La cocaracha

Ikväll har varit en riktigt trevlig kväll, har varit på en Latinokrog som heter La cocaracha, ligger vid Medborgarplatsen ungefär, det var riktigt härligt, jag fick mig en s.k. omgång på dansgolvet. Det är så härligt att kunna dra iväg och bara dansa allting av sig, bara för en kväll, någon gång då och då. Ville bara tacka Nathalie,Madde,Ellika,Vanessa,Andrea,Annelie, Miguel och alla som var där för en underbar kväll med Salsa=)

Tack tjejer!!!
image34

Dagens Bild

Torsdagens bild tänker jag inte tillägna någonb kändis eller så utan jag tänker ge dagen till den knäppaste, dock skönaste, tjejen på jorden, min kära vän Annelie:
image33

Det bara lyser om den här tjejen, och så är hon nästintill varje dag! Klart hon kan ha sina dagar men vem har inte det? Ibland vill man bara skjuta henne men jag älskar henne ändå.

Hon har idag berättat för mig att hon har lyckats avfärga håret typ gult? Enligt hennes mor är det kastanj men jag ser fram emot att få se det imorgon.
Take care Honebun, ses imorgon<3


Uppmanar anorexi?

Idag när jag satt på tunnelbanan påväg hem så satt jag och läste Metro eller City, kommer inte ihåg vilken. Där det på sidan 8 kom upp en chockande bild.

Det italienska klädmärket Nolita gör en kampanj med följande bild:


image32

Som ni ser så står det på bilden No- Anorexia. Klädesmärket gjorde kampanjen för att mot verkaanorexia hos unga barn. Kvinnan på bilden är en skådespelerska vid namn Isabelle Calo, hon är endast 27 år gammal och väger avskräckande 31 kilo!
Enligt läkare så ska denna prisade kampanj ha den motsatta effekten, alltså att UPPMANA tonårstjejer till anorexi.
Denna bild visar en 27 årig kvinna som er äldre ut än min mormor! Vilken tjej skulle ta denna bild som förebild!?
Däremot så pratade jag med en av mina närmaste vänner som tyvärr har den här sjukdomen men är fullt medveten om det, och hon berättade för mig att eftersom det står att den här tjejen är skådespelerska så kan det faktiskt bli den effekten att man tror: "Shit, hon är skådespelerska, om jag bara såg ut som henne så kan jag också få bli det!" Hon har en poäng i det hon säger, och jag kan inte svara för hur människor med anorexi tänker eller känner om saker eller om sig själv för jag har ingen aning om det och tänker inte yttra mig om det.

MEN! personligen skulle jag aldrig någonsin bli uppmanad till anorexi av en sådan har bild, jag har pratat om detta med lite kompisar också och de känner samma sak. Jag förstår inte riktigt hur folk som uppmanas till anorexi av de här tänker men det är säkert sant det de säger, vad vet jag?

Tagg torsdag

Idag ska vara den såkallade "Tagg Torsdagen", men jag känner mig inte ett dugg taggad. Åt middag för ett tag sen och nu ska jag snart ut och springa. Ska bara smälta maten först. Ska bli så skönt att komma hem sen och ta sig en varm dusch och bädda ner mig i sängen.

Just nu ligger jag och kollar på "Du är vad du äter" med Anna Skipper.
Denna Skipper står alltid och pratar om hur farligt det är att äta fel och speciellt att röka. Då kommer vi till frågan? Varför ser man då Anna Skipper själv gå runt med en kaffe i ena handen och en cigarett i andra handen?
Mjao, vi låter henne vara, hon hjälper iaf andra.

Vi hörs ikväll

Dagens Bild

image31
Dagens bild ger jag utan tvekan till super super super snygga Megan Fox som varit med i bla. Transformers.
Om man ändå såg ut som henne! Me like!!!

tisdag kväll igen...

Ligger i sängen och tittar på tv, kollar på någon film på trean, "Kärleks.. nånting" tror jag att den hette. Kom in ganska sent så har bara sett i kanske tjugo minuter, inte de bästa hittils, tror jag zappar över till "So you think you can dance", det går typ inge bra alls på tv just nu.

