i'm ready!!!

Åh, nu är jag redo! Har tagit en lång dusch med peeling nu, OCH hör och häpna; smörjt in mig med BUS. Haha, jag slutade med sådant för något år sedan då jag insåg att hur jag än gjorde så blev jag fläckig. Så vi får se hur det blir nu. Vill verkligen inte vara helt blek till den svarta klänningen imorgon. Haha, men det blir som det blir.

Det blev ett ganska sent spa idag, och fick just höra att jag måste gå upp jätte tidigt imorgon för att fixa lite till kvällen, jag som hade tänkt att sova ut, skit också! aja, får ta en tupplur sådär mitt på dagen någon gång. Hoppas ni får en jätte bra kväll imorgon, kommer förmodligen inte kunna skriva då, har ganska fullt upp hela dagen! Gott nytt år på er!

image288

edward norton, en av världens bästa skådespelare

Det är helt sjukt hur vissa människor växer upp och vad de får för livsstil, tro osv. Huvudkaraktären i American History X har vuxit upp i ett hem där pappan i dagens samhälle skulle klassas som rasist, och huvudkaraktären själv skulle klassas som grov rasist/nazist. De lever sina liv på ett helt sanslöst sett. Självklart tycker jag att man ska få ha åsikter om invandrare, absolut. Men på de här sättet? No way! De lever sina liv till fullo, allt de har är sin tro på att mörkhyade människor borde inte finnas, de förstör allt. De förstör världen.

Att den här killen (Edward Norton) inte åkt in i fängelse, hade han aldrig förändrats. Han hade aldrig förstått vad han håller på med, och hans lillebror (Edward Furlong) hade hamnat i samma skit som sin bror. Han följde hans fotspår, han ville inget annat än att göra sin storebror stolt. Bara där ser man hur viktigt det är att vara en bra person, och inte bara för sig själv utan för folk som ser upp till en. Alla människor har en jädrans stor press på sig.
Någonting som Edwars Furlong säger i slutet av filmen, när hans "berättarröst" ska berätta slutet om sin uppsats är jävligt sant.
"Vad jag har lärt mig är att hat är ett bagage. Man kan inte gå runt och vara förbannad hela tiden, livet är för kort för det."


Nej, jag ska inte säga någonting mer, men den här filmen, som sagt så har den ett otroligt bra budskap och alla borde se den! Fan, jag grinar lika mycket varje gång jag ser den! Så jävla bra är den! Take care!


image287

om inte pojkvännen vore så svartsjuk

Pendeltåg mellan Kungsbacka och Göteborg

Två fjortistjejer sitter och pratar högljutt om sina mobiltelefoner.
Tjej 1: Min pojkvän är så himla svartsjuk att jag måste ha två mobiler, en där jag ringer och messar honom, och en som jag ringer och messar med andra killar.
Tjej 2: Ja, det är precis samma sak för mig, jag måste också ha två mobiler. Det är så jobbigt för på den ena har jag BARA 150 fria minuter varje månad, och det ringer jag ju upp på mindre än en timma.
Pinsam tystnad uppstår på tåget.


american history x

(Nu har jag varit och fikat med Annelie, Fanny och Linn, var på Café 60 på Sveavägen. Jätte mysigt, har haft en riktig tjejkväll sådär innan nyår. Skönt att ta det lugnt, har gjort det sen strax innan jul och det har varit riktigt skönt faktiskt.)

Kom hem nyss, efter en hel dag med Need for Speed så var det faktiskt skönt att komma hem och sätta på teven. I know jag är tv-narkoman. Hur som helst, Det finns två filmer på denna jord som jag kan se om och om igen och det är Gone in 60 seconds och American History X. Och den senast nämnda råkar gå på ettan just nu. I love it!! Alla där ute, jag hoppas ni tittar på den, den har ett jädrans bra budskap som inte går att förklara med ord. Och alla som inte har sett den, hyr den! Shit, vad jag känner att jag gör reklam just nu men den är faktiskt ruggigt bra. Puss o Hej!

image286

most wanted

Idag har varit en riktig inne-slapp-dag för mig, M smet iväg strax innan två, han skulle jobba, genast kopplade jag in Playstation och började fila på vårt nya Need for Speed speler, Most wanted. Jag trodde att det skulle vara roligt, och det var det, jag slutade spela nu, började när M gick. Haha, Så jag och pappsen har varit här hemma idag och bara spelat och spelat. Nu ska jag faktiskt röra lite på mig. Ska ta en fika med F och A ikväll, M jobbar till nio-tio, vet inte hur vi gör sen men först och främst ska jag ha lite tjej mys. Ha det bra så hörs vi sen! Imorgon är det sista dagen på det här året, Don't forget! 

image285 


Har ni några nyårslöften förresten?

nails and juicy

Jag kunde inte hålla mig med att fixa naglarna, så nu har jag precis gjort det klart! Blev väldigt nöjd denna gången, börjar få in snitsen nu. Jag köpte ju ett läppglans idag också, Lancome, Juicy.  Hur bra som helst, ett genomskinligt. Jag älskar de läppglansen, de blir inte så kladdiga heller och det är ju riktigt bra! Nu väntar jag på att M ska komma hem med lite gottsaker, så ska vi bara ha myskväll framför teven, Puss!

image282 image283

I love it!

Har precis kommit hem från en snabb shoppingtur. Köpte  inte mycket bara ett läppglans, nagelfil och mankikyrset till nyårsafton. Man måste ju fina till sig lite i allafall. Nu sitter jag iaf hemma, har precis fått på mig mysbyxor och mina underbara duntofflor! Sitter och tittar på en film på trean. Vet inte riktigt vad den handlar om ännu men det är en tävling i Alaska iaf, med massa Siberian Husky´s, O vad jag vill ha en! I love it!

image280 image281

(J, jag kommer inte lägga upp bilden på din sko)

NYÅRSAFTON, NYÅRSAFTON...

Godmorgon! Gick upp ganska sent idag, vi hade planerat att gå upp i tid men så blev det inte riktigt. Ligger nu i sängen hemma hos M och ja, gör inte särskilt mycket. Ska väl ta något att äta snart tänkte jag.

Ligger och funderar lite på Nyårsafton, kändes skitbra för några dagar sen då allting var fixat och så men nu har jag fått reda på att allting är inte alls fixat och det verkar som att vi inte alls blir de människor som vi hade pratat om. Det känns jätte tråkigt att jag är så deppad över det men så är det faktiskt, nyår är ju en av de viktigaste högtiderna, i allafall för mig. Jaja, jag hoppas verkligen att allting löser sig, och jag vet att jag är pessimistisk, det blirvad man  gör det till och jag ska försöka bli på bättre humör nu!

(Igår var vi bara hemma hos Jon, kollade på första säsongen av Vänner)

Puss!

Dagens shopping!

Självklart krånglade hemsidan igår såpass mycket. Jag satt i säkert en timme igår och försökte få igång blogg.se men den ville inte så jag gav upp. Kunde därför inte skriva något igår. Men det spelar ingen roll.

Idag har jag varit ute på stan på den berömda "Mellandagsrean" och handlat lite. Fick med mig ett antal påsar hem faktiskt. Tänkte visa lite, men det är bilder från mobilen så inte världens bästa kvalité.


