livet.

Någonting alla människor borde vara medvetna om och agera i är att de ska uppskatta allt de har, ni vet att man vet inte vad man har förrän man förlorat det. Det är något jag själv blivit medveten om och påmind om flera gånger sista tiden. Senast igår, klockan nio på morgonen, då min farfar gick bort. Bara sjuttiosju år gammal. Som ni förstår är jag inte på topp. Tårarna har runnit oavbrutet sen igår och allting känns så orimligt. Min farfar. Jag har bara en. Jag vet att han kommer vara med oss, han kommer hålla sig i närheten. Länge. Speciellt hos farmor. Allting känns så ofattbart. Hela situationen. Detta är något som jag kommer behöva bearbeta länge. Väldigt länge. Tack tjejer, och alla andra för stödet ni ger mig. Det betyder otroligt mycket. Och även om jag inte verkar uppskatta det så gör jag det, det hoppas jag verkligen att ni vet. Jag mår bara inte bra alls. Min farfar åkte in 26 december för magsmärtor, vid fyra tiden igår, 28 december ringer läkarna och säger att han blivit dålig. Fem timmar senare går han bort. Läkarna vet inte vad felet var för något. Att saker och ting kan gå så fort. Att det kan hända så oväntat. Så plötsligt. Jag kommer aldrig glömma min farfar. han var den bästa sjörövaren världen någonsin haft. Jag älskar dig farfar, jag kommer aldrig glömma dig...

R.I.P 1931.08.15 - 2008.12.28


081221

Jag tänkte bara göra en kort kort uppdatering nu. Jag har haft en bra helg, en fartfylld, upplevelserik helg. Både positivt och negativt. Jag har definitivt testat på mitt liv som ung vuxen denna helg. Om man nu kan uttrycka sig så. Jag fick lite panik nu då jag upptäckte att bidraget inte kommer förrän vid nyårsafton och min lön kommer ju lite när jag vill att den ska. Jag har fortfarande lite klappar kvar att inhandla innan onsdag. Hmm. Panik.

Jag har ju i allafall fått tillbaka min kamera från lagning, nu funkar den hur bra som helst. Men jag har ingen sladd till den för tillfället. Därav en del av den dåliga uppdateringen. Jag tycker själv inte att det är alls lika roligt utan bilder. Text kan ju också vara givande men det är väl alltid roligare med lite bildbevis. Så nu har jag laddat upp på kameran. Bilderna går så långt bak som till Magaluf-resan i somras, och Saras födelsedag som firades i slutet av juli tror jag.

Ikväll tänkte jag åka till Ellika och ta det lugnt. Vi har haft utgång nu fredag lördag då passar det perfekt med en lugn mysig hemmakväll. Tråkigt bara att det blir ett jävla liv här hemma så fort jag ska roa mig, eller umgås med mina vänner. Nu ska jag äta mig en liten lätt middag i allafall. Sen ta mig iväg. Det blir tidig kväll idag. Jag ska möta upp en tjej i centrum imorgon som ska hjälpa mig med min julklapp till min syster. Kan tyvärr inte skriva ut något här då risken finns att hon faktiskt läser denne.

Lev väl, jag säger God Jul nu då jag inte vet hur mycket jag kommer att skriva under min lilla ferie nu


081219

Hallo hallo. Nu sitter jag hemma hos Annelie och tittar på Hanna Montana medan hon gör sig iordning. Planen för ikväll är att vi ska först gå och äta middag tillsammans med hennes lillebror. Sedan ska vi ta oss till hockeymatchen vi ska gå på och sedan till akterbaren och sportsbar och dricka ett par öl kanske.

Förhoppningsvis kommer ellika och gör oss sällskap också efter matchen. Mobilbloggar senare ikväll skulle jag tro, vi hörs, lev väl

Snart är det julafton!!! Vet ni det? och innan det så kommer min syster hem, dagen innan vill säga. Can't wait.

081219

Jul mys! Äntligen har jag fått upp lite julkänsla. Vet ni varför!? Jo för jag sitter här och äter pepparkaksdeg. Det är något jag inte gjort på år och dagar men damn, det är gott! Man får tillbaka den här känslan från när man var riktigt liten och när man satt hemma hos dagmamman och åt deg framför tv:n när man kollade på mupparnas jul. Underbart. Saknar de gamla tiderna.

