lördag

Hej allihop! Är det bra med er? Jag sitter och kikar på reprisen på So you think you can dance, tänkte ta mig något litet att äta snart, har inte gjort det ännu.

Vi var ju hemma hos Sassa och Linus igår och kvällen var jätte mysig, Sassa hade gjort en helt underbar middag och dukat upp jätte fint med tända ljus och hela köret, sådär satt vi fem personer i deras lagom stora kök och avnjöt en perfekt middag och ett gott vin. Sedan flyttade vi över till vardagsrummet, spelade wii sports, vi bowlade, och sedan satte vi oss och spelade Stockholmsspelet, det var även väldigt mycket skitsnack under kvällen men det var riktigt kul faktiskt. Vi fick även skriva i deras lilla gästbok både i nyktert och mindre nyktert tillstånd. Vi får hoppas att de hade trevligt när de läste vad vi skrivit.

Ikväll ska jag ner till Matte som bor bara några hundra meter ifrån mig, vi är ett par stycken som ska dit ikväll. Så får vi se hur den kvällen går. Vi hörs kanske lite senare, anledningen till att jag inte uppdaterar så ofta är ju för att min dator har gått sönder och jag måste låna mammas varje gång jag ska skriva och det blir ju inte så ofta. Men men, Hej hej!

grattis jacob på 20-årsdagen

Oj, klockan är redan massor, har inte haft något tidsperspektiv alls idag ännu. Har legat ganska smådöd hela dagen hittils, men dagen ska snart byta riktning. Planerna ser ut som följande att jag ska göra mig iordning nu, sitter fortfarande i myskläder. Sedan ska jag åka och träffa Fanny för att ta en liten fika. Åka hem till Sassa kanske äta middag, sen dricka lite öl, vin snacka massa skit, spela wii kanske. Men framförallt snacka lite fotboll här. Sen så får vi nog se om vi stannar hemma hos henne eller drar ut någonstans. Lite dricka o snack blir det i allafall ikväll.

Sen så skulle jag vilja säga Grattis till Jacob som fyller 20 år idag, Congrats! Hade min dator funkat nu så hade jag kunnat lagt ut någon förnedrande bild på honom, men tyvärr så går det inte nu. Men en dag ska jag avslöja honom för världen, haha.

Nu ska jag hoppa in i duschen och fixa lite, vi ses på stan!

min dator är paj

Min dator gick sönder igårkväll, därför har jag inte kunnat uppdatera någonting. Har försökt fixa den idag men det verkar som att jag behöver lämna in den, och eftersom det är en skoldator så får jag vänta tills skolan börjar igen på tisdag. Jag får blogga från mammas dator så länge men det kommer inte bli lika mycket uppdateringar då tyvärr. Kan heller inte lägga upp några bilder eller liknande. Men får hoppas att det går fint ändå.

Hittade en tröja idag på Carlings, perfekt för sommarkvällarna ute i skärgården. Helt helt helt perfek! Billig var den också, men jag köpte den aldrig. ångrade mig redan när jag var påväg hem fem minuter senare. Imorgon tror jag att jag ska åka tillbaka och köpa den faktiskt. Jag vill verkligen ha den. Men eftersom min ekonomi inte är den bästa just nu och jag måste spara massa pengar så vet jag inte riktigt hur det ska gå till. Men men, nu ska jag hoppa in i duschen. Planerna för ikväll vet jag inte. Kanske filmkväll? Hmm, vi får se, sköt om er!


thailäänd

image408

I Miss Thailand so much

onsdag är det idag va?

Hallå där! Flög ut ur huset imorse det är därför jag inte har skrivit något idag. var och åt lunch med Lisa idag, hur gott som helst, tyvärr så har jag ingen jätte matlust när jag är sjuk och mina smaklökar är inte mina bästa vänner då heller men gott var det ändå. Tog en tur in till stan sen med Ellika och Lisa och köpte lite småsaker. Lägger in bilder på de senare framåt kvällen.

Planerna för ikväll är osäkra, men jag ska hur som helst ta det lugnt tänkte jag, är ju fotboll på trean klockan åtta så det låter ganska frestande.  Inget festande ikväll i allafall, alla jobbar ju ändå så det blir till att vänta till helgen kommer. Hela familjen ligger ju sjuk här hemma just nu, så inga middagsplaner blir det heller. Hmm, tråkigt. Men Fansan ville ut ikväll så vi får se om jag kanske hittar på något med henne senare. Nu ska jag kika lite The Hills tänkte jag. Har blivit besatt, men det är ju kul för mig. Haha. Ha de bra så hörs vi sen!

image407

sovdags

Nu är det dags för mig att hoppa i säng, vilket kommer bli svårt eftersom jag inte gjort något annat än att legat i soffan eller sängen idag och kollat på TV. Eller jo, jag har målat naglarna, faktiskt. Jag har dock inte ens orkat duscha, har bara legat i morgonrocken, inte ätit något och inte rört på mig. Bara kollat på tv och The Hills hela dagen. Men jag får det, visst? Eftersom jag är sjuk.

Imorgon blir det dock andra puckar. Ska möta Lisa vid ett-tiden och äta lunch, på Forno Romano. har saknat deras ceasar-sallad så mycket så jag hoppas verkligen att hon är sugen på att äta där! Eftersom jag inte kunnat äta något idag så lär jag väl frossa imorgon. Spelar ingen roll om man inte har någon matlust man får i sig deras sallad ändå, jag lovar!

Efter det lär vi kankse åka in till den stora staden och kanske handla lite. Jag har spanat in en "blus" på H&M som jag är lite sugen på, sen behöver jag verkligen ett par nya solglasögon, eftersom Zara pajade mina, Damn you Zara! Shit happends, men finns de några jag gillar så är det bara att köpa, det är nämligen inte ofta jag fastnar för solglasögon.

Nej, sovdags var det ja. Vi hörs imorgon, Godnatt!

vad ska man göra?

