har jag sökt upp fotografen eller?

Jesus Amandus vilken kväll det blev igår. En riktig krogrunda med olika klubbar och barer, mycket öl, trevligt sällskap och ja, riktigt roligt hade vi. Inte lika roligt idag när man kollar in på hemsidor och ser att man gått och varit med på kort som man inte ser lika fräsch ut på. Jag vek mig av skratt när jag såg dessa kort; och jag bara måste lägga upp de. Jag förstår inte. Haha, jag förstår inte riktigt mitt problem. Jag hatar att bli paparazzad på krogen men nu såg det ut som att jag formligen sökt upp fotografen. Haha


What? Jag har ingen aning om vilka dessa människor är. Och vad gör jag, framförallt!?

Och denna? Från vänster, Ellika, jag, massvis med öl, Piper och Anchor

Jag förstår inte riktigt vad jag håller på med alls. Vi fortsatte i allafall kvällen hemma hos Linus i hans lilla lägenhet. Vi var några som spenderade natten, så dagen har gått ut på Jackass, Björn Gustavsson och pizza. Skit gott med pizza en dag som denna. Nu ska jag snart äta middag med mor och far min sen ska jag på fika med Ellika och hämta lite saker hos henne också. Så enjoy the pictures, skratta så mycket ni vill. Ni har min tillåtelse. Jag höll verkligen på att dö av skratt nu när jag såg de. Lev väl

lay all your love on me

Man kan inte, inte tycka om mamma Mia, varken filmen eller musikalen. har precis tittat på filmen nu. Så bra, den är så härlig, man blir verkligen jätte glad av den.



Pierce Brosnan, and the georgius man Dominic Cooper. Tycker det är så fantastiskt hur mycket en film kan påverka en. Men det stämmer, det händer ofta att man blir påverkad och reagerar känslomässigt på filmer. Mamma Mia är definitivt en sådan film. Till 100%



081128

Nu är jag tillbaka på hemmaplan, tog en promenad från där jag var sen och hem, men kom bara halva vägen pga. AKUT kissnödighet. Så jag sprang in till mormor och morfar som bor i närheten och fick lite fika också. Sen kollade vi på skidåkningen. Nu är jag tillbaka hemma, trött som få, börjar känna att jag knappt sovit något nu. Men jag kanske tar mig en kort liten powernap eller liknande innan middagen?

Kvällens planer, jag orkar inte gå ut, jag är inte alls sugen på öl, jag är sugen på vatten eller kanske någon immunförsvarsdryck. Men det lär väl ändå bli utgång skulle jag tro vet ni. Förmodligen Södra Bar, men det är lugnt, dit kan man gå otaggad för det blir säkert Solidaritet efter och då är man på topp minsann.

Jag har fått mig en liten inkomst nu varje månad också utan någon form av ansträngning alls ungefär. Så det känns ju jävligt bra. Nej, nu tänkte jag försöka få i mig något litet att äta innan jag hungrar ihjäl, fast det är väl ingen stor risk. Lev väl!


Mitt hår har börjat utveckla sig till en skummel liten färg. Hmm...?

uppe med tuppen

Jag är vaken och på hugget. Uppe med tuppen vet ni. Nu ska jag åka iväg en sväng såhär på morgonkvisten så nu är jag på gång. Det blev ju utgång igår likaväl, jag kom väl hem vid halv fyra ungefär. Det känns jävligt bra vet ni. jag som skulle ta det lugnt igår, men jag är hyfsat pigg faktiskt, får mig en lång och härlig promenad i regnet (?) på väg hem sen. Nej nu ni, bråttom bråttom. Lev väl!

idag är det fredag

Goddag vänner!
Klockan är snart två och jag har som sagt varit ledig hela dagen, bara tagit det lugnt. Nu ska jag däremot alldeles strax åka till min gammelfaster och lämna en födelsedagspresent från mig och mamma, sen ska vi ta en sväng förbi en skishop och frossa i underbara vinterprylar. Sen ska jag på fika med barndomsvännerna. Kvällen kommer förmodligen bli ganska lugn, då jag ska vara på möte hos en familj klockan tio imorgon bitti, och jag vill gärna vara hyfsat fräsch i allafall. Men lördagen blir det utgång tror jag. Nu fick jag plötsligt bråttom, bilen går snart. Jag ska testa mobilbloggandet idag också och se om det fungerar, isåfall blir det galet mycket uppdatering, ofta ofta. Sköt om er, Lev väl!