      

Svart kort långärmad tröja från H&M 298 kr
Vit oversize t-shirt från Carlings 199 kr (köpte den i ganska liten storlek)
Moonboots (beige och vit) från Belle Shoes 99 kr!!!
Moonboots (svart) från Belle Shoes 99 kr!!!
Svarta pumps med träklack Belle Shoes 199 kr


Ikväll tänkte jag träffa Ellika, Fansan vill ha med mig till Odenplan på fest men vi får se lite hur vi gör med det. Har fortfarande riktigt ont i rygg och nacke från äventyret med bilen..Nu ska jag gå ner och duka, och sen äta lite middag, men vi hörs sen, Puss!

obehaglig upplevelse

Igår kväll efter att jag varit hos min gudfar så mötte jag upp M i Mörby Centrum. Efter bara några minuter kom K och A och hämtade oss och vi skulle möta upp några kompisar på ett annat ställe. Vi byter bil fram och tillbaka, vi hämtar upp kompisar och åker vidare till en fest i Djursholm. Vi hade inte den bästa tiden i våra liv och var inte särskilt roade av människorna som var där. De var jätte trevliga allihop men vi är för olika i personligheterna så vi hade helt enkelt inte roligt, någon av oss. Vi bestämmer oss för att ta ett stopp på McDonalds så jag, M, K, A och Annelie sätter oss i bilen och kör iväg, det första vi gör är att backa in i ett träd när vi ska köra ifrån huset i Djursholm. Hursomhelst. När vi bestämmer oss för att åka hem så ska K köra mig och M hem till oss så sitter vi och pratar i bilen. K märker helt plötsligt hur jädrans halt det är ute och får sladd. Vi sladdar från fil till fil, är en halvmeter från att dra rakt in i en buss men K lyckas bromsa, vilket kanske inte var det bästa som han hade kunnat göra, men det enda. Bilen börjar snurra, och vi flyger över trottoar, och ett dike fyllt med massa träbackar, får en extra sladd men lyckas stanna bilen. Det var ganska obehagligt men själv hann jag inte reagera så mycket. Efter kände jag bara att om det hade gått värre och jag hade dött nu så hade jag dött med något som jag älskar att göra, åka bil med mina vänner. Det låter hemskt men så är det.

Vi fick punka på två däck, dimmljuset gick sönder, behållaren m.m. Framkjolen, men annars klarade sig bilen ganska bra, både A och K är ju Mekare, så det går nog att lösa ganska fort och bra. Men vi hade tur, det är något som skulle kunna hända vem som helst, så ta det försiktigt ute, tänk på hur halt det är ute. Vi hade bara en jädrans tur rent ut sagt att det inte gick värre!!!

Just nu sitter jag hemma med M och A, M ska hem till mammi snart och äta och jag och A ska ta en fika i staden tror jag, och sen kanske äta middag ute. Men ni får ha det så bra, och om ni ska ut och åka, tänk på att det är halt som fan! Vi hörs kanske sen, Puss!

gudfadern

Snart är det dags för sista släktträffen för den här julen tror jag. Har hållt på nu sen ett tag innan jul, men det är trevligt. Jag berättade ju att jag ska till min gudfar idag och de små tvillingarna, det blir någon slags lunch-middag-aktig sak. Tror inte att jag blir kvar så länge, men vi får se, det går ju bussar och sådär.

Igår var vi ett gäng hemma hos Zara, kände mindre än hälften. Det var väl heltokej, vet inte, var inte så jädrans taggad på att göra något riktigt egentligen överhuvudtaget. Jag och M åkte hem ganska tidigt, fick gå en ganska bra bit igår men så blir det när man låter någon annan kolla bussen åt en..Haha.

Planerna för ikväll, ja de finns helt enkelt inte ännu. Tänkte jag kulle försöka umgås lite med tjejerna ikväll men vi får se lite hur det blir, och hur länge jag blir kvar hos gudfar. Vad har ni för planer för dagen/kvällen? Nje, nu måste jag börja göra mig lite iordning, vi ska åka snart. i hörs senare, Puss!

"dagens bild"

image272


Den vackra Ashley Olsen, jag tycker verkligen om det hon gör med sina ringar, dock så vet jag inte om jag själv skulle bära de så. Den här bilden har vandrat runt länge nu och jag kände att jag ska inte vara sämre jag inte, så jag publicerade den.

förste dag jul...

Nu är det förste juldagens morgon då. Tänkte bara ta det lite lugnt idag, tänkte fasta hela dagen, jag ska på middag hos mormor ikväll och hon är riktigt duktig på att proppa i en mat om man säger så. Vi har en tendens att göra så i vår familj, vi börjar med att fasta några dagar innan Jul, vi äter ju såklart men vi äter inga riktiga måltider, vi äter liksom kanske korv med bröd till middag eller en knäcke macka eller liknande. Men det behövs med tanke på hur mycket vi äter sen på julafton, förste juldagen och andre juldagen.. Ikväll ska jag som sagt på middag hos mormor och morfar, imorgon ska jag till min gudfar, hans tjej, hans son och hans tjej och deras sju månader gamla tvillingar och hälsa på=)

Jag har läst en del bloggar om igår och det känns som att jag inte var den enda som inte hade en perfekt jul... Jag tycker det är jätte tråkigt, speciellt för människor som tex. inte får en vit jul. Det är skittrist men så är livet helt enkelt. Snart är det nyårsafton, se till att umgås med nära och kära, vänner helst. Det går alltid så mycket lättare, det är precis vad jag ska göra i allafall.

Nu tänkte jag bara ligga här och bara ta det lugnt idag,försöka förstå mig på nya telefonen, den är skitsvår. Allting är bakåtvänt... Tror vi ska vara hos mormor mellan sex och sju och det är ändå inte så långt kvar. Fyra-fem timmar bara. Det fördrivs ganska lätt i det här huset tror jag. Vi hörs lite senare!

i want to go now!

Vecka nio, Sportlov, Sälen, Lindvallen,  Fjorton personer, Vinter, Offpist, Freeride åkning, Afterski


Fy fan vad roligt vi kommer ha det!

image271

dagen är över...

Nu är det över, och jag är helt slut. Jag har så galet ont i ryggen och jag är trött så det går inte att beskriva hur mycket jag bara vill gå och lägga mig, men det går inte. Jag kan aldrig sova när jag behöver det. Syster fick dvd-boxarna för Bones och NAVY så mor och hon har tretat upp framför teven och myst till det lite. Jag sitter bara här i mitt rum och tittar igenom allting som man fått. Vad jag inte nämnde förrut var att allt smink det fick jag av min underbara faster som jobbar på Svensk Dam tidning och alltid kommer hem med massor av produkter. Av henne fick jag även ett stort skissblock och riktiga kolpennor men de är så smidiga för de är formade precis som vanliga blyerts pennor. Jag älskar ju att rita, det är ingen hemlighet längre. Jag tycker det är det skönaste sättet att slappna av på, uttrycka sina känslor osv. Jag tycker det är jätte skönt. Det är också i princip bara min familj som sett allting jag gjort, tycker inte om att flasha med sådant. Det är såna saker som jag vill hålla lite för mig själv, jag menar, man är ju ingen Picasso direkt.

Har inte träffat M idag, han har ju varit hemma med sin familj. Så jag måste säga att jag saknar honom en hel del. Vi kommer inte ses förrän imorgon men det ska jag nog klara av. Jag berätta om några fler presenter också. Jag sa ju igår att jag fick ett par jätte mysiga duntofflor igår med döskallar på och en panter av J. Sen så fick jag också ett jätte fint hjärtformat halsband av Markus mamma L. Som är omöjligt att ta kort på, det vill inte fastna, men det är ett ganska stor glashjärta, rött med lite infång av guld. Av Markus lillebror I fick jag också en present faktiskt, ganska praktiskt sak. Det är en grej som man sätter mellan kontakten och mobilladdaren och som blir som en liten sittplats på mobilen så den inte ligger på golvet och skräpar och så man inte tappar bort den. Jätte gulligt.

Tack alla så hemskt mycket för alla julklappar idag!


Nej, jag har väl inte så mycket mer att säga idag faktiskt, sitter hemma och leker lite med nya mobilen, det är alltid lika roligt, och sen måste jag alltid lägga in lite bilder och lite musik så man känner sig mer hemma med den. Än så länge så tycker jag om den himla mycket faktiskt. Men vi får se hur länge den håller och så, fick ju inte med något headset, och de hade de lovat i affären så de ska jag minsann klaga på. Haha, nej, Godnatt på er och hoppas ni haft en jätte bra jul!