En tjej jag känner till mig har gjort en mindre bra sak. Jag kommer inte gå in på detaljer, jag skulle bara vilja ha lite råd, okej?

Såhär ligger det till, en tjej som jag känner, (har känt väldigt bra senaste året, men har nu nyligen bråkat med men försöker vara trevlig ändå dock) vi kan kalla henne Gabriella. Har ljugit för mig och alla mina vänner om en ganska stor och viktig sak. Eller missförstå mig rätt, detta är inte viktigt för oss, då det bara rör henne för tillfället, däremot en av mina vänner tog de väldigt hårt eftersom hon genomgått samma sak som Gabriella påstod att hon gått igenom. Huvidsaken är att det här är en såpass stor sak som man inte ljuger om, man skämtar inte ens om det. Det är inte okej.

Nu är det också såhär att vår vän Gabriella vet inte om att vi vet att hon har ljugit för oss och förmodligen alla andra. Det kan finnas två personer som vet sanningen men som endast är vänner med Gabriella så vi kan inte fråga de. Jag förstår att det här kan vara lite krångligt att förstå men för att sammanfatta allting;

Person A har ljugit för resten av världen i princip, person A vet inte att resten av världen är medvetna om att hon har ljugit. Ska resten av världen konfrontera person A?



Så, ska vi säga att vi vet? Vad ska vi säga i sådana fall?


i love it

The Hills när du själv än vill

http://www.mtv.com/ontv/dyn/the_hills_season_1/videos-full-episodes.jhtml

grön av avund

Ligger och kikar på The Hills. Har gjort det i ett par timmar nu känns det som. Måste bara påpeka att jag är så himla avundsjuk på Stina som åker till Thailand om en vecka, på obestämd tid!!!!

Det är något sådant spontant och impulsivt som jag bara skulle vilja göra nu! Men jag kan inte. Inte förrän jag har gått ut skolan. Kommer jag iväg till Malaga i sommar så blir det lite så, haha stannar vi en eller två veckor? Nej riktigt avundsjuk är jag faktiskt, men jag hoppas att de får de jätte bra och jag ser fram emot att följa bloggen därifrån. Så fort jag går ut skolan så drar jag med. Jag vill inte bo på något fint lyxhotell, utan jag vill backpacka. I hela Asien helst, självklart kommer bloggen få följa med. I minst två månader ska jag vara borta hade jag tänkt. Men nej, nu börjar jag drömma mig bort och får förhoppningar om att det kommer hända snart, men nej det kommer dröja minst ett år till. Men men, något jag har att se fram emot i allafall.

Nu ska jag återgå till The Hills, Kram!

Kristen Bell vs. Rachel Bilson

image405
image406

Två otroligt vackra tjejer/kvinnor. Vem tycker ni bäst om?

Min favorit är definitivt Rachel Bilson, älskar hennes stil, den är så perfekt!

Bad och sommar 2008

Från
Victoria Secret

image394
image395
image396
image397
image398
image399
image400

Från Nelly

image401
image403
image404

fashion toast

Den här tjejen har helt fantastiska bilder;   www.fashiontoast.com




miu miu tradgedy

Har precis fått höraatt det blivit krångel med miu miu väskorna. Tjejen jag beställt av har fått för många bestälningar så hon ska nu öppna en webshop som ska vara klar till nästa vecka tror jag att det stod, så jag hoppas verkligen det. Så jag måste beställa via den nu. Tråkigt! Men men den kommer förhoppningsvis igång jätte snart så jag får väl helt enkelt beställa.... Tråkigt bara att de tar extra tid nu..

tisdag

Ooo jag mår inte bra, bättre än igår dock. Somnade ganska tidigt igår, vid tio skulle jag kunna tro och har legat vaken i sängen nu sen halv sju imorse... Tråkigt att inte orka göra något. Jag ska tvinga mig upp ur sängen snart och försöka få i mig något att äta tänkte jag.

Har ni tänkt på att man blir extra blek när man är sjuk och nästan lite smalare direkt?
Tänkte på det imorse när jag skulle ta mig ett glas vatten. Jag brukar undvika att titta mig i spegeln när jag är sjuk men för tillfället så står det en stor spegel precis vid dörren så den är oundviklig. Så när jag skulle sätta på mig morgonrocken fick ja syn på mig själv. Håret stod åt alla håll trots att jag hade en tofs, alldeles likblek över hela kroppen, kan dock vara ljuset i rummet.

Jaja nog om hur äcklig jag såg ut imorse, haha. Ligger och funderar på hur jag ska få alla resor att gå ihop med ekonomin. Det gäller att bara spara,spara och spara. Men jag vet inte riktigt hur jag ska lyckas med det. Men jag tänker satsa, rejält på detta. Skulle vara så roligt att åka, framförallt till Malaga då. Eftersom det är den resan som krisar lite. Vi vet inte ens hur länge vi kommer vara där eftersom vi kan åka lite hur vi vill, men bra att jag påminde mig själv! Jag ska kolla lite flygbiljetter och sådant nu. Take Care!


miu miu

image392

image393

I love them! Snart är de i min ägodel, yeah! Jag kunde inte vara gladare.Sådant här värmer när man mår dåligt, faktiskt. Haha

sjuk sjuk sjuk

Har känt mig riktigt risig idag började redan i lördags kväll, hostat hela natten och ja, inte mått så bra. Kom inte i säng förrän tidigt imorse och hostade hela tiden så jag kunde knappt somna. Jag och Fansan sov kvar på lidingö igår hos en kompis, så det var vi och tre kompisar till som sov kvar. Tog det lugnt bara, kollade på Aladdin hela natten. Nu har jag i alla fall tagit ett varmt bad och det känns lite bättre, hostan, snuvan och allt nysande är kvar och lite feber, tråkigt nog. Så nu ska jag bara ligga inne och försöka bli frisk. Fryser hela tiden så jag har bäddat ner mig i sängen nu. Antingen kommer jag uppdatera bloggen hela tiden eller så kommer jag inte alls beroende på om jag orkar eller ej. Ha de bra så länge!

