jag har tagit en paus från mitt liv

Det är ungefär så allting känns just nu. Jag har tagit en paus från mitt liv. jag har även lagt bloggen på hyllan ett tag och det antar jag att ni har märkt vid det här laget? Jag har haft tankarna på mycket annat under sista tiden och jag har varken haft ork eller lust att sätta mig ner och skriva ner mina tankar. På ett sätt så kan man säga att jag har bytt personlighet, inte till 100 % men en del. Jag har lagt bort mina känslor helt. Det känns hemskt och jobbigt för det är itne såhär jag vill visa mig för mina vänner men samtidigt så är det ganska skönt ibland att slippa må dåligt eller bara känna så mycket.
Det som är värst hittils är att jag har noll intresse fär skolan jag går bara runt och är ofokuserad hela tiden. Jag kan inte koncentrera mig på något. Om en vecka är det sportlov, det är behövligt och ska bli otroligt skönt. Jag och några kompisar ska åka upp till Sälen, Lindvallen. På lördag kvart över tio åker vi. Så vi ska vara ute vid centralen då, och kvällen innan ska vi fira en kompis som fyller år. Det får bli en tidig kväll.
Planerna är nu att åka till Sälen då, sen att om kanske tre veckor åka till Norge, ta ledigt ett tag från studierna och bara komma iväg, hoppas på att få träffa J där isåfall. Det är mestadels därför jag åker såklart. Sedan i maj åker jag ju till Grekland med mamma, hennes kompis och hennes dotter. Sen börjar sommaren, då blir det jobb, födelsedag och sen ska jag kanske åka till Norge och jobba där ett tag. Åker diirekt efter midsommar isåfal och kommer hem strax innan vi åker till Magaluf i Augusti. Fullspäckad sommar, fullspäckat år.

Nu ska jag ta en liten promenad med Jonna, får se om jag orkar skriva något sen, jag vet inte riktigt. Men annars så hörs vi..

Grattis mammsen

Helgen har varit fullspäckad, har haft saker och göra hela tiden, men det är skönt måste jag säga. Slipper tänka på allting då.
Fredagen, Lokalfest i Norrtälje. Grymt roligt! Detaljer behöver vi inte gå in på, men det var skönt att komma iväg från Danderyd, roligt nog så träffade jag ett antal kompisar där so bor här i norrort. Det var lite knasigt men roligt. Lördag, Fest i MUF lokalen i Täby, spårade ut totalt. Jag hade gjort mig iordning hos Ellika innan och när vi var på festen så tappade jag ett örhänge=( Jätte fint som jag älskade. Och sen så tappade jag allt mitt smink!! Känner killarna som hade festen så jag hoppas de har hittat det. Har iaf sagt att jag tappat det där, åkte ur väskan bara. Vilken jädrans otur man kan ha ibland.

Idag fyller mammsen år, så vi har bara varit hemma. Kändes att det behövdes, är helt slut. Var ute en sväng med Jesper nyss, riktigt härligt. Var jätte länge sen jag träffa honom så det var roligt. Hoppas vi kan börja ses lite mer ofta nu i allafall.

Nej, kanske är dags att ta upp bloggen lite mer igen, jag vet inte. Men vi får se, kanske skriver mer senare, Puss

sorgens tid...

Jag vill bara vara med alla tjejkompisar nu och mysa till det med ett gott vin och massa choklad, det är när man är ensam som allt är som jobbigast. Jag har ju mamma och pappa här men det är inte riktigt samma sak.Jag försöker bita ihop men det är fan inte enkelt.

image330     image331

Jag är så glad att jag har alla mina tjejer som stöttar mig, men men. Det kommer vara jätte jobbigt ett tag framöver och det vet jag...

ett till krossat hjärta har kommit in i världen

Nu är det gjort, M fick nog av alla bråk vi haft sista tiden. Så vi har gjort slut. Det låter känslokallt men det är det absolut inte, jag har bara gråtit och gråtit sen i söndags och just nu känns livet inte ens värt att leva. Det kommer vara jobbigt, riktigt jobbigt, riktigt länge. Men jag antar att livet går vidare någon gång.

Det enda jag känner är en stor smärta. Det känns som att halva jag har dött. M betydde/betyder verkligen allt för mig, men jag förstår hur han känner. Vi bråkade otroligt mycket på sista tiden. Ingen av oss ville göra slut men det blev helt enkelt för mycket. Och det gick bara inte helt enkelt. Jag älskar honom och det kommer jag alltid att göra. Han var en stor del av mitt liv, han var allt för mig. Men jag försöker ändå att se tillbaka på vår tid som en bra upplevelse, och är vi inte menade för varandra så är vi inte det, och är vi det så blir det vi två igen. Men jag försöker att inte hoppas för jag vill inte bli ännu mer sårad. Saknaden är enorm, och det kommer den alltid att vara. Så som jag känner just nu så skulle jag inte klara av att se honom igen, men jag antar att tiden läker alla sår så vi får se helt enkelt.