En av mina små charmiga kusiner, Bastian som är mitt i en stor klunk Julmust

julafton börjar röra sig mot sitt slut...

Nu börjar julafton dra sig mot sitt slut.... Här har det varit full fart hela dagen och det värsta är att jag varit så otroligt trött. Jag har hållt mitt HappyFace uppe medans släkten var här, nu är det bara mormor & morfar kvar, ska köra hem de snart men nu orkar jag faktiskt inte vara social längre. Det känns hemskt men så är det. Här är lite saker som jag fått idag:

    

Nu ska vi se vad det är också;

Bild nummer 1: En hårtång, med sju olika toppar som man kan byta, lockigt, rakt, vågigt osv.
Bild numer 2: En påse full med produkter, innehåll kommer på nästa bild
Bild nummer 3: Solpuder från Elizabeth Arden. Puder och Foundation från Lumene.ColorStick Rouge från Shiseido. Nagellack från MakeUpStore och Mavala. Läppglans och rouge från Elizabeth Arden. Foundation igen från Artdecco och en pennvässare från Dior.
Bild nummer 4:  Örhängen från Storasyster, parfym från DKNY
Bild nummer 5: Bodylotion från Hilfiger. BodyScrub från H&M, dagcreme från Yvonne Ryding.

Det är så bra att jag fått en ny mobil också för det ger mig tillgång till att lägga upp lite fler bilder även om det inte är bästa kvalité så lägger jag iaf upp några bilder. Nu ska jag åka och lämpa av mormor och morfar, kanske lägger upp fler julklappar sen, vi får se lite. Puss & Kram!

julafton

Det är julafton och jag mår inge bra, vad fan är det här för något? Jag har en sådan här riktigt dålig dag då man bara känner att minsta lilla fel någon säger eller gör, eller jag själv för den delen, då kommer tårarna... Jag känner inte för att umgås med någon överhuvudtaget, och hela släkten kommer hit snart, jag vill intens vara med min syster, det är så mycket saker och känslor som ligger bakom det här så det finns inte. Men det finns inte så mycket att göra åt saken egentligen, det är väl mest att bara bita ihop och le. Ska försöka sätta på mig lite smink och andra kläder och lite så nu, får se om jag kankse mår bättre då, ibland kan det ju vara så.. Hoppas att ni har en underbar jul iaf<3

Shit, jag känner mig som en riktig PartyPooper

natti natti

Nu går jag och nussar, Godnatt!

Robert gustavsson - mustafa

 


Jag älskar den här mannen!

god jul!

Nu sitter jag här hemma, har varit hos M och hos Ellika ett tag. Har tjuvöppnat en julklapp som jag fick idag, ett par jätte mysiga tofflor och en söt liten panter, haha, Tack J!!! Och egentligen så är det inte fusk för klockan är över tolv och det är julafton! Imorgon blir det fullt ös hemma hos familjen Johansson, hela släkten kommer hit.. Eller inte hela, men tjugo personer så det blir en hel del folk.

Vet inte riktigt vad jag ska skriva så det blir ett litet onödigt inlägg här, only for you my darling=) Min mest trogna läsare. Sitter framför tv:n nu med en stor mysig filt och tofflorna såklart! Har suttit hemma hos Ellika och kollat på roliga klipp från Parlamentet. Och såklart på BlondinBella, haha. Hennes videobloggar förgyller min dag, hon ser ju ut som en fisk! Förlåt, jag har sagt att jag inte ska kranka ner på folk men jag kan inte hålla mig nu, hon ser ut som en fisk. Punkt slut.

Jag har verkligen ingenting att skriva, hoppas ni får en jätte bra jul, jag lär skriva ett eller två inlägg imrgon också, kanske ett senare om jag kommer på något skoj eller hittar något roligt. God Jul!


image264

I loove this picture!

sista julhandel

Godmorgon! Nu ska jag åka iväg med mammsen och kolla mobiltelefon. Jag tror att jag vet vilken det får bli. Vill inte köpa någon dyr eftersom jag verkligen är en mästare på att förstöra telefoner. Så det får bli något sådant här.

Efter det har jag en del o göra. Ska träffa Fanny, Ellika, byta julklappar med andra, hem till M och hans familj och massor sådant.

Igår, var jag och M hemma hos Ellika och tittade på Sunes Jul hur länge som helst. Jätte mysigt!!! Nej, nu ska jag åka, vi hörs senare, Puss & Kram!

hemma igen...

Jag hatar min data!!! Jag hade skrivit ett långt inlägg, och nu råkade jag trycka på någonting och allting försvann. Så nu skriver jag allting lite kort istället. Har precis kommit hem från all julklapshandel. Har som sagt varit ute med mormor och morfar, och nu kom jag precis hem från en tur med syster. Är klar med alla julklappar nu, förutom syste som ska tas imorgon, men vet redan vad hon ska få så det går fort. Sen har jag ju M kvar men vi har ju bestämt att vi ska vänta med det. Kommer förmodligen hitta på och göra någonting tillsammans istället.

Satte mig precis och började kolla på Grinchen, den heter så va? Den går på femman nu iaf, men det tjänade jag ju ingenting till för nu måste jag gå och börja laga mat. Mammi och syster åkte iväg till gammelfaster för o hämta o lämna lite grejer så jag ska börja laga mat så länge. De ska åka till Monickas (min gudmor) grav efter det, och jag kände bara att jag orkade erkligen inte följa med. Inte idag, allting blir så känslomässigt, jag ska åka dit, men jag vill dit själv. Tycker inte om när alla ser mig gråta... Önskar verkligen att hon var kvar hos oss... saknar henne något enormt..

Men nej, nu ska jag sluta deppa, det är juletider, då kommer det ju minnen tillbaka och sånt. Nu ska jag laga mat. Vi hörs sen, Puss & Kram!


julklappsshopping

Nu har jag kommit hem ifrån M, han var så trött så han ligger nog fortfarande och sover. Fick en trevlig pratstund med markus mamma vid frukosten. Nu ska jag ut och handla julklappar med mormor och syster, hon har äntligen kommit hem! O jag blir så glad vid julen, jag älskar vintern och jul och nyår är så himla mysigt. Ne, jag hinner inte skriva så mycket. Tänkte att jag skulle hinna göra lite saker innan och mormor kommer om en kvart. Men vi hörs sen, Puss Puss Puss!

huvudbonad 2008 by johansson

   

Mössa or not?
H
ade otroligt tråkigt, står i en fleecemorgonrock för att det var så himla kallt  i sovrummet. Såhär går det när en Johanssons har riktigt tråkigt. Tror det blir till att ta det lite lugnt ikväll. Är lite sugen på krogen men jag tror inte att jag skulle orka. Hmm...

beach 2008

Har precis ätit middag och tagit mig en dusch, planerna för ikväll vet jag fortfarande ingenting om hur jag ska göra. Pratade med syster för ett tag sen, alla plan från Oslo är inställda så hon får ta en buss istället, som tur var så har hon redan kommit på en och nu tar det ungefär en sju-åtta timmar hit. Så vi får se..

Sitter inne på Victorias Secret hemsida och kollar på bikinisar och drömmer mig lite bort till sommaren 2008, Magaluf och allting. Det ska bli så skönt;

     


Inte helt fel, vill åka iväg direkt efter nyårsafton istället. Det är ju kallt i Spanien nu, men jag önskar resan kom tidigare, vi åker ju inte förrän i början av augusti 2008. Bara vi tjejer, en hel vecka i Spanien. Det ska bli så otroligt roligt, klart det hade varit kul med pojkarna också, men det här är vår resa, det är vår grej.

