and off I go

Nu åker jag till Oslo tills på torsdag morgon, då kommer jag hem. Nu ska jag spendera lite kvalitetstid med min kära syster i Norge. Sköt om er!





Är inte Joel lite lik Hugh Hefner på denna bild? En ung sådan då förstås.

sentsentsentsentsent

Igår blev det sent, lite för sent för min del. Måste lägga ned onsdagsutgångarna ett tag framåt nu. Men vi hade väldigt roligt hela kvällen, vilket resulterade i att jag terroriserade hela min telefonbok på mobilen. Måste ha varit otroligt rastlös på vägen hem. Nu tvättar jag för fullt och försöker packa eftersom jag åker till syster imorgon. Så jag gör som blondinbella, jag tar en paus för att lära mig andas. Men jag kommer tillbaka på torsdag! Haha, so long fuckers, vi hörs!

Ross is having a Baby

Sitter och tittar på Vänner, som vanligt. Nu är det utgång igen! Synd nog har jag ingen kamera, men jag har på mig, högklackade boots, svarta strumpbyxor, svart skinnkjol och en tröj/t-shirt till det, smink och hår får vi se hur det blir. Ska snart till Ellika, vi tänkte äta där, sen drar vi till Wollmars, och ikväll blir det Babasonic. Det här kommer bli en grym kväll. Nu måste jag sticka iväg, vi får höras imorgon. Tjohej!

.

Kom precis hem o nu är det dags för en snabb snabb snabb middag ungefär, sen ska jag åka till Ellika, imorgon ska vi ut och fira hobby, tidigt som fan blir det!  Sitter o kollar på Vänner för fullt, fy fan vad det är bra!

burton dominant vs. Hobby

Hittade en löjligt billig Burton Dominant på Stadium idag, visserligen är det en 07:a, som kan vara anledningen till att den är billigare än den borde, men det är medelflex och that is what I like, så det kankse skulle gå. De har ju inte fått in så många brädor än, men det är dags att köpa en ny nu, I think.





Hobby, Grattis på 19-årsdagen- På onsdag blir det firande som aldrig förr!

tired? NO!

Jag sov alldeles för länge idag vilket såklart resulterar i att nu kan jag inte sova! Jag har psykologilektion imorgon, tidigt. Jag måste kunna sova. Sitter och tittar på första säsongen av Vänner.
Dags för en nattmacka och sen sängen. Godnatt

you are all i need

Förjävla dålig uppdatering, i know. Shit happends. Jag sitter med fullaste allvar och tittar på Bazil Mouse på Disney Channel, hur bra som helst och tillochmed spännande.

Middagen i fredags på Huset blev till en riktigt lyckad kväll, började som en sofistikerad middag observera då att detta var vid förrätten, vid varmrätten var det mer prat, gladare miner, ja mer alkohol helt enkelt. Kvällen slutade i en otroligt jävla rolig fest. Det var så mycket folk att man inte såg sina fötter framför sig. Riktigt roligt hade vi hela natten!


Jag och Joel lyckas ofta få till sådana här underbat skumma bilder på oss. Nathalie längst bak har också lyckats denna gången.

Lördagen blev betydligt mycket lungnare, jag och Ellika satt vid Mosebacke, på Södra bars otroligt mysiga uteservering med bästa utsikten i stan. Vi lyckades vara där ganska tidigt så vi hann med att sitta ute på terassen och bara snacka lite innan dansen drog igång till max och allt folk började ösa in. Träffade många sjuuuukt bra kompisar där. Jävlar va bra ni är! Kan tyvärr inte lägga upp några bilder från gårdagen, tog några enstaka men jag vet fan inte var min sladd till kameran är. Hmm. Min söndag ser ut så som jobba, som fan. Har en debattartikel och en uppsats som ska vara klara. Har en deadline till 00.00 ikväll. Jag måste förbi Ellika också, för att hämta lite saker som jag lyckades lämna igår, Tråkigt att jag inte kan få upp mina bilder, ganska söta faktiskt. Jag älskar Stockholm under kvällstid, när man bara ser lampor och ljus lysa upp byggnader och vattnet.