Du kan lika gärna hoppa från balkongen direkt

Det var ett tag sen jag köpte ny mobil, snart ett år sedan, förra julen. Med detta vill jag säga att det var ett tag sen jag satt och gjorde knasiga så kallade poser och tog kort på mig själv. Men nu minsann, jag är tillbaka. Eller jag försöker i allafall.



Damn, I'm hot, right? Ligger och kollar på MTV, och det går hundratals sådanahär "smsa-och-beställ-till-din-mobil-reklamer", är det någon som går på den skiten? Stackars den ensamma lilla saten som sitter och skickar in sms till sådana nummer för att se om han själv passar ihop med tjejen han är kär i, för att sedan antingen få en otrolig uppmuntran till svar eller en stor besvikelse; Grattis, ni är som gjorda för varandra! eller kanske Det är ingen idé, du kan lika gärna gå och hänga dig. Det är så menigslöst det där, förstår att folk kan tjäna pengar på att lura folk, men det där är bara brutalt.

En grej som faktiskt är rolig är att skicka sms-frågor till 118 118. De säger ju att de har svar på allt. Skicka en fråga som lyder Vad är en röd socka? Så ska ni minsann få en rolig överraskning till svar.

Imorgon ska jag på julmarknaden på Gröna Lund med en vän, ska bli mysigt. Hoppas vädret håller sig någorlunda

Man ska inte äta nötter i sängen

Jag är ledig imorgon by the way, flitigt flitigt!

Min nya rutiga och jag

Jag var på en liten shoppingtur idag igen minsann. Kunde inte låtas bli. Jag köptemig faktiskt en ny mobil, väldigt bra just nu eftersom min börjar kola, och min kamera inte går igång just nu. Jag får använda mobilkameran tills jag har löst det problemet. Jag var även inne på Dressman en sväng, ja, herraffären. Men jag hittade e rent ut sagt underbar flanellskjorta. Hur skön som helst och supersnygg till leggins





Den är helt underbar, men jag kan lova er att det är fan inte lätt att försöka ta kort på ett plagg när man inte har tvåmeters armar. Lev väl!


Världens goaste Lilla B

stackars min lilla kamera, men ack så fina kläder.

Mina kamera fungerar inte. Jag får panik. Jag förstår verkligen inte vad som är fel på den. Jag har försökt att ladda upp batteriet till max, satt in det precis som det ska sitta men den reagerar inte de minsta lilla. Hmm.. Pappsen får nog ta en titt på den skulle jag tro. Ikväll har jag bara varit hemma hos en kompis och tagit det jätte lugnt. Vi såg den spanska filmen som på svenska har döpts till Barnhemmet. Den var bra gjord osv. Men handlingen och hela slutkläppet var värdelöst. Verkligen värdelöst. Jag blev jätte besviken,

Min mor fick ett litet spatt idag så vi åkte och shoppade lite. Gjorde ett visit på Stinsen i Sollentuna. En kvart med bil, nära och bra. Fick allt med mig några kap hem, en tunika, som jag och mamma visserligen delar på numera. En jätte skön och mysig oversize tröja och en vrålsnygg skjorta. Tyvärr inte den jag letat efter då jag vill ha en helt utan passform. Den här var lite formad vid bysten. Men den var jätte fin. Ska ta mig en sväng till Dressman med pappa någon dag tänkte jag och få med mig en skjorta från herravdelningen hem därifrån. De är helt underbara och går att ha till nästan vilket tillfälle som helst.