Louboutin

Jag skulle göra mycket för de här skorna från louboutin, de är så j**drans vackra!

image389 image390 image391

Lucky words

De här armbanden från www.cocoo.se är så himla fina, de kallar de för luckywords och det här är mina två favoriter!

 

märkes stuff

En tjej i min skola "säljer" just nu en himla massa billiga märkessaker på sin blogg, allting säljs ut för 100-300 kronor så kika in och gör din beställning www.yegane.blogg.se

Maria 18 i bilder

Är allt bra med er? Jag sitter hemma i fåtöljen och tittar på tv, kom hem ganska sent igår trots att vi tog det hyfsat lugnt. Vi var en hel del igår men inte slutet var det bara jag, Fanny o tre killkompisar, men det var väl då vi hade som roligast skulle jag tro. Ska bara ta det lugnt nu på dagen, eller eftermiddagen, jag ska till mormor på middag klockan sex, det ska bli trevligt. Är inte där lika ofta som jag brukade förrut, hinner inte så ofta längre. Hursomhelst har jag har fått fram lite bilder från Marias artonårskalas som jag tänkte visa lite kort här bara, here we go;

image378
Elin och Sara lyckliga linslusar
image379
Fanny, Sara och Elin (min arm, inte lika kamerakåt)
image380
Min ögonsten Fansan och Sara såklart

image381
Sara och Maria, innan allt drog igång på riktigt

image382
Maria och Sara
image383
Så söta Sara
image384
Sara, Maria, Sara och Farinaz (totalt omgjorda av tjejerna innan kvällen började)
image385
Världens sötaste par Emma och Linnéa och sen artonåringen själv, Maria

Det kommer förmodligen fler bilder sen, men dessa var de enda jag kunde få tag på. Snacka om att jag var duktig på att undvika kameran den kvällen. Haha, jag kämpade verkligen med det, men några få fastnade jag nog på, o de lär ni ju se sen. Nu ska jag återgå till Made på MTV, tycker det är så himla skoj att kolla på, vi hörs lite senare!

busy busy busy

Det känns som att jag alltid har någonting planerat, antingen är det bestämt att dit ska jag nu/ikväll, eller så står det mellan två saker att göra, hela tiden, Jag kan aldrig göra någonting bara för att jag vill, jag har inte tid med det längre. Ska det vara så? Förrut när man alltid kunde ringa en kompis och bara åka in till stan och vandra omkring eller bara ta en impuls fika med någon. Ja ni, ibland är man mer eller mindre upptagen konstant.

På tal om det då, så är planerna för ikväll att ta sig till Lidingö tror jag, det var ju tänkt att vi skulle på ett kalas här hemma i närheten av mig men Ellika har inte hört av sig om det och då blev det andra planer. Så är det, men  vet inte riktigt när jag ska åka dit. Just nu ska jag bara ligga i soffan och kolla på The Hills hela dagen!


entertainment now

Hade en trevlig kväll igår bara vi tjejer, senare kom det tre killar. Pojkvännen till en tjej som skulle hämta ett par stycken sen stannade han kvar ett tag. Sedan kom det också två killar som underhöll oss lite med musik, de sjöng och spelade gitarr. Vi hade trevligt, det var mycket skitsnack men jag antar att det blir så när man samlar tjugo höns i ett vardagsrum. Jag försöker lägga upp videos på när de sjöng igår, två killar o två tjejer sjöng rätt mycket, ska bara se till att få upp filmerna, hold on;




Jag får inte upp den andra videon så ni får nöja er med de sjungande pojkarna först, men jag lovar att lägga upp Linnea och Emma sen för de var riktigt duktiga de också, men här har ni en att börja med, so long!

kvällens outfit

Jag har jätte bråttom, men jag tänkte bara visa er kvällens klädsel och så, jag ska ju på födelsedagskalas direkt efter middagen så jag vet inte om jag kommer hinna skriva något mer nu innan inatt isåfall. Här kommer kvällens outfit;

    



Klänning; sytt själv
Strumpbyxor H&M
Örhängen cocoo.se


Nu måste jag kila iväg, nu kommer gästerna, hoppas ni får en jätte bra kväll, vi ses!

...

Ursäkta språket men; Jag blir så jävla förbannad vad i helvete är det för fel på vissa människor!?! Seriöst jag blir förbannad det här är inte okej längre!


I'm bad

Har jag gjort någonting som jag  skrev att jag ska göra? nej, det har jag inte, och nu har jag bara tre timmar på mig, fast jag klarar det nog på två så det är lugnt, hoppas jag. Fastnade framför tvapparaten och datorn

Sitter och kollar på Christine just nu, så jädrans roligt, men jag måste  få i mig något att äta nu, på riktigt nu får jag skärpa mig. Nu sätter vi igång med dagens sysslor!

goddag bloggen

Bloggen krånglade igår natt som vanligt när jag skulle ge er ett litet nattinlägg så det får bli nu istället, eller ett mitt på dagen inlägg. Ni kanske märkte att det inte blev någon middag med familjen A igår, de kommer nämligen idag istället, klockan sex. Jag vaknade för två timmar sen, men har varit som helt förlamad i hela kroppen så jag har legat kvar i sängen, nu känns det dock som om jag borde resa på mig. Jag tänkte göra en sånhär riktigt god och stor brunch nu. Så jag håller mig mätt länge, vi ska nämligen äta fondue ikväll och det tar ju väldigt lång tid och tyvärr hinner jag inte vara med så länge eftersom jag ska till Maria.