Det ligger nämligen till såhär; Jag, Linn, Ellika har varit kompisar hela livet, glidit isär och ihop lite hela tiden, för ungefär fyra år sedan kom Fansan in i bilden, och jag började vara med henne mer. För ungefär två-tre år sedan så blev det att vi började umgås allesammans och sen dess har det varit vi. Alla har någon pojke (vissa tillofrån) som är där så det blir inte till att vi ses så mycket längre. Därför bokade vi den här resan för någon månad sen. Ingen av oss trodde att det skulle bli av men det blir det. Annelie och Jonna ska åka samma datum som vi också. Vi blir alltså sex tjejer i Spanien beach 2008. Det ska bli så underbart, att bara få umgås. Magaluf, here we come!

städat och klart!

Nu är jag äntligen klar, med sovrummet. Jag har städat hur länge som helst nu, och nu är det kliniskt rent, inte en endaste liten dammtuss någonstans. Inte ens ett sandkorn, bytt lakan, rensat garderober, alla lådor osv. Det var riktigt riktigt jobbiet.. Men jädrans vad skönt det känns nu. Nu ska jag bara ta det lugnt ett litet tag, sitter och kollar på DisneyChannel faktiskt, ska väl laga till lite mat sen, och senare åka och hämta systern. Senare ikväll är jag inte riktigt säker på vad jag ska hitta på, tror att de flesta av flickorna ska till La cocarcha, men vi får se hur jag gör med planerna för ikväll. Vi hörs sen, Puss!

image251

jag var ju inte värd särskilt mycket...

NATURLIG HÅRFÄRG ?
[ ] Rödhårig - 700 kr
[ x ] Annan - 700 kr
[ ] Brunhårig - 200 kr
[ ] Blond - 500 kr
[ ] Svart - 100 kr
[ ] Flintskallig - 50 kr

ÖGONFÄRG ?
[ x ] Blå - 1000 kr
[ ] Grön - 700 kr
[ ] Grå - 500 kr
[ ] Brun - 200 kr
[ ] Annan - 100 kr

LÄNGD ?
[ ] Över 2 meter - 2000 kr
[ x ] 160-200 cm - 1700 kr
[ ] 160-140 cm - 1500 kr
[ ] 140-120 cm - 700 kr
[ ] 120-100 cm - 400 kr
[ ] Under 1 meter - 200 kr

ÅLDER ?
[ ] 41-60 - 1200 kr
[ ] 31-40 - 1000 kr
[ ] 26-30 - 700 kr
[ ] 21-25 - 500 kr
[ ] 18-20 - 200 kr
[ x ] 0-17 - 100 kr

ÄR DU ?
[ ] Tvilling eller mer - 3000 kr
[ ] Förstfödd - 3000 kr
[ ] Enda barnet - 2000 kr
[ ] Mellanbarn - 1000 kr
[ ] Tredje barnet - 1000 kr
[ x ] Andra eller sista barnet - 0 kr

DRICKER DU ALKOHOL ?
[ ] Nej - 4000 kr
[x] Sällan - 3000 kr
[ ] Bara vid speciella tillfällen - 2000 kr
[ ] Ibland - 2000 kr
[ ] Bara på helger - 3000 kr
[ ] Alla andra dagar - 500 kr
[ ] En gång om dagen - 100 kr
[ ] Flaskan är mitt liv - 0 kr

HUR BRA SYN HAR DU ?
[x] Har läsglasögon - 2000 kr
[ ] Inga synfel - 1000 kr
[ ] Glasögon - 500 kr
[ ] Kontaktlinser - 200 kr
[ ] Opererat - 100 kr
[ ] Går inte att fixa - 50 kr

FÄRG PÅ BILEN? [ÄVEN FÖRÄLDRARNAS BIL]
[ ] Rosa - 20000 kr
[ ] Mörkbrun - 8000 kr
[ ] Guld - 7000 kr
[ ] Grå - 6000 kr
[ ] Blå - 5000 kr
[ ] Vit - 4500 kr
[ ] Svart - 4500 kr
[ ] Röd - 4000 kr
[ ] Grön - 3500 kr
[ x ] Silver - 3000 kr
[ ] Lila - 2500 kr
[ ] Gul - 1000 kr
[ ] Orange - 1000 kr
[ ] Rostig - 150 kr
[ ] Ingen bil - 0 kr

SKOSTORLEK ?
[ ] 45-52 - 3000 kr
[ ] 43-45 - 2500 kr
[ ] 41-43 - 2000 kr
[ ] 38-41 - 1000 kr
[ x ] 38-36 - 500 kr

FAVORITFÄRG ? [DU FÅR VÄLJA 4 OLIKA]
[x] Röd - 6000 kr
[x] Vit - 4000 kr
[ ] Grön - 3500 kr
[ ] Orange - 3000 kr
[ ] Gul - 3000 kr
[ ] Lila - 2000 kr
[ x ] Svart - 1000 kr
[ ] Rosa - 1000 kr
[ ] Brun - 500 kr
[ x ] Annan - 500 kr
[ ] Blå - 450 kr

ANVÄNDE DU EN MINIRÄKNARE FÖR ATT RÄKNA IHOP RESULTATET ?
[ ] Ja - 5000 kr
[ ] Nej, räknade i huvudet - 10.000 kr
[x] Penna och papper - 20.000 kr
[ ] Bad någon om hjälp - 1000 kr

Jag är värd: 
43 500 kronor

Haha, det kändes ju inte så jätte bra, men så går det ibland


Little monkey lost

Var bara tvungen att lägga upp denna video som jag hittade på datorn. M och hans kompis Victor var påväg hem till mig, och de hade köpt kinder-ägg påvägen. De fick alltså tre leksaker var, och helt plötsligt så var Victors apa borta, och han anklagade M för att ha tagit den. Och min käre videokära pojkvän filmade såklart det hela;


Markus drar till med en riktig jädrans hostning mitt i, ursäkta den, och dåliga kvalitén, Victor blir jätte arg och går därifrån=)

someday...

En vacker dag så ska jag skaffa mig en sådan här skönhet;

                                                                                                                             image250

personlig almanacka!

På den här hemsidan kan du göra en helt egen personlig almanacka, hur kul som helst. Det kostar 275 kronor för frakt och leverans och du får bestämma i princip hur minsta lilla detalj ska se ut! Hur roligt som helst, jag har redan beställt en=)


snart kommer systeryster

Godmorgon, Godmorgon!! Nu är det äntligen jullov, men det blev tidig uppgång för mig ändå, fullt upp hela dagen i princip. Till att börja med så måste jag väcka M, för jag måste verkligen städa i sovrummet, sen måste jag städa i resten av allting också men sovrummet är värst så  jag ville börja där. Fast jag tänkte att jag är lite snäll och väntar ett tag till, kan ju fördriva tid på annat sätt innan.

Ehm, ja. Planerna för idag var egentligen att jag skulle åka och julhandla, men jag måste städa först, annars blir det aldrig gjort. Senare idag eller det blir väl mer ikväll så ska jag till Arlanda och hämta min kära syster. Planerna för ikväll har jag däremot ingen aning om,  syster lär nog vilja träffa R ikväll, de ses ju nästan aldrig längre. Eftersom systeryster har flyttat  till Norge, om jag nu inta redan har berättat det. Ne nu känner jag att jag verkligen bara skriver massa skit så jag beger mig nu, vi hörs lite senare, Puss & Kram!

lov lov lov lov lov

Äntligen lov, jag har verkligen gått och längtat efter detta. Ligger i sängen med M och bara myser, vi ska bara vara hemma ikväll, ta det lugnt, ta en långpromenad lite senare, men nu ska vi bara ha det skönt, snart julafton. Sen kommer nyårsafton, det här lovet är så välbehövt, oo jag är så glad!! Nu ska jag krypa ner under täcket ett litet tag hos min älskling. Vi hörs lite senare, Puss & Kram!