Imorgon ska jag spela volleyboll på morgonen, ska ta mig till GIH vid Stadion för detta. Så nu tänkte jag dra mig tillbaka och försöka sova. Lev väl!

Är jag paranoid eller är jag 18 år och rynkig?




Comprende?

Jag tog bort min gamla tråkiga design, och bytte till en ny tråkig design. Sömnproblem, igen. Som alltid. Det börjar störa mig något enormt. Idag har vi spikat bokningen av stugan. Eller spikad blir den inte förrän vi betalar hela beloppet, men snart får vi första fakturorna hemskickade. Jag behöver sova, så jag orkar upp till skolan imorgon. Men jag tvivlar starkt på att jag kommer få tillräckligt med sömn, men det är väl förmodligen bara att ta sig i kragen och gå upp ur sängen. Eftersom jag är ledig på fredag så har jag bara två dagar kvar, för denna veckan. Jag har även bara lektioner efter lunch.I Princip. Jag har träning på mornarna.

Påtal om ingenting så tänkte jag bara påpeka att de sämsta programmen som inte får sändas på vanlig dagstid, de sänds nu. Det är de jag tittar på, hela nätterna när ögonlocken inte vill stänga sig. How fun.

Nu ska jag stänga av all elektronik i mitt sovrum och göra ett sista tappert försök att få mig en liten blund denna natt.

sälensälensälensälensälentvåtusenniotvåtusennio

Jag ska till



Det här kommer bli så jävla bra! Som jag sa, sjukt bra stuga, sjukt bra läge, sjukt bra backar. Jävligt grymma kompisar. Jag har inte varit i Tandådalen på länge länge, jag var i Lindvallen nu i februari som var, men nu ska jag äntligen tillbaka till Tandådalen. Jag var där varje lov som gick förrut, alltså minst två-tre gånger om året. Nu var det länge sen, men nu ska jag minsann tillbaka!!!!





Det kommer bli underbart;








sälen tvåtusennio

Det blir alltså Sälen-09 för oss igen! I slutet av februari, v.9 så drar vi iväg med två bilar upp mot Sälen, Tandådalen. Vi har fått oss en riktigt schysst stuga och det här blir grymt!

robrobrobrobrobrob

Jag och Ellika var och såg filmen Twilight ikväll. Och precis som alla andra så tänker jag itne gå emot strömmen; Jag är KÄR!!!! Ja, i Edward Collum som spelas av tjugotvååriga Robert Pattinson. What is not to like?



Han är ju vrålsnygg, plus att hans karaktär i filmen har det här mystiska sexiga dock är han även otroligt omtänksam och romantisk. Så nu tänker jag rätta mig, jag är inte kär i han, utan karaktären han spelar i Twilight.

Nu ska jag kika klart på Gordon, sen ska jag nussa. Tidig morgon imorgon. Godnatt


a true lovestory?

Jag kollade precis klart på Systrar i Jeans. Alla har väl sett den filmen, eller har jag fel? Jag såg den i allafall första gången nu i kväll/ i natt. Jag har hört otroligt mycket om både filmen och boken men aldrig tagit mig tid att utforska någon av de.
Filmen tog mig hur som helst på en nostalgitripp. Ibland känns det som att jag lever i en saga. Ingen bra saga, och ingen dålig saga, utan mer däremellan.

