norway

Godmorgon! Gårdagen gick åt till bowling, först i en riktig hall sen fortsatte vi hemma i lägenheten vid teven. Vi gick upp klockan åtta imorse, pojkarna skulle iväg och spela fotboll så jag drog med syster ut på en promenad, gick i drygt en timme. Nu har jag precis duschat och gjort mig iordning och nu ska vi ut på byn här i Oslo och inhandla lite grejer, bla. kontroller till wii.

Ni får ha en jätte bra dag:)

som tusen andra stjärnor

Nu var det länge sen jag skrev, förlåt Emil! Har precis kommit hem från skolan, har legat ute i gräset mestadels av dagen så nu har fräknarna kommit fram på allvar. För tillfället är det fullt upp här hemma, åker till Oslo i morgon klockan 09.00 så nu håller jag på och städar, tvättar, packar och håller på. Jag ska återgå till det alldeles strax, var tvungen att skicka ett par mail så jag tänkte att jag tittar in här och säger Hej.

Visst är det underbart väder ute nu, har varit det hela veckan. Superskönt! Det ska bli bra väder i Oslo i helgen också så jag är nöjd, och så får jag ju träffa syrran, det ska bli riktigt roligt, sist nu var i februari om jag inte minns fel. Vi skulle egentligen inte ha träffats förrän vid midsommar men nu åker jag ju dit, så det ska bli toppen!

Får se om jag kankse skriver någon dag där borta,  har supermycket i skolan så jag ska faktiskt ta med mig lite plugg dit, två nationella prov på måndag och lite inlämningar i veckan, så nu blir det full fart.

Nu ska jag springa till tvättmaskinen och packa klart och så, om vi inte hörs så sköt om er!!!

lördag lördag lördag

Tjilevippen! Ligger i sängen, är helt slut för tillfället, och hungrig är jag också, Hmm, dags för middag snart.
Idag har jag varit med E och hjälpt henne med en fotogrej så jag har blivit fotograferad som ja vad ska man säga 50-tal/ rocker människa. Riktigt häftigt faktiskt, roligt var det också:)

Planerna för kvällen är väl osäkra, ska nog hem till Sassa ett tag i allafall efter middagen, dricka lite gott och prata lite skit kanske:) Tanken var att jag skulle vara med Elin ikväll och Philip tror jag, och sen en polare till honom, men jag åker nog till Sassa efter middagen och sen får vi se var vägarna bär mig och Elin:p

Nej nu ska jag gå och laga mat:) Hejsvejs

äntligen fredag!

Morrn morrn, äntligen fredag idag:) Ska gå till bussen om fem minuter, för att få mig en workout på F&S i centrum. Eftersom jag är hyfsat tidigt ute idag så slipper jag ta med mig någonting, jag hinner nämligen åka hem och duscha, äta och göra mig iordning sen, jätte skönt, få göra allting hemma låter väl toppen. Jag är inte så förtjust i F&S små omklädningsrum som är fullproppade med pensionärer.

Planerna för ikväll är lite oklara, men vad jag vet ska jag vara med Fansan. Sassa bjöd över oss till sig senare ikväll, men hon har match så det blir ganska sent. Jag får se lite hur jag gör, har ju match imorgon klockan elva i Bromma liksom så... visserligen har jag bett lagledarna ta den matchen i stället eftersom jag egentligen skulle åkt till Oslo i helgen, men nu kan jag ju ta den. Men vi får se lite, de kanske inte ens behöver mig. Sen beroende på hur jag mår imorgon...

Ne nu ska jag kila iväg till Friskis, nu fick jag plötsligt bråttom, sköt om er!

torsdag

Godmorgon. Ska egentligen inte till skolan idag, borde vara hemma och sova så jag blir frisk men jag tänkte att jag släpar mig dit ändå, ska kika runt i centrum lite också. Nu ska jag hoppa in i duschen fort som tusan och sen åka iväg till skolan, blir nog ganska sen ikväll, vi hörs!

sovdags

Jag hatar blogg.se aldrig ska den vara min kompis. Ligger och kollar på sex in the city och tänk om man levde som de tjejerna. De lever livet vid närmare 40- årsåldern. Klockrent. Det kommer motstånd ibland men de lyckas ju alltid lösa det igen, eller tänka på annat. Jag har sjukt mycket saker just nu som jag går och oroar mig för, eller något som tynger mig, skitjobbigt är det. Men vad ska man göra egentligen? Försöker koppla bort det men nada händer.