Har du bygglov för det där?

Jag, Markus & K har precis byggt ett jätte fint pepparkakshus! Nej, Ingenting gick som det skulle och det ser hemskt ut rent ut sagt. Gjorde en liten video till det men den krånglade med att läggas in på datan så det får bli några bilder istället. Här kommer de;


image245image247

Lite fint är det väl kanske då, det är ju definitivt personligt och ett riktigt hemmabygge!

Walking skeleton

Det vandrande skelettet Tara Reid, hoppas verkligen att det vänder snart;


image244

kaos kaos kaos

Har lite smått panik i vardagen för tillfället. Min bästa kompis F och hennes kille K har tagit en "paus". Efter nästan två år så sprack det. Och båda två går i min klass. K har inte varit i skolan sen detta hände i lördags då.. Det här är självklart värst för de två, men det tär ganska mycket på lilla mig också som är i mitten. Självklart ställer jag upp för båda och lyssnar gärna och pratar med båda men det blir lite kaos i min vardag också. Vet inte hur man ska bemöta dem, man vet inte vad man ska säga osv. Men såhär är det, alla förhållanden har ju ett slut, om inte nu så kommer det i graven. Har pratat med båda två ganska mycket idag och jag vet inte riktigt hur jag ska hantera allting de säger, om jag ska prata vidare med den andra parten eller inte? De pratar ju inte med varandra så då är det ju bara jag som medlar i mitten och så ska det ju inte vara... Nee jag vet inte riktigt, och nu kommer ju julen och nyår och ett långt och välbehövande lov då jag bara ska ta det lugnt, umgås och ha det riktigt skönt. Ska bara njuta av ledigheten helt enkelt, oh vad det ska bli skönt! Hoppas att jultomten kommer med mysiga klappar iår också. Nu sitter jag och tittar på CSI, tänkte gå och lägga mig snart, ska upp tidigt imorgon till gymet. Puss!


några bilder från cocktail festen

Har fått tag i några stycken bilder från cocktail partyt som jag tänkte publicera här och nu: 


                            

Här har ni något att titta på så länge iaf, enjoy!

en liten del av min önskelista

image229
Usel bildkvalité. Paint. Haha, men så går det, detta är iaf vad jag önskat mig i jul hittils, typ.

vardagsliv

Sitter och skriver en labbrapport för kursen i Naturkunskap för tillfället. Ska vara inlämnad på torsdag så det kändes som att det var dags att börja nu. 
Gick tidigare idag från skolan för att jag skulle till sjukhuset, tyckte jag hade allting under kontroll men inte det. Kom 30 minuter sent till läkaren och fick boka om tiden, som tur var fick jag redan imorgon klockan två, då har jag också slutat så då slipper jag ta ledigt från skolan nå mer.

På fredag kommer min kära syster hem över jul, ska bli så skönt att få träffa henne igen, nu var det cirka 5 veckor sen, det brukar vara längre tid mellan våra små visiter, men inte nu. Hon stannar väl i ungefär en vecka skulle jag tro, så nu får jag lite quality-time med henne också. , har saknat henne.. Mor min har varit ledig idag och ska vara det imorgon också, så hon håller på för fullt med städning och julbakning. Vi ska ju ha hela släkten hemma hos oss iår, så det är mycket som ska fixas. Just nu vill jag bara lägga mig ner och ta det lugnt och stressa ner, ta ett bad och göra en sån här hemma-spa kväll men det går inte för sig. En kompis till min kompis. Emelie, Ellikas kompis, som jag lärt känna genom Ellika kommer hit idag från Göteborg och ska vara här tills på lördag så tänkte att jag skulle träffa dem också ett tag ikväll. Men nu tänker jag faktiskt ta en liten paus, tänkter lägga mig och titta lite på TV och bara ta det lugnt. Vi hörs lite senare, Puss!

blondinbella är överallt

Var jag än vänder mig, vare sig jag sitter hemma vid datan eller är ute på stan så hör man folk prata om Blondinbella, det står någonting om henne varje dag på internet. Jag förstår ärlig talat inte riktigt. Jag känner inte tjejen, jag tänkter inte kritisera henne elakt och öppet med flit men då tänker jag heller inte ge henne några komplimanger, jag står någonstans mittemellan. Varför denna uppståndelse om en sextonårig tjej?

Nej, alla tycker olika, många krankar ner på henne, många har henne säkert som förebild. Tycker hon att hon har det bra så har hon det bra. That´s it. Sen däremot så har jag i ett tidigare inlägg krankat ner på henne jag med. Men det var för just en sak, och det var denna jädrans "Mjukisdebatt"  Tycker bara att det var så otroligt töntigt.



Stina-Lee vs. Natacha Peyre

Jag brukar läsa Stina-Lee´s blogg, och hittils tycker jag om den väldigt bra, det är kul att kolla på alla bilder och läsa vad hon skrivit och så.. Satt och bläddrade lite nyss, eftersom jag vet att hon är en populär bloggerska så är det många som läser hennes lilla "spalt". Jag måste bara säga, är hon inte otroligt lik Natacha Peyre på denna bilden?! Man ser ju definitivt likheten iaf, erkänn det? Det jag syftar på är ansiktet, ingenting mer.

image227         image228

dagens bild

Den absolut vackraste modellen för mig är Adriana Lima, men idag så tänkte jag ge dagens bild till den ryska modellen Natalia Vodianova.

image226

Ashley and her nosejob

Det största skvallret idag i Hollywood verkar vara "tonårsskådespelerskan" Ashley Tisdale, 22 år och hennes näsoperation. Personligen så ser jag ingen större skillnad, skulle för mig lika gärna kunna vara smink. Men men, vad säger ni? Opererad eller ej?

image225


Nja, okej den kanske är opererad. Det är svårt när man ser från olika vinklar hela tiden. Ja du, jag vet ärlig talat inte, men det kanske heller inte känns som det viktigaste samtalsämnet..


winter wonderland

Imorse när jag gick upp var det så galet fint väder. Snön låg på backen och solen sken, och det var bara så himla mysigt. Hade verkligen en perfekt morgon idag, får se om kvällen blir lika mysig. Ska klä på mig en himlans massa varma kläder snart och ta en vinter promenad med Ellika, man måste passa på så länge snön är kvar.

Snart är det lov. Det kommer i alldeles lagom tid. Känner att man börjar bli lite trött nu på skolan och allting runt omkring faktiskt. Ska bli skönt också och få lite tid med M bara, vi hinner ju inte ses så mycket med all skola, jobb, träningar osv. Jag kommer vara ganska kort och tråkig just nu, tänkte att jag skriver ett längre inlägg lite senare ikväll runt halv tio-tio kanske. Kollade med Linn om hon hade lagt upp bilderna från Coctail-festen, men hon hade bara fått upp två stycken. Haha, jag tror att det tar tid det där. Men nu tänkte jag börja fixa i ordning lite saker, men vi hörs senare då, Puss!

image224

Man är inte på dåligt humör efter denna!

Ibland önskar man att man hade sig ett litet liv, så underbart härliga skratt!

söndagkväll igen

Söndag kväll, helgen har varit späckad.. Igår på Coctail festen hade vi en jätte trevlig middag, härligt med lite nytt folk och gammalt såklart.. Festen spårade tyvärr lite med nära och kära och tjaffs men så blir det ibland, allting löste sig iaf hyfsat bra.. Jag har tyvärr inga bilder ännu. Hade ingen kamera med mig igår, eller ingen som funkade iaf. Men en kompis ska lägga upp lite så ska jag ta de av henne så fort jag bara kan så lovar jag att lägga upp dem, I Promise!!! Har inte så mycket mer att säga idag, har sovmorgon imorgon så jag börjar vid halv tolv tiden någon gång..  Pratar med Fansan i telefon så jag är lite borta för tillfället. Men jag kanske skriver om ett litet tag och jag ska lägga upp bilder från festen. Puss & Kram!