Stockholm

Nästa helg kommer jag befinna mig i Oslo och förhoppningsvis avnjuta en fika och kanske en utsikt över Karl Johan, enligt mig och många andra, Oslos finaste gata. Vet ej hur mycket jag kommer skriva under min tid där, kommer att vara borta från nu på fredag till torsdagen efter, ska nämligen fixa naglarna på torsdag så då måste jag vara i Stockholm. Ska bli så härligt att få träffa syster igen, det var ett tag sen nu, Mitten av Augusti var sist tror jag. Nu tog Bazil Mouse slut så nu är det dags att sätta igång med arbetet.


Karl Johan slussen, Oslo






panikpanikpanikpanik

Jag har lite småpanik här, försöker hinna med lite ikväll och lite imorgon. Har varit över hos Fanny och stulit ett par skor, skitsnygga! Men de måste användas rätt, svarta skitsnygga ankelboots med en riktigt hög klack, ganska brutala faktiskt, lite rockiga i stilen. Ingen aning alls om vad jag ska ha på mig imorgon till dock. Jag har lite lite panik. Sitter och målar naglarna nu när jag egentligen borde sova, men jag kommer inte hinna allting imorgon. Nej nu måste jag fokusera, godnatt!

haircut



Passar inte mig såå bra kanske? haha, nej men det är faktiskt dags för klippning. Vet bara verkligen inte hur jag ska göra med mitt långa slitna hår. Hmm?

jesus christ superstar

Vi har fått en inlämningsuppgift på religionen då vi ska skriva en uppsats om Jesus, fanns han? Vem var han osv? Detta sitter jag och skriver på just nu men eftersom jag tänker så otroligt ateistiskt så kan jag itne sätta mig in i någon situation alls! Jag får panik, måste läsa bibeln och försöka förstå, det här blir lätt ett MVG!!!

bara vanligt vatten

Godmorgon, det spöregnar ute och jag är på toppenhumör idag. Förmodligen komme rallting ändras så fort jag går utanför ytterdörren. Jag hittade ett paraply, ett värdelöst paraply. Nu ska jag sminka mig och sen springa ut i regnet och hoppas på att mitt humör inte förstörs. Ha en bra dag!

baba

And off I go, var, det vet vi inte. Eller jo jag vet, men bara jag! So long fuckers!

förändringar finns överallt

Senaste tiden har man definitivt märkt hur alla bloggare förändras. Vissa till det sämre och andra till det bättre. Jag skulle kunna sitta i timmar och kritisera alla bloggare/bloggerskor på hundra olika sätt och punkter men det tänker jag inte göra.

Till att börja med; Stina-Lee www.stinalee.se Vad har hänt med henne? När jag började läsa hennes blogg verkade hon som en riktigt trevlig tjej, hon skrev om sitt liv, sina hundar, sitt förhållande och sin vardag. Var väl inte världens åktur att läsa kankse men det var trevligt och naturligt helt enkelt. Hon gjorde saker varje dag, man fick se mycket bilder på vänner, nära och kära, och hon debatterade om en hel del. Vad gör hon nu? Jo hon skriver fortfarande om sitt liv, men vad gör hon!? Ingenting! Hon är 20+, det enda hon gör är att sitta hemma, hon publicerar bilder på sig själv, endast! Nej förlåt, hennes söta hundar också.

Isabella Löwengrip www.blondinbella.se Jag hatade henne, jag formligen hatade henne. Fördomar jag vet, men men vi alla har dem. Jag tyckte att hon var en liten rosaklädd blondin som trodde att hon var så mycket bättre än alla andra, ordförande i Fina Flickor Röker Inte, för alla som röker är ju dåliga människor, eller hur? Men se nu, hon har vuxit upp till en mogen "sjuttonårig kvinna", driver riktiga företag och är skitduktig rent ut sagt. Hennes blogg är intressant och hon är rent ut sagt framgångsrik. Det är jätte tråkigt att hon lagt av nu för ett tag framåt, jag säger som Katrin, vi behöver Blondinbella i bloggvärlden!!!

på någon annans bekostnad

Det här med publicitet på annans bekostnad är väl inte riktigt min grej. det hjälper ju alltid på traven men jag tycker det är falskt. Beroende på vilket syfte det är.
Ta Nils tillexempel, Blondinbellas kille. Han kom från ingenstans, han gjorde ingenting, han var ingenting och nu är han säkert eller förmodligen en av Sveriges mest lästa bloggar, lilla storstadspojken. Bra jobbat!