Har itne så mycket att skriva idag. Har gym imorgon sedan har jag jullov faktiskt. Ska bli skönt skönt skönt. Har övningskört idag, närmar mig körkortet.

081218

I know I know, riktigt dålig uppdatering på sista tiden men jag har haft en hel del att stå i med skolan och det blir inte så mycket lättare bara för att det är lov nu. Jag är ledsen, jag vill inte kritisera någon men jag måste bara påpeka en sak.

Hade ett par minuter över så jag kikade nyss in på Blondinbellas tv-dagbok som den kallas. Jag kommer ihåg att jag läste att hon är så glad för att nu ska folk få se hur hon verkligen är på riktigt och inte bara genom bloggen. Fröken Isabella är säkert jätte gullig och hur snäll som helst men aallvarlig talat; Hon framstår som en korkad blondin. Jag är ledsen, men allting är alldeles för inövat, hon framstår precis som när hon skriver. Det bästa jag sett med henne är när hon var med på debatt nu sista gången och pratade med Janne och han från nykterhetsförbundet. Men detta är ju bara pinsamt. Stackaren.

Hade prov idag, om människosynen och samhällssynen inom olika religioner, samt en fördjupning inom området homosexualitet i olika religioner. Mer än två timmar och fjorton handskrivna sidor senare är jag fortfarande inte klar men jag och Fanny ska få fortsätta imorgon, det var bara vi som var kvar till slut.
Jag har även en viktig informationstimme om en ny kurs imorgon, och ett prov till! Evolutionen. Har så mycket information just nu i skallen så jag har nästan träningsvärk i huvudet. Om man nu kan ha det.

Lev väl, så hörs vi en annan dag.

081216

ibland ångrar jagatt jag inte fortsatte vara anonym i bloggen. ibland behöver man skriva ut saker. som inte går.

elinelinelinelinelin

Har precis kommit hem från skolan. Och ska alldeles strax springa iväg igen och hämta de små liven på dagis. Bråttom bråttom. Jag vill bara säga GRATTIS TILL MIN ÄLSKADE ELIN, som skaffade körkort idag! Hon har varit så jävla duktig med att få ihop allt med skola och körlektioner och teoriprov osv. Sen så är hon en av de mest omtänksammaste människorna jag någonsin träffat. Hennes ord verkligen lyser upp ens dag. Hur dåligt man än mår. Jag älskar dig gumman. Grattis, jag är jätte stolt över dig! Tack för att du alltid finns här för mig



Nu måste jag sticka. Bråttom som fasiken. Lev väl!

081215

Dålig dålig uppdatering. Ja jag vet. Men jag är inte helt värdelös, bara det att det är så jävla mycket i skolan nu sista veckan. Bara plugg plugg plugg. Bara att bita ihop nu. Jag ska faktiskt ta en paus i det otroligt givande studerandet och övergå till en annan grym sysselsättning. Nämligen städning. Kände ni min ironi där?


081213

En hyfsad helkväll blev det igår ja. Vi var på Södra och Kägel hela kvällen tror jag. Det var en helt okej kväll, vi var en del människor och många öl gick åt. Planen var att vi skulle ut ikväll igen. Jag pch Sassa i allafall. Men vi får se hur var och hur länge det kan tänkas bli isåfall då. Jag ska ju som sagt jobba hyfsat tidigt imorgon i allafall och det krävs att jag mår bra och är på topp, då jag måste vara väldigt aktiv hela dagen.

Vi får alltså se lite hur det blir skulle jag tro. Ska snacka med sassa och se om hon överhuvudtaget orkar. Ikväll kommer en nära bekant familj till oss på middag. En familj vi haft nära i tjugotre år snart skulle jag tro och jag umgås fortfarande flitigt med deras dotter Linn, hon var bla. med på Magaluf när vi var där i somras.

Fick precis ett smaskigt erbjudande om nyår. Hmm... Jag hatar nyår, jag älskar att det blir ett nytt år för de känns som man får en ny start och så men fy fan... Nej jag tycker inte om nyårsafton. Men vi får se jag kanske ändrar mig. Nu tänkte jag hoppa in i duschen och fräscha till mig lite, fan jag har legat i sängen större delen av dagen faktiskt. Lev väl! För det gör fan inte jag tror jag

when did this happend?

När blev denna disneystjärna en hunk?




when did this happend?

När blev denna disneystjärna en hunk?




081212

Fredag fredag, äntligen fredag!