Sommaren 2005, bara ett par veckor innan jag fyllde femton åkte jag, tillsammans med min familj, systers dåvarande pojkvän, Fredrik. Mormor & Morfar, och min kära vän Fanny till Stryn i Norge, det ligger en bit upp i landet. Där skulle vi spendera lite en del av semestern innan vi åkte vidare ned till Larvik. För att inte skriva en hel uppsats så hoppar jag direkt till saken. Jag träffade en kille. Vi kan kalla honom J. Han var fyra år äldre än mig och jag var inte alls intresserad av honom. Han och hans kompis åkte runt i en bil och tittade på oss groteskt var femte minut. Vi var de enda blonda tjejerna i den lilla staden Stryn. Men vi tittade på några andra. En dag satt vi utanför en kiosk / affär och drack lite kaffe. Då J och hans vän kom och satte sig vid bordet bredvid, utan att säga ett ord. Vi fnissade lite smått och på ett höger eller vänster började vi prata. Vi umgicks mer och mer. Dagtid, och på kvällarna. En kväll var vi ute på ett ställe, spelade biljard, umgicks. Då jag och J tog en promenad. Vi satte oss ned i ett gatuhörn och pratade. Det var en riktigt filmscen; "De såg varandra djupt in i ögonen en lång stund, det enda som hördes var det dova ljudet från människorna en bit bort. Plötsligt böjde han sitt huvud närmre och frågade om han fick kyssa henne. Hon bara log. Deras läppar möttes för första gången i en lång passionerad kyss. Det fanns inget annat. Det var bara de två... " Det löjliga eller gulliga, vad man nu vill kalla det, är att det gick till precis så. Det var ett oslagbart ögonblick. När jag såg filmen, när hon kysser sin grek för kanske sista gången, när hon berättar att hon älskar honom. Hennes sommarflirt. Blev jag så nostalgisk så jag visste inte var jag skulle ta vägen.




Men alla sagor har inte ett lyckligt slut, eller hur? Kvällen vi sa hejdå till varandra var det värsta jag gjort. Morgonen därpå när vi tidigt satte oss i bilarna och åkte iväg åkte vi igenom stan. Man såg inte skymten av en enda människa, förutom när vi snart var igenom. Då J vandrar över vägen, påväg till sitt jobb. Jag grät, jag grät mycket den bilresan just för att jag  förstod att det var kanske sista gången jag såg honom.  Vi lovade att hålla kontakten, och det har vi gjort. Till en viss del. Jag träffade andra, för mitt eget bästa. Han träffade andra, för hans eget bästa och det blev konflikter. När jag var tillsammans med M, pratade vi knappt alls. Han ringde mig några dagar efter att vi gjort slut och vi pratade i timmar, konflikter kom upp igen. Svartsjuka, ja allt. Han tyckte jag ignorerat honon under tiden med M, och det kändes fel att vi börjat prata nu. Och det är sant. Jag ignorerade honom. Jag behövde glömma honom. Problemet var bara att det gjorde jag aldrig. Nu gör han samma sak mot mig. Jag har inte sett J på mer än tre år nu. Men det jobbiga är att det går inte en dag utan att jag tänker på honom. Jag skulle göra mycket för att få träffa honom igen. Men jag vet inte om vi någonsin kommer ses igen.

En jävla bra kärlekshistoria va? Men vet in vad; Den suger!

it's all about saturday.

Jag har ingenting att skriva. Nada. Nothing. INGENTING! Jag vill sova. Allabloggare som var på Twilight premiären kan inte få filmen ur huvudet. Jag kan inte få lördag ur huvudet! Jag vill att det ska vara lördag nu. Var skitnojig igår när jag kände mig risig på kvällen men nu är det lugnt. Jag går hur sjuk jag än är. Det kommer bli grymt grymt grymt!



känsliga läsare varnas.

Kikade tillbaka på ett gammalt inlägg nyss som jag skrev när jag och Markus gjorde slut, i Februari, i början där, tio månader sen, snart elva. Jag skrev ett ganska känslomässigt inlägg då och försökte få ut mina tankar lite skulle jag tro, men till saken i allafall. Fick några fina ord då på en kommentar av en viss Johanna;

"Du kan inte hindra sorgens fåglar att flyga över ditt huvud, men du kan hindra dem för att bygga bo i ditt hår"

Tänkte bara påpeka det att det var jävligt fint sagt, bra valda ord liksom. Sen skrev hon även att efter regn kommer solsken, såklart.