Han har inte gjort någonting, han blev tillsammans med Sveriges mest kända bloggerska, sen vipps sa det bara och nu är han snart där hon är. Måste kännas bra att ens flickvän som är cirkus sju år yngre är mer framgångsrik än vad han själv är. Men nu är ju lilla Nils påväg! Lycka till! Nils blogg hittar du här;  www.storstadspojken.se JAA!! Publicitet!

JAG ÄR INTE BITTER!

unbreakable

Back to the 90´s eller vad säger ni? Jag dansade minsann tryckare till den här någon gång i mellanstadiet skulle jag tro. Det var väl mysigt när man gick på klassfester och sånt, det fanns inga andra killar utom de i klassen ungefär. Alla tjejer satt på ena sidan av rummet och killarna på  andra. De tog ett jädrans tag innan de första paret gick upp och dansade vare sig man skulle dansa tryckare eller den där bug-imitationen alla höll på med.

Nu sket sig allt. Vad jag försökte lägga upp var Westlifes låt - Unbreakable men mitt kära internet ville sig inte alls.
Ni får nynna till den helt enkelt, eller söka på youtube!


Nu blir det Scrubs och sen nannatime, ska till gymmet imorgon bitti, take care!

fjortondeoktober

Godmorgon, godmorgon!!!

Ingen härlig dag alls framför mig idag, men glad är jag ändå av någon konstig anledning, inte superpigg, men glad. Så have a nive day och ja, kör hårt, jobba på, o allt det där!

godnatt

Jag ska sova, börjar halv tio ungefär imorgon, med en ganska jobbig lektion så nu ska jag nussa. Kolla klart på Scrubs bara, glöm inte bort fredag, hör av er! Godnatt

nu på fredag, 17 oktober!

Nu ligger det till såhär, att nu på fredag 17 oktober, så kommer det vara en riktigt skön fest på Huset i Gamla Stan. Gästlistan är precis påbörjad, ju mer folk, desto roligare, eller hur?

Så hör av er till mig med namn så skrivs ni upp direkt, åldersgräns 18 år


a

It's time to go to Ellikas place now. Because that is were I live...

debattdebattdebattdebattdebatt

Det här med att Blondinbella är en dålig förebild för att hon konsumerar så otroligt mycket alkohol som hon gör, måste ju vara största skämtet i dagens samhälle. För det första, Blondinbella ÄR en förebild för unga tjejer, det är hon definitivt, hon är ung, hon är sjutton år, hon dricker alkohol, ja visst. Vilken tonåring gör inte det i dagens samhälle? Precis som hon säger i Debatt med Janne Josefsson, så måste jag hålla med henne. Hon är en mycket bättre förebild än så många andra!

Sen får vi tänka på att de flesta unga tjejers förebilder, är trots allt stora kändisar, skådespelare, artister osv. Hur många kändisar finns det idag som inte dricker, röker, knarkar you name it!
Jag kan säga att jag själv skulle aldrig kunna ha en stor och känd blogg om det skulle gå på detta sättet ut i media.Jag är en värdelös förebild. Jag dricker, jag röker, jag har tatueringar, piercingar jag festar alldeles för ofta. Och jag är bara några månader äldre än Blondinbella. Såhär är det när man fyllt arton och tror att man kan ta hand helt om sig själv. Det kommer man aldrig kunna göra, ALDRIG kommer man klara sig helt självständigt. Man är beroende av andra människor och så är det.  Detta gör inte mig till en dålig människa! Det svåraste för folk att acceptera är skulle jag själv säga rökningen. Många tycker att rökare är dåliga människor. De lättaste att acceptera är alkoholintaget. Alla människor dricker, föräldrar tar ett glas vin till maten. Sitter och sippar på ett glas vin tillsammans med sina tjejkompisar en fredagkväll. Vad är det för fel i detta?