Jag hade den konstigaste drömmen inatt. Jag vaknade av att jag grät och var jätte deppig. Den involverade allt från morötter och ägg till separationer och otrohet massa tårar och ja. Nej det var intgen trevlig dröm. Så nog om den!

Ikväll blir det middag på Södra, det blev ingenting igår nämligen. Vet inte när men vi ska snacka ihop oss lite vi flickor. Måste bara påpeka att jag var väldigt duktig idag, gjorde min första omelett och den blev grym! Inte bränd, inte konstig utan helt perfekt! Jävligt gott var det. Jag kan ju kankse ta och berätta att jag har träningsvärk i hela kroppen, men framförallt då triceps och biceps från boxningen igår. Men det känns otroligt skönt faktiskt. Lite jobbigt att jag inte kan lyfta armarna så långt bara. Haha.

Nu ska jag ta och städa lite sen en lång lång dusch! Lev väl vi hörs sen

081210

Sitter på lektion nu i skolan. Har en ganska spännande diskussion men som jag inte lägger mig i speciellt mycket. För om jag börjar kommer jag inte hålla käften och då kommer det bli en het debatt här i klassrummet. Och det orkar jag inte just nu. Vi pratar lite om våld mellan män och kvinnor. Och om hur vi utvecklas osv. Idag efter skolan ska jag möta upp mamma och pappa för att åka in till stan. Handla lite julklappar och äta lite gott. Vi hörs sen. Lev väl!

more sailors

Snabb uppdatering, igår kväll var vi på Söder källaren en sväng. trevligt trevligt. Kom hem alldeles för sent, gick upp tidigt, skola, jobb sen hem till Sassa idag igen, hämtade alla saker och myste med Sassa och Lisa. Calle och Rickhard var där ett tag men de skulle ut så vi stannade kvar.

Imorgon ska jag ut på stan med mor och far min och äta middag och handla lite klappar. Ska bli mysigt. Hittade lite fler bilder från Hootchy Kootchy kvällen. Nästa är redan spikad, 14 februari. Alla hjärtans dag. Det kommer bli grymt









Ja som ni ser, min hatt var på alla utom mig. Men trevligt hade vi. Otroligt trevligt. Nu ska jag hoppa i sängen, ska upp tidigt imorgon. Vi höres då!

min lilla näsa

Smärta. Smärta. Smärta.

Har varit och pratat med syster om min lilla näsa. Fick en salva, bedövande, då smärtstillande inte funkar så jätte bra, men just nu använder jag båda. Blir det inte bättre skulle jag åka och kolla upp nogrannare. Dock går jag ej ut med detta, utan bara för tillfället. Jag ska till Sassa ikväll då jag aldrig kom så långt igår. Har en påse att hämta och så ska vi laga mat och ha lite mysigt ett gäng.





Såhär ser jag ut idag. Snyggt va? Eller inte hela dagen utan nu mer på eftermiddagen. För att salva/geggan ska sitta där den ska. Det gör ont som fasiken och jag är röd och öm. Man ser klart och tydligt vad som hänt. Men det är okej, det går bra. Är bara orolig att det hänt något inuti eftersom de gör ont så fort jag nuddar eller vickar på den liksom. Nu ska jag gräva ned mig framför tv:n ett litet tag. Vi hörs senare. Lev väl.

081208

Förlåt för dålig uppdatering. Jag gick och la mig igår när jag kom hem, vid sju-tiden. Jag var helt slut, och vaknade inte förrän imorse. En äkta törnrosa sömn. Skönt var det i allafall. Konstigt nog är jag fortfarande trött. Jag har ont i hela kroppen. Framförallt i näsan. Han som bet mig i halsen bet mig igår i näsan, tills jag började gråta. Det gjorde så otroligt ont.
Hittade några bilder på facebook från Hootchy Kootchy-kvällen. Dock bara från småtimmarna, när baren snart stängde, men då hade vi skoj på scenen. Vi hittade en lång kille under kvällen, han blev vår sailor-vän.