Har haft en riktigt usel dag, har haft galet ont i huvud och rygg och varit riktigt trött så jaghar förmodligen inte varit särskilt trevlig, jag ber om ursäkt för det alla som känner sig lite träffade där på den punkten.

men men, imorgon ska jag orientera säkert i flera timmar men så går det om man går idrottsgymnasium. Nej, nu ska jag sova så att jag kommer upp imorgon, jag behöver min skönhetssömn. Godnatt

Au revoir! 

Dagens bild

Dagens bild tänker jag faktiskt ge till supersnygga Elin Kling

image30
Den här tjejen ger inte  bara superbra  modetips utan är även hur snygg som helst i lugg=) Två flugor i samma smäll, det är inte alltid man lyckas med det=p

Måndag igen

Så var det måndag igen, skolfoto 9.10 på morgonen, hyfsad lugn dag men humöret är väl som det är en måndag morgon. Jag är en trevlig tjej, men idag höll jag på att få spatt på en klasskompis. Jag var så arg, försökte så gott de gick att inte visa det men men.

Har varit i Tumba efter skolan på en modellagentur, Amodel. Spenderade lite tid där, åkte sedan hem med min karl. Nu har jag faktiskt bäddat ner mig lite i sängen, ligger och skriver och ska snart gå och äta lite middag.

Ikväll är det jogga som är huvudordet för mig, känner faktiskt att det ska bli riktigt skönt. Har faktiskt skaffat mig ett sådant där litet fodral till iPoden som man sätter fast på armen, funkar faktiskt riktigt bra, så jag och min vän iPodhållaren ska ut sen och ta sig en tur, men det får nog vänta ett litet tag.

image29

Cruzing

O jag har haft en underbar helg!!

I fredags var jag, två kompisar och min kära karl, kollade på senaste Beck filmen. Var verkligen jätte skönt och mysigt. Vi spelade lite Guitar Hero också, jag börjar få kläm på det nu=)

I lördags var jag iväg på raggarträff, men det varade inte så länge det slutade med att jag, markus, linn, jon, ellika och Micke åkte runt och cruzade i Mickes cheva från 1958. Riktigt snygg, åkte runt i flera timmar och lyssnade på Johnny Cash och Ronny & Ragge. Riktigt härligt!
Idag har jag även övningskört en hel del, jag börjar få kläm på det med=) Imorgon, tillbaka till skolan.

image28

Äntligen fredag

Har precis ätit middag med mamma och pappa, vi beställde Thaimat, mums!

Snart ska jag ner till Linn och bara ta det lugnt och kolla på film. En riktig fredag!

trött

Nu är det bara upp och iväg till gymet va, men rätt skönt, ingen skola idag. Men nu ska jag snart sätta mig på min kära cykel, för att bika iväg till gymet. Hoppas jag vaknar på vägen, Puss!

Pridefestivalen

Jag kom att tänka på en sak, jag, min pojkvän (jag lyckades få med honom) och mina två vänner, Ellika & Fanny var inne på Prideparaden i somras när den var. Och jag måste bara ge Cred till alla grymma killar och tjejer som gick den, alla såg så glada ut och jag tycker att det är såå coolt att ni vågar stå för vilken läggning ni har eftersom det inte är särskilt många människor som gör det.

Det absolut sötaste var när det kom "Stolta föräldrar till homosexuella", det var rent ut sagt fint! Oh Cred till alla er som vågar visa vilka ni är!

image27

Såhär snygga var vi den dagen. Från vänster: Markus, Fanny, o jag!

Gosa ner sig




image26



Nu har jag haft en hyfsad okej dag i skolan, men långsam och trög, åkte till stan till Vince (min piercare) för att kolla piercingen, sen åkte jag hem en snabbis och nu har jag varit ute och gått i två timmar med en kompis. Kom hem för ungefär en timme sedan, direkt när jag kom hem så tappade jag upp ett fotbad och nu har jag bäddat ner mig i sängen med en kopp varm choklad och en bra bok. Nu ska jag bara ligga och ta det lugnt, finns det något bättre än det?

