back in buissness

Nu är jag hemma igen. Kom hem i tisdags vid femtiden ungefär. Jag vet itne riktigt vad jag tycker om att vara hemma faktiskt, lite blandade känslor där. Hade jag kunnat stanna hade jag dock gjort det, definitivt.

Det finns så mycket att berätta och jag vet inte var jag ska börja så jag tror det får bli lite av ett mysterium. Jag kan ju säga såhär, att det var en riktigt bra resa. Thats all I have to give you, for now anyway.

Så So long fuckers, catch you on the flipside and you get 5 free shots!

grekland, here i come!

I
går var det alltså 17 Maj! Det blev inget firande för mig i år. Hade så gärna velat åka till syrran i Oslo och fira med de, men nej... Jag får slå till 6 Juni istället tror jag den här gången. Vi som är både svenska och norska måste ju slå på stort de dagarna. Haha

 


Imorgon åker jag!!!! Rent tekniskt eftersom klockan är över tolv.. jag åker på tisdag. Så imorgon är det till skolan som gäller.. SUCK! Men Grekland, i en vecka. Fy fan vad skönt säger jag bara! Ska bara njuta av maten, solen, stranden, Mythos, havet och ja ALLT!

Men jag har något att se fram emot, och vi åker så tajmat, tisdag till tisdag, så skönt!!! Nu är det sovdags för min del...

   
image442

Godnatt!

Mythos och sol

Åkte hemifrån vid fyratiden idag och kom hem för kanske en timme sen, det är nästan 12 timmar sen jag åkte, hmm. känns konstigt. Men men, har varit på Gröna Lund idag faktiskt, på inspelningen av sommarkrysset som sänds på Tv4. Jag försökte undvika alla kameror men det kom tydligen en close up på mig och en del andra. Ibland går det ju itne riktigt som man vill. En av dansarna som var på scen med Ola eller Danny eller vem av dem det nu var, Damn! säger jag bara, inte helt tokig

Såg bloggerskan "Kissie" idag på t-centralen när vi var påväg mot Elin efter. Det var ingen höjdare kan jag säga, gick med en killkompis som inte gillar henne alls. Han sa några väl valda ord om henne. Haha, jag är inte heller någon beundrare till henne direkt, men men, alla är olika.

Pratade lite om såkallade fjortisar idag och hur "modet" har utvecklats från när vi själva var i den perioden. Det är helt galet! Förstår ni hur mycket företaget som skapade idominsalva har gått i vinst. Och inte för att folk använder de när de har torra utslag eller liknande, utan för att tretton-fjortonåringar har det på läpparna? Nej det är helt galet hur vissa människor ser ut idag. När jag vi var inne i den perioden var det tajta jeans och nån hoodtröja som gällde. Nu är det så lite kläder som möjligt, hur kallt det än är. Kritvita läppar som skär mot de hårdsminkade ansiktet och så stort hår som möjligt, gärna extremblonderat med kolsvart utväxt.

Efter det kom vi in lite på piercingar. Det har i princip blivit fjortisstämpel med piercingar. Jag själv har ju två stycken för tillfället, en i naveln som jag haft i fem år och en på ett annat ställe som jag haft i ungefär ett år (Eftersom det finns många som inte vet att jag har den och som inte ska veta det så skriver jag inte ut var den sitter, men nej inte mellan benen). Men då piercingar i naveln har blivit störst stämplat. Och visst man kanske borde ta ut den jag vet inte, jag var väl kanske tretton när jag gjorde den, jag och en kompis gjorde den tillsammans dagen då vi känt varandra i ett år. Vi har inte träffas inte så ofta längre och jag vet inte. Jag känner ignet behov helt enkelt av att ta ut den. Jag har hellre en diskret stav i naveln än ett fult ärr. I allafall just nu. Nej fy fan, nu skiter vi i det här. Jag tycker man ska pierca sig för att man själv tycker det är snyggt och dylikt och inte för att alla andra "coola" har det.

Imorgon har jag match med mina 97:or, vi ska samlas vid tolv, efter det ska jag hem till J och kolla på en film, som enligt han själv är "typ världens bästa film" sen ska jag bara hem och tvätta och packa, eftersom jag åker på tisdag! Det ska bli så skönt! Perfect timing säger jag bara. Ska bara koppla bort allt i en vecka och bara njuta av solen och Mythos, men nu är det dags att sova. Godnatt!


paintball

Vet ni vad? Jag har det ultimata sättet att få ut sin ilska med, det är nämligen såhär att jag ska åka till andra sidan stan och spela Paintball i två timmar nu=) Ska bli riktigt roligt, så vi får hoppas att jag är på lite bättre humör när jag kommer hem.

