www.bongo.se

Ligger i sängen, har precis pluggat massa Spanska, har ju prov imorgon. Det är ju inte särskilt svårt men vissa saker får jag bara inte in i huvudet, tex. alla de här reglerna om hur man ska böja verben. Får se till att plugga lite mer imorgon bitti. Men men, nog om tråk.

Jag och M hade firade ju ett år för ett litet tag sen, och snart är det julafton. Det blev ju inte så mycket till firandes, eller man tackar ju inte nej till en romantisk middag på Mc´Donalds, men ibland kanske man vill pröva något mer hmm, vad ska man säga. ROMANTISKT, MYSIGT!

Så nu kommer jag in till ämnet. Det finns ju såna här superbra hemsidor där du kan beställa BOXAR med upplevelser. Som tex www.liveit.se Den är bra den, det finns hur mycket som helst man kan göra där, allt från chokladprovning, spa-dag till att flyga stridsflygplan. Det kostar allt mellan 500 - 50. 000 kronor ungefär. That´s some big money. Sen finns det även en lite nyare sida. www.bongo.se som har också allt möjligt. Men en grej som de har för två personer är en natt på ett av 22 hotell i Stockholm eller Danmark med frukostbuffé och grejor. Och det kostar bara mellan 900 - 1. 000 kronor. Hur mysigt som helst. Det är precis vad jag ska göra med M strax innan jul. Förstår ni vad härligt att ligga i en stor hotellsäng hela dagen och titta ut på all julbelysning och snö och bara ligga och mysa. Det kan ju bli som en liten julklapp också. Det här hemsidorna är ju till som presenter. HUR BRA SOM HELST! Kolla in sidan och kika om ni hittar något som passar dig och din partner.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0