Har precis proppat i mig lite värktabletter och halstabletter men det verkar inte hjälpa just nu, jätte jobbigt, jag är supertrött men vi får se om jag kan sova. Ska i allafall försöka just nu, ska upp tidigt imorgon, har en himla massa saker att göra imorgon. Jag ska ofrivilligt gå till skolan, sen ska jag minsann sola solarium! Sen bär det av till Valhallavägen för att lämna lite bollar och sen på möte på Hjortis, jag känner verkligen inte för att sita på möte i en och en halv timme när jag mår såhär. Men vad ska man göra?

Nej sovdags nu för tusan, ses på stan!

Jag ska gifta mig med Brolle Jr!!!


Är han inte det sötaste som finns?


Hans röst alltså, Elvis is alive!!!

sovdags

Jag lyckades göra det igen. Precis efter förra inlägget tog jag mig en ofrivillig tupplur i soffan, vaknade en och en halv timme senare och fick skjuts ner till torget för att hämta cykeln. Så självklart kommer jag hem superpigg, men nu börjar det lugna ner sig, känenr hur ögonlocken börjar falla ner. Jag ska bara kolla på Scrubs sen ska jag sova.

Har gym imorgon klockan nio ungefär och jag känner verkligen att jag INTE orkar, jag har ont i hela kroppen, ärhelt slutkörd ochhar varit det nu i tre veckor typ. Men det är väl bara att släpa sig dit och försöka utföra ett hyfsat träningsprogram. Sov gott!

tisdag

Blev snäppet rikare idag, jätte skönt! Kom precis hem, har varit barnvakt och sen ätit middag med mammsen i centrum, Yakitori, hur gott som helst! Kom på bara att jag har cykeln nere på torget så jag måste ta en promenad sen, jag shalstabletter om bara ville vara hemma ikväll och sova, är redan jätte trött liksom, men men.

Imorgon är jag ledig, från allt! förutom skolan då, men allt annat. Ska bli hur skönt som helst, funderar bara på vad jag ska göra av dagen lite, några förslag?

Nu ska jag krypa ner under filten med massa halstabletter och te framför dumburken, Hejsvejs!

måndag

Är ledsen om jag varit så tråkig sista tiden med inlägg och dålig uppdatering men jag är helt slut när jag kommer hem och sen blir jag ofta så sen hem men snart så ska jag skärpa till mig, jag lovar.
har kommit hem från träningen igen och är helt slut som vanligt. Mycket från helgen, det var en fartfylld helg, men jäkligt skoj:) Men nu ska jag faktiskt gå och lägga mig. Jag var inte hemma idag vid 21 men mammsen tände två ljus för Engla och hennes familj. Vad jag hört så var det många som gjorde det. Tänkte bara snabbt lägga upp  ett par bilder från i helgen som jag fick bluetootha över från en kompis som var med. Inga bra bilder, mobilkamera vet ni:)

image419
Jag och Simon steker på tåget
image420
Elin och Philip
image421

Jag och Simon igen

Det var allt för mig ikväll, nu ska jag skicka iväg ett mail sen blir det sova, Godnatt

söndag

Ledsen för dålig uppdatering jag har lyckats låsa min dator. Så jag kan inte komma in på den för tillfället, ska försöka lösa det imorgon dock. Ikväll blir det sova direkt efter middagen. Jag är helt slut och har ont i hela kroppen. framförallt fötterna. Imorgon är det en lång dag i skolan och sen träning så det behövs.
Var på Djurgården - Halmstad idag men det blev bara första halvlek, det var för kallt helt enkelt och jag mådde inte så jätte bra, men det är inte sista matchen direkt.