Har massvis att göra idag då;

Laga brunch
Städa i sovrummet (mycket skit)
Slå in paket
Ha hit gäster
Göra mig iordning innan gästerna kommer
Kolla upp bussar och planera med alla andra
Åka och hämta mitt smink och iPod hos Fansan

Detta + lite till ska jag göra på fem timmar nu, oj vad jobbigt det blev, jag som hatar att stressa. Jaja, nu ska ajg laga mat, nu börjar magen kurra rejält. Vi höres senare

påsklov

Idag har jag haft fullt upp hela dagen nästan. Skola, jobbat, rusade in till stan och köpte present till Maria eftersom det förmodligen är stängt imorgon, nu är jag hemma har precis duschat och ska åka om tre minuter igen. Ska äta middag med Fanny på Ikkis, en helt underbar sushirestaurant.

Sen ikväll ska vi hem till Fanny ett par stycken, och bara ha det bra helt enkelt, hinner inte skriva mer nu, men jag kanske gör det sen, annars hörs vi imorgon, kan hända att jag sover borta så vi får se, Sköt om er!

tattoos

Nu är mina två första tatueringar klara, i allfall så som jag vill ha de just nu, de tar plats i nacken och runt handleden. Snart får ni se dem, men inte ännu. Jag ska hålla de till mig själv ett tag till, jag kan ju ge er en ledtråd; Det är text med i båda två, mellan ett-tre  "ord"  i varje. Och jag kan bara se en av de själv med blotta ögat. So there you go, nu ska jag kila till skolan:)

stressad

Godmorgon! Jag har försovit mig lite idag, en hel del faktiskt, som tur är har jag inte missat någon viktig lektion, men nästa lektion som börjar 10.20 är viktig, så det är den jag siktar på just nu, har lite bråttom men men. Idag ska ajg vara barnvakt åt de tre små barnen, men deras mamma kommer hem vid fyra idag eftersom det är skärtorsdag, så jag kommer bara vara där i två timmar eller något liknande. Måste prata me de idag också, jag kommer ju inte kunna komma på torsdagar längre till dem, eftersom jag kommer ha fotbollsträningar där.

Jaja, strunt samma, det där är inte viktigt. Vad som är viktigt är att jag har prov om en timme, stressa!!! och plugga, ja glömde plugga igår, skit. Wish me luck!

godnatt bloggen

Nu blir det ett litet godnatt-inlägg här. Har precis varit ute och gått med Johanna i över två timmar, det var jätte myigt. Har bara pratat och pratat jätte mycket. Hur trevligt som helst. Imorgon är min sista dag i skolan på över en vecka, så himla skönt! Börjar igen på tisdag näst nästa vecka. O de kändes skönt att säga så. Det var inte länge sen det var lov, bara tre veckor sedan men det här behövs, tro mig, har haft riktigt stressiga veckor i skolan nu. Sen är det inte långt kvar till sommaren, only ten weeks!! O då har jag mitt sista sommarlov i hela mitt liv, ett grymt sommarlov om allting går som det ska! Och det hoppas jag verkligen att det gör. Kommer bli så bra. Fotboll, resor och kompisar en hel sommar. Kan inte bli bättre. Nee nu tror jag att det är dags för sängen, har en ganska tidig dag imorgon och ska förmodligen jobba så det blir en lång dag också. Sen kommer familjen A på middag imorgon kväll, jätte trevligt ska det bli. Men jag hör av mig imorgon som vanligt. Sköt om er, Godnatt!

onsdag

Godmorgon Godmorgon! Hoppas allt är bra med er? Nu sitter jag här på sängen i träningskläderna och ska alldeles strax röra mig mot bussen och till gymet. Tänkte gå upp jätte tidigt idag och träna men Fansan sov och då har jag så himla lång lunch isåfall. Jaja, nu ska jag dra i mig ett stort glas juice, en knäckemacka, keso och en frukt! Perfekta frukosten innan träning. Det gäller bara att orka allt. Vi hörs sen, Hej Svejs!

tisdag

Det här har varit en riktigt skön kväll. Tog en lång promenad med Ellika vid åtta tiden och sen direkt när jag kom hem tog jag mig en jätte lång dusch med peeling och hårinpackning och grejer. Duschade i säkert 40 minuter minst. Varmvattnet tog slut i allafall.

Veckan ser fullspäckad ut för mig faktiskt;
Onsdag: Två träningar + skola
Torsdag: Skola + prov + jobba
Fredag: Tjejmiddag och födelsedags hos Maria
Lördag: Kalas hos Matte
Söndag: Middag hos mormor + coctailparty hos Johanna

Sen har jag ingenting planerat än så länge tror jag, nu sitter jag och kikar på "Miss Secret Agent" på trean, och fixar naglarna lite. Så nu ska jag återgå till mig själv och bara mig själv, vi kanske hörs lite senare!

(Om du inte vågar säga till dig själv att du är bäst, hur ska då andra se det?)

sex & relationsdag

Idag har vi haft temadag i skolan, sex och relationer. De kallade allting för "Team Love Boat". Dagen resulterade i att vi har pratat mycket om just relationer, inte så mycket sex dock men lite där också. Jag måste säga att det var spännande att få höra mycket av de andras åsikter och tankar kring saker som; Var går gränsen för otrohet? Var går gränsen för våldtäkt osv. Enligt svensk lag defineras våldtäkt med att någon använder våld eller hot för att utföra en sexuell handling mot en annan människa. Men för mig och för många andra människor så går gränsen mycket tidigare än vid våld. Det behöver inte förekomma våld för att det ska vara våldtäkt. Det räcker att någon säger nej och den andre parten gör något mot dennes vilja.

Jag kan säga att id blev jag riktigt förbannad på en person i min skola när vi fick höra ett utkast ur en berättelse om en tjej som blivit sexuellt utnyttjad mot sin vilja. Då berättas det att efteråt ringer den här tjejen till en kompis och berättar allting och går sedan till polisen tillsammans och anmäler detta dagen efter. Frågan var där, hur skulle du göra om en av dina kompisar hade ringt till dig? Varav den här personen kläcker ur sig "Men jahapp kul för dig då, det är väl hennes jävla problem, man kan ju inte anmäla någon efter bara en sida av historien"

Jaha, tänker jag då? Så den här personen har blivit sexuellt utnyttjad mot sin vilja men kan då inte polisanmäla förrän våldäktsmannen själv kommer ner till stationen och berättar sin sida av historien? Den här personen har ju fortfarande råkat ut för något mot sin vilja!!!

