top chef

Jag håller på att få panik. Nu har jag suttit här hemma hela långa dagen framför datorn och letat jobb. Jag har varit inne på alla hemsidor som finns tror jag för jobbsökande, både norska och svenska sidor. Jag vill flytta till Oslo och därför skriver jag gärna det i mitt CV osv. Men det är så svårt eftersom jag har ett år av studier kvar. Det löser sig senare, jag får stickjobba tills dagen kommer.

Det jag skulle få fram är att jag är så otroligt rastlös! Jag har haft saker för mig varje dag, jag har varit ute och snurrat i skärgården och nu ska jag hjälpa en kompis att flytta imorgon och sen packa upp allting så det tar ju sin tid, kanske tillochmed två-tre dagar men mitt problem är att jag blir rastlös av att inte jobba. Jag behöver ett jobb att gå upp till tidigt på morgonen, jag behöver göra något.

Funderar starkt på att åka bort över helgen, frågan är bara var. Någon som har något tips?

Syrran kommer hit nästa vecka på onsdag eller torsdag och på fredagen ska vi ut och segla i några dagar med mamma och pappa. Sedan veckan efter det tror jag eller några dagar efter det så kommer hennes karl och hans vän som aldrig har varit i stockholm hit, så det ska bli spännande. Och sen är det bara någon vecka kvar tills vi åker till Spanien, men under tiden måste jag göra något om jag inte ska bli tokig. Jag får försöka jobba här hemma så mycket som möjligt.

Jag vet vad jag ska göra; Jag ska ta en matlagningskurs. Det blir väl alla glada av? Jag som inte ens kan laga nudlar, jag vill ju kunna laga mat.

Men nu ska jag städa, sen ska jag faktiskt ut och övningsköra med pappsen. Så take care!

lite bilder från midsommar

Nu ska vi se om det går att lägga upp lite bilder om midsommarafton, vi började på Enebygård; Jag syrran, Ellika, hennes mor, tre hundarna, Linn, hennes kille m.f.
 

Vi var hemma hos mig emellan men inga bilder togs där, hursomhelst så åkte vi till Peder, och här har vi precis ätit och spelat kubb

Jag och Linsan efter några glas, vi försökte allt vara söta, hon lyckades väl desvärre bättre än mig



Sen kommer tyvärr bilderna man inte kommer ihåg


Men det är mysigt ibland trots att man inte minns det så bra:)

8808

Idag är det dags att åka till tatueraren. Ska boka tid för en och be han sätta ihop en annan. Har ju en ganska stor grej jag vill ha på revbenen, men just nu är den inte alls klar utan det är tre olika bilder, så jag ska se om han kan klura ihop den på ett snyggt sätt, jag har ju min grundtanke bakom den och jag vet vad den står för så bara den blir läcker så.

Ska gå förbi Vince också, killen som gjorde min senaste piercing, han jobbade i en smyckesaffär förrut och piercade & tatuerade men nu har han fixat eget så nu måste jag kika in där.

Jag och två kompisar gjorde faktiskt en ny blogg igår  www.8808.devote.se mest för att vi skulle ha den när vi åker till Spanien 8/8 - 08 men vi kommer säkert skriva in lite småsaker då och då, men förmodligen mest skit.

Nu ska jag ut och hämta posten och sen får vi se lite var vägarna bär mig, haha.

Länge leve Spanien!



Spanien vann ikväll, congrats till EM-titeln, vem har vi att tacka om inte snyggingen Fernando Torres

Damn, he is hot!


so long suckers

Midsommarafton var min artonårsdag, och det var fanimej den bästa dagen på sjukt länge!
Har fått tag i några bilder och tänkte att jag sammanfattar lite efter dem, var länge sen jag la upp bilder på den här skitbloggen... MEN självklart så krånglar bloggen för mig idag, och internet så den vill sig inte riktigt. Men när jag får igång det igen så ska jag lägga upp lite.

I lördags, dagen efter midsommar ganska tidigt åkte jag och några kompisar ut till Sandhamn til den årliga båtfesten. Över 500 båtar och räkna med minst fem personer på varje så blev det en sjukt lycka kväll. Tror vi var ombord på åtminstone 20-30 båtar och det var så kul, det blev riktigt bra.

På söndagen åkte vi till Djurö, Linus landställe där vi hade hämtat båten. Det var sagt att vi skulle åka direkt in till stan igen men ingen orkade så vi stannade där tills idag. Har bara tagit det riktigt lugnt och umgåtts med nära och kära så det har varit härligt.