Jag tycker det här är skitlöjligt rent ut sagt och tycker att Bella gör ett grymt jobb, man måste ju tänka på att tjejen är sjutton år, hon driver flera företagsverksamheter och läser sista året i gymnasiet. Låt tjejen få ta ett glas vin till maten någon gång då och då. Det här är ju bara absurt! www.Blondinbella.se


utvilad

Godmorgon godmorgon.

Såhär gick det till i lördags, vi gick aldrig och la oss. Jag och en person till var väl de sista som stod upp klockan nio på morgonen när vi skulle ta en cigarett och sen gå och lägga oss. Sen gjorde vi som vi sa, vi gick och la oss. Men somnade inte helt enkelt, eller han vet jag inte om men jag slumrade till en kort stund sen var det kört, halv elva kom Sassa in med städare och började härja, så då var det slut på det roliga, vi gick upp städade en del sen åkte vi hem till Ellika jag och hon. Försökte verkligen hålla oss vakna till efter middagen i allafall. Jag hade jätte roligt i lördags men det är en sådan kväll som man ändå inte vill uppleva igen. Vi var vakna 37 eller 38 timmar i sträck och tolv av de timmarna var fyllda med alkohol, under dessa timmar hade man ätit två bananer och en macka ungefär. Ingen bra blandning.

Kommer ni ihåg Fanny, Kissies föredetta bästa kompis? Hon var där, vi pratade inte så mycket men hon var trevlig, önskade låtar hos vår professionella DJ, The computer osv. Jävla roligt också, det var en kille där som trodde att bara för att han bott i Oslo i fyra månader så ÄR han norrman, gick runt och trodde att han bröt på norska, "kom inte på" vad vissa ord hette på svenska osv. När han egentligen var hel svensk. Han hade jag ett gott skratt åt den kvällen i allafall. Nu åker jag snart till syrran, inte så långt kvar. Längtar!

Nej nu ska jag äta frukost, gick och la mig efter middagen igår någongång och vi åt en jätte tidig middag vid ca halv sex, sen har jag nussat fram till åtta idag så nu är jag utvilad och ska äta! Blev inga bilder igår förresten, glömde ta kort, men kan säkert norpa åt mig på facebook. Ha det bra.

tonight

Kort uppdatering bara: Hemma hos Ellika, och nu är vi snart påväg utåt. Går om en halvtimme ungefär, så nu håller vi på med de sista tjejsakerna, sminket, håret, kläderna o ja all det där. Hoppas ni får en trevlig kväll, det ska jag ha i allafall!
Här kommer vi hänga ikväll



Lite jobbigt bara att vi förmodligen missar Sverige Portugal ikväll, men hoppas att man får lite uppdatering på den matchen, förhoppningsvis har de tillochmed på en tv så man kan kika. Ha det bra:)

tvåtusenåtta 10 11

Utvilad som bara den just nu känner jag. Har precis ätit en sen lunch så vi får se hur det blir med middag ikväll eftersom vi ska vara på Stadion vid åtta. Nu känner jag mig lite stressad, jag behöver åka till vårt lilla "kommuntorg" och sedan måste jag åka in till stan, för att seda bege mig till Ellika och göra mig iordning och sen åka till stan igen. Hmm, detta ska jag göra på fyra och en halv timme, och jag sitter i princip som nyvaken. Visst har jag varit vaken i flera timmar men jag sitter i mjukiskläder, oduschad osv. Nu tar jag en sväng till torget, för att göra lite skitgöra, sen får jag pallra mig in i duschen och sen till stan. Suck det är långt till stan. Jag orkar inte, men jag måste innan de stänger. Det kostar att ha skoj och vill man bli fin får man lida pin.

Bråttom bråttom, vi hörs sen, drar en snabbis hemma hos Ellika tror jag, plus att kameran följer såklart med ikväll också.

Ha en jätte trevlig lördagkväll Carro!

stockholms stadion!

Hallo hallo, godkväll!

Sitter hemma hos Hobby, vi har kollat på film och druckit lite bira. V för Vendetta blev det. Nu ligger Hobby och Ellika i sängen helt utmattade och trötta av allt drickande, kittlandes och ja, filmkollandes.