Kan ju säga att jag hade en väldigt trevlig kväll igår utan att gå in på detaljer. Hade jätte mysigt. Tror jag blev kär för en kväll där. Men nu är det samma gamla jag igen, svårt att förklara. Men mysigt var det. Men det dröjer innan något sådant händer igen. :) Hehe. I helgen har jag ju planer som jag tyvärr inte kan avslöja här på bloggen eftersom det är en överraskning för en viss person som jag vet kikar in här ibland. Men jag kommer inte kunna skriva under helgen då tror jag.

Nu ska jag återgå till min självömkan och tv-apparaten. Vi hörs!

trött torsdag

Det är den här dagen som ska kallas för tagg-torsdag. Men inte idag, nej det orkar jag inte kom hem för ett tag sen från ännu en träning på Manilla med min otroligt snygga tränarkollega Emil, definitivt min framtida man, så läcker;) , but don't tell him ( Där fick du det Emil;) )
Fan jag har inte ett dugg att skriva idag faktiskt, men det har jag väl aldrig. Ska hoppa in i duschen snart.

Imorgon är det fredag, riktigt skönt ska det bli:) Vi får se om jag hittar på något senare men jag är ganska trött så lite tveksamt.

Riktigt onödigt inlägg, Only for you Emil;)

vilken ställning är du?

Gjorde precis ett rätt roligt test, man ska kika ut vad man är för sexställning eller vilken som passar en bäst. Det här blev mitt resultat;

Du vill ha kontroll och trivs bäst på topp , 13-20 poäng
Du är tjejen som gillar att bestämma över din kille och ha kontrollen i sovrummet. Ställningar där du är på topp passar dig perfekt, eftersom du då får leva ut dessa sidor till fullo. Tänk bara på att din kille kan tycka att det är jobbigt att aldrig få känna sig dominant, det kan vara tufft för hans manlighet.
  

Haha, klockrent egentligen. Pröva själva; http://www.lovesugar.se/usertest.asp

I`m off!

Ligger i sängen och kollar på Scrubs, har varit hemma hos Kristoffer och ja gjort lite allt möjligt. Nu är det såhär, att efter en lång historia så kan det vara så att jag kanske flyttar om sju månader! En stor tvåa på söder, med Kristoffer då men det kan bli skoj! Blir lite problem med sovrum och så men det kan vi nog lösa.

Vi mötte upp Bamse och hans kompis i centrum och snackade lite med dem, sen drog de vidare in till staden den ena för studentskiva och den andra för krogrunda och det var dags för mig att åka hem och kolla på Scrubs, såklart!

Sitter och kikar på nya lägenheter och drömmer mig bort lite. jag vet inte om jag berättat det men jag har hittat en jätte fin bil som känns väldigt lockande. Så jag ska ringa den här killen imorgon som säljer den och se om jag kan åka ut och kolla på den. Jag hoppas bara att den finns kvar och så!

image418


(Denna skönheten blir det)

Oh, jag är så lycklig så jag håller på att dö om jag får den. Ungefär så känner jag. Nu ska jag sova för imorgon blir det skola, sen ska jag sola och sen blir det något att äta och sedan träning, så det är lite fullt upp kan man säga. Kommer komma hem vid nio-tio tiden. Jag kan påpeka att jag är avundjuk på Carlas och Turks förhållande i Scrubs, det verkar vara så bra! Men och andra sidan så vill jag verkligen inte ha något förhållande just nu, och på ett bra tag framåt faktiskt. Men sen kan man ju inte styra över vem man faller för. Eller vad säger ni? Sköt om er så hörs vi imorgon. Har sovmorgon imorgon, börjar 10.25, toppen! Godnatt!

onsdag

Har precis kommit hem från skolan, kändes nästan som att man inte ville gå därifrån idag, konstigt nog. Vi satt faktiskt kvar fem personer i nästan två timmar och bara pratade. Jag har skaffat mig en resevän. Nästa sommar ska vi köpa en enkelbiljett till Thailand jag och den här killen och vara borta i minst sex veckor, se får vi se hur länge det blir men det ska bli härligt:)

Jag har i princip min enda lediga dag idag från fotbollen. Och jag vet inte hur jag ska göra på söndag med morgon träningen, har ju kanske den här fotosaken då med E. Men men, ska ta något litet att tugga på nu tänkte jag, jätte sugen på något, en knäckemacka kanske? Efter middagen ska jag förmodligen hem till Kristoffer och göra honom sällskap ett tag, han ska på studentskiva senare så vi får se om jag orkar.