Dagens Bild

Idag blir Dagens Bild lite annorlunda, Jag tänker nämligen ge dagen till hunken

Jude Law

image25

Kräftskiva

image24

Såhär glad var jag på vår lilla kräftskiva=)

Lackat

image23
Jag får lov att erkänna. De lackade och gummiliknande tightsen tyckte jag inte var så heta till en början. Men man får ju alltid ändra sig.
På Gina Tricot har de fått in ett par som man bör spana in. Jag älskar deras vanliga bomullstights så dessa kanske är lika sköna de.

Dagens Bild

Dagens bild går till vackra Cameron Diaz. Hon snygg som blondin, men ännu snyggare som brunett.

image22

Riktigt snygg och vältränad

Fanny

Jag måste bara ge lite credit till min allra bästa vän Fanny. Vi har känt varandra i snart fem år och hon är bara den bästa nöten som finns på denna jord. Jag kan ju säga direkt att det var inte kärlek vid första ögonkastet, när vi först träffade varandra så hatade vi varandra. Jag tyckte hon var Sveriges största Bitch, och hon tyckte att jag var världens Diva. Men senn fann vi varandra.

image20

Hon har funnits för mig i vått och torrt nu i fem år snart, hon är helt enkelt bäst! Tack för att du är där. Älskar dig socker<3

Sminktips från Accessora

 

image17 


Här har Accessora  sammanställt några av de bästa sminktipsen som kom in från olika deltagare i en tävling.

Emma Schill, Vänersborg
Om man har problem med någon finne så kyl ner den med en isbit och sedan dutta concealer över, svullnaden går ner helt och den blir täckt.


Stephanie Ljungberg, Uppsala

Lägg en ljus (vit/pärlemor) skugga likt en trekant uppe på kindbenet. spetsen på triangeln ska gå bak mot tinningarna och triangelns bas mot näsan. Detta (speciellt ihop med rouge) ger alla kvinnor otroliga kindben!! Tips nr 2: Drick mycket vatten =)


Josephine Jighem, Bro

Less is more, håll dig till det naturliga! Använd lite concealer där det behövs, rouge, mascara och gärna Rosebudsalvan under ögonbryn, på kindben och självklart läppar. Då är du redo för allt p vardagen! Hotta upp det med en sexig ögonskugga till kvällen...


Sandra Holm, Stockholm

Vit kajal innanför fransraden för ett piggare utseende och Rosebud på läpparna för den naturliga men glansiga looken.


Elsa Gren, Göteborg
Att grunda med ett rödbaserat creme-rouge för att sedan lägga på några lätta svep med ett ljusare rosabaserat puder-rouge. På så vis håller sig kinderna friska hela dagen!


Eva-Lena, Bjuv
Brunsvart mascara. Det gör att man inte får så hårt markerade ögon. Lite puderrrouge på kindbenet snyggt utdraget så att det inte blir så markant, utan enbart ser lite "rodnande ut" och så givetvis lite gloss på läpparna. En naturlig touch!


Isabel Eriksson, Skutskär
På sommaren när jag inte orkar sminka mig så mycket så tar jag på mig lite Tancan brun utan sol och Lancôme Hypnose mascara. Senare på kvällen så behöver jag bara tvätta bort mascaran så mår min hud bra!


Linnea Sundling, Fjällhundra

Mitt bästa make up tips är att färga ögonfransarna. För morgonen man försover sig, vaknar hos killen från kvällen innan eller bara vill slippa sminka sig om morgonen och ändå se vaken ut.


Nina Riikonen, Eskilstuna

Enkelt och simpelt, ändå sådant alla kanske inte vet? Blöt ner sminkpenseln innan du tar ögonskugga, det sitter _mycket_ bättre då!


Ida Skoglund, Borlanda

Mitt bästa make up tips är att blanda i lite vanlig lotion i ögonskuggan om man tycker den är svår-applicerad. Det gör att det blir lättare att ap
plicera och sitter mycket längre!