Nu är kvällen nästan slut så jag vet inte riktigt hur det blir nu, kvällen börjar faktiskt ta sig mot sitt slut. Vi har ju en helkväll framför oss imorgon, så ganska skönt med en lite lugn kväll idag.
Imorgon ska vi alltså på "årets första hösfest" på klocktornet på stadion. Klockan åtta ska vi befinna oss på plats. Det kommer bli en helkväll med bra musik, roliga människor, xbox spelande och ja, alkohol. Roligt ska vi ha helt enkelt. Har ni spelat Need for Speed när ni varit alkoholpåverkade någon gång? Sjukt roligt, allting går, ja mycket bättre eller sämre, det är bara att välja. Stockholm Stadion, det är där vi hänger imorgon. Kom förbi om ni vill!

Nu ska jag ta en cigarett, sen är det dags att åka. Godnatt på er!

onsdagskvällen

Ja igår blev det ju utgång igen eftersom Alexandra fyllde år. Vi började kvällen hemma hos Sassa med champagne och drinkar och såklart sex and the city och sedan drog det av till en mysig kubansk liten krog, det var riktigt mysigt med vissa undantag.

Jag, Sassa och Fanny drog vidare vid tolv till laroy där man såklart lyckades hamna på en oerhört hemsk bild som såklart lades upp på stureplans hemsida. Det tycker vi inte om. Vi hade riktigt roligt bara vi tjejer, var en lyckad kväll. Imorse var man trött och äcklig såklart, hade idrott i spöregn klockan tio. Har precis kommit hem från skolan och har lite bråttom, ska nämligen på middag hos min mormor halv fem, så jag måste hoppa in i duschen nu.

Höjdpunkten var definitivt igår att Alex Schulman, världens bästa bloggare var på Laroy igår.


Sassa, Fanny, jag och Desiré


Alex Schulman

Nu måste jag hoppa in i badrummet, vi hörs sen!

tvåtusenåtta

Godkväll kära läsare

Min dag har varit, ja helt normal för en stressad artonåring som ibland har alldeles för mycket att göra. Humöret går upp och ned absolut hela tiden och det känns väl sådär, Måste hålla med Blondinbella lite där om att det är en tuff ålder med humörsvängningar, låter som jag talar om klimakteriet. Men tro mig det gör jag inte! Det är jobbigt med alla känslor som går som en bergochdalbana hela tiden, believe me. Tex. så blev jag så besviken på en kompis idag så jag visste inte var jag skulle ta vägen, mår fortfarande inte toppen för det men jag är inte särskilt långsiktig av mig och håller mest in på känslorna ändå, så ingenting hon behöver ta skada av.

Har varit i skolan idag i allafall, efter det åkte jag till Upplandsväsby och bokade tid för tatuering, blev inte förrän första veckan i november, men så länge ska jag nog klara att vänta. Kom hem till ett hus fyllt med endast faster och mina två kusiner, de hade lagat middag till alla i familjen och till farbror medans de andra hjälpte till att ta av masten på båten, sedan har jag städat, hela kvällen. Är inte klar på långa vägar men det ser mycket fräschare ut nu. Har rensat ut tre stora papperspåsar från garderoben, skönt! Nu får jag äntligen plats med en del, ska ta med mig lite till syrran när jag åker dit och se om det är något hon vill ha. Vad jag är snäll! Har bokat flygbiljett till Oslo nu, ungefär när det är löning, om cirkus två-tre veckor. Ska bli så skönt, och i vanliga fall är jag ju bara där över en helg men nu får jag mycket mer tid med syrran. Ska bli härligt. Sen efter det tänker jag inte vänta så länge med att åka dit igen. Så mysigt där på hösten framförallt. Nej, nu är det faktiskt läggdags, ska till gymmet imorgon, mitt pass börjar nio, så nu måste jag sova, gå upp tidigt och äta en stadig frukost. Hoppas vi har något i kylen som är ätbart.

Godnatt och sov gott

westwick

Har precis ätit middag, med mig själv, och massa skolarbeten. Ska snart iväg och hälsa på Ellika, ikväll igen. Det har liksom blivit vår grej o ta en kvällsfika där, eller kopp te om man räknar det som fika. Vi bara sitter och pratar oftast skit, men ibland diskuterar vi väldigt viktiga ämnen. Efter det måste jag åka och tanka, orkar inte göra det nu innan så jag väntar, hoppas tanken räcker.