Jag har kommit över Markus, om man nu kan säga så. Jag är alltså inte kär i honom längre. Eller låt säga, personen han är idag, är inte personen jag föll för. Han betyder självklart mycket för mig, det var mitt första förhållande som går att kalla seriöst. Min första kärlek helt enkelt. Det är många som frågar mig hur jag skulle göra om han skulle vilja på nytt. Nu är det ingenting jag ens funderar på eftersom det inte är så trovärdigt med tanke på anledningen till att vi gjorde slut. Det är något som inte förändrats, om vi inte skulle mogna något radikalt. Jag vet faktiskt inte hur jag skulle göra, vad jag skulle tycka eller heller känna. Jag saknar honom, absolut, flera gånger om dagen. Jag saknar hans kyssar, när han höll om mig, när vi bara låg och kollade på film, ja jag saknar allt. Men tyvärr så vet jag inte om vi skulle kunna få tillbaka det vi hade. Och det känns ju trist, men det är å andra sidan inget jag går och mår dåligt över. Det togs ett beslut, och det beslutet måste jag leva kring. Jag har lagt det här vid sidan, men när jag i sommar efter studenten tänker flytta härifrån så tänker jag också lägga allting bakom mig. Börja om på nytt. Det är min dröm. Live with passion.

Kolla här vad ni gjort! Ni ser vad tankspridd jag blir när jag inte kan sova! Nu skyller jag på er och det är väl inte riktigt rätt. Haha, förlåt. Nu måste jag försöka sova. Nu börjar den närma sig 04:00...

kursiv

Klockan närmar sig alltså 03.00 och nej jag sover inte. Jag börjar känna mig som en sådan där person som aldrig sover. Men det gör jag väl, ibland kanske?

Påvägen hem nu ikväll var jag så trött så jag kunde inte ens hålla upp ögonen när jag satt på bussen, jag kom in, tvättade av mig, borstade tänderna och begav mig mot sängen. Trött som fan men kunde inte sova. Jag har legat och vridigt och vänt på mig nu sen elva... Jag kommer få liggsår. 18 år och liggsår.  Det enda jag tjatar om på den här jävla bloggen är att jag inte kan sova. Men vet ni vad? Jag ser fram emot lördag, så galet mycket så jag håller ju på att bli tokig. Jag håller även på att bli sjuk och ska då på lördag stå ute i flera timmar. Men strunt samma! Ska bli riktigt jävla underbart. Någon som har  nå tips på sömn mediciner kanske? Nu menar jag inte bokstavligen mediciner utan mer bra råd och tips. Någon? Kanske?

Nu tänker jag återgå till tv:n

winter jam tvåtusenåtta

På lördag smäller det, Winter Jam 2008  på Stockholms Stadion. De håller på hela dagen, från morgon vid 08:30 och avslutast vid 20:00. Sen så blir det fest, mellan 22:00 och 03:00. FEST FEST FEST!!!!


kvällsmusik blev det här.

Tro inte att det är för er skull, mest för min egen för att jag ska komma ihåg vad alla bra låtar heter. Har jag sagt att jag har dåligt minne?


the title


Vikunja - Some people

sömnproblem

Någon mer än jag som har problem med sömnen? Sista tiden har jag knappt kunnat sova alls faktiskt.  Detta resulterar till att jag är helt slut på dagarna och inte kan koncentrera mig på lektionerna. Jag sover i snitt tre timmar om natten om jag har tur. Går upp i normal tid blir trött vid tio, halv elva på kvällen. Jag går och lägger mig i sängen, läser lite eller kollar på någon serie, ett par avsnitt kanske. Men jag kan inte somna. Tidigast jag har somnat senaste veckorna har varit runt fyra - fem på morgonen. Jag försöker vända på dygnet men det fungerar inte alls.

Jag har ingen lust att börja knapra massa sömntabletter, det känns väl inte riktigt rätt liksom. Jag ska vara på gymmet om, ja... sex timmar och jag är klarvaken. Min kropp är trött, musklerna är avslappnade, jag gäspar, men mitt huvud är klarvaket. Imorgon, samtidigt som styrkepasset så måste jag plugga. Jag har prov i religion. Gudsbilder, sekter, new age, magi m.m. Spännande? Javisst. Nu kan man ju tycka att jag kan ju lika gärna plugga nu eftersomjag ändå är vaken. Det tyckte jag också, därför har jag redan pluggat sen tolv. Slutade nyss...