Tänkte att jag skulle fly landet på torsdag eller fredag och åka till storasyster i Oslo, men det passade inte så bra den här helgen så jag antar att jag får vara hemma. Får försöka umgås mycket med tjejerna och försöka tänka på annat. Det jobbigaste är att fredag skulle vara vår månadsdag. 15 månader tillsammans, och torsdag nästa vecka är det Alla Hjärtans Dag. Jag älskar ju verkligen honom och vill inget annat än att vara med honom. Jag mår illa konstant, jag kan inte äta och jag kan inte sova, men gråta kan jag. Definitivt. Det här är skit just nu, men jag måste försöka tänka på annat hela tiden. Ikväll ska jag träffa E och prata med henne en hel del. Så vi får se om jag mår bättre eller sämre. Ur allt ont kommer det ut något gott. Är det inte så man säger?

skit skit skit skit skit skit skit

Allt är åt helvete.

söndag kväll

Oh jag älskar yogan, man känner sig så avslappnad men samtidigt ansträngd när man kommer ut från hallen vi tränar i. Det var ett riktigt härligt pass idag, och det är nu som jag bara vill komma hem till M och lägga mig i den varma sängen och mysa, men det går inte just nu, men men. Hemma och lite småhungrig, ska ta mig något att äta. Har kikat runt lite bloggar precis och Blondinbella får priset i allt skulle jag tro. Jag hyllar henne absolut inte nu men jag förolämpar henne inte heller. Men hon skriver verkligen vad hon tycker och tänker. Jag tycker hon är en aning för självgod men som sagt så måste man ju vara det i dagens samhälle.

Sitter och skissar lite på olika mönster för tatueringar nu så jag ska återgå till det. O nu började magen kurra!

image329

söndag

Hello på er!

Redan söndag igen. Har precis kommit hem från M, tänkte jag skulle dra hem lite tidigare men så blev det inte. Har lite saker att göra här hemma egentligen, städa och så men är itne sugen alls på det. Ska ju iväg på Yoga om bara någon timme så vi får se lite hur det går med allt som verkligen BEHÖVER fixas! Har suttit och tittat på massa bilder från Elle-galan. Oh god, I wish I would have been there! Men men, nästa år så=)

Igår låg vi bara hemma och kollade på film. Gick ner till macken i snöstormen, ganska bra timing! Haha, hyrde Transformers, KillBill 2 och Disturbia. Transformers blev den första, hade inte sett den förrut och den var helt okej. Kanske inte ritkigt min stil på film men helt okej som sagt. M:s lillebror blev i allafall nöjd med filmvalet. Han älskar den filmen! Han tittade på den två gånger i morse också. Sen såg vi Disturbia, den här med samma kille från Transformers som får husarrest och börjar spionera på grannarna och den ena visar sig vara en mördare. Jag trodde den skulle vara bättre men helt okej den med. Jag har blivit så kräsen med filmer. Kill Bill tog vi inte ens fram. Haha, men men så går det, nu ska jag kika på bussen till yogan. Vi hörs lite senare, Puss!

lördag

Åt en jätte god middag hemma hos M igår kväll. Hans kära mor är underbar på att laga mat, sedan gick vi ner till bowlinghallen och mötte upp några kompisar och sen spöade jag och M skiten ur dem=) Haha, nee men vi vann typ överdrivet. Fast det var väl mest M:s förtjänst, som tränar på Wii hela tiden där han och Victor spelat bowling i flera dagar i sträck nu.

Efter bowlingen var vi ganska trötta så vi gick bara hem och la oss i sängen och där låg vi i flera timmar tills vi somnade och sen låg vi och drog oss extra länge idag. Hur mysigt som helst! Nu sitter vi hemma och äter en sen lunch. Ska hem till M sen och bara vara hemma idag, ska passa hans lillebror som är elva, världens goaste kille! Så vi ska ner till macken sen och hyra några filmer, äta lite god middag och bara vara hemma och ta det lugnt ikväll. M:s föräldrar ska på fest ikväll så de blir väl hyfsat sena så jag torr nog att vi sover där. Vi hörs senare idag, sköt om er, Puss!


shopp, shopp, shopping

Jag handlade lite igår på rean också på Lindex=) Hihi

3 par tröjor, eller en grå skjort/tunika, en vanlig svart polo, tight, och en tunika i guld-aktig färg. 79 kr styck.
Helt underbart, eftersom min kamera inte funkar försökte jag hitta de på hemsidan men de finns ju såklart inte där då. Skit.

fredag morgon

Godmorgon, sorry att jag inte skrev igår, det var verkligen fullt upp hela dagen. Skola+Jobb+Träning sen när jag kom hem var jag helt slut. Jag gick in i duschen, direkt upp i sängen och slocknade.
Så nu har jag tagit mig en liten sovmorgon, helt slut i hela kroppen när jag vaknade vid halv åtta imorse första gången, så jag har legat och snoozat tills tio tiden. Hur skönt som helst faktiskt.

Ja, så var det ju min tatuering, den är ändrad nu, och förmodligen completed. Det roliga är bara att den inte alls ser ut som den jag visade, jag har bytt ut för mycket saker. Haha, men den är mycket finare nu. Ne nu ska jag äta lite, sen ska jag dra mig till skolan, börjar vid halv ett.  Planerna för ikväll är inte säkra, kanske film, kanske bowla faktiskt, det skulle vara skoj tycker jag, haha, men men nu ska jag kila så vi hörs! Puss!

RSS 2.0