Bilderna är såklart fokuserade på Filip, den långa killen och strippstången men om man bara väntar och ser kommer det upp en hel del bilder på en på Facebook. Därför hatar jag facebook. Men men. Jag väntar på nya bilder så lägger jag upp när de kommer. Jag skulle faktiskt gärna vilja se hur de blev. Vi tog outfitsbilder hemma hos Sassa innan vi gick ut. Skulle vara riktigt skoj att jämföra lite från början av kvällen och slutet och sen självklart mitten. Lev väl

sailors

Rent ut sagt så hade jag så jävla roligt igår! Det ar en grym kväll, vi kom sex personer utklädda till sailorboys, och vi var galet snygga. Hade själv inte med mig någon kamera men jag ska norpa bilder så fort jag får tag i någon. Det var den bästa kvällen på länge länge länge. Nu är jag hemma hos Ellika och ska alldeles snart bege mig till bussen och åka hem. Ta en varm dusch och äta massvis med mat till middag. Har inte fått i mig mer än en cheeseburger ännu. Sen ska jag nog åka till Sassa och hjälpa henne att städa undan lite från igår och hämta lite saker som jag lämnade där. Jag hör av mig. Lev väl

081206

Nu är jag hemma igen efter en helkväll/morgon/dag. Vi har levt ett litet invandrarkollektivsliv kan man kalla det, i allafall idag på morgonen, Det har varit busy busy hela tiden. En har bakat, en har städat, en har diskat, en har pluggat och en annan har hjälpt till. Oj oj oj vad roligt det måste ha sett ut. Men det kommer i allafall bli jätte bra till kvällen.

Nu kommer min mormor och morfar snart på fika eftersom jag bakade igår, sedan ska jag ju iväg snart till mina kusiner, och träffa släkten. Sen ska jag skynda mig därifrån fort som tusan tillbaka till Sassa för att närvara på glöggminglet som hon ska ha, det kommer bli otroligt mycket folk. Jag måste skynda mig dit för sedan ska vi iväg till Södra, eller Kägel, på Hutchi Gucci? Stavas det så? Temakväll i allafall, mycket homosexuella, mycket transvestiter och härliga människor. Det kommer bli grymt.

Nu måste jag hoppa in i duschen och börja göra mig i ordning. Men jag hör av mig senare, säkerligen från mobilen då. Lev väl!









Såhär roligt hade jag och Ellika i Sassas trappuppgång igår när vi väntade på henne. Hon hade inte kommit hem än men vi hittade vårat egna lilla sätt att roa sig på. Vi ställde oss på varsin sida av porten och ja, ni ser resultaten.

.081205. .continues.



Jag tror nästan att jag skelar lite? Gud vilken skillnad det blir om man bara sätta på sig lite mascara på ögonen. Jag får tex. mycket större ögon. På bilden har jag ingen mascara, då har jag itne kommit så långt än. Men nu är jag färdig. And I feel alive!

Nu är det spikat och klart planerna för ikväll! Nästan i allafall. Vi tänker börja vår kväll hos Sassa i allafall. Sedan får vi se lite om vi kankse stannar där och dricker vin och myser eller om vi leker vidare någon annanstans. Nu känner jag att nu vill jag bara härifrån och starta kvällen. Bort från hemmet, flyga ur boet liksom. Imorgon kommer jag ju få en heldag också. Hmm. Det kommer bli en toppenhelg, och det bara ett par enstaka veckor kvar i skolan för att sedan ha en lång och skön julsemester.

Mina Fjällenplaner verkar ta tag också, i några dagar i mitten av Januari ska vi åka på tur till Bydalen, har aldrig varit där, vet ej vad det är men det är fjällen i allafall. Sedan sista veckan i februari, början på mars så åker vi ju till Tandådalen ett helt gäng. Sedan bara tre-fyra veckor efter det så hoppas jag på att vi ska kunna åka iväg någonstans och åka lite men vi får se lite. Har massa skivor då som jag ska gå på, sen även kanske jag borde hälsa på syster någon gång i Oslo?



Det kommer bli svinbra allting, nu börjar det lukta mat här också, pepparkakan blev grym by the way!

saknar lilla alexandra

Nu är jag tillbaka! Nysprungen, Nyduschad, Nysmörjad och extra fresh! Nu ska ta och föna håret och bli snygg igen!
När jag är klar med håret tänkte jag baka pepparkakor, mjuka pepparkakor! O det är så gott. Sen ska jag nog iväg. Kvällens planer är lite osäkra men jag hoppas på att vi ska förbi Sassa. Har inte träffat henne på ett tag nu.

Saknar min lilla ängel vet ni. Nej nu är det dags att föna och sen baka. Men jag uppdaterar säkert ikväll också, förmodligen från mobilen, vi får se lite hur det blir men vi hörs alltid!

Imorgon är planen att övningsköra och sen släktgrejs, lilla kusinen har fyllt år. Hejsvejs!