Inget planerat för helgen ännu till 100 % i allfall, eller jo match på söndag, och sen Sommarkrysset va? På lördag tror jag, har några kompisar som ska vara bakgrundsdansare I think.

Men, take care!


"/(&!/*%#&%"=*()#("/!/(%¤

Jag förstår inte! Jag kan inte bli mer förbannad än vad jag är just nu, helt allvarligt! Det här var droppen! Jag kan itne gå in på detalj vad som har hänt men jag kan ju säga att jag förstår inte vad det är för jävla fel på er killar! Självklart är inte alla svin men många, tyvärr!

Det är skittråkigt och jag fattar inte! Hur långt ska saker och ting behöva gå innan någon fattar!!!!! Det här håller inte!

curly sue vs. romeo & julia

En av världens finaste filmer kombinerat med en av världens finaste låtar


amanda berg

Hörrni, den där Amanda Berg! Jag vet igen... men hon är ju så läcker!!! Jag vill också se ut så, och visst; Jag är naturligt rödhårig och har lika mycket fräknar som Amanda men kom igeen!!! Hur snygg får man egentligen vara?

image436
www.amandaberg.devote.se

what happends in vegas, stays in vegas

Bloggtorka!

Dagen har varit sådär, inte på det bästa humöret, men jag hade bara en lektion idag så jag åkte hem direkt efter och sov. Fick inte mycket sömn inatt. Nu ligger jag och kollar på Criminal Minds, ska alldeles strax gå och borsta tänderna. Längtar något enormt efter helgen faktiskt, det är inte min vecka nu...

Ja som min lilla rubrik antyder, så bloggtorka! Ska väl gå och lägga mig nu tänkte jag istället för att försöka skriva något. Har gym imorgon klockan nio så jag ska kika buss innan jag somnar.

Sov så gott allihop, du med Emil;)

I hate everything about you

FAAAAAAAAAN!!! Jag vill bara skrika ut en jävla massa svordomar och bara få ut all ilska på något sätt. Jag vet att man inte ska skriva såhär i en blogg. Men jag vet liksom inte om jag är glad, förbannad eller ledsen. Jag är så sjukt jävla splittrad vad gäller alla känslor överhuvudtaget just nu känner jag. Det här suger...

Jag känner ärlig talat bara för att stänga in mig i huset och inte röra på mig, tror nästan jag ska göra det i helgen, för nu har jag inte tid med all skola. Jag har sådan otrolig lust att ta ett sabbats år och bara dra iväg till Thailand i ett halvår eller år. O sen komma tillbaka efter ett tag och göra klart skolan, men jag skulle itne vilja plugga klart... Men jag och Bamse åker efter studenten, då bär det av till Thailand och förhoppningsvis Nya Zeeland och Australien. Jag ska försöka få med honom på det.

Nej, jag orkar inte gå runt och tycka synd om mig själv, jag vill ju itne vara såhär, jag vill inte må som jag gör men det är lättare sagt än gjort. Jag försöker i allafall hålla humöret uppe sen får vi se var de bär av.

Nu ska jag faktiskt gå och lägga mig, har idrott imorgon tidigt utomhus faktiskt, det ska bli skönt, premiär för utomhussäsongen i år. Så, sov gott!



Den här låten beskriver mycket vad jag känner med allt för tillfället, inte allt, men mycket...

new; about cecilia

Innan jag går och lägger mig, I brist på annat att göra så märkte att min lilla Mini Info som gjordes någon gång förra året stämmer ju inte så jätte bra längre, så jag kör en kort ny bara;

image435




Namn: Cecilia Johansson
Bor: Här i Stockholm
Ålder: -20
Längd: 165 cm kort
Sysselsättning: Pluggar på gymnasiet, Idrott & Hälsa, jobbar som tränare inom Djurgårdens fotboll i Stockholm
Partner: Nej, (nya läsare som kanske ser gamla bilder är för att jag hade nyligen pojkvän och jag tycker det är tråkigt att ta bort alla bilder och minnen så jag behåller dem, han står mig ju fortfarande väldigt nära)
Bästa kompis: Ja det har jag tametusan, Fansan, Syster och Ellika såklart
Familj: Bor hemma hos mamma och pappa, har en syster i Oslo
Fritiden: Ja du, pluggar en hel del, jobbar en hel del sen är det väl fokus på kompisarna så mycket som det går