Emilie, Billdal
Jag fick lära mig nånstans att för att få de bästa ögonfransarna så ska man börja vid roten med mascaran och sick-sacka sig framåt, då skulle det bli bäst resultat. Jag testade och - det blev bra mycket bättre! Eftersom jag inte sminkar mig så mkt mer än med just mascara, så blir det mkt mer effektfullt om ögon blir det man tittar p...


Katarina Bondesson, Åsarum

Förstärk ögonen eller munnen - aldrig båda samtidigt!


Anna Gustavsson, Örebro

Mitt bästa knep för att hålla mig fräsch är att använda Elisabeth Ardens 8 hour cream till det mesta. Perfekt isätllet för läppglans, gör läpparna otroligt mjuka och samtidigt glansiga. Jag använder även krämen som high lighter, till att forma ögonbrynen och även som nattkräm i hela ansiktet som en "kur" om jag får torr i hyn på vintern eller efter mycket solande. Nagelband, händer, fötter och armbågar blir mjuka och fina av krämen. Borde finnas i alla tjejers väskor!


Maria Dahlquist, Jönköping

Minst 7 timmars sömn varje natt, motion minst fem dagar i veckan, och drick massor av vatten! Och ett välfyllt badrumsskåp, men favoriterna måste du själv hitta... Trial and error gäller! och, givetvis. Var snäll mot dig själv. Belöna dig själv. Älska dig själv.


Therese Danaila, Skärholmen

Make Up-tips nr 1! Le stort och tro på dig själv, det lyser igenom all make.


Malin Häll, Uppsala

Mitt bästa tips är att ta lite hårvax, pyttelite, på ögonbrynen. Då ligger dom på plats och dom blir även lite mörkare. Precis som jag vill ha dom iallafall.

Kerstin Hilding Hansen, Klagshamn
Lite ljus ögonskugga under ögonbrynen, lyfter hela ansiktet och man ser piggare ut!



Dagens bild

image16

Dagens bild går till supersnygga Alexis Bledel, lägg märke till de sotade ögonen;)

Sotat*

Jag måste bara säga att sotade ögon är så snyggt just nu, speciellt om du har väldigt ljus ögonfärg, då är det extra snyggt! (Hur bra som helst för mig som har isblåa ögon!)

Här får ni en beskrivning om hur man gör!! (Copy. Amanda Bergs blogg)




image14

Såhär går vi tillväga:
1.
Först fixar vi självklart grunden (foundation, concealer och puder). Det kan vara speciellt bra att använda sig av ett löspuder eller liknande när man ska sota eftersom det ofta blir jämnare och det är lättare att få ett "suddigt?resultat. Du måste inte ha puder i hela ansiktet, utan du kan använda en ögonskuggspensel och lägga pudret på ögonlocket, använd inte för mörkt puder!
2. Nu lägger vi en svart kajal längs hela övre fransraden (ej den nedre), ett tjockt streck ska det vara! Enklast är att ha en ganska mjuk kajal, då blir resultat bäst, se också till att den är vässad, då är det enklare att pricka rätt. Jag använde en kajal från Lancôme i färgen noir.
3. Dags att lägga på skuggan! Jag använder mig av IsaDora's Quartet skugga i färgen Silvery Grey. Först lägger vi på den mörkaste skuggan, som i det här fallet är svart. Den lägger jag på ögonlockets rörliga del och suddar lite ut mot globlinjen. Lägg på ett lager och sudda sedan med fingertoppen så det inte blir några kanter, vill du ha mörkare lägger du på ett lager till och suddar igen. Att sudda är det viktigaste, för det är de som gör sotningen jämn och snygg, kanter och kladd är inte speciellt snyggt. Nu lägger du även den mörka skuggan längs den nedre fransraden, var försiktig och ta lite i taget tills det blir lagom, här kan det vara bra att sudda lite med en bommulstops istället för fingrarna. Nu tar en skugga i en lite ljusare nyans (i detta fallet grå) och lägger ovanför den mörkaste skuggan. även här gäller det att sudda ordentligen, viktigt är att du inte får skuggan för högt upp. Jag la även en lite silvrig skugga i ögonvrån för att få ett lite metalliskt skimmer som piggar upp looken.
4. Nu lägger vi svart kajal på insidan av nedre franraden (alltså närmast ögat), dra på ordentligt med kajal, det ska bli riktigt svart! Du behöver inte ta kajalen ända in till ögonvrån, lämnar du en liten bit ser ögat piggare ut.
5. Dags för mascaran, ta på rikligt med mascara på de övre fransarna, och ganska mycket även på det nedre, akta bara så det inte blir för kladdigt. Jag använde telescopic från L`ORÉAL.
6. Ljusa läppar är snyggt till sotade ögon, jag valde en så kallad läppglans-penna från Biotherm i en ljusrosa/beige färg.