Imorgon blir det utgång med några kompisar, Tänkt att v ska till något speciellt ställe men man vet aldrig med oss. Ska försöka få lite shoppat också på dagen, behöver nya skor o lite kläder och sånt. 

Sen, vet ni vad!? Jag ska köpa en båt, en liten båt som vi kan glida runt i skärgården med. Just nu verkar det luta åt en liten segelbåt men vi får se om det kommer upp något bättre. Blir en gammal, riktigt liten och rätt sliten båt tror jag. Det skulle vara så jävla kul om vi faktiskt går igenom med den planen. Sitter och kikar lite på blocket nu faktiskt.

Men, vi höres imorgon, nu ska jag sova, ska upp tidigt imorgon, skål på er!

låt mig bara vara, okej?

Jag är så trött på alla falska människor som finns runt omkring mig just nu. Jag förstår inte riktigt grejen med att ena sekunden vara hypertrevlig och andra sekunden vara så falsk som det bara går. Vad är grejen? Kan folk då inte låta mig vara helt och hållet istället? Ja, jag syftar på en person. En endaste liten människa på denna jord, som jag inte borde bry mig om alls. Men, ja, nej förresten jag vet inte. Jag vet inte varför jag bryr mig. Jag är trevlig mot henne hela tiden, hennes bästa kompis hatar mig mer än allt annat på denna jord trots att jag aldrig gjort något mot henne, det bara är så. Men eftersom hennes vän hatar mig så älskar hon att vara elak mot mig, rent ut sagt elak när hon är med sin vän.

Låt mig bara vara!!! Okej? Snälla ödsla inte mer tid på att försöka såra mig, det har du gjort så det räcker och blir över redan. Sluta bara nu, jag orkar inte att du ska hålla på. Vi skiter i att prata med varandra helt och hållet. Så får du snacka hur mycket skit du vill bakom ryggen på mig men låt mig bara vara.

Jag måste börja äta vitaminer

Var ett tag sen man skrev något, ärlig talat så har jag inte haft tid. Nu är jag däremot sjuk så nu har jag tid iaf. Har bestämt mig för att börja äta massa vitaminer så att jag itne ska bli sjuk så ofta som jag faktiskt blir...Ligger hemma i sängen och kollar på matchen, får se om jag kanske orkar slita mig ur sängen lite senare ikväll, ett litet tag i allafall. Helgen kom behövligt, dock är det jävligt tråkigt att jag blev sjuk nu såklart. På måndag börjar fotbollen igen, det är kul, sjukt kul men jävligt jobbigt när man inte mår så bra, Men men that's life.

Mycket saker som händer i livet just nu känner jag, blandade saker, båda bra och anus. Jobbar nu måndag och tisdag med fotbollen, sen är det slut. På onsdag kommer syrran hit, torsdag morgon åker vi till tatueraren och ska snacka lite med honom. Torsdag eftermiddag/kväll kommer släkten hit, på fredag fyller jag år + att det är midsommarafton, på lördag åker jag ut till Sandhamn och på söndag åker syrran hem. Så nu njuter jag av helgen och hoppas på att bli frisk.

Har fått min första "taskiga" kommentar, eller vad man nu ska säga. Men ärlig talat så behöver ni inte ödsla någon tid alls på det för jag bryr mig inte ett smack. Sen de flesta kommentarer man får stämmer inte med verkligheten för fem öre så försök så mycket ni vill, men I don't care a shit! okej?

De tråkiga med att ha slutat skolan är att man knappt träffar sina kompisar, man hinner inte, nu visserligen för att jag jobbar. Jag har ju flera på sommar fotbollen men inte klasskompisarna o de. Lite trist. Vill ni veta det absolut värsta? Jag har inte träffat Bamse sen avslutningen, it sucks! Men det ska ändras på, så fort jag blivit frisk minsann! Jag saknar ju dig, lilla kisse!




Jag saknar den där saken, Ska försöka få i mig lite mat nu, så vi hörs sen, so long fuckers

man vet inte vad man har förrän man förlorat det

Just nu vill jag bara ha ett riktigt långt sommarlov. Jag är så skoltrött så jag vet inte vad jag ska göra eller var jag ska ta vägen...

Det är inte långt kvar alls till sommarlovet men just nu känns det som en evighet, självklart börjar jag jobba dagen efter så det blir ingen sovmorgon heller.

Live with love and passion and you will get five free shots, Shululululu!!

RSS 2.0