Nu är det tyvärr så i det här samhället att polisanmälningar utnyttjas lite fel ibland. Det har kommit in många anmälningar som sedan visat sig att den här personen då som blivit utsatt bara gjorde detta för att hon/han ångrat sig efter eller något liknande. Det är ju jävligt tråkigt att det ska behöva gå så långt att man då anmäler någon för våldtäkt? Varför inte bara stå för sitt misstag?

Vad skulle ni själva ha gjort om eran kompis ringer till er och berättar att hon tex. blivit sexuellt utnyttjad mot sin vilja, våldtagen mm? Även om det kanske inte finns så mycket man kan göra elelr säga så kan man väl i allafall stötta sin vän genom att lyssna bara, så denne får prata av sig lite? Eller vad säger ni?

Nej, det har varit mycket debatter i skolan idag kan jag ju säga. Alla får ju självklart ha sina egna åsikter så länge de står för det de säger osv. Men som sagt, det har varit spännande att höra så mycket olika tankar kring ämnet idag.

goodnight

Tänkte att det är dags med en liten lista, det var så himla länge sen jag gjorde någon. Så jag tänkte att jag avslutar kvällen med en och sen säger godnatt.

Namn - Cecilia Johansson
Födelsedag - 20 juni
Hemstad - Stockholm
Ögonfärg - Ljusblå
Hårfärg - Någon blandning emellan ljus och mellan brun
Längd - 165
Högerhänt/vänsterhänt - Höger
Stjärntecken - Tvilling
Skostorlek - 37/38
Är dina föräldrar skilda - No
Skor idag - Vita nike skor
Svagheter - Djungelvrål!
Mål för året - Vara så mycket jag bara kan med nära och kära
Mest använda fras på msn - "Men ÅH, hahahaha"
Det första du tänker på när du vaknar - Har jag försovit mig?
Bästa kännetecken - Skrattar

Favorit;
Färg - enkla basfärger
Mat - Taco
Sport - Fotboll
Djur - siberian husky
Glass - Ben & Jerrys
Affär - H&M
Sallad - Lök!
Skådespelare - Johnny Depp
Låt - Hoffmaestro - Highwayman
Nummer - 6
Årstid - Sommar/Vinter
Parfym - DKNY
Kroppsdel på motsatta könet - Rygg och armar

Vänner & Livet;
Vad vill du bli när du blir stor - gammal
Hur vill du dö - somna in eller smärtsamt. Inte emellan
Vem av dina vänner är mest lik dig - Funny
Vem är mest högljudd - Elin
Vem får dig mest att skratta - Funny
Vem har du känt längst - Ellika
Vem är blygast - No one
Värsta känslan - Att vara nervös/orolig
Vart vill du bo i framtiden - Trea inne i stan
Om du fick ändra en sak på dig själv, vad skulle det vara - Jag skulle väl önska att jag var lite längre, och lite smalare
Hur länge tror du att du kommer leva - Haha, no idea


Godnatt!

djurgårdare från hjärtat

image369

Me in my new lover

klockan är 20.03

Nu har jag kommit hem från mötet med C från Djurgården. Hann med en liten snabbmiddag med Viktor också, var trevligt. Var ett tag sedan jag träffade honom. Tyvärr blev det inte så länge. Nu sitter jag här i min nya DIF-overall. Ah, it feels good! Träningarna drar igång igen 2 april, en torsdag. Skulle egentligen ha åkt iväg på en träning nu på torsdag men jag kom på att det går ju inte, jag jobbar ju då. Lite tråkigt, hade velat se lite hur de har byggt upp spel och träningar nu på sista tiden.

Har kommit fram till att jag måste få tag på en digitalkamera. Inte bara för bloggens skull utan i allmänhet. Funderar på att åka in med min, kanske har någon garanti eller liknande. Måste försöka med det. Kom också fram till idag att jag har i princip full bokat fram tills efter sommaren i kalendern.
Jag har något jobb, träning eller något skoj planerat till slutet på sommaren. Det känns lite tokigt, jag brukar inte ha planerat riktigt så långt framåt, bara några enstaka saker men nu är det verkligen någonting varje vecka, om inte flera veckor i sträck.

Försöker få tag på Jesper just nu, men med ingen framgång tyvärr. Vi får se lite hur det går, men men. Jag försöker lite till. Kanske ska gå ut och ta mig en joggingtur snart, vi får se. Hörs sen!

(Puckobloggen krånglar igen så jag kan inte lägga upp några bilder)

måndagmorgon

Godmorgon godmorgon! Hoppas ni sovit gott. Tänkte bara skriva jätte fort och försöka visa dagens bara lite snabbt eftersom jag har ganska bråttom till skolan, eller till bussen. Får se hur mycket ni plockar upp av bilden, ganska svårt att se men here it comes;

 

Sådär ja! Jeans från crocker, tunika/skjorta från Lindex, syrrans gamla skinnjacka, ingen aning om var den är ifrån. Och mina älsklingsscarf från H&M

So there you go, nu måste jag kila iväg. Önska mig lycka till på mötet idag också:)

en oskriven lag

Är det okej att dejta kompisens ex? Enligt mig, många vänner och  VeckoRevyn är det INTE okej! Det är aldrig okej, förutom om det var evigheter sen och kompisen kommit över denne för länge sen och hittat en ny romeo.

Men var går den här gränsen, eftersom det uppenbarligen finns en? Man håller fingrarna borta från kompisens ex, oavsett vad!

Det finns alltså en oskriven lag, rör inte kompisens ex!!!