Ja, jag vet inte riktigt vad mer jag skulle kunna svara på här och nu. Jag har ett år kvar i skolan, sen var det tänkt att jag sticker till Oslo och jobbar ett tag och sedan bär det av till Australien och Nya Zeeland i ett par månader. Thailand/Asien är även uppe på tapeten tillsammans med min resevän Andreas. Så som planerna ser ut nu så får Oslo vänta ett tag och vi drar till Thailand i september/oktober nästa år på obestämd tid. Jag har inget behov av att flytta ifrån mamma och pappa eftersom jag kommer vara på resande fot ett längre tag men jag sitter gärna och drömmer mig bort om något eget flera gånger i veckan.

Jag har haft ungefär varenda hårfärg som går att ha skulle jag tro, kolsvart, platina blond och allt däremellan så som brunt, rött, lila, oranget, gult, ja you name it. Alla inte så lyckade. Kortet ovan är inte min naturliga hårfärg. Ska jag vara ärlig så vet jag inte riktigt vad den är ens, men ljus guld-blond-ish.

Min storasyster bor i Oslo sen ett par år tillbaka, och jobbar där. Hon bor med sin sambo och deras vän P. Jag saknar henne något enormus till och från. Men hon kommer förmodligen bo kvar där så jag får väl börja vänja mig.

Jag har varit en stor sport tönt hela mitt liv och har hållt på med det mesta, la av med allt för några år sedan pga. olika anledningar.

Jag har otroligt lätt för att bli förälskad men inte kär. Jag är ju inte så gammal men jag har varit kär i en kille på riktigt och only en. Det är M från mitt senaste förhållande. Jag har även jäkligt svårt att lita på människor och det finns bara ett par enstaka människor som jag litar på till 110 %

Jag har en hel del dåliga vanor men vem fan har inte det? Jag är en hyfsat rak och ärlig person och tycker jag inte om någonting så säger jag det, jag har dock ganska svårt för att säga nej och det vet jag inte riktigt hur det går ihop. Jag har en jädrans kort stubin men är för det mesta ganska snäll hoppas jag.

That's it for today!

en sagovärld utan dess like

Jag kan inte sova så jag sitter och dummar mig framför burken. Satt och snackade med ett par kompisar tidigare idag om typ en felfri värld. Eller ett drömsamhälle rent ut sagt. 

Vad är ert drömsamhälle?

Jag är inte riktigt säker på vad jag själv tycker och tänker men för tillfället så skulle jag säga nationellt och rationellt tänkande. Känslor borde inte uppmärksammas om heller ens finnas. Då skulle man förstås itne uppleva de bra sakerna heller men det kankse är det som krävs för en felfri värld. Att alla går runt i små glasbubblor som zombies, tror ni att det skulle funka? Nja, I don't know. 

Sådana knasiga saker rullar runt i mitt huvud varje kväll. En grej som jag fastnat på är jorden och universum, det är ologiskt. Och det är inte tänkt att vi ska förstå någonting om det, inte ens forskarna. Tänk om det är så att hela vår jord och hela universum är inuti ett enormt akvarium eller liknande där det är forskare, "riktiga" forskare som har oss som kaniner, som den här if reklamen ungefär. Tänk om vi är pyttesmå varelser och vi är inte en hel värld, utan bara ett försök till att förbättra någonting eller liknande.

Förstår ni att jag blir tokig ibland av alla dessa konstiga frågor som poppar upp i mitt huvud? Ibland känner jag bara att ingenting är meningen att vi ska föstå, så jag låter det vara där. 

Nej nu måste jag verkligen försöka sova, skola tidigt imorgon. Godnatt!

amanda berg

Jag älskar hennes stil, sådär vill jag också se ut!


image434

Sjukt bra blogg har hon också, www.amandaberg.devote.se

om 16 dagar bär det av...

image429 image430

image431

image432

image433

Om 16 dagar bär det av till Laganas på Zakynthos, det ska bli så underbart. Det är visserligen bara en vecka jag blir borta men det ska bli så skönt med en veckas paus från skolan, awesome!

om 16 dagar bär det av...

image429 image430

image431

image432

image433

Om 16 dagar bär det av till Laganas på Zakynthos, det ska bli så underbart. Det är visserligen bara en vecka jag blir borta men det ska bli så skönt med en veckas paus från skolan, awesome!

my immortal



Detta är nog en av de finaste låtar som gjorts...

en olycklig saga

Just nu känns det som att jag lever i en saga, en olycklig saga. Som dessutom aldrig verkar ta slut. Jag vet inte ens hur länge den har pågått men jag vet att jag vill få stopp på den nu, precis nu.