Har väl inte så himla mycket att skriva idag. Måndagar känns så otroligt onödiga ibland, har bara två lektioner, varav den ena lär vi oss absolut ingenting på och den andra jobbar vi självständigt på eller går på studiebesök. Förutom studiebesöken skulle jag kunna göra det där hemma.


Ed Westwick

Ja, jag tycker att han är snygg! okej? Penn Badgley, är ju inte heller alls fel. Jag fastnade för honom när han spelade brorsan i "John Tucker must die", uhm, han är riktigt snygg!

Nu ska jag lägga ned pluggandet lite och ta mig en sväng till E, vi hörs ikväll, då jag ska läsa bibeln som godnatt-saga. Det är vad jag gör på kvällen, 40 sidor bibel varje kväll. Okej, nej det gör jag inte, men det har med skolan att göra så nu är jag så illa tvungen. Vi ses när vi ses

måndag igen

Morrn morrn.
Mångad igen alltså, får se hur fort denna veckan går. Har en kompis som fyller år nu mitt i på onsdag, hon blir arton så det blir såklart krogen. Mitt i veckan. Hmm, behöver ju inte bli så sent. Jag har fått tillbaka min gamla dator förresten, dock med en herrans massa ändringar och den kommer förmodligen gå sönder snart igen. Börjar bli läge att kanske investera i en helt ny?

Sitter och sminkar mig nu och gör mig iordning för lunch. Blött hår, och inte alls redo för något, ändå måste jag gå om tjugo-tjugofem minuter. Nu måste jag alltså skynda, vi hörs senare  skulle jag tro

lördag i bilder

Hoppas ni haft en bra helg, jag tänkte vara väldigt generös idag och bjuda på två rejäla "drunkens" från lördag-kvällen. Det finns så många fler drunkens men de ska absolut inte publiceras här. Det ligger ju dock redan på facebook. Det blev en hyfsat galen kväll men vi hade väldigt roligt. Dock inte lika roligt idag, haha.


Madeleine, Ellika och sen jag

Kim och jag, (lika fulla och glada båda två)

That is enough of pictures. Som sagt så har min kära vän Joel redan har lagt upp alla dessa bilder på facebook. Jag får väl erkänna att jag var ganska så kamerakåt den kvällen, jag är aldrig kamerakåt. Jag som aldrig dansar utan som föredrar att mingla runt lite, jo jag var såklart tillochmed uppe på scenen och dansade. Det var en speciell kväll men riktigt rolig, tyckte att allt som kan gå fel, gick fel innan vi gick ut men det löste sig. En vacker dag ska jag komma ihåg att ta med mig min kamera och då ska jag blotta Joel på riktiga fyllebilder, alla fyllebilder som går!

                                                                     Joel, hämnden kommer bli så ljuv.

Nu måste jag ta och sova, om jag överhuvudtaget ska komma upp imorgon, Godnatt

.

Någon som kommer ihåg dessa två snyggingar?




Anton Granlund från Sverige & Carina Berg från Norge


De va typ med i Big Brother? För flera år sedan? Nej jag vet inte, den bilden bara poppade upp. Jag är helt slut förmodligen pga smärtan i ryggen så jag ska gå och ta mig en middagsvila faktiskt. En liten powernap. Sen ska jag äta och sen möta upp Ellika, vi hörs!

so what

Finns det någon mer rebellisk artist än självaste Pink?


She is still so damn good

mysiglitenhemmakväll

Fredag igen då alltså. Imorse när jag vaknade var jag så stel och hade så ont i ryggen att jag inte kunde resa mig ur sängen. Eftersom jag haft det många gånger förrut så har jag lärt mig en hel del trick. Haha. Det blev alltså inget gym för mig pga ryggen den här morgonen. Men jag ska äta lite lunch nu sen ska jag till skolan och försöka prata med så många lärare som möjligt och se vad jag kan göra för något.

Kvällen ser jag fram emot väldigt mycket faktiskt. Jag ska bara ha en lugn, skön hemmakväll tillsammans med Ellika. Har kommit fram till det att jag har varit ute alldeles för mycket sista månaderna, det är inte snällt mot mig själv, kroppen eller min ekonomi, det kostar ju att ligga på topp.