081205

Ohoy! Jag tänkte äta en lite sen lunch nu alldeles snart, sedan ska jag faktiskt ut och motionera, en springrunda ska bli himla skönt, man får passa på innan marken täcks av snö också.

Igår påväg hem så mötte jag än vän. Min vän varulven. Han har en tendens att när jag ska få en kram för att vi ska åt olika håll så tar han tag och biter mig hårt som tusan i halsen. Detta hände senast för ett par dagar sen och sen nu igår, på varsin sida av halsen. Kortet nedan är taget igår kväll/natt, men det syns fortfarande idag. Jag vet inte hur mycket ni ser men om man tittar noga. Precis runt min lilla prick där på halsen. Ett tandkort, ett bitmärke



Nej nu måste jag äta lite lunch, bara något litet för att det ska gå bra att springa sen. Vi höres om ett tag då!

godnatt

När jag satt med Ellika idag troget med min lilla godisstång som jag försökta äta upp så kläcker hon plötsligt ur sig; Aa men ofta du snarkar när du är vaken och äter godis!!!

Jag märkte såklart ingenting men antar att jag fick ett sånt här Homer-Simpson-Dregel-moment eller liknande. Jag ska jätte snart gå och lägga mig tänkte bara titta in och säga godnatt.

Tidig uppgång om bara ett par timmar. Så vi höres!

eyeorgasm







(Josh - The one and only, greatest eyeorgasm)

081204 continues

Äntligen hemma efter en heldag i skolan, men den var ganska okej ändå. Är dock helt slut. Har supermycket att göra så vi får se hur det går. Tog en liten egentid för tillfället och funderar starkt även på en powernap. Men jag måste plugga, skjuter jag upp det mer så kommer jag inte göra det.

Jag och Annelie gjorde en smart grej. Jag satt med mitt headset då hon ställde frågor om provet som jag var tvungen att lära mig då hon har samma fast i hemtenta, och även hon lärde sig då på mina svar vad hon skulle skriva på sin tenta.

Superbra går det. Men nej nu måste jag sätta igång, vi höres senare,

081204

odmorgon godmorgon. Bråttom bråttom jag måste gå om ungefär 20,25 minuter och jag har precis kommit ut ut duschen. Nu tar det ju ungefär bara tio minuter max för mig på morgonen så det ska nog inte vara någon fara. Sen springer jag alltid allt vad jag kan till bussen. Har inte så mkt att säga såhär på morgonkvisten, eller mja, lunchkvisten. Men jag hör av mig om det skulle vara något. Live High


Grattis Lilla Lisa som äntligen blir 18 idag!





Nu har jag känt Fisen i kanske tolv år ungefär, och vi har bara roligare och roligare tillsammans. Hon är för tillfället i NY med sin mamma över hennes födelsedag och några dagar till och ska tatuera in en jätte vacker älva som hon tjötat om hur länge som helst. Längtar tills hon kommer hem så vi får inviga henne i Stockholms Uteliv.

Nu måste jag springa, springa springa!!!

081203

Godkväll bloggen.

Nu är jag hemma igen efter en hel dag av aktiviteter. Jag är helt slut, men jag är även otroligt hungrig för jag har inte ätit sen lunch och det blev inte mycket för den maten fick jag smälla i mig på lektionen. Frågan är om jag ens orkar anstränga mig för att få ihop något litet.  Angående mitt lilla spontana inlägg nedan, den lilla korta texten. Då satt jag på lektion och skulle bara se om det överhuvudtaget fungerade att blogga från mobilen. Jag vet att folk gör det på något annat sätt men jag har inte kommit på hur. Så jag gick helt enkelt in på blogg.se och skrev mig ett litet inlägg för att se om det fungerade, och det gjorde det väl?

Imorse innan jag åkte iväg, när jag stod i badrummet och la på mig ett ansikte så hade jag lite tid över, och hittade mina Wayfares, gud vad jag saknar solen, jag vill bara ha en anledning att få använda de igen! Misstolka mig rätt, jag älskar vintern, men lite sol skulle väl ändå inte skada?



O ni skulle sett mig imorse när jag stod och posade framför spegeln, eller mja, ni ser mig ju faktiskt på bilderna. Men roligt var det i allafall. Lusekoftan är självklart på en dag som denna, jag älskar mina koftor. Det bästa är att ingen har en likadan eftersom det är min lilla söta farmor som stickat mina. Tack!