Jag ska inte klaga, det finns mycket bra saker i mitt liv, och det finns folk som har det otroligt mycket värre men det känns som att det alltid händer mig, allting. Nu vill jag bara gå ut skolan så jag kan flytta härifrån. Till Oslo och börja ett nytt liv. Det finns så mycket saker som jag ångrar i mitt liv och mycket av de sakerna har hänt nu bara under sista halvåret. Nu är jag redo för en ny start, tror jag i allafall.

Det skulle vara så skönt att få åka iväg nu, när allting känns som värst och bara börja om. Träffa nya människor, få nytt jobb, nya levnadsvanor etc. Sen gör jag en uppoffring såklart när jag lämnar min familj och mina vänner. Men min syster har jag redan där, i Oslo.

Och jag vet, jag ska inte klaga, "livet går vidare, tänk på barnen i afrika" osv. Jo det stämmer livet går vidare, men inte här, inte i Danderyd och inte i Stockholm. Jag vill bort härifrån och sen gå vidare helt enkelt.  I need to start over.


mellan himmel och jord? Finns det?

Jag har tagit på mig för mycket av allt som går.  Ingenting är okej just nu allting är faktiskt rent åt helvete. Jag har en sk. kompis som beter sig som ett svin, hon har ljuger för mig hela tiden, hon går inte att lite på för fem öre, hon försöker med vilja få mig och mina nära att må dåligt? Hur schysst är det här?

Jag har ett ex som ja, vi ska inte gå in på det, men det är konstigt, väldigt konstigt. Ingenting är bra just nu om man säger så.

Jag har två kompisar, två bra kompisar som jag kan lita på men just nu känns allting bara helt fel, nu ska jag gå ut och ta en lång promenad och bara rensa tankarna på allt som finns ungefär... Jag vill bara koppla bort allt. Farmor, Farfar, Mormor och Morfar kommer på middag sen också så jag ska prata lite med de, och sen förhoppningsvis träffa Ellika och snacka. Hon är så sjukt bra att prata med, man mår alltid bättre efter.

Tack Ellika och Fanny för att ni finns!

jag och min bättre hälft

image423

image424

image425

image426

image427

image428

Märks det att vi känt varandra i ett x antal år, döm inte bilderna nu, som sagt så är vissa väldigt gamla!
Fansan, du är en grym kompis och det ska du veta, you mean the world to me!




grattis hjärtat

Först och främst, Grattis min älskade Fanny på födelsedagen, awesome and sweet!


image422

(Jag och bästa vännen på Valborg. Är hon inte läcker? Jag ser väl mest ut som en arg hippie, jag vet itne vad jag har på huvudet, hittade en skumliknande sak)

Jag har blivit riktigt dålig på att uppdatera och det ber jag om ursäkt för men så blir det ibland. Jag och Fansan gjorde en rolig grej igår, vi tog en impuls tur ut till Grisslehamn för att hälsa på några kompisar. Det blev en trevlig kväll och vi tog vårt första bad igår första maj, och en riktigt varm bastu runda direkt efter. Vi åkte hem idag strax efter fyra...

Kvällen idag blev riktigt mysig, jag och Fansan var hemma hos Ellika och bara myste, pratade lite skit och kollade på 20 avsnitt av Mysteriet på Greveholm.

Kvällen slutade väl inte riktigt lika bra kanske, blev rätt så irriterad på en kompis. Jag orkar inte vara grinig så jag struntar i det, men det visar tyvärr att jag inte kan lita på personen. Jävligt tråkigt, men vad ska man göra?

Ligger och kollar på det här programmet Sanningens ögonblick tror jag att det heter och det är ju bara helt sjukt, det finns inte en chans någonsin att jag skulle utsätta mig själv för något sånt. Jag skulle definitivt aldrig låta min partner eller liknande medverka, rent hypotetiskt då. Det här är ju bara helt galet. 
Imorgon ska jag hem till Fannys pappa på födelsedagsmiddag med Ellika och hela tjocka Fahmy-släkten, sen får vi se lite vad jag gör senare, men men, nu återgår jag till teven. Kram på er!

RSS 2.0