(Denna beskrivning och bild ovan tackar vi Amanda Berg för)
SÅ RÄTT JUST NU!

image15

Jessica Biel

Jessica Biel har gjort ett sjukt snyggt fotbojobb för GQ, kolla in de här bilderna:



Tyvärr så känns det som att hon har börjat ta träningsnojan på för fullt allvar. Toppen att hon håller sig i form men på de senaste bilderna i tidningar så ser hon lite väl tunn ut.

2<3

image9
Dagens bild vill jag ägna åt två personer som betyder otroligt mycket för mig. Min kära pojkvän och min älskade syster. Tack för att ni alltid finns där för mig. Jag älskar er gränslöst mycket<3



image8

Rachel Bilson

image6

Rachel Bilson, underbar! Jag älskar hennes stil, vem går på röda mattan i mössa liksom? Klockrent!

Expedition O.

Min kära väninna startade Expedition O. Det låter riktigt häftigt men egentligen är det killproblem.
Hon kommer till mig som tror att jag ska kunna leda henne rätt i vad hon ska göra. Men det kan jag inte.
Så tjejer, vad gör man? Hon är intresserad av en kille som vi inte nämner vid namn. Vi kallar honom för O. Och vi kan kalla henne för J.

Så vitt jag vet så träffade J denna O för bara någon/några veckor sedan, jag är dock inte säker på detta. Genast blev J intresserad av O och vill, vad jag förmodar att detta ska bli mer. Hon vill inte gå för fort fram för hon vill inte sumpa chansen? Jag orkar inte gå in på alla detaljer, men de  har haft lite mysigt tillsammans och de har varandras nummer. Hon behöver hjälp helt enkelt. Någon som har något bra tips?

Adriana Lima

image5

Jag skulle inte tacka nej till att se ut såhär, grymt snygga underkläder också

Jessica Biel

Me like those glasses. A lot.

Me like those glasses. a lot.

Clockclean

Full emokille ~18 stöttar en tämligen berusad bratkille ~18 i trappan så att de båda kan hålla balansen.
Emokille: Nu kan inte dina lacosteskor rädda dig!

tjuvlyssnat

På bussen

Man ~60: Oj, nu hugger det till sådär i hjärtat igen.
Kvinna ~60: Men nej, inte nu när det är så spännande och vi har så roligt. Kan du inte få dina hjärtattacker när vi har tråkigt?

Dumma ungar!

Igår skulle jag hem till en kompis för att fira att ett amerikanskt fotbollslag från Täby vunnit guld, lat som jag är så orkar jag inte gå till tåget, så jag tar fram gamla moppen, som jag nu planerat ett tag att sälja.

Har en helt vanlig scooter, en Gilera Runner, hyfsat ny och dyr moped. Måste säga att en moped är ett av de bästa färdmedel som finns, du slipper köer, du kommer fram var som helst!

Hur som helst, jag ställde mopeden vid Mörby tågstation, kedjade fast den i en stor stolpe som fanns där, bara för att vara på den säkra sidan.