Romeo & Julia

Det går rykten om att det är Romeo och Julia på TV snart, efter My name is Earl. Oh vad jobbigt, jag vet ju att jag kommer fastna för den, och jag kommer bara gråta, gråta ovh gråta. Imorgon är det dags för mötet med C från Djurgården så jag skulle behöva vara utvilad då, men kom igen, Romeo och Julia. Det finns ju ingen finare film!

image365
I love it, I love it, Oh I just love it

stackars björn

Har ni hört att Björn Gustavsson blev jagad av Zübeyde från Robinson igår kväll? Hon försökte tydligen ragga upp honom åt hennes kusin. Hon blev senare stoppad av en vakt. Hon hoppade på honom flera gånger på dansgolvet och efter ett tag får han nog och lämnar festen. Det är inte lätt att vara nykläckt kändis Björn!

image363image364

Hon ser ju faktiskt lite tokig ut


promenadnarkoman

Sådär ja. Nu är jag hemma efter p-yogan. Var verkligen jätte skönt! Tänkte ta en lite kortare promenad snart, bara vandra lite. Tycker det är rätt härligt såhär på kvällen. Det är i sådana här lägen jag skulle vilja ha hund, hmm.

Ne du, nu går jag. Så skriver jag lite sen när jag kanske har något att skriva om:)

sunday

Idag är det söndag, det är precis som Kenza säger, en riktigt dålig dag. Fast för mig brukar söndagar bli ganska roliga, men det är dagar som denna man vet att man inte kan sova länge längre. Min dag ser ut som denna att jag ska åka till centrum och hämta ut mina nya jeans, sen ska jag ta mig en långpromenad, sedan har jag yoga, hem och äta müsli och sen ut och springa eller promenera. Så jag har lite fullt upp idag faktiskt, måste åka härifrån om en timme ungefär.
Imorgon ska ajg på möte med en kille som jobbar för Djurgårdens IF och vi ska gå igenom lite saker inför jobb och sådant. Lite nervöst är det men jag har hört att han är en väldigt relaxed person och eftersom jag är ganska mycket det också så ska det nog gå bra. Nervositeten släpper säkert när jag träffar honom.

Har sprungit runt med min skullcandy-lurar hela morgonen och lyssnat på Hoffmaestro på högsta volym. Uppdaterade iPoden igår så nu har jag två album me dem, ruggigt bra!

Nu ska jag fixa i ordning lite bland papper från både skola och jobb, sen ska jag åka iväg tänkte jag. Få lite tid på mig, ska kika lite i centrum, kanske hittar något fint jag vill ha:)

(Jag har upptäckt att jag saknar en person en hel del. Det är lite scary ibland men jag försöker se det positivt. Det jobbiga är att de kommer dröja innan jag träffar denne igen. Jag har faktiskt ingen aning om när detta skulle ske. Jag hoppas att vi ses till sommaren i allafall men jag har ingen aning, jobbigt.)

I want summer!!

Nu har det varit dåligt väder tillräckligt länge, och det är inte ens någon snö ute, så nu vill jag ha sommar igen!

image358

Jag och syster på västkusten för kanske två-tre år sedan

image360

Jag och mammi i Norge året efter skulle jag tro

hoffmaestro & chrazz

Jag tänker hylla ett grymt band som vi spelade om och om igen i Sälen på sportlovet, så himla härliga. Hoffmaestro & Chrazz


Just den här låten är jag lite förälskad i också. Ett band som svenskar knappt upptäckt, och det är synd. Riktigt skön musik gör de!

lördag kväll

Det blev varken melodifestivalen eller utekväll idag. Inträffade en riktigt tråkig sak så lilla Kristoffer mådde inte så bra, hoppas det blir bättre snart. Men lite shopping blev det! Ni ska få se med min dåliga mobilkamera nu:) Jag var så galet trött ikväll så jag ville bara gå hem och lägga mig i den varma sängen, och så blev det!

   


 

Sjukt snygga gympaskor från Nike 1000 kronor
Cover up från Aco 79 kronor (tror jag)
Och ett par jeans från Crocker 400 kronor, hur billigt och bra som helst! Men de ser ni inte för de har jag inte hemma, de håller på att läggas upp, ska hämta de imorgon innan yogan


Ser ni mitt fina påskägg? Fick det av farmor och farfar idag, massa godis i! Nej nu ska jag ta mig ett stort glas cocacola, det är ju lördag och jag är hemma, då får man gotta sig lite:) Vi hörs sen!


övernattning och wii

Det blev övernattning hos Linus för mig och Kristoffer. Hade en riktigt skön hemmakväll igår. Spelade wii hel kvällen och drack lite öl och cider. Vi spelade bowling, baseball, tennis, golf, boxades och dödade zombies på Resident Evil. Riktigt roligt var det faktiskt. Imorse försökte vi oss på SuperMario men det var bara hopplöst efter ett tag.

Nu ska jag till mormor och morfar på en liten fika, sen ska jag och mammsen åka till centrum och köpa skor till mig. Behöver ett par riktiga gympaskor. Har bara stövlar och högklackade så nu är et dags. Lyckas ju alltid göra sönder alla gympaskor så fort. Blir nog ett par reebook, såna här vanliga. De är så himla sköna, de kan jag ta till träningen också. Men vi får se lite vad jag kan komma hem med. Har ju ingen digitalkamera som funkar så jag får nog ta kort med mobilen och lägga in sen. Min usla mobilkamera som knappt funkar, menså ni ser iaf.

Ikväll blir det melodifestivalen hemma hos Kristoffer skulle jag tro. Vi blir väl inte så många men det är rätt skönt. Det är ju ett påsklov som kommer upp snart också, redan nästa vecka. Ärlig talat så vill jag ha skola nu, men bara för att jag vill få reda på resultatet på mitt spanska prov. Tror det gick jätte bra faktiskt, men man kan ju aldrig veta. Men men, jag håller tummarna!  Sover hemma ikväll i allafall så jag kan nog skriva lite sen också, skriver väl innan jag går ut ändå, tror jag. Ha det bra så länge!