Jag kan säga att jag är otroligt svartsjuk på StinaLee som är i Thailand nu. Verkar helt underbart. Men jag mår itne bättre av att ligga här och deppa över det. Haha Nej, nu återgår jag till Top Model, gamla avsnitt visserligen men det är skoj. Vi hörs sen, Puss!

godnatt

Det blev senare än väntat, fan. Inte mycket sömn idag heller alltså, Godnatt

image417

tisdag är det idag

Hade ett ganska hårt träningspass imorse så jag var ganska så trött efter det- Sen var det skola, bara två lektioner, men ganska jobbiga faktiskt, direkt iväg till Hjortis på möte med Djurgården. Skulle egentligen bara ha varit ett möte men det blev två till. Hoppade av Roslagsbanan och möttes direkt av E och vi gick ut och tog en liten promenad. Så jag har precis ätit middag faktiskt, var kankse inte så bra att äta så sent eller att jag inte ätit något sen lunchen men ibland så blir det så. Framförallt när man har något uppbokat hela tiden. Håller på att bli tokig för att det är så mycket.

Nu är jag helt totalt jädrans slut. Kan inte sluta tänka på helgens bravader. Riktigt jobbigt faktiskt, det är ingenting som jag direkt vill tänka på. Och jag kan verkligen inte förstå varför jag gör det. Men men, känslorna flödar lite tror jag, och kanske åt fel håll. Jag vet inte vad jag håller på med eller tror eller vill och hoppas men det här är inte bra i allafall.

Nu ska jag bara gå och lägga mig faktiskt, är helt slut. Så just so you know kommer det bli lite dålig uppdatering vissa dagar, är helt slut på kvällarna när jag kommer hem och ibland blir det väldigt sena dagar. Så, ta hand om er!

röda brills

Jag tycker de är snygga, riktigt snygga, Lauren Conrads solglasögon som det snackas så mycket om. De passar ju definitivt på henne i allafall. Eller vad tycker ni?

image413

image414

image415

Torka sig med blommor?

Hemma igen efter middag och träning. Träningen gick bra idag men det var lite jobbigt eftersom C som är ansvarig för alla lagen var där och observerade så man fick lite prestationsångest när saker och ting inte riktigt gick som det skulle. Är på lite konstigt humör faktiskt, det hände en grej i helgen (som jag tyvärr inte tänker berätta här) som fått mig på lite skumt humör, känner mig lite orolig fast jag är inte det egentligen. Är väl bara lite fundersam och ja jag vet inte riktigt hur jag känner faktiskt, lite konstig bara... antar jag. Jag kan ju säga så mycket att saker som inte skulle ha hänt hände. Eller det skulle i allafall inte hänt i lördags, sen kan man se det hur man vill, men det var inge bra timing helt enkelt.

Det gick precis en reklam på TV om Lambi, toapappret ni vet? Så säger dem som deras "slogan" - Nu nya Lambi, tjockare, bättre och snyggare. Vem bryr sig ärlig talat om pappret man torkar sig i stjärten med har blommor eller hjärtan på sig? Huvudsaken är väl att det är effektivt, eller? Sen lägger de säkert på en bra peng på priset för att det är så "fint", så varför?

