin imorse och jag nästan flög upp ur sängen, vilket resulterade i nackspärr. Det är illa, försov mig lite så jag har bara hunnit duscha, blir ingen frukost hemma idag, men vi har ju frukost på jobbet klockan nio så det ska nog bli bra.

Sitter ute i morgonsolen faktiskt och dricker te just nu. Himla skönt. Men jag måste åka nu om fem minuter för att hinna, måste ju byta om på jobbet och det tar sin lilla tid. Ellika och hennes mor ska tatuera sig idag vid halv ett. Hennes mamma ska göra två stycken varav en är hemlig, för mig!!! Jätte frusterande, Jag ska vara den första som är där och ser den direkt efter jobbet i allafall. Slutar runt tre idag tror jag. Får se om jag orkar till fyra. Sköt om er och ha en bra dag

Big girls, you are beautyful!

I found some shorts, and I love them





Det ser ju nästan ut som att jag har ryggmuskler på första bilden, o fan. Där ser man!

some drunken pics

Känns som att jag har lovat lite bilder från krogrundor och utekvällar, nu har jag äntligen fått fnys på mitt internet, laddade ner Mozilla Firefox, otroligt mycket bättre än Internet Explorer så nu funkar det som det ska. Här kommer lite blandade bilder från olika kvällar bara







I love the fact that i am a saver

Jag bara älskar när man kan fynda saker i sin egen klädkammare. Hela min familj är riktiga sparare, vi kastar ingenting i klädväg, eller jo, vi ger bort en sopsäck då och så till frälsningsarmén eller liknande men det är saker som ingen någonsin kommer få på sig igen. Var nyss i klädkammaren och letade efter ett par lite större jeans som jag kunde klippa av till ett par snygga shorts nu när man börjar få lite färg på benen. Hittade inga jeans alls men däremot en jätte snygg jeans jacka från 90-talet någon gång. I just love it!

 


...

Jag har problem, stora problem... Jag vet inte vad jag ska göra...

nystädat här hemma

Nu har jag suttit och gruvat mig hela morgonen över att jag verkligen måste städa här hemma. Syster och hennes karlar åkte tillbaka till Oslo för bara en liten stund sen och då gjorde jag det till slut, jag städade hela hemmet. Känns skönt  nu måste jag säga. Har väl lite lite kvar men det kan vänta till senare, har gjort grovjobbet om man säger så.

Hittade massa nya funktioner på min kamera så jag har faktiskt tagit kort så ni kan se alla hur duktig jag varit;

 
This is my lovely kitchen. Det var värre innan än vad det ser ut som, speciellt golvet! Men nu är det nymoppat och rent, så fan ta näste jävel som går in med skor!

 
Mitt stoora matbord, rent och nyoljat, så duktig har jag varit, vet dock inte var jag ska lägga sjökortet så det fick ligga kvar.

 
Till sist: My messy livingroom, men nu är det rent och fint minsann. Sovrummet får ni inte se because that is where all the magic happends! Nejdå, men det är inte riktigt klart än, tar det som ett sista projekt.

Har äntligen fått pli på min kamera så jag tänkte att jag gör ett stort bildinlägg sen så får ni se vad jag haft för mig på sista tiden, har precis fått in alla bilder på min lilla hjälpreda som jag skriver på. Nu ska jag gå ut i solen och bara ta det lugnt, Fansan kommer hit sen när hon har slutat jobba, hon ska bo här  ett tag eftersom jag egentligen inte tycker om att bo ensam. Sen om lite mindre än tre veckor så åker vi ju till Spanien så det ska bli otroligt härligt. Vi höres senare! 

awesome

Jag har fått ett jobb, ett gammalt jobb, på sjukhuset. Var där förra sommaren också fast på en annan avdelning, så det är helt ok. Nu behöver jag inte känna paniken över att jag inte har något att göra, börjar jobba på måndag efter den här veckan.

Imorgon ska jag till farbror doktor tidigt ¨på morgonen, öroninflammation skulle jag tro. Skoj va?

Syster yster är här nu med mig i det tomma huset, hon bor här i en vecka ungefär tror jag innan hon åker tillbaka till Oslo. Hur tusan ska det gå när jag ska jobba, upp tidigt på morgonen, komma hem efter jobbet, svinhungrig och då laga mat själv, jag är värdelös på att laga mat.

Jaja,det blir säkert topp. Ikväll ska jag på middag hos L med bara närmaste fem tjejerna, det sk. "Gamla  gänget, med ett undantag då" Haha, ja ett undantag är det faktiskt men hon har varit med såpass länge nu så det märks inte. Fan, skitsamma jag ska inte babbla på om det, jädrans onödigt. Eh, ja skål på er! vi hörs:)

RSS 2.0