Nej nu är det dags, det är andra världskriget i min mage just nu. Usch vad hungrig jag är, men att äta klockan tolv på en onsdag. ja varför inte. Lev väl så hörs vi imorgon!


Hej hej hallå

Sitter i skolan på svennis lektion och ska bara testa hur detta går nu. Fanny hälsar!

i wan't my car...

Har precis kommit hem från en liten roadtrip. Ska gå och lägga mig nu, ska upp jätte tidigt till gymmet imorgon. Så nu tänkte jag gå och tvätta av mig och krypa ner i sängen.

Men en sak jag tänkte på idag. Det är fanimej dags för mig att ta tag i körkortet nu. Blir så jädrans sugen när vi är ute och bilar lite. Tycker bara att det är så jobbigt för våra bilar är så stora och känns lite klumpiga att köra liksom. Funderar starkt på att köpa en liten golf som jag kan ha och köra runt i. Men egna lilla söta bil.



O det skulle vara underbart. Imorgon ska jag jobba direkt efter skolan sen är det dags att åka ut och köra lite i jumbo-bilarna. Men nu måste jag minsann sova. Lev väl chicas

Mamma mia

Godkväll bloggen. Nu ska jag iväg till en vän och kolla på Mamma Mia. Igen. Har varit helt slut idag i skolan så jag sov en timme när jag kom hem. Kunde inte hålla ögonen öppna en enda hel lektion men det gick bra ändå. Har ätit och så nu, så nu tänkte jag kila iväg. Emil! Lämna en kommentar någon gång så man hör något från dig, okej?
Lev väl

081202

Godmorgon, nu är det bråttom bråttom. Satt framför The Voice lite längre idag så nu fick jag bråttom, måste kila om ungefär tjugo minuter så nu måste jag sminka mig och klä på mig. Sedan ska jag gå ut i skitvädret! Titta vår gigantiska julstjärna som pryder fönstret i vardagsrummet;

 

Ni ser ju hur stor den är! Ja jävlar du, nu har jag bara tio minuter på mig. Ha en bra dag, Lev väl. Vi ses!

blue eyed girl

Folk har i hela mitt liv påpekat mina ögon. Färgen. Jag har ljusblå, väldigt ljusblå efter farmor. Och inte förrän nu på senare dagar har jag riktigt förstått vad folk menat. Tittade igenom några gamla bilder för ett tag sen och jag har nog ganska blå ögon. Eller vad säger ni?



Det syns mycket mer när jag är mörkhårig som på bilderna. Nu när jag är ljus är det inte lika radikala drag

studiebesök är väl alltid roligt

Jag försov mig imorse, rejält, vaknade i panik. Och jag missade julkalendern. Det var bara att rusa iväg till skolan. Åkte direkt iväg på ett studiebesök på Bosön, kanske inte världens mest givande besök om man nu skulle lära sig något. Men det var väl inte tanken heller. Tanken var väl mer hur det skulle vara att gå där osv. Eftersom vi blir så kallade "vuxna" nu i sommar när vi tar studenten. Höjdpunkten på dagen var att jag fick i allafall träffa Emil, min lilla Emil. Han läser minsann bloggen flitigt vet ni. Det var roligt för jag har inte sett honom på jätte länge.

Nu tänkte jag laga mig lite middag, jätte tidigt men jag är vrålhungrig. Ska på "planeringsmöte" ikväll runt sjutiden så det är väl lika bra. Vi hörs ikväll.

snart är det jul. är ni medvetna om det?

Godkväll bloggen.

Idag har det ju varit första advent, men ingenting som jag tyvärr har märkt av. Med tanke på att jag varit borta i princip hela dagen. Jag har som tradition att varje år ge julkalendern en chans. TV-kalendern alltså. Vid tio imorgon har jag min första lektion men klockan 07:15 så sitter jag bänkad framför the television.

Får se om det är något att ha denna gång. Lite julmys borde man ha varje morgon, det är när julkalendern börjar som man vet att julen närmar sig och sedan därpå ett nytt år. Vad ska ni göra på Nyår? Jag och Ellika tänkte planera vårat imorgon. Vi har en spikad middag än så länge. År 2009 kommer bli ett händelserikt år. I mellandagarna kommer det självklart komma en sammanfattning av 2008  också.

Nu är det dags för mig att knyta mig. Vi hörs imorgon, Lev väl.

RSS 2.0