Nej nu är det My name is Earl som gäller, sen ska jag fakiskt sova, visst gick jag upp vid elva idag men är helt slut. Ska vara på Stadion klockan tio imorgon, så lite sovmorgon där med, skönt:)

Godnatt!

ellen

Sitter och tittar på Ellen show. Så roligt. Haha, ska snart hoppa in i duschen och göra mig i ordning för middagen och träningen. Det börjar bli rätt mycket med fotbollen nu faktiskt, men det ska nog inte vara något problem. Nej, nu är det dags att hitta på något, ska kika bussar och sånt också till träningen, eller om jag tar tåget kanske? Jo det gör jag nog. Kommer jag ju direkt in till Östra så det är nog bra. Nej, inget intressant nu i allafall, vi hörs väl.

(Min dator är förresten helt hel nu, sitter och skriver på den nu, Yippie!)

måndag

Jag är leeedig idag! Jätte skönt, somnade vid kanske halv ett igår och vaknade nu för ett litet tag sen. Planerna idag är att ta det jätte lugnt nu ett tag, käka frukost / lunch snart tänkte jag. Har träning på Manilla vid 19 ikväll, tror att det blir en sushi middag med Sassa innan det så vid femtiden någon gång, mums vad gott!

Nu ska jag hoppa upp och ta mig något att äta, lång promenad till köket, säkert nästan fyra meter... Jaja, vi hörs om ett tag!

lördag 5 april

Goddag, hade en konstig kväll igår. Det började i Mörby, för att sedan åka till Täby, en kompis hade spelning. När vi kom dit var han inne på deras sista låt, så vi kände ingen lust för att betala och gå in så vi satte oss utanför. När vi väl sitter där ute så märker vi att vi är ganska gamla jämfört med de andra människor som virrar runt utanför. När vi sitter där jag och Fansan, så kommer det fram en liten kille som hälsar på oss, han var säkert inte längre än 120 cm lång, och max 11 år gammal. Såhär säger han när han kommer fram till mig;

- Hej, jag vill bara hälsa på dig, Jag heter Viktor.
- Hej hej, Cissi (vi skakar hand)
- Du, dig har jag sett utomlands
- Jaha, o var då isåfall?
- Jag vet inte men du hade en vit klänning på dig
- Jag har aldrig haft någon vit klänning, jag äger ingen
- Jo ne men jag vet inte, jag var as packad men jag ville bara säga att du var jävligt vacker


Och sen svansar han vidare till sitt lilla gäng


Jaha? O vad var detta? Han var på riktigt inte mer än 11 år, jag tycker det är hemskt. Inte okej. Aa hursomhelst vi drar vidare och får för oss att åka till Söder. Har haft kontakt med en killkompis som vi inte träffat på jätte länge och han är hemma hos en av sina kompisar och frågar om vi vill komma. Så vi åker dit, ganska sent runt halv ett kommer vi fram. När vi väl kommer dit blir det kramar på vår vän och sen hälsande på alla. Det var kanske inte våra personer att vara med riktigt men vi satt där, det var lugnt liksom. sen tog vi en tur ner, en etage våning bodde han i. Jätte fin. Vi satt där nere ett tag prata med lite folk och så. Sen när vi skulle gå så kommer vi upp till hallen igen och när jag ska ta mina saker ser jag att min väska ligger öppen och helt omtumlad. Jag blir fly förbannad och börjar direkt kolla så att allt är kvar. Men nee, de har tömt plånboken (visst hade inte så mycket kontanter på mig men det fanns pengar där) och snott massa småsaker. Men mobilen är kvar.  Jag blir så förbannad på den där jävla stilen, jag fattar inte vad problemet är? Ska man aldrig kunna åka hem till någon o lämna sina saker i tio minuter utan att man blir av med allting!?!

Nej jävla idioter, men nu måste jag dra mig in till Staden, vi hörs sen.

fredag kväll

Planerna för ikväll är fortfarande osäkra men nu har jag i allafall ätit middag och så, pratade med Fansan och det verkar som att vi ska ut i allafall. Kanske till Lidingö, who knows? Nu ska jag ta en snabb dusch och sen börja göra mig lite i ordning tror jag, vi kanske höres senare, sköt om er!

efterlängtad bild på jacob!