Fredag

Fredag igen, skrev ingenting igår, var helt slut, var i Täby Centrum hela dagen och letade klänning till Coctail partyt imorgon. Och hör och häpna, JAG HITTADE EN!! Skitsnygg klänning, svart, enkelt, häftigt skuren där fram.Väldigt svårt att förklara, och min kamera vill inte vara kompis med mig för tillfället så jag kan inte ta någon bild heller, men imorgon så kommer det tas hundratals bilder på festen så jag lovar att visa de bilderna, då blir det ju en fullbordad outfit också. Jag gillar den iaf, mycket för att den är så enkel för då kan man ösa på med accesoarer.

Idag har jag faktiskt också köpt lite saker. tre par tröjor och två par sockor=) Det behövs nu till vintern, frågan är bara när den jädrans snön kommer. Inga säkrade planer för ikväll ännu. M ska på julbord och lär bli borta ganska länge, men vi får se lite hur vi gör ikväll, sen är det ju inte helt fel heller att bara ta det lugnt med tanke på festligheterna imorgon kväll. Nu ligger jag framför min kära TV, tänkte ta det lite lugnt, det är Family Guy på  nu. Ser fram emot middagen, ska äta Taco med mor och far min. Var tänkt att vi skulle åka och handla julklappar till kusiner och resten av släkten idag men ingen orkade, så vi får ta julruset imorgon. Men vi hörs lite senare, hoppas jag. Annars imorgon, Puss & Kram!

HELT SLUT KÖRD...

Helt slut idag så jag orkar inte skriva mycket. Vill bara somna. Har varit i stan idag och försökt att hitta en klänning utan någon tur alls. Hittat flera stycken fina men sen så har det varit något litet som jag inte tyckt om på var och en av de. Dum som jag är så hade jag ju mina högklackade stövlar idag, hr haft de ganska ofta och inte känt av någonting men idag när jag kom hem runt halv åtta, så kunde jag inte ens stå upp. Jag stupade så fort jag kom innanför dörren. O Pappa bara stod där och skrattade åt mig. Har bara varit jag och pappsen idag, mamma är på Norra Brunn med  massa tjejkompisar.

Efter maten låg jag och pappa och kollade på Room Service. Jag älskar de programmet, det är helt underbart och pojkarna är så härliga också. Låg och slumrade till i soffan, kvart över tio kom jag på att jag glömt cykeln. Så jag fick ta en promenad till EnebyTorg och hämta den, uppfriskande, kallt som fasiken och bara jobbigt rent ut sagt.. Men nu har jag äntligen kommit hem, gick direkt upp och la mig i sängen och ligger och kollar på Scrubs. Nej, nu är det dags att ägna ite tid åt TV och säng. Idag tror jag faktiskt att jag kommer somna i hyfsad tid. Så vi ses imorgon, Godnatt på er!

Snart är det julafton så här får ni en julHUNK! Haha

image223

natti natti

Ska upp tidigt till gymet imorgon så jag går och lägger mig nu, får jag tid så skriver jag lite imorgon innan jag går, annars så hörs vi när jag kommer hem från skolan och allting. Sköt om er, Godnatt

cocktailparty

Okej, jag börjar få lite panik nu. Jag ska på Cocktailparty/middag på lördag och jag har absolut ingen aning om vad jag ska ha på mig?! Jag har ju såklart lite klänningar hemma men ingen som känns helt rätt eller som jag egentligen vill ha på mig. Är det någon som snälla har något tips till mig? O Jacob, inte från dig. Haha. Nej men allvarlig talat, det är för sent att beställa från Nelly eller Ellos eller någon liknande sida. Jag måste handla! Jag kommer inte hinna, imorgon kanske, torsdag ska jag jobba. Imorgon tror jag inte alls att jag hinner förresten, det kommer bli på fredag så kommer det bli någon sista-minuten-klänning. Usch, ja vi får se hur det går..

image220

Denna skulle vara fin kanske?

lussebullar och julmys

Har precis ätit en jätte stor middag, mammas jobbarkompis är här och hälsar på. Hennes dotter är nere vid idrottsplatsen och spelar hockey så J är här så länge. Jag och mammi har bakat lussebullar, så nu har vi gottat oss lite. De sitter just nu och diskuterar Palme-mordet, bara 21 år senare. Mamma håller på med någon bok av GW Persson där han skriver om mordet. Men det är kul att de har fattat intresse för detta.

Hade bara en lektion imorse, jag skulle ju till doktorn och skära lite i ryggen och så, men då hade min läkare tydligen försökt få tag i mig för att hon behövde avboka tiden pga. brist på personal, dum som jag är så satt jag och väntade ett bra tag innan jag fick reda på detta, så jag missade halva dagen i skolan och gick hem. M var här ett tag, hade jätte mysigt. Vi bara var helt enkelt. I några timmar. Var länge sen vi sågs på riktigt. Jag fick hans mobil idag också! Funkar jätte bra, ska ju bara ha den fram till jul sen får jag faktiskt en ny av mammi, håller på att kikar lite på mobiler nu faktiskt, har hittat en som är väldigt lockande. Mitt krav är ju bra kamera! Och en så jag kan köpa till ett bra och ganska stort minne. Vi får se lite hur det blir.
 
Just nu sitter jag och funderar på om jag skulle ta mig en promenad lite senare ikväll. Skulle vara riktigt skönt, och jag börjar ju inte förrän mellan nio och tio imorgon så det ska jag nog göra. Vi hörs lite senare, Puss!

Under konstruktion

Bloggen håller på att få sig en förändring så den kommer se lite knasig ut nu ett tag. Ska försöka bli klar med den imorgon. Nu måste jag sova eftersom jag ska ha lektion för mina klasskamrater imorgon bitti=) Sov gott!

mobilbyte

Jag har aldrig varit en mobil människa. Alla mobiler jag haft har gått sönder, och jag har haft många, säkert mellan tio och femton stycken. Då när jag köpte min senaste, en sketen rosa samsung.. bestämde jag mig för att köpa en billig telefon, så det inte skulle bli lika stor förlust när den också pajade. Nu har jag haft denna i ungefär åtta eller nio månader, och den funkar nästan inte överhuvudtaget. Den stänger av sig själv, den har aldrig, aldrig ALDRIG någon jädrans mottagning. Mitt i ett samtal så lägger den på och ibland får jag gå ut och ställa mig mitt på gatan för att kunna skicka ett sms.

För tillfället har jag heller inte råd att lägga ut pengar på en ny bra mobil som funkar eftersom jag måste spara väldigt mycket, det är många resor framför som väntar osv. Sen så om jag ska köpa en vettig bra mobil som funkar och som jag kan ha länge lär den gå på minst tre tusen.. Det är inte min ekonomi för tillfället med tanke på att det ska inhandlas vinterjacka och sånt också.. Men som tur så har jag en underbar pojkvän, som precis har införskaffat sig en ny mobil, så jag får hans gamla, åtminstone ett tag framöver. Så imorgon får jag en som funkar. Yaaaj!
Jag har ju gjort ett bra byte kan man säga;


image214image215


steven lynch

Har ni ingen humör så titta inte på denna för då blir man bara upprörd, några av mina kompisar blev det. Men den här killen är komiker/sångare. Han är skitrolig rent ut sagt!!! I denna låten ska han förklara för sin sexåriga dotter varför han och hennes mamma skilt sig.
Enjoy!


julrus

Nu är M äntligen hemma! Har saknat honom något enormt, vårt förhållande har ju varit lite uppochner sista veckorna men nu hoppas jag verkligen att allting blir bra. Har haft en hyfsat bra dag i skolan, som ni vet så fick jag en liten sovmorgon och hade bara tre lektioner då efter lunch. Var rätt så trött idag, och har haft sjukligt ont i ryggen, men det har jag haft ganska länge nu. Måste ta mig tid och ringa napprapaten men jag kommer ju aldrig ihåg det.. Imorgon ska jag till sjukhuset klockan ett så då blir det en kort dag då med. Tyvärr så måste jag nog tillbaka till skolan sen igen har en debatt på onsdag som jag måste läsa på lite tror jag...