Jag och Ellika ska i allafall först såklart äta middag, sen krypa ned oss i soffan med massa goda saker så som chips, godis, nötter, choklad, gurk o morotsstänger och sen en superbra film. Filmen kommer bli svår att bestämma, vi har väl inte sån otroligt lik filmsmak. Men jag ser verkligen fram emot den här kvällen, i vanliga fall är jag väl den som är först ut på krogen o drar igång direkt. Men inte ikväll. Rehab-kväll? Haha. Imorgon dock, lördag då ska vi ut, såklart. Ska ju träffa Joel då också! Han jobbar där dit vi ska. Vi ska nämligen till Huset i gamla stan. Mysigt ställe, de firar 6 månader ikväll, så ikväll kommer det bjudas på champagne, tårta, roliga överraskningar osv. Självklart vill jag vara där, men Joel får helt enkelt spara lite till mig av allt det roliga. Känns bara skönare att gå ut på en lördag då man verkligen hinner vila upp sig. Och som sagt så mår ju inte min rygg så bra för tillfället.



Död revolutionär

Gjorde nyss något test på facebook, är man uttråkad så kan man ibland inte låta bli. Testet hette något liknande som "Vem kommer du vara om tio år?" Jag svarade på sju helt meningslösa frågor och svaret jag fick om vem jag skulle vara löd följande:

Död revolutionär


Du hade läst lite litteraturvetenskap och sedan utbildat dig till bibliotekarie, mest för att bli av med studieskulden. Du arbetade på ett skolbibliotek på landet. En kväll hittade du en tunn liten skrift som du inte tidigare sett. Du undrade om den ens kom från ditt bibliotek, eller om någon lämnat den där. Skriftens namn var "I". Du läste den, motvilligt fascinerad. Författaren, tydligt inspirerad av Nietzsche, pläderade för den totala egoismen och den fria viljan som grund för all revolution. "Individen är skyldig att hävda sina behov, i alla stunder, som om det gällde livet, eftersom det gäller livet. Döden är bara en definitionsfråga." stod det, bland annat. Även fast du ville kunde du inte släppa tankarna på boken. Du kände dig inte sedd på jobbet, inte uppskattad av skoleleverna, och du var tillsammans med en man som alltid kom för tidigt, år efter år. Du skaffade dig en hjärn-försäkring och började planera. Tidigt en måndagsmorgon kapade du en månraket och styrde den mot Eiffeltornet. Varför vet vi inte. Och nu är du död. Men det är som sagt mest en definitionsfråga.

Hur sjukt svar kan man få? Haha, fick mig ett förbannat gott skratt i allafall!

she is like everywhere







Det känns fortfarande lite skumt att se Elsa i tidningen varje månad. Jag menar det här är en helt vanlig förortstjej som jag sett varje dag i hela mitt liv ungefär. Blir lika chockad varje gång jag ser henne. Här i Elle

Denjävlaidioten

Ingen kan väl ha undgått bloggerskan Madde www.jagefrisk.blogg.se



Bara på denna bild kan man se att hon sprudlar av glädje hela hon, Madde gick bort 15 september 2008 i cancer. Bara 20 år gammal
Jag följde Maddes blogg ett bra tag och det är något man fastnar för, hur stark hon är, hur mycket hon kämpar och hur lycklig hon varit sista tiden trots sin sjukdom.
Maddes mamma Anne och hennes pojkvän David sköter sina egna bloggar och samma sak där. Jag läste Annes blogg första gången idag, jag var på topphumör och nu har jag suttit och gråtit ett tag just för att det är så otroligt rörande.

Madde höll på med en insamling på www.barncancerfonden.se . En insamling som går under namnet "Den jävla idioten" som Madde själv kallade sin sjukdom. Insamlingen har fått in över 50. 000 kronor, helt fantastiskt. Fortsätt att skicka in bidrag, gör en god gärning och hjälp till att hitta botemedlet!

Jag kände aldrig Madde personligen men bara av det jag läst från Davids blogg och Annes blogg och även hennes egna tyder på att hon var en underbar människa. Ord och texter kan verkligen beröra en utomstående på ett helt otroligt sätt.

Rest in peace Madeleine

RSS 2.0