Satte precis på tv:n igen och tittar nu på Charmed, eller Förhäxad på svenska heter den va? Jag skulle kunna ge så mycket för att få sova just nu. Jag är så trött, men det går verkligen inte. Senaste veckorna har det inte blivit mycket sömn. Natten mellan fredag och lördag, (trots att jag bara var hemma och tittade på film) så sov jag cirkus 45 min. Min lördag var ju fullbokad så jag kunde inte sova på morgonen heller. Heller inte på dagen för det hann jag inte med, jag hade ju planerat saker hela dagen. Jag drack mycket kaffe den dagen om man säger så. Stress, stress stress.


Om jag ändå bara hade en Hästens...

 ...eller ibland önskar jag faktiskt om sömntabletter.

hudson leick

Självrespekt och självförtroende är två jävligt viktiga saker om man vill komma någonstans i dagens samhälle


I told them to stop



And the shells jumped through the smoke And into the sand That the blood now had soaked She collapsed with a flag in her hand A flag white as snow



As they say; Lyssna och njut. Tänk på testen. Fan vad bra den är.

goodmorning

Fy fan för gårdagen. Jag hade jätte trevligt under middagen, alla var jätte gulliga. Vi fick olika uppdrag under kvällen, min lapp löd;

Cecilia Johansson - Du ska varje kvart gå fram till en ny person och krama denne, Förklara sedan varför du tycker om att kramas som du gör så mycket,

Detta gjorde alltså jag då hela kvällen, superkul med olika uppdrag, bilder kommer senare. Men nu till det viktiga, Det snöar!!!!

Det är underbart, vädret går mot rätt håll, Det kommer ju smälta bort om bara ett par timmar men det är mysigt så länge det håller på. Mys, mys mys!

Tobbe is het

Wohoo! Åt precis middag med mamma och pappa och fick reda på att morsan i allafall läst min blogg, därför de vet saker som jag inte har sagt? Haha. Dags att börja tänka på vad man skriver kanske? Men å andra sidan, varför? Då slipper jag säga allting. Parlamentet var bra, det var roligt, de som medverkade var Johan Rheborg, Johan Ulveson, Per Andersson och Henrik Hjelt. Sedan hade de även en audition för folk som de kanske skulle ta ut. Kände bara igen en och det var han som spelade Tobbe, i Adam& Eva serien när den gick. alltså Evas storebror. Damn, han har blivit snygg. Carro vad heter han på riktigt? Erik Johansson, kan han heta det? Sen för att inte glömma; Gösta Ekman och Felix Herngren var där också!

Nu är jag mätt i magen i allafall så nu ska jag åka till Ellika och ha myskväll med henne och Linn. Ha det så bra så hörs vi imorgon. P & K













parlamentet

Aloha, nu ska jag iväg på en inspelning av Parlamentet, borta vid Karlaplan. Ska bli helt okej. Jag vet ju inte vilka det är som kommer medverka än så vi får se. Jag har ju mina förhoppningar. Jag kommer ha fullt upp hela dagen idag så vi får se om jag kommer skriva något bra, så vi hörs.


WORK OUT

Nya Uggs är inhandlat, räddade mina fötter denna vinter i allafall, Det blev de brunaktiga som vanligt. Jag är inte feg jag  lovar! Tog inte de höga i allafall, utan de mellanhöga. Skitbra och varma! Ska in och kolla nya skidglasögon på lördag, någon som har förslag?




Oh jag  hitta så snygga Burton jackor bara på Stadium. På lördag blir det att shoppa nya snowboardsaker, yes! Nu ska jag ut och promenera, hej svejs!

trettonde idag



Jag kommer vara så jävla snygg på lördag om allt går som det ska! Ellika med, hon kommer vara skitsnygg!

six years, today

And off I go. Ska åka till kyrkogården med mamma.