Ska precis börja laga lite mat, sitter och försöker komma på en liten önskelista till jul. Jag är så otroligt dålig på att skriva önskelistor, jag kan aldrig komma på något som jag önskar mig när man väl ska göra det. Fastrarna och mormor, och farmor och hela släkten i princip har ringt och tjatat så det kanske är dags att skriva ner en nu.

Ne, nu måste jag börja laga mat. Vi hörs senare, Puss & Kram!

lista

Vilken svordom använder du mest?

Fan
Äger du en iPod?
ja

Vilken tid är din väckarklocka inställd på?
07:15
Använder du flip-flop's även när det är kallt ute?
Nej

Skulle du hellre ta bilden än vara med på bilden?
Ja!

Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa?
Beror på hur mycket, men om det är mycket... skumpa!

Har någon någonsin kallat dig lat?
Ja, det har hänt ett par gånger
Tar du någonsin medicin för att hjälpa dig somna snabbare?
Nope, men jag har gjort
Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan?
Ja, en kompis

Vad åt du till middag?
parmaskinka, ruccola.. osv. typ

Använder du huvtröjor?
Ja, ibland till vardags.

Kan du vissla?
nee...
Finaste Svenska dialekten?
Göteborska
Vilken är din favoritåkattraktion på ett nöjesfält?
Alla som inte snurrar runt runt.
Tror du folk pratar bakom ryggen om dig?
Ja det händer säkert.

Vilken film kan du alla replikerna till?
Ingen, men jag kan nästan alla i Dirthy Dancing =0)
Sitter som berget efter att ha sett den minst 100 gånger.

När flög du senast?
Någon månad sen

Pratar du några andra språk?
Jag pratar engelska, norska och spanska
Försöker du alltid lära dig nya saker?
Nja, inte alltid, men ofta.

Vill du just nu ha några tatueringar eller piercingar?
har och vill ha

Tycker du att killen borde bjuda på första dejten?
Inte borde, men det är ju gulligt.
Vad har du med dig in på bion?
Godis, dricka och sällskap.

Gillar du att flyga flygplan?
det är helt okej, man vänjer sig ju efter ett tag.
Vilket personlighetsdrag är ett måste hos en partner?
Humor
Gillar du din boendesituation?
Ja, älskar mitt hus, men ibland vill jag ha en lägenhet, för mig själv och M
Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera?
Jaa... många....
Äter du frukost dagligen?
njä
Är dina dagar fullbokade och stressiga?
Ibland, men inte alltid.
Brukade du hamna i trubbel för att prata på lektionerna?
Japps!!

Bryr du dig om antalet kalorier i det du köper?
Jag försöker, men ibland struntar jag i det. Det går lite i perioder.

Är du petig när det kommer till stavning och grammatik?
Ja
Tror du på liv på andra planeter?
Ja, absolut, men inget jag går å funderar på.
Vem var den sista personen som gjorde dig arg?
Min klasskompis, fast det vet hon inte om

Kommer du bäst överrens med personer av samma kön eller motsatta?
Både och tror jag, men förr var det definitivt motsatta könet.
Hur valde dina föräldrar ditt namn?
Det vet jag inte
Vad säger du till dig själv när allt känns svårt?
Ja.. vad säger jag.. Ryck upp dig kanske. Sluta lipa.
Skulle du någonsin hoppa fallskärm?
Ja!
Vilken karaktär från en film påminner mest om dig själv?
Shir, ingen aning

Tycker du om att krama folk?
Javisst!
Vad skulle du helst inte göra hos ett förhållande, kyssas eller kramas?
Kan inte välja bort något

Om någon som du inte var intresserad av att dejta bjöd dig på en dejt, hur skulle du reagera?
Tror jag skulle tacka ja, man kan ju ändra sig.

Vilka kändisar har du blivit jämförd med?
Lindsay Lohan, då på utseende, inte rehab-perioden...

Stör det dig om någon säger att dom ska ringa men inte gör det?
Ja

Får du dåligt samvete efter att du ätit kött?
verkligen inte

Om du var född av motsatt kön, vad hade du hetat?
Patrik, eller Nicklas tror jag det var


fjorton dagar kvar till jul

Måndag morgon igen, en ny vecka och nya tag!  Jag somnade alldeles för sent igår så självfallet kom jag inte upp i morse. När jag är för trött och inte sovit så mycket är det nästintill omöjligt att väcka mig, och lyckas man med väckandet så går jag runt som en Zombie i flera timmar, jag går i princip i sömnen. Haha Nej inte riktigt då, men nästintill.

Två veckor kvar till Jul, det är ju inte långt alls, hur känns det? Som tur är så har vi gjort en liten pakt iår mellan kompisarna, inga julklappar! Det låter skittrist men vi har två andra julklappar som väntar istället, den 23/2 - 1/3 kommer vi vara nästan femton personer tillsammans uppe i Lindvallen, Sälen. Sen den bästa julklappen, jag och mina underbara tjejkompisar, (de som funnits där för mig i vått och torrt i jag vet inte hur många år, men som är helt underbara) vi åker till Mallorca, Magaluf 8/8 - 15/8. Oh det ska bli så härligt, det ska bli riktigt skönt. Bara få slappna av, vara med de närmsta och bara ha det jäkligt bra faktiskt...

Nu tänkte jag hoppa iväg till skolan, så jag itne missar allt för mycket, om ni inte förstod det så försov jag mig, en ganska bra stund, men jag hade inga viktiga lektioner nu på morgonen så det är väl ändå okej, hellre sova en extra stund än sitta på lektioner som vi inte gör ett duss på, utan bara sitter. Det känns inte så nödvändigt.. Mjo, snart slutar skolan,  nästa torsdag tror jag närmare bestämt.. Den tjugonde har jag för mig, julafton är ju på måndagen där va?

Ha en jätte bra dag alla, jag ska börjagöra mig lite iordning nu, men vi hörs senare ikväll. Puss & Kram!

image213

bed of roses

Jag saknar dig älskling<3


Bättre självförtroende

En av mina klasskompisar, S. Har börjat köra på det ultimata sättet att få bättre självförtroende. Svaret är SEXIGA UNDERKLÄDER!! Det är ingen hemlighet att det hjälper för väldigt många. Det spelar ingen roll om man vill att det ska synas eller inte, själva saken är att man känner sig sexigare, man känner sig bättre så är det bara! Så spring till H&M eller gå in på VictoriaSecret hemsida och shoppa loss=)

image212

seg segare segast

Igårkväll hade vi ingenting att göra, så jag och två tjejkompisar åkte till Medborgarplatsen och gick på en halvsunkig salsakrog, det var ganksa roligt, vi har ju varit där förrut så det var inge nytt.. Kom hem inte allt för sent igår, åkte till Ellika vid elva tiden så jag var där ett tag, tänkt att jag skulle varit med henne ikväll med.. Men hon var för trött. Jag är också jävligt trött men jag ska svänga förbi Alex och Bonden ett tag ikväll så får vi se hur länge jag orkar vara uppe.