(Jag tror nästan att jag ska införskaffa mig et eget wii snart, riktigt roligt var det! Och man slipper gå till gymet, en

fredag 14 mars

Kom precis hem från skolan, eller jag har varit i Täby Centrum ett tag faktiskt, och inte gjort något speciellt. Ganska ovanligt i mitt liv faktiskt. Just nu sitter jag bara och slappar framför TV. Sitter och kollar på Discovery, ska snart hoppa in i duschen och sen ska jag till Kristoffer. Vet inte riktigt vad jag ska göra där men vi ska i allafall till Linus ikväll, ha lite trevligt och så. Det ska bli skönt.

Men men, har inte så mycket att säga om debatten igår som jag sa tidigare. Jag håller med Bella om att Tobias Persson gjorde bort sig en hel del. Men och andra sidan så är debatt till för att man ska få ut sina åsikter och alla tycker olika. Det var förresten en ny artikel idag om Bella, om att hon skulle vara "olaglig". Hann inte läsa den, hade jätte bråttom, men den stod i någon av de här gratis-tidningarna. Tror kanske det var punktse.  Nu ska jag kila vidare, men vi hörs väl lite senare skulle jag tro. 

godnatt

Fröken Löwengrips debatt var intressant, man såg inte så mycket av Maria Wetterstrand. Det var mest andra människor som komikern Tobias Persson. Han var fly förbannad. Isabella satt där och försvarade sig mot de andra människor sa och förklarade hur det låg till, Ebba von Sydow fanns som stöd. Men det där var bara töntigt. Ska jag ställa mig på någons sida så väljer jag modebloggarnas, Isabellas.

Allt för mig ikväll, nu ska jag sova, sleep tight!

hope halsbandet

Jag måste bara fortsätta att peppa om att ni ska köpa Hope Halsbandet som stödjer barncancerfonden. Det kostar 295 kronor och är värt det, jag lovar. Man kan även köpa en jätte söt liten nalle för 150 kronor, varav 114 kronor av det går till fonden.

image350


blondinbella

Isabella Löwengrip i debatt mot ena språkröret för Miljöpartiet, Maria Wetterstrand på SVT klockan 22.00.
Kan alltid vara roligt att se?

Alliansen bygger hellre p-platser än hyresrätter

Idag när jag satt på tåget påväg mot en eftermiddag full med jobb så grabbade jag tag i en City tidning och började bläddra. Kan väl säga grattis till Isabella Löwengrip som var på stor bild på första sidan och sedan första uppslaget. Men det jag skulle komma till var att jag fastnade speciellt för två artiklar eller insändningar. Den första med rubriken "Studenterna blir fattigare".

Dagens studenter har nämligen 300 kronor mindre i plånboken, när alla räkningar är betalda. Jämfört med 1989. Det här är en minskning med 24 %. Samtidigt som alla priser går upp hela tiden så höjs ändå inte vårt studiebidrag? Jag förstår inte hur de tänker riktigt där? Om några år, vad förväntar det sig att vi ska leva av?

Artikel nummer två som jag fastnade för hade rubriken; Alliansen bygger hellre p-platser än hyresrätter.

D
är säger väl rubriken allt? Vad fan går igenom deras små hjärnor när de beslutar sig för att bygga p-platser istället för hyresrätter? Alla tusentals människor som tar studenten varje år? Som ska ut i arbetslivet, flytta hemifrån, var ska de ta vägen!? Visst det finns ont om både parkeringshus och hyresrätter i Stockholm, men de får ju prioritera lite. Snart kommer det inte finnas några bostäder kvar alls för studenter.

Jag tycker bara att det är lite skumt, för så mycket som Reinfeldt har pratat om ungdomar, och att de är dem som är framtiden. Vad säger han om de här artiklarna?

Det finns en hemsida där jag vet att man kan tycka till, i allafall om problemet med hyresrätter, så gör det, gå in och tyck till! www.halapolitiker.se



shoes

Snygga skor till sommaren, våren eller när man än vill från www.ellos.se

   

syskonkärlek

Jag tänkte inte skriva något speciellt ikväll, är ganska trött, ska upp tidigt och träna imorgon. Jag tänkte bara påpeka att jag älskar min storasyster så otroligt mycket, hon är den enda riktigt ärliga personen jag känner (eller Fanny också såklart), men hon är ärlig, hon skiter fullständigt i vad andra tycker när hon har någon speciell åsikt som hon bara måste få ut, ibland kan hon säga lite knasiga och onödiga saker men alla har sina brister och det man älskar hela personen. Nej, nu ska jag sova, men nu vet ni, min syster är bäst!

image343
Bilden är tagen när jag är precis hemkommen från Kroatien förra sommaren, därav är min syster en blekfis

DIF

image342

I love it, Stockholms Stolthet!

Fotboll och nya jobb

Har haft en superlång dag i skolan och har precis kommit hem. Fick ett samtal när jag kom innanför dörren av en kille som jobbar med Djurgårdens IF, fotbollen där. Jag ska nämligen träna knatteskolan hos de där, och nu undrade han om jag kunde komma förbi på måndag nästa vecka så han kan prata med mig om att bli tränare för ett eget fotbollslag i Djurgården, eller inte eget, med två andra, men laget är uppdelat i två "grupper". Det ska bli jätte roligt faktiskt, ser fram emot de mötet.

Tar jag alla jobb kommer jag ha knatteskolan en dag, sen träningar två ggr i veckan + matcher och cuper såklart. Det blir ett stort ansvar men det ska jag nog klara. Om jag bara ger mig fan på det. Kommer förmodligen bli jätte roligt också. Då kommer jag jobba tisdag, onsdag, torsdag och kanske måndagar också. Perfekt jobb efter skolan. Får bara hoppas att det inte blir så himla mycket pluggande nu. Men jag har lite prövotid fram till sommaren, drar igång efter påsk.
Det jobbiga är att jag måste sluta på ett jobb för att ha tid, bara ett barnvaktsjobb och det kommer vara värt det, sen måste jag tacka nej till fotbollsträningar här där jag bor. Men jag har varit där i flera år nu och kommer förmodligen fortfarande ha sommar-fotbolls-skolan så det ska nog bli toppen det här!