Kommer ni ihåg inlägget på Jacobs födelsedag, min trogna läsare. Jag grattade honom hursomhelst här i bloggen och lovade att jag skulle lägga upp en förnedrande bild på honom här; Nu har jag äntligen hittat en!

image411


Ja det där var väl inte så snyggt, ganska förnedrande. Tycker jag lyckades helt okej med det där. Men för att inte vara för dum så måste jag ju lägga upp en lite finare bild också.

image412

Solbränd och ganska söt. Så tjejer, han är singel. Blond, kanske 180 lång, max. Speciell, men charmig på sitt sätt så chicas; Lottar ut en date med honom, haha!

fredag och hemma igen

Nu har jag äntligen fått tillbaka min dator! Jag har dock inte anslutit mig till nätverket här hemma än och det vet jag inte hur man gör. Så jag ska få hjälp av pappa sen när han kommer hit. Allting är ju som sagt borta på datorn, men men. Vet inte om jag sagt det men jag var ju och solade igår med Kristoffer och brände mig ganska mycket. Haha, i byxlinningen och svanken framförallt, men även lite öm i ansiktet och på ryggen. Svanken är värst, har lite svårt att sitta, haha!

Sitter här hemma nu i allafall och bara längtar efter att få resa utomlands. Jag åker ju till Zakynthos i Grekland den 21 maj, det ska bli helt underbart skönt! Sen blir det en hel sommar nästan med jobb och Stockholms skärgård. Och sen Spanien med tjejerna, lovely!

Oh I can´t wait! Nej nu får jag lägga av. Helgens planer är fortfarande oklara, skulle vara mysigt med någon grillkväll idag eller imorgon kanske. Jag har hand om minikaminerna på lördag i princip hela dagen och sen u-lagsträning på söndag så det blir lite fotboll också. Men men, ta hand om er, så hörs vi lite senare!

ÄNTLIGEN FREDAG

Visst, det kanske inte är världens finaste väder ute idag, men det är fredag idag! Ska bli så himla skönt, men jag har en match och en träning under helgen ganska tidigt på morgonen, eller imorgon är det ju DIF - Malmö FF, den börjar vid fyra men jag börjar jobba halv två, Jag tycker det är lite tidigt! Sen U-träning klockan 10.00 på söndag. Det kanske blir en hyfsat lugn helg för mig? Nje vi får se!

Jag brände mig mycket mer igår på solariet, kände det när jag vaknade. Tog mig en liten sovmorgon idag, och det behövdes, men jag ska ju fortfarande till gymet så ingen kom till skada. Nu måste jag sticka till bussen, kan vara bra att få på sig lite träningskläder också. Sköt om er så höres vi senare!

det funkar igen!

Bloggen fungerar igen! Den har inte funkat för mig på hur många dagar som helst. Ehm, men jag tänkte ärlig talat att vi hoppar över dagarna som gått. Jag kan fortfarande tyvärr inte lägga upp några bilder eftersom min dator är fortfarande sönder. Lämnade in den idag och hoppas att den är klar redan imorgon.

Tyvärr så måste den ghostas om så mycket bilder, all musik, alla filmer etc. Kommer att försvinna, tråkigt. Men musiken kommer väl tillbaka om jag stoppar in min iPod i datorn, visst gör den det?

Skitsamma, orkar inte gå igenom dagarna som gått så som sagt vi glömmer de, idag har jag haft fullt upp, skola, lunch, pluggande, fixa datorn, solat, käkat lite, hjorthagen, djurgården, träning med F97, och hem. Kom hem för bara ett litet tag sen. Det var ju premiär för solandet, i allafall för i år, så jag brände mig lite, i svanken och på näsan. Men det var riktigt skönt. Nu längtar jag dock extra mycket efter min resa till Magaluf med tjejerna!

image409

image410


Har ingenting mer att skriva idag, är helt slut så jag ska bara gå och lägga mig nu. Har träning imorgon tidigt och sen skola och ett prov, så nu ska jag sova så jag är utvilad för imorgon. Sköt om er så hoppas jag att vi ses imorgon, Kram!

RSS 2.0