Idag är det sex år sedan min gudmor, Monicka dog. Ja, jag saknar henne. Varje dag. Men hon har det bättre nu. Rest in peace

utan undantag

Jag var lycklig när jag gjorde min första tatuering, you see?



Jag var jätte sjuk men jag var lycklig. Hmm.. Olika saker gör olika människor lyckliga. Gegga med kärlek och förhållanden, eller sätt bläck under huden. Ja det stämmer, jag är inte så mycket för förhållanden. För det första, för att det känns som att jag alltid haft pojkvän, för det andra, jag har varit singel sen i februari och det var länge sen jag mådde bättre, för det tredje;Varför? Jag är arton, förhoppningsvis flyttar jag långt bort i sommar, eller tillräckligt långt bort för att slippa den här skiten. Nja, gegga med kärlek är inte min grej, inte nu. I såfall ska han vara JÄVLIGT bra.

ja

Nej, jag tycker inte att det ska bli roligt. Gratis är godast, that is it. Det är en dålig lokal, musiken är sådär på ena dansgolvet, andra är det bara skit och helvete. Men ja, jag går. Utan anlednig. Bara för att. Skål på er.

snövit

Jag håller med Crafoord. Nu är det vinter, om vi då inte åker utomlands så har vi blek hy, eller hur? Framhäv det. istället för att smeta på massa solpuder eller BUS.








............................................................................................................

Bilden är lite suddig, och tatueringen lite svullen och röd, då detta kortet togs morgonen efter kvällen innan liksom. Men här kommer det (nästan) slutgiltiga resultatet i ett suddigt format. Det översta är en variant på tvillingens zodiac, och den nedre på vädurens. Min kroppshållning ser väldigt lustig ut måste jag säga, jag lutar mig framåt på något konstigt vis.


This is my newest familymember

let's just say; Karma bit my ass

Igårkväll när jag var påväg hem från en kväll på krogen, fick jag syn på en olåst cykel i diket. Säkert någon som lånat den på fyllan en bit hem på vägen liksom, den lånar jag med, tänkte jag. Högklackat och inte helt i spiknyktert tillstånd hoppar jagupp på cykeln och ska trampa iväg, den var alldeles för hög för mig men jag försökte komma upp på sadeln ändå. När jag precis ska börja trampa, med båda fötterna på pedalerna märker jag att det finns ingen kedja på cykeln och båda däcken är punkterade. Oh No! Var det enda som gick igenom mitt huvud medan jag rent ut sagt tippade omkull, rakt ned på asfalten med höger sida ner. Tog mig upp och började knata hem. Vi kan ju säga att Karma bet mig i stjärten för att jag tänkte låna den där jävla cykeln. Vaknade upp imorse med en jätte öm höft, ett ganska fint blåmärke och en svullen handled. Fy fan. Synd att jag var ensam, det måste ha sett jävligt roligt ut. Haha

Ska snart lägga upp bild på tatueringen. Sköt om er!

Dj quality

Oh vad jag älskade gårdagen. Jag lämnade mitt kort, och pengar. Jag hade trettio kronor till garderob. Vi gick ut vid tio, kom hem vid fyra och jag var perfekt alkoholpåverkad för en toppenkväll! Bilder får komma senare för de har inte uppdaterats på hemsidan än. Igår var vi på Ice, gamla KlubbMerA. Det var nyöppning av nya dansgolvet och nya baren och guess who was there; DJ Quality,, Captain of the party.