N
u ska jag återgå till dumburken ett tag, sen är det dags för middag, sen ska jag ut och promenera med Ellika. O jag är så duktig nu för tiden, springer och promenerar jätte mycket:) Vi hörs lite senare!

träning & beach tvåtusenåtta

Var och fikade idag med en Fanny, satt på Muren i Gamla stan i flera timmar och bara pratade massa skit. På vägen hem ringde en vän, S. Berättade att hon var påväg och träna, jag blev så himla sugen så jag gick hem, drog i mig lite müsli, några bananer och stack ut och sprang. Sprang 7,5 kilometer, är riktigt stolt över mig själv faktiskt. Allting tack vare S, det bästa är att imorgon bitti har jag en promenad på 40 minuter till träningen som börjar klockan nio på morgonen, sen ska jag ut och promenera med E i minst en timme, och på onsdag morgon träning igen. Sen fredag med men det är lite längre kvar. Men jag känner att jag ska verkligen ta tag i det här nu, ta vara på tillfällena som jag faktiskt får nästan helt gratis från skolan. Det här ska bli topp, man måste ju börja nu till sommren. Har ju mina drömmar om en grym figur tills dess, och den lär ju inte bli tiptop men tänkte komma en bra bit på vägen nu faktiskt.

image341

Nej dags att sluta drömma och sätta igång med lite arbete, har ett tränings program framför mig un, ett kort, 30-minuter men det är effektivt. Sen ska jag hoppa in i duschen, vi hörs lite senare!


Skeet Ulrich vs. Johnny Depp

Skeet som är med i tex. första Scream filmen är inte helt fel alltså. Han har den här lite badboy, pundar grejen men en snygg sådan, lite som Johnny Depp i yngre dagar, är de inte lika?

 vs.

Jag tycker om de båda två, de är mina karlar det;)

Cecilia goes blonde again?

Jag försöker ju bli blond nu igen, eller kankse inte blond men ljus i allafall så jag slipper färga håret hela tiden. Så jobbigt med den här riktigt ljusa utväxten på chokladbrunt hår. Jag älskar att vara mörkhårig men nu när sommaren kommer så solbleks det fort som tusan ändå, plus att jag måste låta håret andas lite så nu ska jag försöka bli ljus igen.

Har fått tips om en frisörsalong vid Stureplan som har praktikanter just nu som färgar, bleker eller klipper under 500-lappen. Och det passar mig utmärkt som fattig student. Problemet är att jag vet inte riktigt hur jag skulle vilja göra med håret. Eftersom jag naturligt är typ guld/blond aktig. Jag har ju lite rött i håret så jag vill inte ha det för ljust.

image338

Jag funderar på lite Blonde a la Nicole Richie, i allafall på den här bilden. Vad säger ni?

fattig student

Ska det kosta 1500 kronor att flyga till Oslo över en helg? Det har alltid gått att få biljetter under tusenlappen, ett par hundra under tillochmed, men nu bara för att det är påsk då ska det kosta 1500?

Förstår inte flygbolagen att jag är en fattig student!? Jag behöver ju åka och hälsa på min familj ibland, 1500 bara för att det är på påsk? Vad ska en syster göra?
Haha, jag har inte råd. Eller det har jag väl, men kom igen!? 1500 kronor för 90 minuter i luften!?

Z vs. Monchichi

Jag brukar påpeka att min vän Z ser ut som en Monchichi, ni kommer väl ihåg de?
Vad säger ni? Hittade ingen toppenbild där man verkligen ser likheten men lite?

image336VS.image337


Bad Snowgubbe, Sälen 08

Såhär roligt hade vi i Sälen med mr Snowgubbe=)

image333

my new life and my new lover

Long time no seen.

Jag tänker inte ta upp någonting gammalt utan jag tänker göra ett försök att börja skriva i bloggen igen, på nytt. Helt på nytt. Mina senaste inlägg har väl itne varit de rolligaste, men jag hade ingen ork för att skriva i bloggen. Jag kände inget nöje eller lust i att göra det.
Men nu, helgen börjar gå mot sitt slut, och jag ligger och fibblar med skolarbete, jobb, flyg & resor och allt annat. Så då tänkte jag; Vad är bättre just nu än att börja blogga igen som jag inte gjort på mer än en månad.?

Hmm. Ja du, jag har väl inget speciellt att skriva egentligen, tänkte väl bara titta in, säga hej och berätta att jag lever. Jag har varit lite som en zombie på sista tiden, men I feel fine now! Och nu tänker jag ta tillbaka mitt liv och sätta igång som vanligt igen. Nu har jag visserlligen gjort det ett tag, men för er som inte vet så.

Jag ligger här i min säng med mina två älskare, en gammal gammal och en lite nyare. Nämligen musiken, oftast blir det Takida man lyssnar på och min lite nyare älskare; Mina SkullCandy lurar, I love them. Har legat och pillat med jobb framförallt nu, försökt få ihop alla träningar, eftersom jag numera inte bara är Enebybergare inom fotbollen utan även har fått jobb hos Djurgårdens IF. Tack för den Sassa! Jag är skyldig dig för det, Spank you=)

Ja jusste, inte så mycket mer med det. Tänkte ta mig en promenad om ett tag. Känner lite att jag behöver det. Är rätt så sliten, fortfarande småsjuk, och trött!! I need a walk. Men men, vi kanske hörs senare då?
Shit vilket meningslöst inlägg. Aja, jag ville bara säga hej, så Hej.


RSS 2.0