Jag ska ju på förhandsvisning av filmen -"Förtrollad" imorgon, en riktigt barnfilm! Det ska bli roligt faktiskt, den är klockan tolv på dagen så man måste ju vara pigg då.. Känner mig så himla seg idag, har bara dragit på mig ett par jeans och en myskofta och vill egentligen bara ta det lugnt, saknar M. Hade han varit hemma hade jag ju varit med honom, då hade jag kunnat bara ligga hemma, men jag är ju så himla sällskapssjuk så det är inte klokt! Jaja, lär väl komma hem ganska tidigt idag, kan ju skriva lite mer då. Puss & Kram!

scrubs, godnatt bara

Nu är det Scrubs! Då måste man koncentrera sig på det. Vi hörs imorgon. Godnatt!

image211

jul, jul, jul högtider med mycket spring

Har så jädrans mycket just nu, det är massor i skolan, försöka hinna med att träffa kompisar, jobb, julbord, middagar. Det är ju självklart jätte roligt men det är så mycket så jag vet inte hur jag ska hinna med allt. Har någonting varje dag i princip fram till jul som ska göras och genomföras... Nu blev jag precis inbjuden på en Coctail middag också, Det ska bli jätte mysigt, var länge sen jag träffade Lisa, tjejen som ska ha den..

Imorgon ska jag jobba mellan två och sju typ. Lite lättförtjänta pengar, imorgon åker också M till Finland och tävlar, kommer hem på måndag. Usch o fy vad jobbigt, vill gärna ha honom hemma nu när vi inte hinner ses så mycket.. Men så kan det gå och vi får ta oss lite tid att ses och så, helt enkelt så fort vi kan. Får ta varje moment som finns. Idag var jag och M inne i stan och kollade lite på julpyntningen på NK och kollade på några som åkte skridskor i Kungsträdgården. Jag tyckte det var jätte mysigt, men såklart inte M. Han ville typ bara hem, det är inte hans grej sånt där. Just nu ligger jag bara och försöker ta det lite lugnt faktiskt men det går inte så bra, så jag ska snart hoppa in i duschen.. Försöka borsta ut en jätte tova jag har i bakhuvudet. Haha, jag skriver mer lite senare, nu ska jag svara på en jädrans massa mail om allt mellan himmel och jord. Ha det bra! Puss & Kram!

tjejkväll

Har jätte mysigt, sitter med Fansan. Sitter och dricker ett glas vin och tittar på 2 och en halv män. Hur mysigt som helst.. Saknar M, jätte mycket just nu, ska inte vara uppe så länge till. Jag sov ju bara i 45 minuter inatt, så jag tänkte lägga mig tidigt idag och ta mig en liten sovmorgon imorgon.. Jag hoppas att ni har det jätte bra ikväll. Jag måste bara igen; Jag älskar mina bebisar och M<3


image210

jag har världens finaste kompisar

Jag har verkligen de finaste kompisarna som finns, Ellika, min ängel satte sig på första bussen och kom till mig och pratade med mig hur länge som helst.. Och nu är Fansan påväg hit. Jag skulle inte kunna ha några finare kompisar.. Saker och ting har blivit lite bättre. Allting är inte kört längre. Jag trodde verkligen att det skulle gå åt helvete den här gången.. Men det gjorde det inte. Tack vare att jag har världens finaste kompisar och en människa som verkligen älskar mig och vill försöka med vårat förhållande, det är jobbigt, och det blir för mycket men är man kär så är man och då försöker man verkligen, det har jag märkt mellan mig och M. Vi är väl lite på prövotid nu kan man säga, men jag är otroligt glad för det... Vad jag än säger och gör så älskar jag er fortfarande, alla tre. Jag vet intevad jag skulle göra om jag förlorade er.. Jag älskar er<3

image208
   image209

jag förlorade det bästa med mitt liv...

Jag kommer förmodligen inte skriva på ett tag nu framöver. Det har hänt en sak som jag skulle kunna blotta rakt ut men för den andra personens skull så gör jag inte det. Skulle nog inte vara så populärt. Men jag kan ju säga såhär; jag fick precis mitt hjärta krossat och jag förlorade precis en del av det. En alldeles för stor del. Just nu har jag ingen aning om var jag ska ta vägen, jag bara gråter och gråter. Jag har förstört en stor del av mitt liv, och jag har ingen aning om hur jag egentligen ska kunna må bra överhuvudtaget nu. jag vet, jag låter otroligt jävla självdestruktiv. Det jobbigaste är att det är jag just nu. Vill bara försvinna. Fan.. Jag älskar ju honom...

image207

jag måste räkna får

JAG ÄR VAKEN!!!

Det här är inte okej, jag är vaken. Klockan är tio över fem och jag är vaken. Jag har inte gått och lagt mig än och kvart i sju så ska jag upp igen, det är inte bra någon stans. Det var inte tänkt att jag skulle dygna idag, låg i sängen vid ett och skulle sova en gång för alla, men nej, icke sa nicke. Jag vill sova, men jag är inte trött. Fanny har slocknat. Jag har försökt göra någonting vettigt av att jag fortfarande är vaken. Började skriva på en bok analys på engelskan.. men jag kom ju inte långt... Så jag och Annelie sitter och kollar på Bridget Jones 2. Nej, nu går jag och lägger mig, får iaf sova någon timme. Skolan imorgon kommer ju inte gå bra, kommer inte kunna koncentrera mig på en enda lektion. Nej, shit. Godnatt på er.

image206

myskväll med flickorna

Sitter hemma i soffan med Annelie och Fanny, de ska sova här med mig inatt=) Jätte glad för det, ville inte sova hemma själv. Det var tänkt att jag skulle sova med M, men han börjar mycket senare än mig så då sover jag med mina kära klasskompisar. Tittar på Charlies Änglar, hihi. Har inte så mycket att skriva idag. har nackspärr. Haha. Ska gå och lägga mig snart, tänkte gå i säng i tid ikväll. Men jag kanske skriver lite senare. Puss!


jag hade en perfekt kväll!

Som ni ser på rubriken så hade jag en underbar kväll igår, det var så himla mysigt och roligt. Kvällen började med en jätte god middag med tjejerna, Johanna, Annelie, Linn, Zara och Ellika, jätte mysigt, vi åt kycklingfilé och en jätte god sallad. Satt och hade det bara bra helt enkelt. Efter middagen så satte vi oss i vardagsrummet och spelade våghals, vi hade helt nersläckt och bara ljus tända, en riktig härlig tjejkväll. Har ni spelat våghals någon gång? Det är ungefär som sanning och konsekvens fast med lite roligare frågor, finns på DesignTorget tror jag. Lovisa kom, Annelies kompis. Jätte trevlig tjej!!! Efter det så tog vi fram playstation och singstar! Och sjöng tills vi stupade. Vid tio-elva kom M och hans kompis V och joinade oss lite med sången. Zara, Annelie, Lovisa, Fanny, Ellika och M sov över. När jag vaknade så var alla borta förutom Ellika och M. M försov sig och fick jätte bråttom iväg, han skulle tävla idag. Hade iaf en jätte härlig kväll, senare på kvällen fick jag väl ett litet dilemma, som jag inte ska gå in på detaljer. Men lite jobbigt blev det iaf. Vet inte riktigt om jag tror på det som sades, men men.... strunt samma för tillfället iaf, det blir ett litet senare problem...

Snart kommer farmor och farfar hit, jag ska åka till mina kusiner som fyller år  snart, så de ska ha kalas idag. Kvällen är oplanerad än så länge. Vi får se.

Min kamera var inte framme igår men Ellikas och Zaras var och idag när jag skulle föra över bilderna från minneskortet så åkte minneskortet in i datan och försvann! Jag kan alltså inte lägga upp några bilder. Jobbigt. Pappa får hjälpa mig med det när de kommer hem. haha, nej nu ska jag gå och börja göra mig lite iordning. Kanske ta något litet att äta. Vi får se lite. Men, enjoy your day så hörs vi ikväll hoppas jag. Puss & Kram!

RSS 2.0