Killen har spelat med Flo-Rida, 50 cent, Nina Sky m.fl. Fy fan vad duktig han är på att spinna skivor. Men lite synd var det om honom, det var invigning och inte riktigt lika mycket folk som det borde ha varit, men han var jätte duktig. Han snackade en hel del med en tjejkompis till mig som jag var där med. Och i slutändan fick hon hans nummer och en hint om att hon skulle höra av sig senare under kvällen=)

Kvällen blev toppen, och vihar så roligt så ikväll ska vi ut samma gäng igen, plus några till då. Nu ska jag gå och laga middag, sen ska jag ta mig en dusch och sedan åka till Ellika innan utgång. Vi får se, nu måste jag kila.  Ha en bra kväll

finally

Nu är jag hemma! Nytatuerad och allt.  Den blev superfin, ska ta ett kort sen så ni får se.Nu är syrrans och mitt stjärntecken instämplat på ryggen. She is mine forever!!! Nej, men hon betyder jävligt mycket för mig så jag är skitnöjd. Imorgon ska jag på arbetsintervju, yes! Äntligen. På en Restaurang & Bar. Nothing more to say today

aries vs. gemini

Upptäckte precis att jag har ingenting på min dator. Knappt några bilder, knappt någon musik eller ingenting. Vilket är skittråkigt. Den pajade ju innan jag hann lägga över allting. Vår tekniker sa att han lyckades spara alla bilder i allafall, men frågan är var. Och de går förmodligen bara att hitta under skolans nätverk... Hmm, får ta med mig och testa. Vore skittråkigt om alla bilder var borta för det var en hel del år samlade på dessa. Bilder från Nyår många olika år, resan till Kroatien, Venedig och massa sådant. Uhm, sucks to be me, I guess?

Imorgon ska jag i allfall tatuera mig, klockan sex ungefär. Ska göra två stycken zodiacs på ryggen, mitt och syrrans. Gemini och Aries


Detta kommer sitta på min ryggrad imorgon kväll, dock lite jämnare och lite större. Nu är det dags för mig att sova. Har en fullspäckad dag imorgon. Godnatt


Fansan & syster på Midsommarafton

Christian, the lion

Jag blir fortfarande tårögd varje gång jag ser denna video. Det handlar alltså om två personer som tar hand omett lejon under en tid, för att sedan visa honom tillbaka till Afrika då han blir för stor och det är inte mer än rätt att introducera honom för sin riktiga miljö. Det visas text under klippet som förklarar hela situationen. Människorna som tagit hand om lejonet bestämmer sig för att de vill hälsa på honom i Afrika, men de får höra att han inte kommer komma ihåg dem, att det var för länge sen. Men de åker ändå. Detta är alltså vad som händer när de får träffa sitt älskade lejon igen.



Go Obama!!

illa

Ledsna att göra er besvikna men det var den sämsta Bondfilmen, ever! Fy fan, se den för det är ett måste, men inte på bio. Det är bara bortkastade pengar. Nu kom jag nyss hem och nu blir det valvaka hela natten. Och gym tidigt imorgon. Have fun!

james Bond

Nu ska jag iväg till stora staden och kolla in nya James Bond- filmen. Jag,Ellika, Hobby o Rickhard blir det som kastar popcorn på de vid raden framför ikväll. Jag tror att man behöver göra lite andra småsaker sådär mitt i veckan och inte bara fokusera på jobb eller skola. Ska bli prima det här i allafall. Ha en bra kväll Carro!

gamla minnen

Jätte gammal barndomskompis som jag hittade på facebook för ett tag sen, vi har inte setts på några år skulle jag tro nu. Vi var jätte bra kompisar när vi var små, var med varandra hela tiden när jag var i Norge. Saknar henne faktiskt, hon har blivit så gammal. Eller vi är ju lika gamla, men jag har kvar de här bilderna från när vi var tio kanske. Det är fortfarande så jag ser oss.


BirgitteSmith

back in buissness

Jag är tillbaka! Har haft en bra tid i Oslo nu, fått släppa allting här hemma och bara pröva på ett annat liv. Har varit jätte skönt, och jag skulle inte vilja något annat än att åka dit och jobba på barnhage med de söta små kidsen som springer runt.
Tänkte inte skriva något långt idag för jag ska snart upp så jag måste gå och lägga mig. Sov gott!


RSS 2.0