Jag kommer tillbaka x antal timmar senare, strax efter tre på natten, klockan var runt nio när jag lämnade den (hade hunnit vara på många ställen de timmarna). När jag kommer tillbaka ser jag att bensinlocket står öppet, och jag tänker ju bara: Va fan nu har de snott min bensin, nu kommer inte jag hem. Men ne det är en underdrift. Hela mopeden är sönderslagen, hela sidan, backspeglarna, framkåpan, allting är förstört!!

Jag började såklart grina och blev fly förbannad, sprang runt där i mina högklackade skor och tårarna bara sprutade. Min kära pojkvän övertalade mig senare till att vi skulle försöka börja ta mig hemmåt, (som tur var hade jag han med mig). Som tur var gick mopeden att köra hem, När jag kommer hem så ringder jag direkt till min pappa och gråter, självklart så har han en grym försäkring på de gamla åket, så förhoppningsvis får jag den fixad så jag kan sälja den. Men fatta att någon bara går förbi och känner för att slå sönder en moped. Så otroligt onödigt! Dumma ungar!

Ni är förebilder!

Jag är ledsen om jag klankar ner på någon nu med mina åsikter men jag måste få ut det här. Det är förmodligen hur många bloggare och tidningar som helst som klagat på detta  men jag blir seriöst förbannad nu.

Ni är alla förebilder för någon eller några!!!


Varför vill man gå runt och se ut som en sticka? Varför är nya modet att försöka få skelettet att synas så mycket som möjligt? Alla kändisar ser ut så, alla modeller ser ut så, klart som fan att ett litet barn också vill det.

Jag bor i e ganska liten kommun och vet vilka de flesta här är. Det är 12 personer bara i det här lilla lilla samhället som numera har grov anorexia. Min barndomsvän har haft sjukdomen i tre år, just för att hon tyckte att hon var mullig, hon säger fortfarande att hon känner sig lite rund om magen, hon väger 35 kilo och är arton år! Hur kan en sjukdom hjärntvätta en person såpass mycket att hon känner så. Hon har aldrig varit mullig, hon har alltid haft en jätte fin kropp.

Jag tränar ett fotbollslag på fritiden, tjugofyra stycken tolvåriga tjejer, de har alltså precis börjat sexan. En av de tjejerna som nu råkar ha Nicole Richie som idol, har precis blivit diagnoserad med anorexia, tio av de andra har slutat äta för att de tycker att de är för tjocka! Jag kan inte hålla en fotbollsträning när mitt lag inte äter, då hjälper jag dem med att gå ner i vikt, att sakta men säkert bara tyna bort från världen. Ska jag göra det? Ska jag som deras tränare, jag ska informera dem om bra kost, jag ska få dem att vilja hålla sig i form. Inte att svälta sig själva!

Snälla nån dem har inte ens fått bröst än! De har hela livet framför sig, varför förstöra sin kropp nu?
Jag kan inte säga att jag aldrig tyckt att jag är tjock, jag är hyfsat stor, men sen så tränar jag ungefär 5-6 gånger i veckan så jag får ha lite fett på kroppen. Jag tränar för att hålla mig i form, för att inte bli enorm. Inte för att bli ett benrangel. Jag blir rädd för tjejernas skull, vilket slutar med att jag blir så förbannad så jag kan stå och skälla ut dem för det de håller på med.

Var du än vänder dig och tittar så står det någon stans så står det på löpsedeln "Gå ner 5 kilo på en vecka", "Superdieten", "Ät toapapper  och bli bästa kompis med Ben Rangel". Så som vårat samhälle ser ut idag borde folk skriva om hur man går upp i vikt!! O alla kändisar, när ska de förstå att de är förebilder för små tioåringar! Tänk förfan på vad ni gör!!

     Hur skulle du helst se ut? Ser den här tjejen ut att må bra?

Första gången

Så vad vill ni höra? Vad vill ni läsa om i någon annans blogg?
Jag kan ju säga att jag har ingen aning om vad jag ska skriva. Det kommer förmodligen bli som en öppen dagbok  om mitt upponervända liv, skulle jag förmoda.


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0